Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
Wiecie co wymyśliłam? Że siknę jutro zobaczyć czy Pregnyl jeszcze jest. I przyszłopiątkowy test porównam z jutrzejszym. A jak wyjdzie czysta biel to będę miała najbardziej klarowny wynik - będzie to znaczyło, że Pregnylu już nie ma a na wykrycie ciąży jeszcze za wcześnie
Paryzetka83, Ruby, Jasminowa lubią tę wiadomość
-
Jasminowa wrote:Paryzetka- ładnie tak dzieciaka kawą poić od małego i to w podwójnych dawkach ; ) ? już nie musisz testu robić : )
A cytryny w pracy nie mam więc się nie odkwaszę - trudno
A Ty Ruby masz rację skoro liczy się od 1dc to już jesteś i możesz częściej do kibelka biegaćRuby, Jasminowa, madzikk lubią tę wiadomość
8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Termin @: może lepiej nie wiedzieć? -
nick nieaktualnymajju wrote:Wiecie co wymyśliłam? Że siknę jutro zobaczyć czy Pregnyl jeszcze jest. I przyszłopiątkowy test porównam z jutrzejszym. A jak wyjdzie czysta biel to będę miała najbardziej klarowny wynik - będzie to znaczyło, że Pregnylu już nie ma a na wykrycie ciąży jeszcze za wcześnie
Alez bystra bestia z Ciebie -
majju wrote:Wiecie co wymyśliłam? Że siknę jutro zobaczyć czy Pregnyl jeszcze jest. I przyszłopiątkowy test porównam z jutrzejszym. A jak wyjdzie czysta biel to będę miała najbardziej klarowny wynik - będzie to znaczyło, że Pregnylu już nie ma a na wykrycie ciąży jeszcze za wcześnie
Majju- każdy powód dobry, żeby wcześniej siknąć : ) jestem za!https://www.maluchy.pl/ci-72052.png -
Edycik wrote:Kobitki ale u mnie za oknem szaro się nagle zrobiło,deszcz leje a ja bez parasola ....
katiuszkaa gdzie jesteś?
U mnie to samo...nagle tak szaro i deszcz....Edycik lubi tę wiadomość
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
majju wrote:Wiecie co wymyśliłam? Że siknę jutro zobaczyć czy Pregnyl jeszcze jest. I przyszłopiątkowy test porównam z jutrzejszym. A jak wyjdzie czysta biel to będę miała najbardziej klarowny wynik - będzie to znaczyło, że Pregnylu już nie ma a na wykrycie ciąży jeszcze za wcześnie
good idea
-
Paryzetka83 wrote:Mleko niweluje działanie kofeiny, nic mu nie będzie
A cytryny w pracy nie mam więc się nie odkwaszę - trudno
mnie zachciało się Pepsi, choć praktycznie w ogóle nie pijam, ale sobie nie pożałuję. Właśnie zakupiłam i nalałam sobie szklaneczkę ; )
AgaL, madzikk lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/ci-72052.png -
Jasminowa wrote:mnie zachciało się Pepsi, choć praktycznie w ogóle nie pijam, ale sobie nie pożałuję. Właśnie zakupiłam i nalałam sobie szklaneczkę ; )8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Termin @: może lepiej nie wiedzieć?