X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
Odpowiedz

Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać

Oceń ten wątek:
  • Bratek Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2015, 14:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agatia.... tylko uprzedzam, że ta sałatka, to niby zdrowa.... Ale zastanawiałam się czy z rana głowa ćmiła mnie z racji pogody i krzywego spania, czy też jako efekt uboczny wczorajszej sałatki....... :P
    Wypluj te słowa o braku ovu! Tfu tfu TFUUUUU.
    Od kilku dni masz tendencję spadkową - to często dobrze rokuje :) W pierwszej połowie cyklu ogólna tendencja spadkowa, w drugiej - wzrostowa.
    A co do twoich przemyśleń - to już sprawdzone, że co jakiś czas którąś to dopada. Ciężko się z tym pogodzić :(

Edycik - kciuki za dziś!!!! Mam nadzieję, że ginka wypatrzy pięęęęękny, szykujący się już do pęknięcia krąglutki pęcherzyk :-D

majju, bomba!!!!!!!!!!! Jesteś moim Miszczem :)))))) Trzymam teraz kciuki za szybkie badanie i dobre rezultaty :)
    A z supli - karnitynę łyka? Ona dobrze robi na żołnierzyki, ale też sylwetkę i wydolność, więc dwie pieczenie przy jednym ogniu ;)
    Jeśli chodzi o test-to może siknij dziś i jutro? Wtedy zobaczysz, jak się intensywność zmienia... Uprzedzam, pierwsze szczanko po Pregnylu, mimo tłumaczenia sobie co i jak, jest niebezpieczne ;))))))

Mundek - wykres jest różowy, tylko w takiej jakby okrojonej wersji. Bez info o lekach i objawach. Jedynie pierwsza część.

Wiola, cudownie!!!!!!!!!!!!!! hura.gif Czekamy niecierpliwie na wyniki :)
    Prog nie powala, ale zły też nie jest - spokojnie! :) Dryndnij do gina - pewnie z miejsca da Ci receptę na Luteinę, albo Duphaston i będzie gitarka :)

Carolq, dużo spokoju życzę i niech maluszek nadrabia, żebyś się tak nie stresowała :-*

AgaL, agatia lubią tę wiadomość

W 12 cs... <3 :) SYN <3 :-D
    3jvz2n0asudxzqnn.png
  • cinnamon cookie Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2015, 14:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jasminowa a my mamy konto na darkwarez i tam ściągamy :)

Jasminowa lubi tę wiadomość

11 cykl - <3 :)
    f2wl20mmrxkgechr.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 listopada 2015, 14:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale się wnerwilam, jak ja nie cierpie tepych ludzi...

Pracowalam nad jednym taskiem i zamknelam go, oczywiscie rozwiazanie wyslalam e-mailem ale szanowna debilna baba bo tak musze ja nazwac nie sprawdzila e-mmaila tylko mi to otworzyla znowu czyli jakby odrzucila rozwiazanie...to sie wywizala burza bo jej napisalam ze tak sie nie robi ze najpierw niech sobie sprawdzi a potem komus psuje statystyki na to ona ze nie dostala i nie ma czasu szukac tego e-maila, jak sie domyslacie wszystko dzialalo jak mialo ale z tego wnerwu napisalam do jej managera zeby ich upomnial ze najpierw niech czytaja e-maile, a potem komus robia syf :D napisalam dlatego ze ona sie nie pryznala ze dostala dalej trwala w tym ze nie a ja widze ze tak i nie przeprosila , byla wredna i opryskliwa to ja tez!!!!

• Jasminowa Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2015, 14:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgaL wrote:
    Jasminowa mój M ściąga filmy z torrenty.org. Poza polskimi filmami, tych nie ściągamy ;) bo nie chcemy być ścigani :P

zapisałam, złożyłam zlecenie mojemu M, dziękuję : )

AgaL lubi tę wiadomość

https://www.maluchy.pl/ci-72052.png
  • Jasminowa Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2015, 14:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cinnamon cookie wrote:
    Jasminowa a my mamy konto na darkwarez i tam ściągamy :)

dziękuję : ) sprawdzimy obydwie stronki

• Paryzetka83 Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2015, 14:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jasminowa wrote:
    Paryzetka- ja mam całe życie różne zachcianki spożywcze, ale to niech będzie cionszowa ; ) a jakie to dobre, właśnie wychyliłam szklaneczkę.
    Ja też tak mam i chyba nokogo nie dziwi, że potrafię śledzia zagryźć czekoladą ;) Chyba od lat w tej cionszy jestem ;)

8 cs - [*] 6/7 tydzień
    37 cykl starań
    Termin @: może lepiej nie wiedzieć?
  • cinnamon cookie Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2015, 14:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paryzetka83 wrote:
    Ja też tak mam i chyba nokogo nie dziwi, że potrafię śledzia zagryźć czekoladą ;) Chyba od lat w tej cionszy jestem ;)
    Śledzia w cukrze i kakao? :D

11 cykl - <3 :)
    f2wl20mmrxkgechr.png
  • Paryzetka83 Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2015, 14:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby wrote:

Pracowalam nad jednym taskiem i zamknelam go, oczywiscie rozwiazanie wyslalam e-mailem ale szanowna debilna baba bo tak musze ja nazwac nie sprawdzila e-mmaila tylko mi to otworzyla znowu czyli jakby odrzucila rozwiazanie...to sie wywizala burza bo jej napisalam ze tak sie nie robi ze najpierw niech sobie sprawdzi a potem komus psuje statystyki na to ona ze nie dostala i nie ma czasu szukac tego e-maila, jak sie domyslacie wszystko dzialalo jak mialo ale z tego wnerwu napisalam do jej managera zeby ich upomnial ze najpierw niech czytaja e-maile, a potem komus robia syf :D napisalam dlatego ze ona sie nie pryznala ze dostala dalej trwala w tym ze nie a ja widze ze tak i nie przeprosila , byla wredna i opryskliwa to ja tez!!!!
    Ruby nie denerwuj się bo Ci prolaktyna skacze! A tak serio to brawo za postawę, trzeba bronić swojej pracy :)

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

8 cs - [*] 6/7 tydzień
    37 cykl starań
  • Paryzetka83 Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2015, 14:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cinnamon cookie wrote:
    Śledzia w cukrze i kakao? :D
    No nie aż tak, ale na zmianę proszę bardzo ;)

cinnamon cookie lubi tę wiadomość

8 cs - [*] 6/7 tydzień
    37 cykl starań
  • Natalii00 Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2015, 14:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej :0
    Gratuluje tym co sie udalo :) oby jak najwiecj takich wiadomosci :)
    Trzymam rowniez za te co maja wizyty :)
    Widze w tym tyg duzo testujacych oby 2 kreseczki wyszly hihi <3
    Ja testowalam wczoraj 10dpo i negatyw... zobaczymy co dalej wyhdzie :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 listopada 2015, 14:50

AgaL lubi tę wiadomość

• Paryzetka83 Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2015, 14:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bratku ten wczorajszy wicher i dzisiejsze ciśnienie mogą wpływać na ból głowy, nie sądzę żeby to była wina sałatki :) A tak swoją drogą to też masz całkiem ładny wykresik :) Kiedy pierwszy test?

8 cs - [*] 6/7 tydzień
    37 cykl starań
  • Jasminowa Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2015, 14:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby wrote:

Ruby- a masz potwierdzenie wysłania jej tego maila? , czy to jakoś automatycznie z systemu idzie? mogłabyć jej skopiować jeszcze raz tego wysłanego i napiać parę zdań ; ). Dobrze, że to zgłosiłaś, bo nie będziesz brać na swoje konto czyichś błędów.
    Jedno jest pewne- trzeba zaciążyć i spadać na zwolnienie ; ), a niech się inni w tej robocie użerają.

madzikk, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• Jasminowa Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2015, 14:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natalii00 wrote:
    Hej :0
    Gratuluje tym co sie udalo :) oby jak najwiecj takich wiadomosci :)
    Trzymam rowniez za te co maja wizyty :)
    Widze w tym tyg duzo testujacych oby 2 kreseczki wyszly hihi <3
    Ja testowalam wczoraj 10dpo i negatyw... zobaczymy co dalej wyhdzie :)

Natalii- Hej, 10 dpo to jeszcze wcześnie, ale ja też zazwyczaj już 10 dpo zaczynam maraton testowy ; ), kiedy kolejny test, jutro ?

Natalii00 lubi tę wiadomość

• agatia Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2015, 14:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paryzetka83 wrote:
    Ja czekoladę na przemian z majonezem wcinam zawsze przed @. A śledź w gorzkiej czekoladzie pycha, kiedyś robił mój tata, ale zagubił przepis i dupka blada ;)

Bratku ból głowy na bank nie po sałatce :)
    Mówisz, że dobry spadek nie jest zły? ;)

• Paryzetka83 Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2015, 15:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Odnalazłam ;)

9.Imię-Róży, Wiola90
    10.Imię-Róży
    11. Bratek, AgaL
    12.
    13. Paryzetka, może Majju, Bratek
    14. Jasminowa
    15. Mundek
    16. Paryzetka, Majju

Mundek, Jasminowa, madzikk lubią tę wiadomość

8 cs - [*] 6/7 tydzień
    37 cykl starań
  • Jasminowa Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2015, 15:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paryzetka- czytasz w moich myślach, właśnie zaczynałam szukać tej listy : )

jak dobrze, że można się wpisać więcej, niż 1 raz. Ja oficjalnie 14/11, zgodnie z teminem @, ale rozgrzewka 11/11:

9.Imię-Róży, Wiola90
    10.Imię-Róży
    11. Bratek, AgaL, Jaśminowa
    12.
    13. Paryzetka, może Majju, Bratek
    14. Jasminowa
    15. Mundek
    16. Paryzetka, Majju

AgaL, Paryzetka83, madzikk lubią tę wiadomość

• Natalii00 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jasminowa wrote:
    Natalii- Hej, 10 dpo to jeszcze wcześnie, ale ja też zazwyczaj już 10 dpo zaczynam maraton testowy ; ), kiedy kolejny test, jutro ?
    Myslalam nad jutrem wlasnie bo impreza sie szykuje ale nie wiem sama :) dziwi mnie temp 3 dzien taka sama.

• Jasminowa Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agatia wrote:
    Ja czekoladę na przemian z majonezem wcinam zawsze przed @. A śledź w gorzkiej czekoladzie pycha, kiedyś robił mój tata, ale zagubił przepis i dupka blada ;)

Bratku ból głowy na bank nie po sałatce :)
    Mówisz, że dobry spadek nie jest zły? ;)

Agatia- ten spadek to cisza przed burzą ; ) bądź w gotowości : )

agatia lubi tę wiadomość

• AgaL Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2015, 15:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jasminowa dobra jesteś, dla Ciebie to rozgrzewka....a dla mnie stres nie lada sikanie w 11dpo ;)

<3 Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę <3
  • Natalii00 Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2015, 15:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agal mozna podejrzec Twoj wykresik?

AgaL lubi tę wiadomość

‹‹ 744 745 746 747 748 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a problemy z płodnością - o emocjach w obliczu pandemii

Pandemia koronawirusa szczególnie mocno uderza w pary starające się o dziecko lub zmagające się z niepłodnością. Jak radzić sobie z emocjami w tym trudnym czasie? Na czym skupić swoją energię i uwagę? Jak obecny czas może przysłużyć się płodności? Czy z obecnej sytuacji można wyciągnąć dobrą lekcję? O tym wszystkim opowiada doświadczona psycholog, każdego dnia wspierająca pary w drodze do rodzicielstwa - Justyna Kuczmierowska. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Super produkty na okres ciąży, czyli 9 produktów szczególnie polecanych dla kobiet w ciąży

Zapoznaj się z produktami, które są wyjątkowo cenne dla rozwijającego się maleństwa i Twojego nadwyrężonego ciążą organizmu. Postaraj się, aby takie produkty jak kasze, żurawina i migdały w okresie ciąży na stałe zagościły w Twoim menu.

CZYTAJ WIĘCEJ