Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
agatia.... tylko uprzedzam, że ta sałatka, to niby zdrowa.... Ale zastanawiałam się czy z rana głowa ćmiła mnie z racji pogody i krzywego spania, czy też jako efekt uboczny wczorajszej sałatki.......
Wypluj te słowa o braku ovu! Tfu tfu TFUUUUU.
Od kilku dni masz tendencję spadkową - to często dobrze rokujeW pierwszej połowie cyklu ogólna tendencja spadkowa, w drugiej - wzrostowa.
A co do twoich przemyśleń - to już sprawdzone, że co jakiś czas którąś to dopada. Ciężko się z tym pogodzić
Edycik - kciuki za dziś!!!! Mam nadzieję, że ginka wypatrzy pięęęęękny, szykujący się już do pęknięcia krąglutki pęcherzyk
majju, bomba!!!!!!!!!!! Jesteś moim Miszczem))))) Trzymam teraz kciuki za szybkie badanie i dobre rezultaty
A z supli - karnitynę łyka? Ona dobrze robi na żołnierzyki, ale też sylwetkę i wydolność, więc dwie pieczenie przy jednym ogniu
Jeśli chodzi o test-to może siknij dziś i jutro? Wtedy zobaczysz, jak się intensywność zmienia... Uprzedzam, pierwsze szczanko po Pregnylu, mimo tłumaczenia sobie co i jak, jest niebezpieczne)))))
Mundek - wykres jest różowy, tylko w takiej jakby okrojonej wersji. Bez info o lekach i objawach. Jedynie pierwsza część.
Wiola, cudownie!!!!!!!!!!!!!!Czekamy niecierpliwie na wyniki
Prog nie powala, ale zły też nie jest - spokojnie!Dryndnij do gina - pewnie z miejsca da Ci receptę na Luteinę, albo Duphaston i będzie gitarka
Carolq, dużo spokoju życzę i niech maluszek nadrabia, żebyś się tak nie stresowała :-*
AgaL, agatia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAle się wnerwilam, jak ja nie cierpie tepych ludzi...
Pracowalam nad jednym taskiem i zamknelam go, oczywiscie rozwiazanie wyslalam e-mailem ale szanowna debilna baba bo tak musze ja nazwac nie sprawdzila e-mmaila tylko mi to otworzyla znowu czyli jakby odrzucila rozwiazanie...to sie wywizala burza bo jej napisalam ze tak sie nie robi ze najpierw niech sobie sprawdzi a potem komus psuje statystyki na to ona ze nie dostala i nie ma czasu szukac tego e-maila, jak sie domyslacie wszystko dzialalo jak mialo ale z tego wnerwu napisalam do jej managera zeby ich upomnial ze najpierw niech czytaja e-maile, a potem komus robia syfnapisalam dlatego ze ona sie nie pryznala ze dostala dalej trwala w tym ze nie a ja widze ze tak i nie przeprosila , byla wredna i opryskliwa to ja tez!!!!
-
Jasminowa wrote:Paryzetka- ja mam całe życie różne zachcianki spożywcze, ale to niech będzie cionszowa ; ) a jakie to dobre, właśnie wychyliłam szklaneczkę.
Chyba od lat w tej cionszy jestem
Jasminowa lubi tę wiadomość
8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Termin @: może lepiej nie wiedzieć? -
Ruby wrote:Ale się wnerwilam, jak ja nie cierpie tepych ludzi...
Pracowalam nad jednym taskiem i zamknelam go, oczywiscie rozwiazanie wyslalam e-mailem ale szanowna debilna baba bo tak musze ja nazwac nie sprawdzila e-mmaila tylko mi to otworzyla znowu czyli jakby odrzucila rozwiazanie...to sie wywizala burza bo jej napisalam ze tak sie nie robi ze najpierw niech sobie sprawdzi a potem komus psuje statystyki na to ona ze nie dostala i nie ma czasu szukac tego e-maila, jak sie domyslacie wszystko dzialalo jak mialo ale z tego wnerwu napisalam do jej managera zeby ich upomnial ze najpierw niech czytaja e-maile, a potem komus robia syfnapisalam dlatego ze ona sie nie pryznala ze dostala dalej trwala w tym ze nie a ja widze ze tak i nie przeprosila , byla wredna i opryskliwa to ja tez!!!!
Ruby lubi tę wiadomość
8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Hej :0
Gratuluje tym co sie udalooby jak najwiecj takich wiadomosci
Trzymam rowniez za te co maja wizyty
Widze w tym tyg duzo testujacych oby 2 kreseczki wyszly hihi
Ja testowalam wczoraj 10dpo i negatyw... zobaczymy co dalej wyhdzieWiadomość wyedytowana przez autora: 9 listopada 2015, 14:50
AgaL lubi tę wiadomość
-
Bratku ten wczorajszy wicher i dzisiejsze ciśnienie mogą wpływać na ból głowy, nie sądzę żeby to była wina sałatki
A tak swoją drogą to też masz całkiem ładny wykresik
Kiedy pierwszy test?
8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Ruby wrote:Ale się wnerwilam, jak ja nie cierpie tepych ludzi...
Ruby- a masz potwierdzenie wysłania jej tego maila? , czy to jakoś automatycznie z systemu idzie? mogłabyć jej skopiować jeszcze raz tego wysłanego i napiać parę zdań ; ). Dobrze, że to zgłosiłaś, bo nie będziesz brać na swoje konto czyichś błędów.
Jedno jest pewne- trzeba zaciążyć i spadać na zwolnienie ; ), a niech się inni w tej robocie użerają.madzikk, Ruby lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/ci-72052.png -
Natalii00 wrote:Hej :0
Gratuluje tym co sie udalooby jak najwiecj takich wiadomosci
Trzymam rowniez za te co maja wizyty
Widze w tym tyg duzo testujacych oby 2 kreseczki wyszly hihi
Ja testowalam wczoraj 10dpo i negatyw... zobaczymy co dalej wyhdzie
Natalii- Hej, 10 dpo to jeszcze wcześnie, ale ja też zazwyczaj już 10 dpo zaczynam maraton testowy ; ), kiedy kolejny test, jutro ?
Natalii00 lubi tę wiadomość
Paryzetka83 wrote:Ja też tak mam i chyba nokogo nie dziwi, że potrafię śledzia zagryźć czekoladą
Chyba od lat w tej cionszy jestem
Bratku ból głowy na bank nie po sałatce
Mówisz, że dobry spadek nie jest zły? -
Odnalazłam
9.Imię-Róży, Wiola90
10.Imię-Róży
11. Bratek, AgaL
12.
13. Paryzetka, może Majju, Bratek
14. Jasminowa
15. Mundek
16. Paryzetka, Majju
Mundek, Jasminowa, madzikk lubią tę wiadomość
8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Paryzetka- czytasz w moich myślach, właśnie zaczynałam szukać tej listy : )
jak dobrze, że można się wpisać więcej, niż 1 raz. Ja oficjalnie 14/11, zgodnie z teminem @, ale rozgrzewka 11/11:
9.Imię-Róży, Wiola90
10.Imię-Róży
11. Bratek, AgaL, Jaśminowa
12.
13. Paryzetka, może Majju, Bratek
14. Jasminowa
15. Mundek
16. Paryzetka, MajjuAgaL, Paryzetka83, madzikk lubią tę wiadomość
Jasminowa wrote:Natalii- Hej, 10 dpo to jeszcze wcześnie, ale ja też zazwyczaj już 10 dpo zaczynam maraton testowy ; ), kiedy kolejny test, jutro ?
dziwi mnie temp 3 dzien taka sama.
-
agatia wrote:Ja czekoladę na przemian z majonezem wcinam zawsze przed @. A śledź w gorzkiej czekoladzie pycha, kiedyś robił mój tata, ale zagubił przepis i dupka blada
Bratku ból głowy na bank nie po sałatce
Mówisz, że dobry spadek nie jest zły?
Agatia- ten spadek to cisza przed burzą ; ) bądź w gotowości : )agatia lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/ci-72052.png