X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
Odpowiedz

Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać

Oceń ten wątek:
  • Bratek Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2015, 14:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agatia.... tylko uprzedzam, że ta sałatka, to niby zdrowa.... Ale zastanawiałam się czy z rana głowa ćmiła mnie z racji pogody i krzywego spania, czy też jako efekt uboczny wczorajszej sałatki....... :P
    Wypluj te słowa o braku ovu! Tfu tfu TFUUUUU.
    Od kilku dni masz tendencję spadkową - to często dobrze rokuje :) W pierwszej połowie cyklu ogólna tendencja spadkowa, w drugiej - wzrostowa.
    A co do twoich przemyśleń - to już sprawdzone, że co jakiś czas którąś to dopada. Ciężko się z tym pogodzić :(

Edycik - kciuki za dziś!!!! Mam nadzieję, że ginka wypatrzy pięęęęękny, szykujący się już do pęknięcia krąglutki pęcherzyk :-D

majju, bomba!!!!!!!!!!! Jesteś moim Miszczem :)))))) Trzymam teraz kciuki za szybkie badanie i dobre rezultaty :)
    A z supli - karnitynę łyka? Ona dobrze robi na żołnierzyki, ale też sylwetkę i wydolność, więc dwie pieczenie przy jednym ogniu ;)
    Jeśli chodzi o test-to może siknij dziś i jutro? Wtedy zobaczysz, jak się intensywność zmienia... Uprzedzam, pierwsze szczanko po Pregnylu, mimo tłumaczenia sobie co i jak, jest niebezpieczne ;))))))

Mundek - wykres jest różowy, tylko w takiej jakby okrojonej wersji. Bez info o lekach i objawach. Jedynie pierwsza część.

Wiola, cudownie!!!!!!!!!!!!!! hura.gif Czekamy niecierpliwie na wyniki :)
    Prog nie powala, ale zły też nie jest - spokojnie! :) Dryndnij do gina - pewnie z miejsca da Ci receptę na Luteinę, albo Duphaston i będzie gitarka :)

Carolq, dużo spokoju życzę i niech maluszek nadrabia, żebyś się tak nie stresowała :-*

AgaL, agatia lubią tę wiadomość

W 12 cs... <3 :) SYN <3 :-D
    3jvz2n0asudxzqnn.png
  • cinnamon cookie Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2015, 14:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jasminowa a my mamy konto na darkwarez i tam ściągamy :)

Jasminowa lubi tę wiadomość

11 cykl - <3 :)
    f2wl20mmrxkgechr.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 listopada 2015, 14:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale się wnerwilam, jak ja nie cierpie tepych ludzi...

Pracowalam nad jednym taskiem i zamknelam go, oczywiscie rozwiazanie wyslalam e-mailem ale szanowna debilna baba bo tak musze ja nazwac nie sprawdzila e-mmaila tylko mi to otworzyla znowu czyli jakby odrzucila rozwiazanie...to sie wywizala burza bo jej napisalam ze tak sie nie robi ze najpierw niech sobie sprawdzi a potem komus psuje statystyki na to ona ze nie dostala i nie ma czasu szukac tego e-maila, jak sie domyslacie wszystko dzialalo jak mialo ale z tego wnerwu napisalam do jej managera zeby ich upomnial ze najpierw niech czytaja e-maile, a potem komus robia syf :D napisalam dlatego ze ona sie nie pryznala ze dostala dalej trwala w tym ze nie a ja widze ze tak i nie przeprosila , byla wredna i opryskliwa to ja tez!!!!

• Jasminowa Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2015, 14:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgaL wrote:
    Jasminowa mój M ściąga filmy z torrenty.org. Poza polskimi filmami, tych nie ściągamy ;) bo nie chcemy być ścigani :P

zapisałam, złożyłam zlecenie mojemu M, dziękuję : )

AgaL lubi tę wiadomość

https://www.maluchy.pl/ci-72052.png
  • Jasminowa Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2015, 14:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cinnamon cookie wrote:
    Jasminowa a my mamy konto na darkwarez i tam ściągamy :)

dziękuję : ) sprawdzimy obydwie stronki

• Paryzetka83 Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2015, 14:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jasminowa wrote:
    Paryzetka- ja mam całe życie różne zachcianki spożywcze, ale to niech będzie cionszowa ; ) a jakie to dobre, właśnie wychyliłam szklaneczkę.
    Ja też tak mam i chyba nokogo nie dziwi, że potrafię śledzia zagryźć czekoladą ;) Chyba od lat w tej cionszy jestem ;)

8 cs - [*] 6/7 tydzień
    37 cykl starań
    Termin @: może lepiej nie wiedzieć?
  • cinnamon cookie Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2015, 14:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paryzetka83 wrote:
    Ja też tak mam i chyba nokogo nie dziwi, że potrafię śledzia zagryźć czekoladą ;) Chyba od lat w tej cionszy jestem ;)
    Śledzia w cukrze i kakao? :D

11 cykl - <3 :)
    f2wl20mmrxkgechr.png
  • Paryzetka83 Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2015, 14:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby wrote:

Pracowalam nad jednym taskiem i zamknelam go, oczywiscie rozwiazanie wyslalam e-mailem ale szanowna debilna baba bo tak musze ja nazwac nie sprawdzila e-mmaila tylko mi to otworzyla znowu czyli jakby odrzucila rozwiazanie...to sie wywizala burza bo jej napisalam ze tak sie nie robi ze najpierw niech sobie sprawdzi a potem komus psuje statystyki na to ona ze nie dostala i nie ma czasu szukac tego e-maila, jak sie domyslacie wszystko dzialalo jak mialo ale z tego wnerwu napisalam do jej managera zeby ich upomnial ze najpierw niech czytaja e-maile, a potem komus robia syf :D napisalam dlatego ze ona sie nie pryznala ze dostala dalej trwala w tym ze nie a ja widze ze tak i nie przeprosila , byla wredna i opryskliwa to ja tez!!!!
    Ruby nie denerwuj się bo Ci prolaktyna skacze! A tak serio to brawo za postawę, trzeba bronić swojej pracy :)

Ruby lubi tę wiadomość

8 cs - [*] 6/7 tydzień
    37 cykl starań
  • Paryzetka83 Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2015, 14:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cinnamon cookie wrote:
    Śledzia w cukrze i kakao? :D
    No nie aż tak, ale na zmianę proszę bardzo ;)

cinnamon cookie lubi tę wiadomość

8 cs - [*] 6/7 tydzień
    37 cykl starań
  • Natalii00 Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2015, 14:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej :0
    Gratuluje tym co sie udalo :) oby jak najwiecj takich wiadomosci :)
    Trzymam rowniez za te co maja wizyty :)
    Widze w tym tyg duzo testujacych oby 2 kreseczki wyszly hihi <3
    Ja testowalam wczoraj 10dpo i negatyw... zobaczymy co dalej wyhdzie :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 listopada 2015, 14:50

AgaL lubi tę wiadomość

• Paryzetka83 Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2015, 14:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bratku ten wczorajszy wicher i dzisiejsze ciśnienie mogą wpływać na ból głowy, nie sądzę żeby to była wina sałatki :) A tak swoją drogą to też masz całkiem ładny wykresik :) Kiedy pierwszy test?

8 cs - [*] 6/7 tydzień
    37 cykl starań
  • Jasminowa Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2015, 14:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby wrote:

Ruby- a masz potwierdzenie wysłania jej tego maila? , czy to jakoś automatycznie z systemu idzie? mogłabyć jej skopiować jeszcze raz tego wysłanego i napiać parę zdań ; ). Dobrze, że to zgłosiłaś, bo nie będziesz brać na swoje konto czyichś błędów.
    Jedno jest pewne- trzeba zaciążyć i spadać na zwolnienie ; ), a niech się inni w tej robocie użerają.

madzikk, Ruby lubią tę wiadomość

• Jasminowa Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2015, 14:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natalii00 wrote:
    Hej :0
    Gratuluje tym co sie udalo :) oby jak najwiecj takich wiadomosci :)
    Trzymam rowniez za te co maja wizyty :)
    Widze w tym tyg duzo testujacych oby 2 kreseczki wyszly hihi <3
    Ja testowalam wczoraj 10dpo i negatyw... zobaczymy co dalej wyhdzie :)

Natalii- Hej, 10 dpo to jeszcze wcześnie, ale ja też zazwyczaj już 10 dpo zaczynam maraton testowy ; ), kiedy kolejny test, jutro ?

Natalii00 lubi tę wiadomość

• agatia Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2015, 14:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paryzetka83 wrote:
    Ja czekoladę na przemian z majonezem wcinam zawsze przed @. A śledź w gorzkiej czekoladzie pycha, kiedyś robił mój tata, ale zagubił przepis i dupka blada ;)

Bratku ból głowy na bank nie po sałatce :)
    Mówisz, że dobry spadek nie jest zły? ;)

• Paryzetka83 Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2015, 15:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Odnalazłam ;)

9.Imię-Róży, Wiola90
    10.Imię-Róży
    11. Bratek, AgaL
    12.
    13. Paryzetka, może Majju, Bratek
    14. Jasminowa
    15. Mundek
    16. Paryzetka, Majju

Mundek, Jasminowa, madzikk lubią tę wiadomość

8 cs - [*] 6/7 tydzień
    37 cykl starań
  • Jasminowa Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2015, 15:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paryzetka- czytasz w moich myślach, właśnie zaczynałam szukać tej listy : )

jak dobrze, że można się wpisać więcej, niż 1 raz. Ja oficjalnie 14/11, zgodnie z teminem @, ale rozgrzewka 11/11:

9.Imię-Róży, Wiola90
    10.Imię-Róży
    11. Bratek, AgaL, Jaśminowa
    12.
    13. Paryzetka, może Majju, Bratek
    14. Jasminowa
    15. Mundek
    16. Paryzetka, Majju

AgaL, Paryzetka83, madzikk lubią tę wiadomość

• Natalii00 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jasminowa wrote:
    Natalii- Hej, 10 dpo to jeszcze wcześnie, ale ja też zazwyczaj już 10 dpo zaczynam maraton testowy ; ), kiedy kolejny test, jutro ?
    Myslalam nad jutrem wlasnie bo impreza sie szykuje ale nie wiem sama :) dziwi mnie temp 3 dzien taka sama.

• Jasminowa Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agatia wrote:
    Ja czekoladę na przemian z majonezem wcinam zawsze przed @. A śledź w gorzkiej czekoladzie pycha, kiedyś robił mój tata, ale zagubił przepis i dupka blada ;)

Bratku ból głowy na bank nie po sałatce :)
    Mówisz, że dobry spadek nie jest zły? ;)

Agatia- ten spadek to cisza przed burzą ; ) bądź w gotowości : )

agatia lubi tę wiadomość

• AgaL Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2015, 15:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jasminowa dobra jesteś, dla Ciebie to rozgrzewka....a dla mnie stres nie lada sikanie w 11dpo ;)

<3 Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę <3
  • Natalii00 Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2015, 15:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agal mozna podejrzec Twoj wykresik?

AgaL lubi tę wiadomość

‹‹ 744 745 746 747 748 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

14 najczęstszych pytań o Zespół Policystycznych Jajników (PCOS)

Na PCOS, czyli Zespół Policystycznych Jajników może cierpieć nawet 10-15% kobiet w wieku rozrodczym. Czy PCOS jest groźną chorobą? Jakie są najczęstsze przyczny PCOS? Czy Zespół Policystycznych Jajników jest uleczalny? Poznaj odpowiedzi na 14 najczęstszych pytań o PCOS.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Poronienie - stres, obniżony nastrój i depresja po poronieniu.

Poronienie - bolesna strata, często przeżywana w ukryciu, samotności, niezaopiekowana i nienazwana. Dlaczego jest taka trudna? Czy kobieta, która straciła swoje dziecko jeszcze przed przyjściem jego na świat, ma prawo do żałoby? W jaki sposób sobie z nią poradzić? Jak przetrwać? Co zrobić, kiedy pojawi się depresja po poronieniu? Dowiedz się dlaczego warto pozwolić sobie na przeżycie żałoby i gdzie szukać pomocy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kluczowe składniki dla przyszłej Mamy, czyli co warto suplementować w ciąży

Ciąża to odmienny i wyjątkowy stan, który jest jednocześnie dużym wyzwaniem dla organizmu kobiety. To czas, kiedy zmienia się zapotrzebowanie na składniki odżywcze. Które z nich są szczególnie istotne dla przyszłej mamy i dla rozwijającego się dziecka? Co warto suplementować w ciąży, aby zadbać o zdrowie i rozwój maluszka? 

CZYTAJ WIĘCEJ