Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
cinnamon cookie wrote:Ostatnio w hebe była promocja, pisałam zresztą, kupujesz tusz a drugi za 1gr
mój ukochany akurat był w promocji za 34,99 więc za 35zl kupiłam dwie sztuki
jestem wniebowzięta
A jaki jest Twój ukochany? U mnie nie ma hebeNic dziś nie kupiłam z tych rzeczy bo takie tłumy że dopchać się ciężko a spieszyłam się na autobus. Ale jutro pójdę chyba wreszcie po te okulary to może jeszcze raz zajdę tam.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Pewnie ciężko będzie wytrzymać z odrostami
moja koleżanka malowała w ciąży jakimiś bio farbami w takim "eko" salonie i za jeden kolor zapłaciła grubo ponad 200 zł... Więc ja chyba wytrzymam. Chyba, że będzie jakaś alternatywa. Np henna? Chyba nie powinna szkodzić. Jak już będę naprawdę w ciąży to wtedy się pozastanawiam
-
nick nieaktualnymajju wrote:Oby oby Aga
Mój ukochany tusz do rzęs na szczęście kosztuje 9 zł
Testowałam o wiele droższe i zawsze i tak wracam do tego
Wczoraj w Rossmanie skorzystalam z promocji i kupiłam za 4,50
A jaki to Majju? chętnie podjadę i kupię na spróbowanie:) -
nick nieaktualnymajju wrote:Pewnie ciężko będzie wytrzymać z odrostami
moja koleżanka malowała w ciąży jakimiś bio farbami w takim "eko" salonie i za jeden kolor zapłaciła grubo ponad 200 zł... Więc ja chyba wytrzymam. Chyba, że będzie jakaś alternatywa. Np henna? Chyba nie powinna szkodzić. Jak już będę naprawdę w ciąży to wtedy się pozastanawiam
Ja i moje znajome używałyśmy castinga loreala bez amoniaku całą ciążęale lubię eksperymentu i być może jakieś inne roślinne wypróbuję
-
nick nieaktualnymajju wrote:Lovely, chyba "pump up", żółte opakowanie.
dziękuję , spróbujęJa ostatnio kupiłam z Pierre Rene bo mi Pani polecała też tani był, te wszystkie z loreala cuda wianki nie sprawdziły się u mnie bo sklejały i grudki zostawiały na rzęsach, avonove też bez szału, czasem te najtańsze najlepsze :)1000 kalorii dość dobrze wspominam ale ten zwykły ten ze skręcaną szczotką jakoś mi nie przypadł do gustu:)
-
nick nieaktualnyMelduję się wieczorową porą
Widzę że tęskniłyście może nie wszystkie ale co tam i tak łezka mi się zakręciła że o mnie myślicie.
Dziś jestem tak późno bo nie uwierzycie wichura wyrwała drzewo a to spadło na słup elektryczny i to akurat ten co doprowadza prąd do mojej pracy. I tak od wczoraj brak prądu. A brak prądu oznacza: brak zasięgu, brak internetu, brak ciepłej wody, brak ogrzewania bo pompa nie działa.... Właśnie właczyli więc mogę już z wami poflirtować ale znając moje szczęście wszystkie pouciekałyście.
Melduję że wszystko nadrobiłam i mam mętlik w głowie bo nie pamiętam co chciałam napisać.
Wiolu gratulacje
Bratku ból głowy to jak nic Cionsza a nie sałatka!!
Maju udanego ostatniego farbowania
Edycik powodzenia i czekam na info że masz piękny pęcherzyk
Kas??
Poza tym moim zdaniem to wszystkie mają bardzo ładne wykresy i nie ma się co prześcigać kto ma ładniejszy. Ja tam wolałabym mieć ten brzydki. W zeszłym miesiącu był ładny i nic z tego nie wynikło.
Jasminowa, madzikk, AgaL, Wiola90 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ruby z tańszych jeszcze polecam z Eveline czarny z takimi kółeczkami fioletowymi chyba, ok 13zl kosztuje i dla mnie jest świetny
jak trafię ten z loreala w promocji to kupuję a jak nie to ten z eveline
naprawdę polecam, zero grudek i jeden i drugi
a farbować też na pewno będę, nie wytrzymałabym 9 miesięcy z odrostem
AgaL lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymajju wrote:Katiuszka no w końcu jesteś!
To niezłe szkody pogoda na robiła. Największą, że Cię nie było
-
nick nieaktualnycinnamon cookie wrote:Ruby z tańszych jeszcze polecam z Eveline czarny z takimi kółeczkami fioletowymi chyba, ok 13zl kosztuje i dla mnie jest świetny
jak trafię ten z loreala w promocji to kupuję a jak nie to ten z eveline
naprawdę polecam, zero grudek i jeden i drugi
a farbować też na pewno będę, nie wytrzymałabym 9 miesięcy z odrostem
hehe akurat miałam z zielonymi i też był nie najgorszy, muszę ten drugi spróbować