X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
Odpowiedz

Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać

Oceń ten wątek:
  • Ejrene Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2015, 16:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cinnamon cookie wrote:
    Ostatnio w hebe była promocja, pisałam zresztą, kupujesz tusz a drugi za 1gr :) mój ukochany akurat był w promocji za 34,99 więc za 35zl kupiłam dwie sztuki :) jestem wniebowzięta :)

A jaki jest Twój ukochany? U mnie nie ma hebe :( Nic dziś nie kupiłam z tych rzeczy bo takie tłumy że dopchać się ciężko a spieszyłam się na autobus. Ale jutro pójdę chyba wreszcie po te okulary to może jeszcze raz zajdę tam.

atdc15nmjt4tk663.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cinnamon cookie wrote:
    Czyli, że w ciąży nie zamierzacie nie farbować? Nic a nic?

Ja zamierzam, farbę bez amoniaku jakąś w miarę naturalną...w pierwszej ciąży też farbowałam ;) nie zniosłabym odrostów :) każdy ma jakieś widzi misie ;)

• cinnamon cookie Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgaL wrote:
    Jaki masz ukochany?:)
    A suwaczków sie doczekamy Siostrzyczko :*
    Fioletowy ze złotą nakrętką z l'oerala :) ja jestem w ogóle maniaczką tuszy ;) a co do suwaczka to mam taką nadzieję.... :)

AgaL lubi tę wiadomość

11 cykl - <3 :)
    f2wl20mmrxkgechr.png
  • majju Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2015, 16:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oby oby Aga :) Mój ukochany tusz do rzęs na szczęście kosztuje 9 zł :) Testowałam o wiele droższe i zawsze i tak wracam do tego ;) Wczoraj w Rossmanie skorzystalam z promocji i kupiłam za 4,50 ;)

qdkkqps67blqh0e0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 listopada 2015, 16:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cinnamon cookie wrote:
    Fioletowy ze złotą nakrętką z l'oerala :) ja jestem w ogóle maniaczką tuszy ;) a co do suwaczka to mam taką nadzieję.... :)

Znam to miałam chyba wszystkie możliwe i tak nie mam ukochanego :)

• majju Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2015, 16:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pewnie ciężko będzie wytrzymać z odrostami ;) moja koleżanka malowała w ciąży jakimiś bio farbami w takim "eko" salonie i za jeden kolor zapłaciła grubo ponad 200 zł... Więc ja chyba wytrzymam. Chyba, że będzie jakaś alternatywa. Np henna? Chyba nie powinna szkodzić. Jak już będę naprawdę w ciąży to wtedy się pozastanawiam ;)

qdkkqps67blqh0e0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 listopada 2015, 16:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    majju wrote:
    Oby oby Aga :) Mój ukochany tusz do rzęs na szczęście kosztuje 9 zł :) Testowałam o wiele droższe i zawsze i tak wracam do tego ;) Wczoraj w Rossmanie skorzystalam z promocji i kupiłam za 4,50 ;)

A jaki to Majju? chętnie podjadę i kupię na spróbowanie:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 listopada 2015, 16:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    majju wrote:
    Pewnie ciężko będzie wytrzymać z odrostami ;) moja koleżanka malowała w ciąży jakimiś bio farbami w takim "eko" salonie i za jeden kolor zapłaciła grubo ponad 200 zł... Więc ja chyba wytrzymam. Chyba, że będzie jakaś alternatywa. Np henna? Chyba nie powinna szkodzić. Jak już będę naprawdę w ciąży to wtedy się pozastanawiam ;)

Ja i moje znajome używałyśmy castinga loreala bez amoniaku całą ciążę:) ale lubię eksperymentu i być może jakieś inne roślinne wypróbuję :P

• majju Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2015, 16:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lovely, chyba "pump up", żółte opakowanie z niebieskimi napisami.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 listopada 2015, 16:37

AgaL lubi tę wiadomość

qdkkqps67blqh0e0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 listopada 2015, 16:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    majju wrote:
    Lovely, chyba "pump up", żółte opakowanie.

dziękuję , spróbuję :) Ja ostatnio kupiłam z Pierre Rene bo mi Pani polecała też tani był, te wszystkie z loreala cuda wianki nie sprawdziły się u mnie bo sklejały i grudki zostawiały na rzęsach, avonove też bez szału, czasem te najtańsze najlepsze :)1000 kalorii dość dobrze wspominam ale ten zwykły ten ze skręcaną szczotką jakoś mi nie przypadł do gustu:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 listopada 2015, 16:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Melduję się wieczorową porą ;) Widzę że tęskniłyście może nie wszystkie ale co tam i tak łezka mi się zakręciła że o mnie myślicie.
    Dziś jestem tak późno bo nie uwierzycie wichura wyrwała drzewo a to spadło na słup elektryczny i to akurat ten co doprowadza prąd do mojej pracy. I tak od wczoraj brak prądu. A brak prądu oznacza: brak zasięgu, brak internetu, brak ciepłej wody, brak ogrzewania bo pompa nie działa.... Właśnie właczyli więc mogę już z wami poflirtować ale znając moje szczęście wszystkie pouciekałyście.
    Melduję że wszystko nadrobiłam i mam mętlik w głowie bo nie pamiętam co chciałam napisać.
    Wiolu gratulacje ;)
    Bratku ból głowy to jak nic Cionsza a nie sałatka!!
    Maju udanego ostatniego farbowania ;)
    Edycik powodzenia i czekam na info że masz piękny pęcherzyk
    Kas??
    Poza tym moim zdaniem to wszystkie mają bardzo ładne wykresy i nie ma się co prześcigać kto ma ładniejszy. Ja tam wolałabym mieć ten brzydki. W zeszłym miesiącu był ładny i nic z tego nie wynikło.

Jasminowa, madzikk, AgaL, Wiola90 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 listopada 2015, 16:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katiusza wszystkie bez wyjątku tęskniłyśmy ;) a ty kiedy na wizytę? bo już się pogubiłam:)

katiuszaa, AgaL lubią tę wiadomość

• majju Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2015, 16:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katiuszka no w końcu jesteś! :) To niezłe szkody pogoda na robiła. Największą, że Cię nie było ;)

katiuszaa lubi tę wiadomość

qdkkqps67blqh0e0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 listopada 2015, 16:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby wrote:
    Katiusza wszystkie bez wyjątku tęskniłyśmy ;) a ty kiedy na wizytę? bo już się pogubiłam:)
    ojoj..
    Moja w czwartek i mam nadzieję usłyszeć że już po owulacji bo czuję się jak po owulacji.

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby z tańszych jeszcze polecam z Eveline czarny z takimi kółeczkami fioletowymi chyba, ok 13zl kosztuje i dla mnie jest świetny :) jak trafię ten z loreala w promocji to kupuję a jak nie to ten z eveline :) naprawdę polecam, zero grudek i jeden i drugi :) a farbować też na pewno będę, nie wytrzymałabym 9 miesięcy z odrostem :P

AgaL lubi tę wiadomość

f2wl20mmrxkgechr.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cinnamon cookie wrote:

tego akurat nie miałam, miałam srebrny milion lashes

• Jasminowa Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2015, 16:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natalii00 wrote:
    a co to sie stalo ze juz nie chcialas testowac?:)

bałam się widoku jednej kreski : /

https://www.maluchy.pl/ci-72052.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 listopada 2015, 16:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    majju wrote:
    Katiuszka no w końcu jesteś! :) To niezłe szkody pogoda na robiła. Największą, że Cię nie było ;)
    co gorsza myślałam że jak zasięgu nie ma to nadrobię dokumentację bo nic nie będzie mnie rozpraszać a tu laptop się rozładował i nic nie zrobiłam

Wysłany: 9 listopada 2015, 16:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katiuszka no jesteś! :) kurczę ta wichura naprawdę szaleje :/ co do wizyt to w tym tygodniu mamy istne szaleństwo :) będę trzymać kciuki za pozytywne wieści u każdej z Was :)

AgaL lubi tę wiadomość

f2wl20mmrxkgechr.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 listopada 2015, 16:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cinnamon cookie wrote:
    Ruby z tańszych jeszcze polecam z Eveline czarny z takimi kółeczkami fioletowymi chyba, ok 13zl kosztuje i dla mnie jest świetny :) jak trafię ten z loreala w promocji to kupuję a jak nie to ten z eveline :) naprawdę polecam, zero grudek i jeden i drugi :) a farbować też na pewno będę, nie wytrzymałabym 9 miesięcy z odrostem :P

hehe akurat miałam z zielonymi i też był nie najgorszy, muszę ten drugi spróbować:)

‹‹ 746 747 748 749 750 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Mięśniaki macicy - przyczyny, objawy, leczenie

Mięśniaki macicy mogą występować nawet u 3 na 4 kobiety, w dowolnym momencie życia. U kogo jednak występują najczęściej? Czy znane są przyczyny powstawania mięśniaków macicy? Jakie są najczęstsze objawy i co powinno skłonić do wizyty u lekarza?

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża pozamaciczna - czym jest i jakie są objawy ciąży pozamacicznej?

Ciąża pozamaciczna (ektopowa) zdarza się raz na 90-100 przypadków ciąży. Jest to ciąża, która zamiast w macicy rozwija się poza nią. Objawy ciąży pozamacicznej nie są jednoznaczne. Trudno ją czasem rozpoznać, bo na początku objawy są podobne do ciąży o prawidłowym przebiegu. Na późniejszym etapie pojawia się ból podbrzusza, krwawienie oraz brak prawidłowego przyrostu hormonu hCG. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z płodnością, brak owulacji? 3 przepisy na koktajle wspierające owulację.

Sprawdź jak pyszne i łatwe do zrobienia koktajle, mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę. Działaj kompleksowo i wspieraj swoje starania w naturalny sposób. Poznaj 3 propozycje przepisów na pyszne koktajle propłodnościowe. 

CZYTAJ WIĘCEJ