Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
Odpowiedz

Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać

Oceń ten wątek:
  • cinnamon cookie Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2015, 16:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby wrote:
    tego akurat nie miałam, miałam srebrny milion lashes
    Ja już miałam chyba większość z loreala i uwierz mi na słowo, ten jest najlepszy :) polecany przez wiele wizażystek i kosmetyczek, na różnych blogach itd :) robi robotę ;)

11 cykl - <3 :)
    f2wl20mmrxkgechr.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 listopada 2015, 16:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    katiuszaa wrote:
    co gorsza myślałam że jak zasięgu nie ma to nadrobię dokumentację bo nic nie będzie mnie rozpraszać a tu laptop się rozładował i nic nie zrobiłam

Unas pogoda fakt gorsza niż wczoraj dużo ale nie ma takiego wiatru, spokojnie po młodą szłam z buta, trochę mży tylko...

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co do tuszy to ja polecam MaxFactor False lash Effect i miałam jeszcze fajny firmy AA

EwelinaaKa lubi tę wiadomość

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby wrote:
    hehe akurat miałam z zielonymi i też był nie najgorszy, muszę ten drugi spróbować:)
    Polecam z czystym sumieniem ;)

f2wl20mmrxkgechr.png
  • Edycik Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wróciłam,nadrobię Was potem bo teraz sił mi brak ...nie mam dobrych wieści

pęcherzyki na razie małe 8mm i 9mm dwa największe ale przy moim późnym cyklom to norma
    ale to " coś" w macicy znów jest, mam monitorować ten ten cykl a w przyszłym zaraz po miesiączce poddać się histeroskopii :( strasznie się zaczęłam bać
    to "coś" nie jest połączone z endometrium,ciążę wykluczyli
    doła mam strasznego :(

ac328aa0b4365d167f634a4672b15680.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 listopada 2015, 16:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cinnamon cookie wrote:
    Ja już miałam chyba większość z loreala i uwierz mi na słowo, ten jest najlepszy :) polecany przez wiele wizażystek i kosmetyczek, na różnych blogach itd :) robi robotę ;)

wierzę i znając siebie wypróbuję już niedługo, wypłata za rogiem :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 listopada 2015, 16:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby wrote:
    Unas pogoda fakt gorsza niż wczoraj dużo ale nie ma takiego wiatru, spokojnie po młodą szłam z buta, trochę mży tylko...
    Ruby dziś to miodzio pogoda tylko leje. Wszystko to był efekt wczorajszej wichury ;) Pocieszę was jutro ma być jeszcze większy wiatr

• Ejrene Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2015, 16:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja z evelaina kiedyś złoty kupowałam, a teraz różnie, nie mam ulubionego.

Katiusza to dobrze że prąd dali bo jeszcze chwila i przy świeczkach byś siedziała :) Mocno musiało wiać u Was jakie szkody :\

atdc15nmjt4tk663.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 listopada 2015, 16:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edycik wrote:

pęcherzyki na razie małe 8mm i 9mm dwa największe ale przy moim późnym cyklom to norma
    ale to " coś" w macicy znów jest, mam monitorować ten ten cykl a w przyszłym zaraz po miesiączce poddać się histeroskopii :( strasznie się zaczęłam bać

Przytulam Edycik :*** jeszcze nie wiadomo co to jest, ale nie mówimy tu o jakimś torbielu? czy raczej wykluczony?

Edycik lubi tę wiadomość

• Ejrene Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2015, 16:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edycik wrote:

Edytko kochana nie smutaj :* będzie dobrze zobaczysz. Nie mówił gin co to może być? Na czym polega ta histeroskopia?

Edycik lubi tę wiadomość

atdc15nmjt4tk663.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 listopada 2015, 16:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edycik tulam bardzo mocno i meliskę podsyłam. Może to po prostu jakiś mały polip to łatwo się usuwa a potem łatwiej w ciążę zachodzi

Edycik lubi tę wiadomość

• Edycik Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2015, 16:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o badaniu znalazłam już:
    http://www.poradnikzdrowie.pl/sprawdz-sie/badania/histeroskopia-diagnostyczna-wziernikowanie-macicy_34272.html

no właśnie to raczej nie torbiel,nie ciąża,nie wiadomo co ..w opisie mam przestrzeń hypoechogenna :( ten zabieg kosztuje u nich 600zł ,ale odłożę spoko tylko martwi mnie co to jest

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 listopada 2015, 16:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edycik no właśnie może polip, ja to mam ciągle bo w tym cyklu który to zauważył lekarz to zostało, ani nie urosło ani nie zmalało i mówił, że to nic poważnego żeby na razie zostawić...ale faktycznie mówił mi że jakby zmiany w tym zaszły żeby urosło to możliwe że będzie zabieg histeroskopii potrzebny...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 listopada 2015, 17:00

Edycik lubi tę wiadomość

• Edycik Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2015, 17:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oby to był tylko polip....

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 listopada 2015, 17:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edycik wrote:
    Oby to był tylko polip....

a co ci na TSH mówił lekarz?

• Jasminowa Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2015, 17:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katiuszka- dobrze Cię widzieć : ) Wichury ostatnio szaleją...i same szkody, a największa szkoda- nieobecność na forum przez brak prądu ; )

Edycik- mówiłaś, że masz późne owulacje, to pęcherzyk jeszcze zdąży urosnąć : )
    A to coś w macicy, hm, doktor nie wie co to jest? może by dla konfrontacji iść pokazać to innemu lekarzowi? Przytulam : )

Z tuszy polecam czerwony Pupa, efekt naturalny, nie skleja rzęs.

Ejrene- piękny suwak!

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

https://www.maluchy.pl/ci-72052.png
  • madzikk Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2015, 17:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edycik tule. Nie sadze zeby to bylo cos powaznego bo co to moze byc, jak lekarz nie wie a ma watpliwosci to jak najszybciej wysyla na badania wiec sie nie martw kochana. Tak jak katiuszka pisze moze to byc maly niegrozny polipek.

Ja mam bole czasem z lewego czasem z prawego, ale bardziej pobolewa prawy i nie ma chyba u mnie znaczenia z ktorego byla/jest owulka, w jednym cyklu bola/kluja obydwa.

Ale leje a ja musze skuterem wracac :/

Edycik lubi tę wiadomość

16udgox1i4rww54k.png
    31cs
    IUI 23.3.2017
    IUI 27.2.2017
    HSG 26.10.2015
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 listopada 2015, 17:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jasminowa wrote:
    Edycik- mówiłaś, że masz późne owulacje, to pęcherzyk jeszcze zdąży urosnąć : )
    A to coś w macicy, hm, doktor nie wie co to jest? może by dla konfrontacji iść pokazać to innemu lekarzowi? Przytulam : )
    Jaśminowa ma rację Edycik zapisz się do innego niech obejrzy i powie co myśli

Edycik lubi tę wiadomość

• Jasminowa Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2015, 17:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edycik- a jaki rozmiar ma " to coś" ?

Edycik lubi tę wiadomość

https://www.maluchy.pl/ci-72052.png

Wysłany: 9 listopada 2015, 17:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edycik kochana nie przejmuj się:* wszystko da się wyleczyć, będzie dobrze :* spokojnie poczekaj na badanie żeby się dowiedzieć co to jest

Edycik lubi tę wiadomość

f2wl20mmrxkgechr.png
‹‹ 747 748 749 750 751 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Raport "Jak rodzą Polki?" - doświadczenia kobiet na temat opieki okołoporodowej w Polsce

Fundacja “Rodzić po ludzku” w czerwcu opublikowała najnowszy raport na temat opieki okołoporodowej w Polsce. Jak rodzą Polki? Jak wygląda opieka okołoporodowa w naszym kraju? Przeczytaj zaskakujące wnioski!   

CZYTAJ WIĘCEJ

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ

10 mitów na temat premenopauzy, które warto wiedzieć mając 40 lat lub więcej

Premenopauza (perimenopauza) to nie tylko wciąż temat tabu, ale również etap życia kobiety, który często owiany jest mitami i nieporozumieniami. W rzeczywistości jest to naturalny okres przejściowy, który poprzedza menopauzę, a jego zrozumienie może zaoszczędzić Ci wiele stresu, lęku i znacząco wpłynąć na jakość życia i zdrowie hormonalne. Wraz z ekspertami zebraliśmy dla Ciebie 10 najpowszechniejszych mitów dotyczących premenopauzy i menopauzy, opierając się na najbardziej wiarygodnych i aktualnych danych naukowych.  

CZYTAJ WIĘCEJ