Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnykatiuszaa wrote:co gorsza myślałam że jak zasięgu nie ma to nadrobię dokumentację bo nic nie będzie mnie rozpraszać a tu laptop się rozładował i nic nie zrobiłam
Unas pogoda fakt gorsza niż wczoraj dużo ale nie ma takiego wiatru, spokojnie po młodą szłam z buta, trochę mży tylko... -
nick nieaktualny
-
wróciłam,nadrobię Was potem bo teraz sił mi brak ...nie mam dobrych wieści
pęcherzyki na razie małe 8mm i 9mm dwa największe ale przy moim późnym cyklom to norma
ale to " coś" w macicy znów jest, mam monitorować ten ten cykl a w przyszłym zaraz po miesiączce poddać się histeroskopiistrasznie się zaczęłam bać
to "coś" nie jest połączone z endometrium,ciążę wykluczyli
doła mam strasznego -
nick nieaktualnycinnamon cookie wrote:Ja już miałam chyba większość z loreala i uwierz mi na słowo, ten jest najlepszy
polecany przez wiele wizażystek i kosmetyczek, na różnych blogach itd
robi robotę
wierzę i znając siebie wypróbuję już niedługo, wypłata za rogiem -
nick nieaktualnyRuby wrote:Unas pogoda fakt gorsza niż wczoraj dużo ale nie ma takiego wiatru, spokojnie po młodą szłam z buta, trochę mży tylko...
Pocieszę was jutro ma być jeszcze większy wiatr
-
nick nieaktualnyEdycik wrote:wróciłam,nadrobię Was potem bo teraz sił mi brak ...nie mam dobrych wieści
pęcherzyki na razie małe 8mm i 9mm dwa największe ale przy moim późnym cyklom to norma
ale to " coś" w macicy znów jest, mam monitorować ten ten cykl a w przyszłym zaraz po miesiączce poddać się histeroskopiistrasznie się zaczęłam bać
doła mam strasznego
Przytulam Edycik :*** jeszcze nie wiadomo co to jest, ale nie mówimy tu o jakimś torbielu? czy raczej wykluczony?Edycik lubi tę wiadomość
-
Edycik wrote:wróciłam,nadrobię Was potem bo teraz sił mi brak ...nie mam dobrych wieści
doła mam strasznego
Edytko kochana nie smutaj :* będzie dobrze zobaczysz. Nie mówił gin co to może być? Na czym polega ta histeroskopia?Edycik lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
o badaniu znalazłam już:
http://www.poradnikzdrowie.pl/sprawdz-sie/badania/histeroskopia-diagnostyczna-wziernikowanie-macicy_34272.html
no właśnie to raczej nie torbiel,nie ciąża,nie wiadomo co ..w opisie mam przestrzeń hypoechogennaten zabieg kosztuje u nich 600zł ,ale odłożę spoko tylko martwi mnie co to jest
-
nick nieaktualnyEdycik no właśnie może polip, ja to mam ciągle bo w tym cyklu który to zauważył lekarz to zostało, ani nie urosło ani nie zmalało i mówił, że to nic poważnego żeby na razie zostawić...ale faktycznie mówił mi że jakby zmiany w tym zaszły żeby urosło to możliwe że będzie zabieg histeroskopii potrzebny...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 listopada 2015, 17:00
Edycik lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Katiuszka- dobrze Cię widzieć : ) Wichury ostatnio szaleją...i same szkody, a największa szkoda- nieobecność na forum przez brak prądu ; )
Edycik- mówiłaś, że masz późne owulacje, to pęcherzyk jeszcze zdąży urosnąć : )
A to coś w macicy, hm, doktor nie wie co to jest? może by dla konfrontacji iść pokazać to innemu lekarzowi? Przytulam : )
Z tuszy polecam czerwony Pupa, efekt naturalny, nie skleja rzęs.
Ejrene- piękny suwak!katiuszaa lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/ci-72052.png -
Edycik tule. Nie sadze zeby to bylo cos powaznego bo co to moze byc, jak lekarz nie wie a ma watpliwosci to jak najszybciej wysyla na badania wiec sie nie martw kochana. Tak jak katiuszka pisze moze to byc maly niegrozny polipek.
Ja mam bole czasem z lewego czasem z prawego, ale bardziej pobolewa prawy i nie ma chyba u mnie znaczenia z ktorego byla/jest owulka, w jednym cyklu bola/kluja obydwa.
Ale leje a ja musze skuterem wracacEdycik lubi tę wiadomość
31cs
IUI 23.3.2017
IUI 27.2.2017
HSG 26.10.2015 -
nick nieaktualnyJasminowa wrote:Edycik- mówiłaś, że masz późne owulacje, to pęcherzyk jeszcze zdąży urosnąć : )
A to coś w macicy, hm, doktor nie wie co to jest? może by dla konfrontacji iść pokazać to innemu lekarzowi? Przytulam : )Edycik lubi tę wiadomość