X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
Odpowiedz

Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać

Oceń ten wątek:
  • cinnamon cookie Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2015, 16:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby wrote:
    tego akurat nie miałam, miałam srebrny milion lashes
    Ja już miałam chyba większość z loreala i uwierz mi na słowo, ten jest najlepszy :) polecany przez wiele wizażystek i kosmetyczek, na różnych blogach itd :) robi robotę ;)

11 cykl - <3 :)
    f2wl20mmrxkgechr.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 listopada 2015, 16:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    katiuszaa wrote:
    co gorsza myślałam że jak zasięgu nie ma to nadrobię dokumentację bo nic nie będzie mnie rozpraszać a tu laptop się rozładował i nic nie zrobiłam

Unas pogoda fakt gorsza niż wczoraj dużo ale nie ma takiego wiatru, spokojnie po młodą szłam z buta, trochę mży tylko...

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co do tuszy to ja polecam MaxFactor False lash Effect i miałam jeszcze fajny firmy AA

EwelinaaKa lubi tę wiadomość

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby wrote:
    hehe akurat miałam z zielonymi i też był nie najgorszy, muszę ten drugi spróbować:)
    Polecam z czystym sumieniem ;)

f2wl20mmrxkgechr.png
  • Edycik Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wróciłam,nadrobię Was potem bo teraz sił mi brak ...nie mam dobrych wieści

pęcherzyki na razie małe 8mm i 9mm dwa największe ale przy moim późnym cyklom to norma
    ale to " coś" w macicy znów jest, mam monitorować ten ten cykl a w przyszłym zaraz po miesiączce poddać się histeroskopii :( strasznie się zaczęłam bać
    to "coś" nie jest połączone z endometrium,ciążę wykluczyli
    doła mam strasznego :(

ac328aa0b4365d167f634a4672b15680.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 listopada 2015, 16:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cinnamon cookie wrote:
    Ja już miałam chyba większość z loreala i uwierz mi na słowo, ten jest najlepszy :) polecany przez wiele wizażystek i kosmetyczek, na różnych blogach itd :) robi robotę ;)

wierzę i znając siebie wypróbuję już niedługo, wypłata za rogiem :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 listopada 2015, 16:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby wrote:
    Unas pogoda fakt gorsza niż wczoraj dużo ale nie ma takiego wiatru, spokojnie po młodą szłam z buta, trochę mży tylko...
    Ruby dziś to miodzio pogoda tylko leje. Wszystko to był efekt wczorajszej wichury ;) Pocieszę was jutro ma być jeszcze większy wiatr

• Ejrene Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2015, 16:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja z evelaina kiedyś złoty kupowałam, a teraz różnie, nie mam ulubionego.

Katiusza to dobrze że prąd dali bo jeszcze chwila i przy świeczkach byś siedziała :) Mocno musiało wiać u Was jakie szkody :\

atdc15nmjt4tk663.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 listopada 2015, 16:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edycik wrote:

pęcherzyki na razie małe 8mm i 9mm dwa największe ale przy moim późnym cyklom to norma
    ale to " coś" w macicy znów jest, mam monitorować ten ten cykl a w przyszłym zaraz po miesiączce poddać się histeroskopii :( strasznie się zaczęłam bać

Przytulam Edycik :*** jeszcze nie wiadomo co to jest, ale nie mówimy tu o jakimś torbielu? czy raczej wykluczony?

Edycik lubi tę wiadomość

• Ejrene Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2015, 16:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edycik wrote:

Edytko kochana nie smutaj :* będzie dobrze zobaczysz. Nie mówił gin co to może być? Na czym polega ta histeroskopia?

Edycik lubi tę wiadomość

atdc15nmjt4tk663.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 listopada 2015, 16:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edycik tulam bardzo mocno i meliskę podsyłam. Może to po prostu jakiś mały polip to łatwo się usuwa a potem łatwiej w ciążę zachodzi

Edycik lubi tę wiadomość

• Edycik Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2015, 16:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o badaniu znalazłam już:
    http://www.poradnikzdrowie.pl/sprawdz-sie/badania/histeroskopia-diagnostyczna-wziernikowanie-macicy_34272.html

no właśnie to raczej nie torbiel,nie ciąża,nie wiadomo co ..w opisie mam przestrzeń hypoechogenna :( ten zabieg kosztuje u nich 600zł ,ale odłożę spoko tylko martwi mnie co to jest

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 listopada 2015, 16:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edycik no właśnie może polip, ja to mam ciągle bo w tym cyklu który to zauważył lekarz to zostało, ani nie urosło ani nie zmalało i mówił, że to nic poważnego żeby na razie zostawić...ale faktycznie mówił mi że jakby zmiany w tym zaszły żeby urosło to możliwe że będzie zabieg histeroskopii potrzebny...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 listopada 2015, 17:00

Edycik lubi tę wiadomość

• Edycik Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2015, 17:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oby to był tylko polip....

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 listopada 2015, 17:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edycik wrote:
    Oby to był tylko polip....

a co ci na TSH mówił lekarz?

• Jasminowa Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2015, 17:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katiuszka- dobrze Cię widzieć : ) Wichury ostatnio szaleją...i same szkody, a największa szkoda- nieobecność na forum przez brak prądu ; )

Edycik- mówiłaś, że masz późne owulacje, to pęcherzyk jeszcze zdąży urosnąć : )
    A to coś w macicy, hm, doktor nie wie co to jest? może by dla konfrontacji iść pokazać to innemu lekarzowi? Przytulam : )

Z tuszy polecam czerwony Pupa, efekt naturalny, nie skleja rzęs.

Ejrene- piękny suwak!

katiuszaa lubi tę wiadomość

https://www.maluchy.pl/ci-72052.png
  • madzikk Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2015, 17:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edycik tule. Nie sadze zeby to bylo cos powaznego bo co to moze byc, jak lekarz nie wie a ma watpliwosci to jak najszybciej wysyla na badania wiec sie nie martw kochana. Tak jak katiuszka pisze moze to byc maly niegrozny polipek.

Ja mam bole czasem z lewego czasem z prawego, ale bardziej pobolewa prawy i nie ma chyba u mnie znaczenia z ktorego byla/jest owulka, w jednym cyklu bola/kluja obydwa.

Ale leje a ja musze skuterem wracac :/

Edycik lubi tę wiadomość

16udgox1i4rww54k.png
    31cs
    IUI 23.3.2017
    IUI 27.2.2017
    HSG 26.10.2015
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 listopada 2015, 17:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jasminowa wrote:
    Edycik- mówiłaś, że masz późne owulacje, to pęcherzyk jeszcze zdąży urosnąć : )
    A to coś w macicy, hm, doktor nie wie co to jest? może by dla konfrontacji iść pokazać to innemu lekarzowi? Przytulam : )
    Jaśminowa ma rację Edycik zapisz się do innego niech obejrzy i powie co myśli

Edycik lubi tę wiadomość

• Jasminowa Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2015, 17:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edycik- a jaki rozmiar ma " to coś" ?

Edycik lubi tę wiadomość

https://www.maluchy.pl/ci-72052.png

Wysłany: 9 listopada 2015, 17:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edycik kochana nie przejmuj się:* wszystko da się wyleczyć, będzie dobrze :* spokojnie poczekaj na badanie żeby się dowiedzieć co to jest

Edycik lubi tę wiadomość

f2wl20mmrxkgechr.png
‹‹ 747 748 749 750 751 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kalendarz dni płodnych - aplikacja starania o dziecko

Postanowione - rozpoczynacie starania o dziecko. Mija pierwszy, drugi, trzeci miesiąc, a ciąży nie ma. Pojawia się lekki niepokój - co się dzieje? Tak rozpoczyna się historia wielu kobiet z OvuFriend, które używają aplikacji podczas starania o dziecko. Inteligentny kalendarz dni płodnych nie tylko szybko nauczy się Twojej płodności ale również wcześnie wykryje nieprawidłowości. Przeczytaj jak aplikacja pomoże Ci zajść w ciążę!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność mężczyzn - przyczyny obniżonej płodności i sposoby na poprawę

Płodność mężczyzn na przestrzeni lat uległa znacznemu pogorszeniu. Dlaczego jakość nasienia współczesnych mężczyzn jest obniżona? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością? Co zrobić, aby wesprzeć i poprawić męską płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroby endometrium - jakie są najczęstsze?

Czym jest endometrium, a czym endometrioza? Jakie mogą być inne choroby endometrium i jak się objawiają? Jaka grubość endometrium jest optymalna podczas starań o dziecko? 

CZYTAJ WIĘCEJ