Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
AgaL wrote:Edycik jesteś jeszcze?:*
może zrób coś relaksującego dziś może coś obejrzyj, tak żeby się wciągnąć i oderwać natrętne myśli.
jestem,wolę tu zaglądać jakoś mi raźniej z Wami
Histeroskopię bym miała zaraz po zakończeniu się miesiączki. -
nick nieaktualny
-
Edycik a histero będziesz miała w szpitalu czy w prywatnym gabinecie? Pewnie pobiora wycinek do badania, przy okazji, zdobią Ci przegląd macicy. Będędzie dobrze kochana. Ja w zeszłym roku zaliczyłam lyzeczkowanie pod narkoza,przed samymi świętami bo miałam zlą cytologię. Ściekami Cię
Edycik lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Edycik wrote:Aguś Ty już w cionszy jesteś kochana ,stres Ci nie wskazany.
agatia histeroskopię będę miała w prywatnym gabinecie.
Dzielna dziewczyna jesteś, widzę sporo już przeszłaś.
Tak tak Edycik, znowuEdycik lubi tę wiadomość
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
majju wrote:Edycik histeroskopia to chyba w znieczuleniu ogólnym co? Czytałam kiedyś o tym badaniu, że jest bardzo dokładne i wszystko można zobaczyć dokładnie a co za tym idzie zdiagnozować. Także staraj się nie zamartwiać.
ponoć różnie znieczulają,ja bym miała u nich w gabinecie znieczulenie miejscowe i mam sobie wszystko przy okazji na monitorku oglądać... -
nick nieaktualnyEdycik wrote:ponoć różnie znieczulają,ja bym miała u nich w gabinecie znieczulenie miejscowe i mam sobie wszystko przy okazji na monitorku oglądać...
w końcu nie tylko twój lekarz będzie znał cię dogłębnie
Sama zobaczysz "Co masz w środku'
Edycik lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny