Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
Ejrene wrote:Nie kochane niestety owulacyjny zrobiłam nowy.
A ten ciążowy negatywny był z conajmiej dwóch miesięcy wstecz jak i nie dalej bo w zeszłym miesiącu nie robiłam.AgaL lubi tę wiadomość
8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Termin @: może lepiej nie wiedzieć? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
AgaL wrote:Mnie powoli piersi przestają boleć....powtarza się poprzedni cykl, jak nic @ nadchodzi
Reni555, AgaL lubią tę wiadomość
8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
nick nieaktualnyczuję się optymistycznie i nie nastawiam się już tak bardzo
choć mam nadzieję, źe może tym razem się uda
nastawiam się na IVF
wolę myśleć, że przyjdzie to najgorsze (w sumie nie takie złe)
niź rozczarować się
poza tym nie wiem skąd mi się przytyłonie dużo, ale jednak
chyba Menopur mnie tak załatwił
jestem na stymulacji ovu
a co u Was
ktoraś zacionżyła?
Jasminowa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny. Ją się staram z mężem o maleństwo już 13 cykl. Dzisiaj jestem 6 dzień po owulacji dzisiejsza moja temperatura to 37.09. W sierpniu zrobilam sobie ostatni raz badania na TSH i Prolaktyne.
TSH - 2,413ulU/ml
Prolaktyna - 3,59ng/ml
Od tamtego czasu zazywam tabsy na TSH Euthyrox 50 po jednej tabletce codziennie pół godziny przed pierwszym posiłkiem.
A na Prolaktyne Dostinex 0,5mg 1/4 tabletki dwa razy w tygodniu.
Jak wredota do mnie zawita to sobie powtorze wyniki, ale szczerze to mam już dość tych co miesięcznych rozczarowańReni555, Jasminowa lubią tę wiadomość
Angelika091992 -
Ejrene wrote:Nie mam negatywnego bo bym Wam wypromowała. Mogę ewentualnie na bladziocha sprawdzić czy zciemnieje albo na owulacyjny
Paryzetka83, Ejrene lubią tę wiadomość
31cs
IUI 23.3.2017
IUI 27.2.2017
HSG 26.10.2015 -
nick nieaktualnywróciłam, umarłam, będę żyć
Reni powodzenia niech moc będzie z tobą i poprzestańcie na inseminacji szczęśliwie zakończonej:)
Angelika witaj, 13 to szczęśliwa cyfra podobno
Agatia serio aż 4? Ejrene, Wiola, Kas iiiii Imię róży? czy jeszcze ktoś na 100% potwierdzony? bo Imię chyba na bladziochach pozostała co nie zmienia faktu że dołączy do dziewczyn za chwilęReni555 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ruby wrote:wróciłam, umarłam, będę żyć
Reni powodzenia niech moc będzie z tobą i poprzestańcie na inseminacji szczęśliwie zakończonej:)
Angelika witaj, 13 to szczęśliwa cyfra podobno
Agatia serio aż 4? Ejrene, Wiola, Kas iiiii Imię róży? czy jeszcze ktoś na 100% potwierdzony? bo Imię chyba na bladziochach pozostała co nie zmienia faktu że dołączy do dziewczyn za chwilę
Imię róży też policzylam jako zaciążonąReni555 lubi tę wiadomość
-
Angelika091992 wrote:Hej dziewczyny. Ją się staram z mężem o maleństwo już 13 cykl. Dzisiaj jestem 6 dzień po owulacji dzisiejsza moja temperatura to 37.09. W sierpniu zrobilam sobie ostatni raz badania na TSH i Prolaktyne.
TSH - 2,413ulU/ml
Prolaktyna - 3,59ng/ml
Od tamtego czasu zazywam tabsy na TSH Euthyrox 50 po jednej tabletce codziennie pół godziny przed pierwszym posiłkiem.
A na Prolaktyne Dostinex 0,5mg 1/4 tabletki dwa razy w tygodniu.
Jak wredota do mnie zawita to sobie powtorze wyniki, ale szczerze to mam już dość tych co miesięcznych rozczarowań
PowodzeniaWiadomość wyedytowana przez autora: 9 listopada 2015, 20:50
-
Ruby wrote:nooo i popijam winko teraz,na endomerium rzecz jasna
btw zawiedziona jestem tymi ciążowymiwiązałam z nimi wielkie nadzieje
Wszystkie kreski jakby ciemniejsze, ale negatyw pozostał negatywem
Za to pozytywny mega wyraźny
Ejrene, madzikk lubią tę wiadomość
8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyReni555 wrote:a dlaczego sobie poumierałaś ?
miałaś powód ?
Kupiłam karnet na aerobik i tak sobie chodzę ile mogę jak najczęściej i potem tradycyjnie po zajęciach umieram, ale wstaję i dalej walczę na drugi dzieńParyzetka83, Reni555 lubią tę wiadomość