Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Myślę, że pciemniały bo są po prostu mokrekatiuszaa wrote:Paryzetka to mówisz że owulacyjne pociemniały? Może nasikam i wysikam w taki sposób owulacje

Dam znać jak wyschną
madzikk lubi tę wiadomość
8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Termin @: może lepiej nie wiedzieć? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCzy ja wiem czy głupia ale skoro tak mówisz kłócić się z szefową sabatu nie mogę. Przynajmniej płeć dziecka przewidziałaRuby wrote:Laski lepsze takie z recyklingu niż dorysowane
pamiętacie jedna taka głupia se dorysowała

Paryzetka83, Ruby lubią tę wiadomość
-
Taaa i jeszcze twierdziła, że jak niebieska kreska to chłopak będzieRuby wrote:Laski lepsze takie z recyklingu niż dorysowane
pamiętacie jedna taka głupia se dorysowała

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 listopada 2015, 20:59
katiuszaa lubi tę wiadomość
8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Termin @: może lepiej nie wiedzieć? -
Podziwiam Ruby za wytrwałość
szac! A winko i ja bym wypiła, przed chwilą mówiłam to Mężowi, że mam chęć niesamowitą... Ale jeszcze parę dni antybiotyk więc mogę sobie pomarzyć 
Aguś ten tusz to Extension Volume, czarny z takim zawijasem różowym chyba? Pomyliło mi się coś wcześniej że to kółeczka
AgaL, Edycik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykatiuszaa wrote:Czy ja wiem czy głupia ale skoro tak mówisz kłócić się z szefową sabatu nie mogę. Przynajmniej płeć dziecka przewidziała

haha od przewidywania by jeszcze ktoś tutaj, ale to się nie sprawdziło niestety...więc może tej głupiej się sprawdzi
cinnamon cookie, katiuszaa, Paryzetka83, madzikk, Kjopa3 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnycinnamon cookie wrote:Spadam do łóżka! Nie mogę się napić wina to idę spać
hehe dobranoc wszystkim
do jutra
Do jutra, napiję się za ciebie
bo tak sobie pomyślałam, że jak drugi kieliszek wpiję to może jeszcze bardziej pogrubię to endo...
AgaL, cinnamon cookie lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyI wszystko jasne dlaczego waga pokazuje na + Endo Ci rośnieRuby wrote:Do jutra, napiję się za ciebie
bo tak sobie pomyślałam, że jak drugi kieliszek wpiję to może jeszcze bardziej pogrubię to endo...
Paryzetka83, majju, cinnamon cookie lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny