Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
katiuszaa wrote:Paryzetka to mówisz że owulacyjne pociemniały? Może nasikam i wysikam w taki sposób owulacje
Dam znać jak wyschną
madzikk lubi tę wiadomość
8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Termin @: może lepiej nie wiedzieć? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyRuby wrote:Laski lepsze takie z recyklingu niż dorysowane
pamiętacie jedna taka głupia se dorysowała
Paryzetka83, Ruby lubią tę wiadomość
-
Ruby wrote:Laski lepsze takie z recyklingu niż dorysowane
pamiętacie jedna taka głupia se dorysowała
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 listopada 2015, 20:59
katiuszaa lubi tę wiadomość
8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Termin @: może lepiej nie wiedzieć? -
Podziwiam Ruby za wytrwałość
szac! A winko i ja bym wypiła, przed chwilą mówiłam to Mężowi, że mam chęć niesamowitą... Ale jeszcze parę dni antybiotyk więc mogę sobie pomarzyć
Aguś ten tusz to Extension Volume, czarny z takim zawijasem różowym chyba? Pomyliło mi się coś wcześniej że to kółeczkaAgaL, Edycik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykatiuszaa wrote:Czy ja wiem czy głupia ale skoro tak mówisz kłócić się z szefową sabatu nie mogę. Przynajmniej płeć dziecka przewidziała
haha od przewidywania by jeszcze ktoś tutaj, ale to się nie sprawdziło niestety...więc może tej głupiej się sprawdzicinnamon cookie, katiuszaa, Paryzetka83, madzikk, Kjopa3 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnycinnamon cookie wrote:Spadam do łóżka! Nie mogę się napić wina to idę spać
hehe dobranoc wszystkim
do jutra
Do jutra, napiję się za ciebiebo tak sobie pomyślałam, że jak drugi kieliszek wpiję to może jeszcze bardziej pogrubię to endo...
AgaL, cinnamon cookie lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRuby wrote:Do jutra, napiję się za ciebie
bo tak sobie pomyślałam, że jak drugi kieliszek wpiję to może jeszcze bardziej pogrubię to endo...
Paryzetka83, majju, cinnamon cookie lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny