X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
Odpowiedz

Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać

Oceń ten wątek:
  • cinnamon cookie Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2015, 07:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry wszystkim :) tylko się melduję i zaraz uciekam, wole dziś ale Szwagierka poprosiła by z Nią i dziećmi pojechać na badania do innego miasta więc zaraz ruszamy... Miłego dzionka, zajrzę później :)

Edycik uśmiechnij się, będzie dobrze :*

Bratku przynajmniej konkretne działanie macie! Trzeba iść za ciosem i wszystkiego się dowiedzieć :)

Ruby mam nadzieję, że były tylko dwa kieliszki bo jak cała butelka to jeszcze endometrium z pół metra Ci się zrobi :P

Bratek lubi tę wiadomość

11 cykl - <3 :)
    f2wl20mmrxkgechr.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 listopada 2015, 07:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heja

Cynamon jeden i pół było bo się bałam że mnie rozwali takie wielkie endo :)

Edycik super było dzisiaj powtórka ,:)

Aguś gdzie jesteś jak cię nie ma?

Młoda odprowadzona także wracam na chwilę do łóżka:)

Miłego!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 listopada 2015, 07:36

AgaL lubi tę wiadomość

• majju Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2015, 07:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam Miłe Panie.
    Ja już po kawie Ince ;) Tempka dzisiaj mocno skończyła, do 37 st. Czuję ją.
    Wysikałam dwie kreski, druga cienka jak niteczka ale widoczna.
    Bratku, dobrze prawiłaś, że ciężkie jest pierwsze sikanie po Pregnylu ;) Niby wiem, że to tylko jego działanie ale jednak gdzieś tam z tyłu głowy nadzieja się tli. Muszę dziś dokupić testów :D Trzymam kciuki za badania męża!
    Ruby, ja się pytam skąd Ty kobieto bierzesz energię? Na fitnessy, seksy i inne ;)
    Edycik trzymaj się ciepło i głowa do góry, wszystko jest możliwe! W piątek już będziesz miała dwie opinie to będziesz więcej wiedziała.

Paryzetka83, Edycik, Ejrene, Bratek lubią tę wiadomość

qdkkqps67blqh0e0.png
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2015, 08:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam Drogie Kobietki:)
    zaraz kawka i praca... ale jutro i pojutrze wolne! tym żyję...choć stres mam przed wizytą, śniło mi sie że mój gin był totalnie pijany podczas wizyty :P

Ruby jak mnie nie ma ....to chowam się gdzieś z głupimi myślami :/ zbieram siły i wracam ;)
    Powodzenia dziś na wizycie, samych dobrych wiadomości!!:*

Edycik Kochana.... za świeżo dziś po tych wszystkich nowinach wczorajszych, żebyś już była całkiem spokojna. Zobaczysz, że jutro będzie lepiej:* Tulę mocno:*

Cinnamonek to szerokiej drogi w podróży, widać, ze blisko żyjecie ze Szwagierką - fajnie że mogą na Was liczyć :)

Majju spryciaro sikanko było :) ja jak pomyślę o jutrzejszym to się trzęsę. Szkoda, że to po pregnylu...bo jak zaczęłam czytać to już się ucieszyłam, ze kolejne dwie kreski! Życzę Ci, żeby się utrzymały i pociemniały jak minie działania pregnylu :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 listopada 2015, 08:09

Edycik, majju lubią tę wiadomość

<3 Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę <3
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2015, 08:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edycik co do objawów....nie ma żadnych poza tymi na @.

• AgaL Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2015, 08:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Imie Róży pięknej bety życzę :)

Renii się pokazała wczoraj - powodzenia w kolejnym cyklu, oby był owocny!

Bratku to Mąż ładnie się zmobilizował, albo Ty jego do badań;) Oby udało sie jak najszybciej :)

Bratek, Imię_Róży lubią tę wiadomość

• AgaL Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2015, 08:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agatia Tobie też udanego dzionka, może ta tempka jeszcze ruszy, życzę Ci tego :)

• AgaL Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2015, 08:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paryzetka a jak u Ciebie? Tempka się ładnie trzyma, objawy jakieś doszły??:)
    a Jaśminowa gotowa na jutrzejsze sikanko? ;)

• Paryzetka83 Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2015, 08:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgaL wrote:
    Paryzetka a jak u Ciebie? Tempka się ładnie trzyma, objawy jakieś doszły??:)
    a Jaśminowa gotowa na jutrzejsze sikanko? ;)
    Hej, spijam kawkę i jakoś się za robotę wzięłam, bo jak głupia przeglądam wykresy ciążowe i znalazłam takie jak mój! Never again! A objawy - staram się nie nakręcać. Bolą jajniki z przewagą prawego, boli podbrzusze, ale tak jak na @. Ogólnie czuję się rozbita, jak przy przeziębieniu, ale to nie to. Nie szukam objawów na siłę, co nie?

Zastanawiam się od wczoraj jak to jest z tym bólem piersi, czy to cały czas trwa, czy to takie kłucia są?

Imię_Róży, Jasminowa lubią tę wiadomość

8 cs - [*] 6/7 tydzień
    37 cykl starań
    Termin @: może lepiej nie wiedzieć?
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2015, 08:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pazryzetka ja też już w galerii wykresów byłam ;) nie jesteś sama w tym wariactwie.
    Co do piersi wczoraj pisałam, że przestają, dziś znowu czuję. Ale jak to boli przed @ a jak przed ciąża to chyba indywidualna sprawa...

jajniki też mi dają o sobie znać co jakiś czas

Paryzetka83, Jasminowa lubią tę wiadomość

• majju Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2015, 08:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na pewno nie szukasz na siłę ;) I ja też nie, to że zasypiam na klawiaturze komputera to na pewno cionsza a nie ciśnienia 988 hPa... Piję tą wodę z cytryną i próbuję się zmobilizować do roboty.

Paryzetka83 lubi tę wiadomość

qdkkqps67blqh0e0.png
  • Jasminowa Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2015, 08:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Dziewczynki,

Witam się z rana, kawka już obok stoi i pachnie, dzień pracy czas zacząć.
    Zaraz się zabieram za nadrabianie, co tu się od wczoraj działo.

U mnie dzisiaj temperatura ostro poszybowała w dół, więc czarno to widzę drogie koleżanki..., no ale zobaczymy, co ma być to będzie.

miłego dnia wszystkim : )

https://www.maluchy.pl/ci-72052.png
  • Jasminowa Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2015, 08:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    katiuszaa wrote:
    To może zacznę zbierać te negatywne i jak zaciążę to nasikam tak dla wiedzy potomności ;)

Katiuszka- bardzo szlachetna postawa : )

• Jasminowa Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2015, 08:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edycik wrote:
    5,3mm

dziękuję za dobre słowa Dziewczyny jesteście kochane:* mam nadzieję,że będzie dobrze
    moja szwagierka mi powiedziała ,że Ona miła histeroskopię dwa razy także mam iść zrobić jak zalecono
    w piątek zarejestrowałam się do innego ginekologa przy okazji monitoringu także poproszę by to obejrzał i ocenił-zawsze to inna opinia,inny lekarz.

Edycik- bardzo dobre kroki podjęłaś!!! będzie dobrze : )

Edycik lubi tę wiadomość

• Jasminowa Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2015, 08:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ejrene wrote:
    Po dogłębnych poszukiwaniach znalazłam negatywa- ani drgnął i dalej pozostał negatywem tak jak bladzioch bladziochem ale w obu przyciemniła się kreska kontrolna. Za to owulacyjny nie zawiódł i wyszedł pozytywny- a kreska testowa bardzo ciemna :)

Ejrene- super, że sprawdziłaś, dzięki : ) szkoda tylko, że jednak nie działa opcja wielokrotnego użycia, ale teraz przynajmniej już wiemy : )

• Edycik Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2015, 09:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale cisza dziś na forum....gdzie się wszystkie kobity podziały?

ac328aa0b4365d167f634a4672b15680.png
  • Paryzetka83 Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2015, 09:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edycik - wszystkie w galerii wykresów siedzą ;) Albo przysypiają bo pogoda do dupy :/

Edycik, AgaL, Mundek, madzikk, Kjopa3 lubią tę wiadomość

8 cs - [*] 6/7 tydzień
    37 cykl starań
    Termin @: może lepiej nie wiedzieć?
  • Edycik Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2015, 09:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paryzetka no tak tu już wszystkie zaciązone sa :) ojj oby,oby to by się działo :)

Paryzetka83 lubi tę wiadomość

ac328aa0b4365d167f634a4672b15680.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 listopada 2015, 09:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się z rana prosto z diagnostyki :)
    AgaL a wiesz że objawy ciążowe są takie same jak przed @ więc u ciebie może być ciąża i tego miałyśmy się trzymać. No w końcu wszystkie do czasu @ jesteśmy w ciąży.
    Imię róży trzymam kciuki.
    Ruby a co ty taki śpioch? Nie zadobrze Ci godz 9 a ty w łóżku. Na którą wizyta?
    Edycik nie denerwuj się bo to zaszkodzi rosnącemu pęcherzyków. Na ciążę nadal jest szansa w tym cyklu tego się trzymamy.
    Paryzetka nie nakręcaj się bo masz brzydki wykres i wokół przecież wszystkie na tym forum żyjemy z nadzieją na @
    Bratku fajnie że mąż był i endokrynolog podszedł do tego należycie. I widzę że ty też pełna energii
    Jaśminu dopóki nie ma @ ciągle jesteś w grze :)

Paryzetka83, Edycik, AgaL, madzikk, Bratek, Imię_Róży, Jasminowa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 listopada 2015, 09:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby mówiłaś że ciebie ciężarne prześladują? Weszłam na badania i w kolejce na ok 10 osób były tylko 3 nie w ciąży ja jakiś Pan i dziecko.

cinnamon cookie lubi tę wiadomość

‹‹ 754 755 756 757 758 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

12 najnowszych rekomendacji dla kobiet cierpiących na endometriozę - łagodzenie bólu i wspieranie płodności poprzez dietę

Endometrioza jest jedną z tych chorób, do której należy podchodzić holistycznie. Jednym ze sposobów, który może pomóc w walce z chorobą i przede wszystkim z łagodzeniem objawów choroby jest odpowiednia dieta. Poznaj 12 najważniejszych zasad zdrowego odżywiania dla kobiet, które cierpią na endometriozę.

CZYTAJ WIĘCEJ

4 Problemy z zajściem w ciążę, które możesz wykryć z pomocą aplikacji OvuFriend!

Kalendarz owulacji kojarzy Ci się tylko z wyznaczaniem dni płodnych i terminu owulacji? Jego możliwości są dużo większe! Aplikacja może być pomocna w wykrywaniu problemów związanych z płodnością na bardzo wczesnym etapie. O jakich problemach mowa? Co możesz wykryć z pomocą kalendarza? Kliknij i przeczytaj!   

CZYTAJ WIĘCEJ

Wysoki testosteron u kobiet - przyczyny, objawy, leczenie

Jakie mogą być przyczyny podwyższonego testosteronu w kobiecym organizmie? Jakie są najczęstsze objawy wysokiego testosteronu u kobiet? Jak wygląda diagnoza i leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ