Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień dobry wszystkim
tylko się melduję i zaraz uciekam, wole dziś ale Szwagierka poprosiła by z Nią i dziećmi pojechać na badania do innego miasta więc zaraz ruszamy... Miłego dzionka, zajrzę później
Edycik uśmiechnij się, będzie dobrze :*
Bratku przynajmniej konkretne działanie macie! Trzeba iść za ciosem i wszystkiego się dowiedzieć
Ruby mam nadzieję, że były tylko dwa kieliszki bo jak cała butelka to jeszcze endometrium z pół metra Ci się zrobiBratek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHeja
Cynamon jeden i pół było bo się bałam że mnie rozwali takie wielkie endo
Edycik super było dzisiaj powtórka ,
Aguś gdzie jesteś jak cię nie ma?
Młoda odprowadzona także wracam na chwilę do łóżka:)
Miłego!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 listopada 2015, 07:36
AgaL lubi tę wiadomość
-
Witam Miłe Panie.
Ja już po kawie InceTempka dzisiaj mocno skończyła, do 37 st. Czuję ją.
Wysikałam dwie kreski, druga cienka jak niteczka ale widoczna.
Bratku, dobrze prawiłaś, że ciężkie jest pierwsze sikanie po PregnyluNiby wiem, że to tylko jego działanie ale jednak gdzieś tam z tyłu głowy nadzieja się tli. Muszę dziś dokupić testów
Trzymam kciuki za badania męża!
Ruby, ja się pytam skąd Ty kobieto bierzesz energię? Na fitnessy, seksy i inne
Edycik trzymaj się ciepło i głowa do góry, wszystko jest możliwe! W piątek już będziesz miała dwie opinie to będziesz więcej wiedziała.
Paryzetka83, Edycik, Ejrene, Bratek lubią tę wiadomość
-
Witam Drogie Kobietki:)
zaraz kawka i praca... ale jutro i pojutrze wolne! tym żyję...choć stres mam przed wizytą, śniło mi sie że mój gin był totalnie pijany podczas wizyty
Ruby jak mnie nie ma ....to chowam się gdzieś z głupimi myślamizbieram siły i wracam
Powodzenia dziś na wizycie, samych dobrych wiadomości!!:*
Edycik Kochana.... za świeżo dziś po tych wszystkich nowinach wczorajszych, żebyś już była całkiem spokojna. Zobaczysz, że jutro będzie lepiej:* Tulę mocno:*
Cinnamonek to szerokiej drogi w podróży, widać, ze blisko żyjecie ze Szwagierką - fajnie że mogą na Was liczyć
Majju spryciaro sikanko byłoja jak pomyślę o jutrzejszym to się trzęsę. Szkoda, że to po pregnylu...bo jak zaczęłam czytać to już się ucieszyłam, ze kolejne dwie kreski! Życzę Ci, żeby się utrzymały i pociemniały jak minie działania pregnylu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 listopada 2015, 08:09
Edycik, majju lubią tę wiadomość
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
Imie Róży pięknej bety życzę
Renii się pokazała wczoraj - powodzenia w kolejnym cyklu, oby był owocny!
Bratku to Mąż ładnie się zmobilizował, albo Ty jego do badańOby udało sie jak najszybciej
Bratek, Imię_Róży lubią tę wiadomość
-
AgaL wrote:Paryzetka a jak u Ciebie? Tempka się ładnie trzyma, objawy jakieś doszły??
a Jaśminowa gotowa na jutrzejsze sikanko?
Zastanawiam się od wczoraj jak to jest z tym bólem piersi, czy to cały czas trwa, czy to takie kłucia są?Imię_Róży, Jasminowa lubią tę wiadomość
8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Termin @: może lepiej nie wiedzieć? -
Pazryzetka ja też już w galerii wykresów byłam
nie jesteś sama w tym wariactwie.
Co do piersi wczoraj pisałam, że przestają, dziś znowu czuję. Ale jak to boli przed @ a jak przed ciąża to chyba indywidualna sprawa...
jajniki też mi dają o sobie znać co jakiś czasParyzetka83, Jasminowa lubią tę wiadomość
-
Hej Dziewczynki,
Witam się z rana, kawka już obok stoi i pachnie, dzień pracy czas zacząć.
Zaraz się zabieram za nadrabianie, co tu się od wczoraj działo.
U mnie dzisiaj temperatura ostro poszybowała w dół, więc czarno to widzę drogie koleżanki..., no ale zobaczymy, co ma być to będzie.
miłego dnia wszystkim : )https://www.maluchy.pl/ci-72052.png -
Edycik wrote:5,3mm
dziękuję za dobre słowa Dziewczyny jesteście kochane:* mam nadzieję,że będzie dobrze
moja szwagierka mi powiedziała ,że Ona miła histeroskopię dwa razy także mam iść zrobić jak zalecono
w piątek zarejestrowałam się do innego ginekologa przy okazji monitoringu także poproszę by to obejrzał i ocenił-zawsze to inna opinia,inny lekarz.
Edycik- bardzo dobre kroki podjęłaś!!! będzie dobrze : )Edycik lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/ci-72052.png -
Ejrene wrote:Po dogłębnych poszukiwaniach znalazłam negatywa- ani drgnął i dalej pozostał negatywem tak jak bladzioch bladziochem ale w obu przyciemniła się kreska kontrolna. Za to owulacyjny nie zawiódł i wyszedł pozytywny- a kreska testowa bardzo ciemna
Ejrene- super, że sprawdziłaś, dzięki : ) szkoda tylko, że jednak nie działa opcja wielokrotnego użycia, ale teraz przynajmniej już wiemy : )https://www.maluchy.pl/ci-72052.png -
nick nieaktualnyWitam się z rana prosto z diagnostyki
AgaL a wiesz że objawy ciążowe są takie same jak przed @ więc u ciebie może być ciąża i tego miałyśmy się trzymać. No w końcu wszystkie do czasu @ jesteśmy w ciąży.
Imię róży trzymam kciuki.
Ruby a co ty taki śpioch? Nie zadobrze Ci godz 9 a ty w łóżku. Na którą wizyta?
Edycik nie denerwuj się bo to zaszkodzi rosnącemu pęcherzyków. Na ciążę nadal jest szansa w tym cyklu tego się trzymamy.
Paryzetka nie nakręcaj się bo masz brzydki wykres i wokół przecież wszystkie na tym forum żyjemy z nadzieją na @
Bratku fajnie że mąż był i endokrynolog podszedł do tego należycie. I widzę że ty też pełna energii
Jaśminu dopóki nie ma @ ciągle jesteś w grzeParyzetka83, Edycik, AgaL, madzikk, Bratek, Imię_Róży, Jasminowa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny