X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
Odpowiedz

Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać

Oceń ten wątek:
  • cinnamon cookie Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2015, 07:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry wszystkim :) tylko się melduję i zaraz uciekam, wole dziś ale Szwagierka poprosiła by z Nią i dziećmi pojechać na badania do innego miasta więc zaraz ruszamy... Miłego dzionka, zajrzę później :)

Edycik uśmiechnij się, będzie dobrze :*

Bratku przynajmniej konkretne działanie macie! Trzeba iść za ciosem i wszystkiego się dowiedzieć :)

Ruby mam nadzieję, że były tylko dwa kieliszki bo jak cała butelka to jeszcze endometrium z pół metra Ci się zrobi :P

Bratek lubi tę wiadomość

11 cykl - <3 :)
    f2wl20mmrxkgechr.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 listopada 2015, 07:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heja

Cynamon jeden i pół było bo się bałam że mnie rozwali takie wielkie endo :)

Edycik super było dzisiaj powtórka ,:)

Aguś gdzie jesteś jak cię nie ma?

Młoda odprowadzona także wracam na chwilę do łóżka:)

Miłego!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 listopada 2015, 07:36

AgaL lubi tę wiadomość

• majju Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2015, 07:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam Miłe Panie.
    Ja już po kawie Ince ;) Tempka dzisiaj mocno skończyła, do 37 st. Czuję ją.
    Wysikałam dwie kreski, druga cienka jak niteczka ale widoczna.
    Bratku, dobrze prawiłaś, że ciężkie jest pierwsze sikanie po Pregnylu ;) Niby wiem, że to tylko jego działanie ale jednak gdzieś tam z tyłu głowy nadzieja się tli. Muszę dziś dokupić testów :D Trzymam kciuki za badania męża!
    Ruby, ja się pytam skąd Ty kobieto bierzesz energię? Na fitnessy, seksy i inne ;)
    Edycik trzymaj się ciepło i głowa do góry, wszystko jest możliwe! W piątek już będziesz miała dwie opinie to będziesz więcej wiedziała.

Paryzetka83, Edycik, Ejrene, Bratek lubią tę wiadomość

qdkkqps67blqh0e0.png
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2015, 08:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam Drogie Kobietki:)
    zaraz kawka i praca... ale jutro i pojutrze wolne! tym żyję...choć stres mam przed wizytą, śniło mi sie że mój gin był totalnie pijany podczas wizyty :P

Ruby jak mnie nie ma ....to chowam się gdzieś z głupimi myślami :/ zbieram siły i wracam ;)
    Powodzenia dziś na wizycie, samych dobrych wiadomości!!:*

Edycik Kochana.... za świeżo dziś po tych wszystkich nowinach wczorajszych, żebyś już była całkiem spokojna. Zobaczysz, że jutro będzie lepiej:* Tulę mocno:*

Cinnamonek to szerokiej drogi w podróży, widać, ze blisko żyjecie ze Szwagierką - fajnie że mogą na Was liczyć :)

Majju spryciaro sikanko było :) ja jak pomyślę o jutrzejszym to się trzęsę. Szkoda, że to po pregnylu...bo jak zaczęłam czytać to już się ucieszyłam, ze kolejne dwie kreski! Życzę Ci, żeby się utrzymały i pociemniały jak minie działania pregnylu :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 listopada 2015, 08:09

Edycik, majju lubią tę wiadomość

<3 Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę <3
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2015, 08:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edycik co do objawów....nie ma żadnych poza tymi na @.

• AgaL Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2015, 08:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Imie Róży pięknej bety życzę :)

Renii się pokazała wczoraj - powodzenia w kolejnym cyklu, oby był owocny!

Bratku to Mąż ładnie się zmobilizował, albo Ty jego do badań;) Oby udało sie jak najszybciej :)

Bratek, Imię_Róży lubią tę wiadomość

• AgaL Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2015, 08:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agatia Tobie też udanego dzionka, może ta tempka jeszcze ruszy, życzę Ci tego :)

• AgaL Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2015, 08:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paryzetka a jak u Ciebie? Tempka się ładnie trzyma, objawy jakieś doszły??:)
    a Jaśminowa gotowa na jutrzejsze sikanko? ;)

• Paryzetka83 Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2015, 08:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgaL wrote:
    Paryzetka a jak u Ciebie? Tempka się ładnie trzyma, objawy jakieś doszły??:)
    a Jaśminowa gotowa na jutrzejsze sikanko? ;)
    Hej, spijam kawkę i jakoś się za robotę wzięłam, bo jak głupia przeglądam wykresy ciążowe i znalazłam takie jak mój! Never again! A objawy - staram się nie nakręcać. Bolą jajniki z przewagą prawego, boli podbrzusze, ale tak jak na @. Ogólnie czuję się rozbita, jak przy przeziębieniu, ale to nie to. Nie szukam objawów na siłę, co nie?

Zastanawiam się od wczoraj jak to jest z tym bólem piersi, czy to cały czas trwa, czy to takie kłucia są?

Imię_Róży, Jasminowa lubią tę wiadomość

8 cs - [*] 6/7 tydzień
    37 cykl starań
    Termin @: może lepiej nie wiedzieć?
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2015, 08:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pazryzetka ja też już w galerii wykresów byłam ;) nie jesteś sama w tym wariactwie.
    Co do piersi wczoraj pisałam, że przestają, dziś znowu czuję. Ale jak to boli przed @ a jak przed ciąża to chyba indywidualna sprawa...

jajniki też mi dają o sobie znać co jakiś czas

Paryzetka83, Jasminowa lubią tę wiadomość

• majju Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2015, 08:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na pewno nie szukasz na siłę ;) I ja też nie, to że zasypiam na klawiaturze komputera to na pewno cionsza a nie ciśnienia 988 hPa... Piję tą wodę z cytryną i próbuję się zmobilizować do roboty.

Paryzetka83 lubi tę wiadomość

qdkkqps67blqh0e0.png
  • Jasminowa Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2015, 08:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Dziewczynki,

Witam się z rana, kawka już obok stoi i pachnie, dzień pracy czas zacząć.
    Zaraz się zabieram za nadrabianie, co tu się od wczoraj działo.

U mnie dzisiaj temperatura ostro poszybowała w dół, więc czarno to widzę drogie koleżanki..., no ale zobaczymy, co ma być to będzie.

miłego dnia wszystkim : )

https://www.maluchy.pl/ci-72052.png
  • Jasminowa Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2015, 08:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    katiuszaa wrote:
    To może zacznę zbierać te negatywne i jak zaciążę to nasikam tak dla wiedzy potomności ;)

Katiuszka- bardzo szlachetna postawa : )

• Jasminowa Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2015, 08:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edycik wrote:
    5,3mm

dziękuję za dobre słowa Dziewczyny jesteście kochane:* mam nadzieję,że będzie dobrze
    moja szwagierka mi powiedziała ,że Ona miła histeroskopię dwa razy także mam iść zrobić jak zalecono
    w piątek zarejestrowałam się do innego ginekologa przy okazji monitoringu także poproszę by to obejrzał i ocenił-zawsze to inna opinia,inny lekarz.

Edycik- bardzo dobre kroki podjęłaś!!! będzie dobrze : )

Edycik lubi tę wiadomość

• Jasminowa Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2015, 08:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ejrene wrote:
    Po dogłębnych poszukiwaniach znalazłam negatywa- ani drgnął i dalej pozostał negatywem tak jak bladzioch bladziochem ale w obu przyciemniła się kreska kontrolna. Za to owulacyjny nie zawiódł i wyszedł pozytywny- a kreska testowa bardzo ciemna :)

Ejrene- super, że sprawdziłaś, dzięki : ) szkoda tylko, że jednak nie działa opcja wielokrotnego użycia, ale teraz przynajmniej już wiemy : )

• Edycik Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2015, 09:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale cisza dziś na forum....gdzie się wszystkie kobity podziały?

ac328aa0b4365d167f634a4672b15680.png
  • Paryzetka83 Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2015, 09:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edycik - wszystkie w galerii wykresów siedzą ;) Albo przysypiają bo pogoda do dupy :/

Edycik, AgaL, Mundek, madzikk, Kjopa3 lubią tę wiadomość

8 cs - [*] 6/7 tydzień
    37 cykl starań
    Termin @: może lepiej nie wiedzieć?
  • Edycik Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2015, 09:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paryzetka no tak tu już wszystkie zaciązone sa :) ojj oby,oby to by się działo :)

Paryzetka83 lubi tę wiadomość

ac328aa0b4365d167f634a4672b15680.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 listopada 2015, 09:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się z rana prosto z diagnostyki :)
    AgaL a wiesz że objawy ciążowe są takie same jak przed @ więc u ciebie może być ciąża i tego miałyśmy się trzymać. No w końcu wszystkie do czasu @ jesteśmy w ciąży.
    Imię róży trzymam kciuki.
    Ruby a co ty taki śpioch? Nie zadobrze Ci godz 9 a ty w łóżku. Na którą wizyta?
    Edycik nie denerwuj się bo to zaszkodzi rosnącemu pęcherzyków. Na ciążę nadal jest szansa w tym cyklu tego się trzymamy.
    Paryzetka nie nakręcaj się bo masz brzydki wykres i wokół przecież wszystkie na tym forum żyjemy z nadzieją na @
    Bratku fajnie że mąż był i endokrynolog podszedł do tego należycie. I widzę że ty też pełna energii
    Jaśminu dopóki nie ma @ ciągle jesteś w grze :)

Paryzetka83, Edycik, AgaL, madzikk, Bratek, Imię_Róży, Jasminowa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 listopada 2015, 09:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby mówiłaś że ciebie ciężarne prześladują? Weszłam na badania i w kolejce na ok 10 osób były tylko 3 nie w ciąży ja jakiś Pan i dziecko.

cinnamon cookie lubi tę wiadomość

‹‹ 754 755 756 757 758 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

W którym tygodniu planowane cesarskie cięcie? Co spakować do szpitala?

Choć poród fizjologiczny, czyli siłami natury, jest naturalnym procesem, w niektórych sytuacjach cesarskie cięcie może być korzystniejsze dla zdrowia matki i dziecka. W jakich sytuacjach i w którym tygodniu ciąży zaleca się poród przez cesarskie cięcie? Jak przyszła mama może się do tego przygotować?

CZYTAJ WIĘCEJ

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zaburzenia hormonalne - 8 najczęstszych objawów

Zaburzenia hormonalne - jakie są ich najczęstsze objawy? Które objawy powinny Cię skłonić do wizyty u lekarza i diagnostyki w kierunku zaburzeń hormonalnych? Jakie są najczęstsze przyczyny braku równowagi hormonalnej i jak wygląda leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ