Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
katiuszaa wrote:Witam się z rana prosto z diagnostyki
AgaL a wiesz że objawy ciążowe są takie same jak przed @ więc u ciebie może być ciąża i tego miałyśmy się trzymać. No w końcu wszystkie do czasu @ jesteśmy w ciąży.
Imię róży trzymam kciuki.
Ruby a co ty taki śpioch? Nie zadobrze Ci godz 9 a ty w łóżku. Na którą wizyta?
Edycik nie denerwuj się bo to zaszkodzi rosnącemu pęcherzyków. Na ciążę nadal jest szansa w tym cyklu tego się trzymamy.
Paryzetka nie nakręcaj się bo masz brzydki wykres i wokół przecież wszystkie na tym forum żyjemy z nadzieją na @
Bratku fajnie że mąż był i endokrynolog podszedł do tego należycie. I widzę że ty też pełna energii
Jaśminu dopóki nie ma @ ciągle jesteś w grzeAgaL lubi tę wiadomość
8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Termin @: może lepiej nie wiedzieć? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ech nie ma mnie na forum, a praca też leży...siedzę na matras.pl i wybieram prezenty dla bratanków i siostrzenicy ;)i w ogóle patrze na książki, bo już chwilę sobie nie kupowałam nic;)
Edycik lubi tę wiadomość
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
nick nieaktualny
-
AgaL wrote:Ech nie ma mnie na forum, a praca też leży...siedzę na matras.pl i wybieram prezenty dla bratanków i siostrzenicy ;)i w ogóle patrze na książki, bo już chwilę sobie nie kupowałam nic;)
Aguś moja praca też dziś leży i zapału do niej nie mam.... -
katiuszaa wrote:coś fajnego znalazłaś?
Tak:) Moje chrześniaki mają po 2 lata, więc dla nich takie książki z dużą ilością szczegółów, bez tekstu, gdzie trzeba coś wyszukać, opowiedzieć historię na podstawie obrazków np "ZIma na ulicy czereśniowej"; " Gdzie jest pingiwn?", "Co się kryje w krainie Mikołaja?"polecam!
a dla mnie kalendarz Pawlikowskiej na 2016 rok
No i szukam czegoś dla ukochanego bratanka 5latka, tego od fryzur ;)macie pomysły?Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 listopada 2015, 09:53
-
katiuszaa wrote:Ruby mówiłaś że ciebie ciężarne prześladują? Weszłam na badania i w kolejce na ok 10 osób były tylko 3 nie w ciąży ja jakiś Pan i dziecko.
a siedzę sama
AgaL, katiuszaa lubią tę wiadomość
-
cinnamon cookie wrote:Dzięki Twojej wypowiedzi właśnie ludzie w klinice usłyszeli mój śmiech
a siedzę sama
Śmiejesz się sama do siebie - toż to cionszacinnamon cookie, Edycik, madzikk lubią tę wiadomość
-
Witam sie. Ja juz po porannym mleczku:)
Wiecie z tymi ciezarnymi jest jak z samochodami. Jak kupilam kilka lat temu auto ktore wczesniej nie wiedzialam ze istnieje to nagle wszedzie je widzialam. Teraz tato kupil nowe auto i mam to samo, wszedzie je widze. Wydaje mi sie ze jestemy bardziej spotrzedawcze i widzimy to co nas w tej chwili interesuje. Ciezarne byly, sa i beda, jest ich tyle samo, a wczesniej nie zwracalysmy na to uwagi:)
Ruby ma dzisiaj lekarza, ale nie wiem o ktorej.
Zmykam troche popracowac, chociaz szefa dzisiaj nie ma wiec przemeczac sie nie bede:)Mundek, Jasminowa lubią tę wiadomość
31cs
IUI 23.3.2017
IUI 27.2.2017
HSG 26.10.2015 -
AgaL wrote:Edycik to o czym porozmawiamy?
kupiłaś ostatnio coś fajnego?
piję właśnie meliskę z pomarańczą
ja wcinam śniadanko ...w końcu ten czas w pracy mógłby szybciej minąć
dziś na wieczór dobry film z mężem
meliska z pomarańczką mmmm narobiłaś mi smaka Aguś- bardzo ją lubięAgaL lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ech Kobitki ale się rozmarzyłam...popatrzyłam na detektor oznak ciąży i napisane mam, że termin porodu przypadałby na 23 lipca 2016 - zgadnijcie co to za data... urodziny mojego ukochanego Bratanka
majju, Edycik, Paryzetka83, cinnamon cookie, Mundek, madzikk, Kjopa3, Jasminowa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny