Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnykatiuszaa wrote:nikt tu o stracie nie mówi
Ale swoją drogą to mam ochotę sama pójść i zobaczyć siebie od środka. Edycik jak chcesz to się z tobą zamienię
to nie bądźcie takie pewne, że to badanie się odbędzienic nas nie uratuje jak pozytywne nastawienie
powiedziałam to ta co jutro będzie panikować i rozpaczać
Edycik, AgaL, madzikk, Jasminowa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyRuby wrote:to nie bądźcie takie pewne, że to badanie się odbędzie
nic nas nie uratuje jak pozytywne nastawienie
Ruby lubi tę wiadomość
-
Ruby wrote:to nie bądźcie takie pewne, że to badanie się odbędzie
nic nas nie uratuje jak pozytywne nastawienie
dziękuję Ruby :* :* tak wolałabym bym to badanie się nie odbyłoz wiadomych przyczyn
Ty dzielna babka jesteś panikować nie będziesz :*Ruby lubi tę wiadomość
-
dziewczyny idę się położyć i troszkę odpocząć po tych emocjach i nerwach kochane
bardzo,bardzo Wam dziękuję za słowa otuchy
nie wiem co bym bez Was zrobiła :* jesteście kochane :*AgaL, Ruby, katiuszaa, majju, cinnamon cookie, madzikk, Jasminowa lubią tę wiadomość
-
Edycik nic się nie martw :-* histeroskopia nie zaszkodzi żeby zobaczyć dokładnie co i jak, a jak zafasolkujesz to się nie odbędzie. Ale lepiej sprawdzić co tam czycha bo jakiś osobnik w macicy może zagrażać fasolce. Buziaki i nie smutaj
Edycik, Jasminowa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEdycik wrote:dziewczyny idę się położyć i troszkę odpocząć po tych emocjach i nerwach kochane
nie wiem co bym bez Was zrobiła :* jesteście kochane :*
zawsze do usług :*
też uciekam , wracam wieczoremEdycik lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEdycik wrote:dziewczyny idę się położyć i troszkę odpocząć po tych emocjach i nerwach kochane
nie wiem co bym bez Was zrobiła :* jesteście kochane :*Słodkich snów
AgaL, Edycik, madzikk, Jasminowa lubią tę wiadomość
-
agatia wrote:Edycik nic się nie martw :-* histeroskopia nie zaszkodzi żeby zobaczyć dokładnie co i jak, a jak zafasolkujesz to się nie odbędzie. Ale lepiej sprawdzić co tam czycha bo jakiś osobnik w macicy może zagrażać fasolce. Buziaki i nie smutaj
bardzo dziękuję :* masz rację agatia -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ruby wrote:dajesz:)
Po dogłębnych poszukiwaniach znalazłam negatywa- ani drgnął i dalej pozostał negatywem tak jak bladzioch bladziochem ale w obu przyciemniła się kreska kontrolna. Za to owulacyjny nie zawiódł i wyszedł pozytywny- a kreska testowa bardzo ciemnaAgaL, Paryzetka83, Edycik, madzikk, Kjopa3, Bratek, Jasminowa lubią tę wiadomość
-
Paryzetka83 wrote:Ejrene ale masz na myśli taki używany owulacyjny?
Własnie?? bo takie mamWiadomość wyedytowana przez autora: 9 listopada 2015, 19:37
Paryzetka83 lubi tę wiadomość
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę