Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
donia 90 wrote:hej
jak zapowiada sie u mnie? zerknijcie prosze na moj wykres
8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Termin @: może lepiej nie wiedzieć? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyech szkoda gadać miała się odezwać po genetycznym ale
nie mieliśmy wkońcu poszliśmy ... Pani doktor przyłożyła usg do brzuszka i odrazu powiedziała że dziecko jest małe
zrobiliśmy tylko test Pappa bo powiedziała ze ona zaleca. Jak się spytałam czy jest ok powiedziała ze tak ale jakoś mnie nie przekonała
zmierzyła Maluszka ma 5 cm. Ogólnie od czwartku sie przejmuję , po wyjściu z przychodni wpoadłam w taki stan ze cały czas płakałam i nie mogłam się uspokoić
póżniej pytałam się dziewczyn i też ich maluchy w tym wieku byly podobnej wielkości wię nie wiem ale co się najadłam stresu to się najadłam :9 Prucz tego jestem chora ;/ ach mam na prawdę gorsze dni ....
jesteśmy umówieni w ten czwartek a ja nie mogę spać ze stresu ... aby do czwartku i aby wyszło wsyztsko ok i Maluszek okazał się cały i zdrowy
A wiruski owszem Wam zostawiamwidzę że listopad ruszyliście pełną parą
, dobrze dobrze
-
donia 90 wrote:a chodzisz na moritoring ?8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Termin @: może lepiej nie wiedzieć? -
nick nieaktualnyEdycik wrote:Cinnamonku coś w tym jest bo chyba na większą cześć dziewczyn tak działa inofem/infolik.W sumie dobrze,że odczuwamy owulację
Ruby może w tym miesiącu będziesz miała owulację dużo szybciej
Edycik moze wlasnie bede ja miala po raz pierwszy kto wie czy ona byla w ogole?Edycik, Paryzetka83 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Edycik wrote:Ruby dziś nie sikam skoro na 15,30 idę na monitoring to nie ma sensu sikać,chyba...
Edycik, AgaL lubią tę wiadomość
10.01.2017 r. połówkowe księżniczki;-) - 472g cudu:*
-
Carolqu przytulam:-) ale nie martw się kochana dzidziuś jest okej, mnie też tak mówili a synu urodził się z wagą 4200:-)czasami ci lekarze coś chlapną a brzuchatka się przejmuje. Jak powiedziała że pappa wyszła dobrze to tak jest i już.
Carolq, Jasminowa lubią tę wiadomość
10.01.2017 r. połówkowe księżniczki;-) - 472g cudu:*
-
Paryzetka83 wrote:O tak Edycik, skinij zobaczymy czy te testy coś warte
tak jest,zlecenie przyjęte do realizacjipo monitoringu do domu i siknąć na owu
Carloq kochana spokojnie,ja wiem,że nam łatwo mówić a Ty bidulko się stresujesz.Ale pamiętaj każdy stres Twój to i stres dla Kropka.Będzie dobrze ,głowa do góry :*Paryzetka83 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyParyzetka83 wrote:Ruby ja to się skręcałam z bólu, nawet podejrzewałam wyrostek
Ale test owu rozwiał wątpliwości
wow no to niezle
Edycik dobrze mowia dziewczyny, ja tez to samo zrobiejutro:) chyba ze lekarz powie ze zupelnie nic nie widac to chyba bedzie bez sesnu sikac...Edycik, Paryzetka83 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEdycik wrote:Nie ma problemu,mogę dziś po monitoringu zrobić teścik.Tez jestem ciekawa co mi ginekolog powie na tym monitoringu ...ale staram się nie stresować
wzięłam te moje wyniki z TSH i muszę zapytać czy nie powinno być niższe
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 listopada 2015, 11:34