X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
Odpowiedz

Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać

Oceń ten wątek:
  • Paryzetka83 Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2015, 10:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    donia 90 wrote:
    hej :) jak zapowiada sie u mnie? zerknijcie prosze na moj wykres :)
    Donia za wcześnie, żeby cokolwiek powiedzieć, ładny wykres o niczym nie świadczy, mussisz uzbroić się w cierpliwość :)

8 cs - [*] 6/7 tydzień
    37 cykl starań
    Termin @: może lepiej nie wiedzieć?
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 listopada 2015, 10:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paryzetka83 wrote:
    Tak serio to jak cień cienia zobaczę, bo nie ma sensu się kłuć bez powodu ;)

a kiedy masz dostac @?

• Paryzetka83 Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2015, 10:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    donia 90 wrote:
    a kiedy masz dostac @?
    A cholera wie, ja obstawiam najpóźniej niedzielę 31dc a OF twierdzi, że w 34dc :/

8 cs - [*] 6/7 tydzień
    37 cykl starań
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 listopada 2015, 11:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paryzetka83 wrote:
    A cholera wie, ja obstawiam najpóźniej niedzielę 31dc a OF twierdzi, że w 34dc :/

a chodzisz na moritoring ?

• cinnamon cookie Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2015, 11:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby ja odkąd zaczęłam brać inofolic/inofem to o wiele bardziej odczuwam bóle owulacyjne.. Nie wiem dlaczego tak jest :)

Edycik lubi tę wiadomość

11 cykl - <3 :)
    f2wl20mmrxkgechr.png
  • Edycik Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2015, 11:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cinnamonku coś w tym jest bo chyba na większą cześć dziewczyn tak działa inofem/infolik.W sumie dobrze,że odczuwamy owulację :)
    Ruby może w tym miesiącu będziesz miała owulację dużo szybciej ;)

cinnamon cookie lubi tę wiadomość

ac328aa0b4365d167f634a4672b15680.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 listopada 2015, 11:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ech szkoda gadać miała się odezwać po genetycznym ale :( nie mieliśmy wkońcu poszliśmy ... Pani doktor przyłożyła usg do brzuszka i odrazu powiedziała że dziecko jest małe :( zrobiliśmy tylko test Pappa bo powiedziała ze ona zaleca. Jak się spytałam czy jest ok powiedziała ze tak ale jakoś mnie nie przekonała :( zmierzyła Maluszka ma 5 cm. Ogólnie od czwartku sie przejmuję , po wyjściu z przychodni wpoadłam w taki stan ze cały czas płakałam i nie mogłam się uspokoić :( póżniej pytałam się dziewczyn i też ich maluchy w tym wieku byly podobnej wielkości wię nie wiem ale co się najadłam stresu to się najadłam :9 Prucz tego jestem chora ;/ ach mam na prawdę gorsze dni ....
    jesteśmy umówieni w ten czwartek a ja nie mogę spać ze stresu ... aby do czwartku i aby wyszło wsyztsko ok i Maluszek okazał się cały i zdrowy :(

A wiruski owszem Wam zostawiam :) widzę że listopad ruszyliście pełną parą :P , dobrze dobrze :)

• Paryzetka83 Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2015, 11:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    donia 90 wrote:
    a chodzisz na moritoring ?
    Nie, na razie nie mam potrzeby. Wszystko wskazuje na to, że owulacja jest. A @ bywa u mnie max w 31 dniu cyklu. Czasem dzień dwa wcześniej. Wg mojej p. doktor mam się nie martwić, i jak do marca się nie uda to dopiero ruszymy z monitoringiem itp.

8 cs - [*] 6/7 tydzień
    37 cykl starań
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 listopada 2015, 11:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edycik wrote:
    Cinnamonku coś w tym jest bo chyba na większą cześć dziewczyn tak działa inofem/infolik.W sumie dobrze,że odczuwamy owulację :)
    Ruby może w tym miesiącu będziesz miała owulację dużo szybciej ;)

Edycik moze wlasnie bede ja miala po raz pierwszy kto wie czy ona byla w ogole?:)

Edycik, Paryzetka83 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 listopada 2015, 11:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cinnamon cookie wrote:
    Ruby ja odkąd zaczęłam brać inofolic/inofem to o wiele bardziej odczuwam bóle owulacyjne.. Nie wiem dlaczego tak jest :)

A ty w ktorym dniu cyklu jestes ?

• Imię_Róży Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2015, 11:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edycik wrote:
    Ruby dziś nie sikam skoro na 15,30 idę na monitoring to nie ma sensu sikać,chyba... :)
    Siknij kochana to zobaczysz czy sie z testem pokryje monitoring;-)

Edycik, AgaL lubią tę wiadomość

km5sdf9hxn8lpm8f.png
    ex2b3e5egnyexlfw.png
    10.01.2017 r. połówkowe księżniczki;-) - 472g cudu:*
  • Edycik Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2015, 11:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Imię_Róży wrote:
    Siknij kochana to zobaczysz czy sie z testem pokryje monitoring;-)

a może masz rację :) no dobra jak wrócę od gina siknę na owulacyjny i zobaczymy :D

Paryzetka83, AgaL, Jasminowa lubią tę wiadomość

• Paryzetka83 Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2015, 11:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby ja to się skręcałam z bólu, nawet podejrzewałam wyrostek ;) Ale test owu rozwiał wątpliwości :)

8 cs - [*] 6/7 tydzień
    37 cykl starań
  • Paryzetka83 Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2015, 11:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O tak Edycik, skinij zobaczymy czy te testy coś warte ;)

Imię_Róży, majju, Edycik lubią tę wiadomość

8 cs - [*] 6/7 tydzień
    37 cykl starań
  • Imię_Róży Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2015, 11:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Carolqu przytulam:-) ale nie martw się kochana dzidziuś jest okej, mnie też tak mówili a synu urodził się z wagą 4200:-)czasami ci lekarze coś chlapną a brzuchatka się przejmuje. Jak powiedziała że pappa wyszła dobrze to tak jest i już.

Carolq, Jasminowa lubią tę wiadomość

km5sdf9hxn8lpm8f.png
    ex2b3e5egnyexlfw.png
    10.01.2017 r. połówkowe księżniczki;-) - 472g cudu:*
  • cinnamon cookie Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2015, 11:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby wrote:
    A ty w ktorym dniu cyklu jestes ?
    Dziś 18dc :)

Edycik lubi tę wiadomość

11 cykl - <3 :)
    f2wl20mmrxkgechr.png
  • Edycik Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2015, 11:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paryzetka83 wrote:
    O tak Edycik, skinij zobaczymy czy te testy coś warte ;)

tak jest,zlecenie przyjęte do realizacji :) po monitoringu do domu i siknąć na owu :P

Carloq kochana spokojnie,ja wiem,że nam łatwo mówić a Ty bidulko się stresujesz.Ale pamiętaj każdy stres Twój to i stres dla Kropka.Będzie dobrze ,głowa do góry :*

Paryzetka83 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 listopada 2015, 11:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paryzetka83 wrote:
    Ruby ja to się skręcałam z bólu, nawet podejrzewałam wyrostek ;) Ale test owu rozwiał wątpliwości :)

wow no to niezle :)

Edycik dobrze mowia dziewczyny, ja tez to samo zrobiejutro:) chyba ze lekarz powie ze zupelnie nic nie widac to chyba bedzie bez sesnu sikac...

Edycik, Paryzetka83 lubią tę wiadomość

• Edycik Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2015, 11:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie ma problemu,mogę dziś po monitoringu zrobić teścik.Tez jestem ciekawa co mi ginekolog powie na tym monitoringu ...ale staram się nie stresować :) wzięłam te moje wyniki z TSH i muszę zapytać czy nie powinno być niższe ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 listopada 2015, 11:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edycik wrote:
    Nie ma problemu,mogę dziś po monitoringu zrobić teścik.Tez jestem ciekawa co mi ginekolog powie na tym monitoringu ...ale staram się nie stresować :) wzięłam te moje wyniki z TSH i muszę zapytać czy nie powinno być niższe ;)
    o ktorej idziesz? o ile pamietam mialas troche powyzej 2 wiec rzeczywiscienie nie wiem czy ciut nie trzeba obnizyc :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 listopada 2015, 11:34

‹‹ 740 741 742 743 744 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Warto walczyć o swoje marzenia, czyli historie starań o dziecko zakończone happy endem

O tym jak trudna i wyboista potrafi być droga do macierzyństwa, wiedzą doskonale pary, które od lat bezskutecznie starają się o dziecko. Niekończące się badania, intensywne szukanie przyczyny niepowodzeń, poddawanie się procedurom, ciągła walka, momentami bezsilność, ale też niegasnąca nadzieja... Dzisiaj swoją historią podzieliły się z nami dwie pary, których droga do wymarzonego macierzyństwa nie była łatwa. Karolina i Łukasz oraz Asia i Paweł opowiadają swoje poruszające historie zakończone happy endem! 

CZYTAJ WIĘCEJ