Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć dziewczynki, ja pomimo poniedziałku mam dobry humor, bo zaraz urlop
Tempka u mnie trzyma poziom więc chyba mogę zacząć być w cionszy
Majju sprytne zagranie, muszę wypróbować na moim
Agatia nie panikuj, też się bałam, że moja tempka robi góry i doliny a potem się okazało, że owulację mam po prostu później i teraz już się nie stresuję.
Edycik aktywnie zaczęłaś poranek to nic dziwnego, że padłaś wczoraj
Ruby ja też tak mam, wczoraj wszędzie otaczały mnie kobiety w ciąży
Kjopa podziwiam za cierpliwość! Ja uwielbiam szyć ręcznie,ale haftowanie jest dla mnie mistrzostwem!
Miłego dniaJasminowa, Edycik, Kjopa3 lubią tę wiadomość
8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Termin @: może lepiej nie wiedzieć? -
Hej Dziewczynki,
Ja już przy kawce usiłuję zabrać się do pracy. Mimo poniedziałku, humor dopisuje, bo w środę wolne : )
Paryzetka- dobrze, że urlop na sam początek cionszy się trafił : ),
Agatia- wygląda na to, że u Ciebie przed owulką, a może w trakcie : )
Kjopa- szok te Twoje hafty, normalnie sztuka, piękne,
Edycik- w końcu poszukaliśmy trochę na youtube i nie mogliśmy nic wybrać, więc skończyło się bez filmu, ale oglądaliśmy nasze stare filmiki sprzed 7- 8 lat, kiedy dzieci były jeszcze takie malutkie, uśmialiśmy się do łez.
Majju- dobre masz podejście do męża : ), może u Ciebie spadek implantacyjny ?, bo tak jakoś po kilku dniach od owu ; )
Imię Róży i Wiola- wywołane do tablicy, jak dzisiejsze testy?Paryzetka83, Imię_Róży, Edycik, Kjopa3 lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/ci-72052.png -
Witam Wszystkie:) przy porannej kawce i obowiązkowo szklance wody z cytryną
Jak to Edycik napisała : i znowu poniedziałek
Ja z ciekawości dzis rano tempkę zmierzyłam:37,03 - 9dpo Mogę dalej być w "cionszy" -Paryzetka witaj w klubie
Jak tam testujące? któraś dziś testuje?
No i jak wywołane przez Jasminową Wiola i Imię rózy?? Wiolcia chyba dziś miała test powtarzać i iść na betę. A jak Imię róży??Paryzetka83, Jasminowa, Imię_Róży, Edycik, madzikk lubią tę wiadomość
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
Achaa Majju szacun za takie podejście Męża
Mistrzunio z Ciebie;)
ja prawie mojego przekonałam i może się wybierze ze mną w środę na wizytę, bo jakby coś gin miał do niego (będzie wyniki oglądał) to wtedy Go zawołam z poczekalni. Waha sie jeszcze, bo lekarze działają na Niego jak płachta na byka...ale kto wie, może pojedzie:)Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
Agatia pamietam jak ja zaczynałam mierzyc temperature tez sie strasznie stresowałam ze owulki nie bedzie a jednka była... a od dwóch cykli mierze temp w pochwie i to jest naprawde najlepsze miejsce bo wynik jest miarodajny spr mierzac kilkakrotnie to wynik sie powtarza nie to co pod jezykiem... a Ty gdzie mierzysz?
u mnie poranek też dobry od środy mam wolne i ta mysl ze tylko 2 dni do pracy jest bardzo optymistyczna, tym bardziej ze czwartek i piatek spedze z moja siostra
a mam jeszcze pytanie czy Wy widzicie mój wykres na szaro bo nie mam abonamentu czy normalnie w kolorach?
Bratek lubi tę wiadomość
Mundek 26 lat z endometriozą
cykl 8
termin @ okolo 11.01.2016
długość cyklu ok 28dni -
A ja biorę wolne w czwartek...bo po wizycie u gina, chcę mieć dzień dla siebie, jakiekolwiek wieści będą, nie wytrzymałabym chyba pytań w pracy jak było, co mówił, bo dwie koleżanki są wtajemniczone. Do piątku nazbieram sił, zeby iść
Mundek, Edycik, Jasminowa lubią tę wiadomość
-
Aga ja próbuje sie nie nakrecac ale odkad mierze temperatury to tak wysoko nigdy nie było i w sumie od razu po owulacji ładnie wyglądał... i teraz strasznie sie denerwuje bo wiem ze ładny wykres to nie wszystko...
Mundek 26 lat z endometriozą
cykl 8
termin @ okolo 11.01.2016
długość cyklu ok 28dni -
Mundek wrote:Aga ja próbuje sie nie nakrecac ale odkad mierze temperatury to tak wysoko nigdy nie było i w sumie od razu po owulacji ładnie wyglądał... i teraz strasznie sie denerwuje bo wiem ze ładny wykres to nie wszystko...
Rozumiem, też miałam taki wykres i niestety skończył sie @, więc staram się nie nakręcać...ale nie da sie. Pisałaś, ze czwartek i piątek spędzasz z Siostrą, to na pewno Ci pomoże doczekać soboty, wygadasz się i nastawisz na to co ma byćMundek lubi tę wiadomość
-
AgaL wrote:Paryzetka w jakim sklepie kupiłaś kozaki??
A Ty się nie wykręcaj, testuj przed wizytąJasminowa lubi tę wiadomość
8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Termin @: może lepiej nie wiedzieć?