Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
Majju to w normie wynik, a mówisz ze cierpliwości Ci trzeba, to kiedy idziesz do gina?
a testy kto wie...może się przydadzą
Też mam ten rossmanowski-czeka na środę
Agatia to Ty też mozesz liczyć na cud, a co !
Każdej z nas się należyKiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
AgaL wrote:Majju to w normie wynik, a mówisz ze cierpliwości Ci trzeba, to kiedy idziesz do gina?
a testy kto wie...może się przydadzą
Też mam ten rossmanowski-czeka na środę
Agatia to Ty też mozesz liczyć na cud, a co !
Każdej z nas się należy
Gin mi kazała jutro wieczorem zadzwonić z wynikiem progesteronu. Następną wizytę planowałyśmy dopiero na następny monitoring, czyli początek grudnia. Chyba, że... no wiadomoDziś dopiero 9 dzień po Pregnylu a już by się chciało zatestować.
AgaL, Natalii00, Edycik lubią tę wiadomość
-
agatia wrote:Majju progesteron masz super, więc wynika, że owulkę miałaś. Może to faktycznie krwotoczna torbielke ciałka żółtego, to podobno częste przy pękaniu pęcherzyka i nie przeszkadza zajściu w ciążę
-
nick nieaktualnyMajju dobry progesteron to dobre wieści,musisz iść za ciosem jak jużdziewczyny zaciążone to korzystaj z tego sprzyjającego czasu i wyhoduj tam coś
Majju spacerek spoko u nas lekki wiatr i mega słońce było cudnie dzisiaj
Aga - twoja prolaktyna nie jest taka tragiczna
Agatia - no to ty z nami pójdziesz łeb w łeb bo lada dzień zobaczysz i u ciebie będziea nawet gdyby to z bezowulacyjnych tyż były ciąże tutaj na OvuF
Madzikk rozmowa rozmowa i jeszcze raz rozmowa jedyna rzecz która może uleczyć relacje, nie można od tego uciekać , trzymaj się i dużo siły życzę ;*
majju, AgaL, madzikk lubią tę wiadomość
-
Ja tez mam zamiar zapytać gina o monitoring. Ta znajoma co dziś była, mówiła mi, ze wiele jej znajomych par po kilku nieraz latach starania, wybrali monitoring i od razu zaskoczyli...bo np. okazało sie że owuacja byla w 9dc....a oni zawsze celowali kilka dni później.
No i zapytam o wiesiolek, siemię lniane itpWiadomość wyedytowana przez autora: 8 listopada 2015, 17:56
Bratek, Edycik lubią tę wiadomość
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
majju wrote:Gin mi kazała jutro wieczorem zadzwonić z wynikiem progesteronu. Następną wizytę planowałyśmy dopiero na następny monitoring, czyli początek grudnia. Chyba, że... no wiadomo
Dziś dopiero 9 dzień po Pregnylu a już by się chciało zatestować.
A ile dni po pregnylu możesz testować?Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
nick nieaktualny
-
katiuszaa wrote:Wiolu a może zrób w diagnostyce na sokołowski wynik po ok 1h przez interrnet
Madzik w 100% zgadzam się z dziewczynami, tylko szczera rozmowa pomoże, jak sobie nie wyjaśnicie wszystkiego na spokojnie to problem będzie wracał. Życzę Ci dużo siły i powodzenia, wszystko się ułoży tylko musicie wyrzucić z siebie co Wam leży na serduchach.madzikk lubi tę wiadomość
6.06.2015 Aniołek (8tc) -
Hej jestem i melduję się weekendowo. Wczorajszy dzień był okropny, posprzeczaliśmy się i prawie wyprowadziliśmy od siebie, ale udało się przegadać problem
Także Madzik wiem co czujesz bo też wczoraj myślałam, żeby to zakończyć w cholerę
Dziś od rana zakupy z rodzicami, poczułam się jak małe dziecko, bo mnie obkupili we wszystko co chciałam, chociaż nie spodziewałam się tegoTakże płaszcz i kozaki zakupione, zima mi nie straszna.
A co do objawów cionszy to tych na razie brak8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Termin @: może lepiej nie wiedzieć? -
Cześć JRY, wyglądasz znajomo
))
Ruby - nie wykręcaj sięZa free zakładasz konto na jakimś fotosiku czy innym portalu i wrzucasz link
agatia - może jeszcze śluz wróci? Czasem tak jest i tego życzę
katiuszaa - super!!!!! Brzmi ovu-obiecującoTrzymam kciuki!!!
Kjopa3, cieszę się, że szwagier dochodzi do siebie. I wspaniale, że Niunia tak się u Was odnalazła
A co do wichury - u nas też masakra - ciepło wprawdzie, ale wieje okrutnie - moje balkonowe kwiatki nauczyły się dzisiaj fruwać.... po wielokroć ;/ Mam nadzieję, że jeszcze żyją
Imię_Róży - cudownie słyszeć, że kreska ciemniejeKciukasy za dalsze testowanka
Ejrene - wspaniały jest ten spokój bijący z Twoich postów
Wiola - nie ma reguły, że przyrost bety trzeba sprawdzić koniecznie po 48h. Można też po 72h
madzikk, współczuję. To niefajne, zwłaszcza zważywszy, że dzisiaj dzień nie byle jaki.
Dobrze dziewczyny piszą - spróbuj porozmawiać. Tylko pamiętając o tym, żeby w razie czego zagryźć zęby i nie podnosić głosu, bo to działa, jak płachta na byka. No i mówić o Twoich odczuciach, ale unikając określeń oskarżycielskich etc. To jest trudne + być może brzmi, jak bełkot psychologiczny, ale naprawdę potrafi pomóc. Może warto spróbować? Najwyżej zostawisz go z tym do przemyślenia, ale będziesz miała świadomość, że powiedziałaś wprost, jak przysłowiowej krowie na rowie, jak się czujesz i jak bardzo Cię to wszystko boli. Przytulam z całych sił i trzymam kciuki za rozjaśnienie smutnych dni
Paryzetka - dobrze, że już lepiej :-*
O rany, jakiś pechowy ten weekend ;/
A ja szukam endokrynologa dla Małża..... Boziu, jak ja tego nie lubięNiby tych lekarzy wielu, ale jak tu kogoś sensownego wybrać? Echhhh....
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 listopada 2015, 18:41
AgaL, madzikk lubią tę wiadomość
-
Paryzetka83 wrote:Hej jestem i melduję się weekendowo. Wczorajszy dzień był okropny, posprzeczaliśmy się i prawie wyprowadziliśmy od siebie, ale udało się przegadać problem
Także Madzik wiem co czujesz bo też wczoraj myślałam, żeby to zakończyć w cholerę
Dziś od rana zakupy z rodzicami, poczułam się jak małe dziecko, bo mnie obkupili we wszystko co chciałam, chociaż nie spodziewałam się tegoTakże płaszcz i kozaki zakupione, zima mi nie straszna.
A co do objawów cionszy to tych na razie brak
Maju progesteron masz super wynik.Paryzetka83 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBratek uwielbiam twój cytat na dole, zawsze go czytam z 5 razy zanim przejdę dalej
btw nie miało by tam być ch..d... ? czy zmieniłaś celowo?
Paryzetka że aż tak? to musiało być gorąco, dobrze że konflikt zażegnanyWiadomość wyedytowana przez autora: 8 listopada 2015, 18:38
-
nick nieaktualnyWiola90 wrote:Super, nie wiedziałam że tam tak szybko robią. A orientujesz się w jakich godz jest otwarte?
Madzik w 100% zgadzam się z dziewczynami, tylko szczera rozmowa pomoże, jak sobie nie wyjaśnicie wszystkiego na spokojnie to problem będzie wracał. Życzę Ci dużo siły i powodzenia, wszystko się ułoży tylko musicie wyrzucić z siebie co Wam leży na serduchach.Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 listopada 2015, 18:46
Wiola90 lubi tę wiadomość