X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
Odpowiedz

Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać

Oceń ten wątek:
  • Imię_Róży Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2015, 09:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Buźka dziewczynki:-) dla wszystkich które trzymają kcikui i napisały dobre słowo:-))

Pierogi robiłam od 15-tej do 21-ej ;-))) ale dałam radę i wyszły przepyszne dziękuję kochane za doping, M. zachwycony, Małe zjadło 4 sztuki.
    Testowałam cienie wyszły szybciej i są ciut ciemniejsze (albo mi się tak wydaje), nie nakręcam się (aaaakuuuuraaaat)
    choć w brzuchu napięcie jak na okres. no nic jak małpiszon nie przyjdzie to jutro też test.

Paryzetka83, cinnamon cookie, Edycik, AgaL, madzikk, Natalii00, Jasminowa, Mundek lubią tę wiadomość

km5sdf9hxn8lpm8f.png
    ex2b3e5egnyexlfw.png
    10.01.2017 r. połówkowe księżniczki;-) - 472g cudu:*
  • Ejrene Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2015, 09:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O to dobry znak :) kciuki trzymamy nadal w takim razie :)

atdc15nmjt4tk663.png
  • agatia Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2015, 09:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Imię róży cień czy nie cień, jak jest druga ktecha to wynik jest jednoznaczny :-D
    Cinnamonku to zdrowiem szybciutko, jak jest lepiej to jutro już po chorobie ma nie być śladu :)
    Edycik super, że week Wam sprzyja :) u nas kocioł week, więc nawet nie mamy czasu na przytulania. Ale jeszcze mam nadzieję na owulkę dziś lub jutro, więc może wieczorem coś się uda wykrzesac ;) jeżeli nie nadejdzie to już jej nie będzie.

Udanej niedzieli :)

cinnamon cookie, Edycik, Jasminowa lubią tę wiadomość

• kas50 Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2015, 10:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ejrene wrote:
    Hej :)

U nas dziś słońce i raczej mocno nie wieje. Ja już po śniadaniu, źle spałam w nocy coś płytki sen mam i z 10 razy się budziłam.

Imię Róży melduj się :)
    U nas też wieje ale słońce świeci:-)
    Ejrene a Ty robilas bete 3 raz?:-)
    My wczoraj byliśmy na Bondzie, bardzo mi się film podobał.

dqpri09k0q2gqh47.png
    l22ngu1rr5v7rhaf.png

........................................................................................

• Ejrene Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2015, 10:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kas nie robiłam bo nie widziałam takiej potrzeby. Przyrost miałam duży nawet bardzo bo ponad 200℅ w 48 godzin. A byłam już na wizycie i widziałam pęcherzyk jak siedział sobie w macicy :) Teraz wizytę będę miała w 7 tygodniu 4 dniu to już ładnie powinno być widać.

Natalii00, Bratek lubią tę wiadomość

atdc15nmjt4tk663.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 listopada 2015, 10:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się i ja z rana.
    Cinnamon bardzo się cieszę że lepiej się czujesz. Mleczko pomogło? Współczuję dziś pracy.
    AgaL jak nic Ciąża ;)
    Agatia co za kocioł week? jak i mówiłyśmy wcześnie Parytetce nawet w najmniej możliwoych okolicznościach można znaleść czas i miejsce na <3. Któraś z dziewczyn nawet pisała że w toalecie też się da. Więc jak owulka ma być to dodzieła ;) a jak twoje zapalenie oskrzeli.
    Kjopa jak się trzymacie? Jak szwagier?
    Ejrene a jak ty się czujesz?
    Kas ty jutro wizyta jak dobrze pamiętam. Poproszę o relację.
    Edycik tyle <3 istna rozpusta ;) Cieszę się że masz dobry weekend
    Imię Róży trzymam kciuki żeby pociemniał ;)
    Wiola a jak twój teścik? ciemniejszy? Ten wczorajszy był pikny ;)
    Ruby wstawaj śpiochu!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 listopada 2015, 10:12

cinnamon cookie, Edycik, AgaL, Jasminowa lubią tę wiadomość

• Kjopa3 Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2015, 10:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Imię_Róży trzymam kciuki nadal. Może jutro beta jak @ nie będzie dla pewności. Ale super, że tyle zielonych kropków się pokazało. W tym miesiącu dołączy reszta :-P. Ja mam 11 dc dziś więc owulka blisko. Ruby może podobnie będziesz miała bo mi wychodzi wtorek, środa a u Ciebie będzie wiadomo we wtorek. Komu tam się jeszcze owulacja szykuje?

f2wlx1hpc3bq5aq6.png
    19 cykl starań-od 10.2014r.-14 cpp <3
    06.07.2009r - synuś
    04.2015r- 10tc [*]
  • Ejrene Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2015, 10:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katiusza dobrze dziękuje :*
    A Ty po tych wróżbach też dopadnij swojego mężczyznę dziś :)

atdc15nmjt4tk663.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 listopada 2015, 10:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ejrene wrote:
    Katiusza dobrze dziękuje :*
    A Ty po tych wróżbach też dopadnij swojego mężczyznę dziś :)
    Jak nic go złapie ;) Tylko niech wróci z pracy..

Ejrene lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 listopada 2015, 10:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kjopa3 wrote:
    Imię_Róży trzymam kciuki nadal. Może jutro beta jak @ nie będzie dla pewności. Ale super, że tyle zielonych kropków się pokazało. W tym miesiącu dołączy reszta :-P. Ja mam 11 dc dziś więc owulka blisko. Ruby może podobnie będziesz miała bo mi wychodzi wtorek, środa a u Ciebie będzie wiadomo we wtorek. Komu tam się jeszcze owulacja szykuje?
    Kjopuś ja tak do końca nie wiem mam nadzieję że niedługo ale wyrok zapadnie w czwartek na wizycie bo ostatnio nic nie rosło.

• Kjopa3 Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2015, 10:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katiusza dziękuję, że pytasz. Szwagier już dużo lepiej. Jeszcze w szpitalu do czwartku gdzieś a potem chce iść jeszcze na terapie. Najważniejsze, że psychicznie doszedł do siebie. A żony naprawdę mu współczuję. Jak się tylko dowiedziała, że jest w szpitalu to pojechała do jego szefa po pieniądze i dostała. Potem dzwoniła do niego żeby jej podpisał upoważnienie żeby pieniądze następne wziąść ale nie wiedziała, że szef już mu przywiózł je do szpitala. Jak dla mnie zero godności. Jeśli już złożyła pozew i ma kochanka to jeszcze kase ciągnąć od męża chc e.

f2wlx1hpc3bq5aq6.png
    06.07.2009r - synuś
    04.2015r- 10tc [*]
  • Kjopa3 Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2015, 10:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    katiuszaa wrote:
    Kjopuś ja tak do końca nie wiem mam nadzieję że niedługo ale wyrok zapadnie w czwartek na wizycie bo ostatnio nic nie rosło.

To trzymam kciuki za wizytę.

f2wlx1hpc3bq5aq6.png
    06.07.2009r - synuś
    04.2015r- 10tc [*]
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 listopada 2015, 10:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kjopa3 wrote:
    Katiusza dziękuję, że pytasz. Szwagier już dużo lepiej. Jeszcze w szpitalu do czwartku gdzieś a potem chce iść jeszcze na terapie. Najważniejsze, że psychicznie doszedł do siebie. A żony naprawdę mu współczuję. Jak się tylko dowiedziała, że jest w szpitalu to pojechała do jego szefa po pieniądze i dostała. Potem dzwoniła do niego żeby jej podpisał upoważnienie żeby pieniądze następne wziąść ale nie wiedziała, że szef już mu przywiózł je do szpitala. Jak dla mnie zero godności. Jeśli już złożyła pozew i ma kochanka to jeszcze kase ciągnąć od męża chc e.
    Kurde koszmarna ta żona mu się trafiła, bardzo współczuję i myślami jestem z wami żeby się wszystko poukładało.

Kjopa3 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 listopada 2015, 10:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się niedzielnie:)

Edycik aa dziękuję wieczór udany, zaległa pizza zjedzona :)

Katiusza ja to już o 8 wstałam, ale tak jeszcze dolegiwałam trochę ;) potem śniadanie, kawa i tak teraz zasiadam:)

Cynamon - mocy w pracy życzę, a co do inozytolu to tak mam taki zielony z kolorowym chłopkiem ;) biorę jedną dziennie..

Imię róży - no to bomba, teraz to jedziemy po całości :) to już 4 osoba w ciągu tygodnia, niech dobra passa trwa:)

Dziewczyny a ja trenuję, pilnuję się z jedzeniem, a waga mi ciągle rośnie, fakt ta waga pokazuje ile chce i kiedy chce, ale to nie zmienia faktu, że ciągle więcej...czy to możliwe że po tabletkach? chociaż teoretycznie powinnam stracić na wadze przy niedoczynności tarczycy jak teraz reguluję a jest odwrotnie, zaczynam się martwić tym faktem...:(

Kjopaaa ty, ja i Katiusza chyba w miarę równo idziemy , jeszcze Edycik jest dość blisko także będzie na raźniej :)

Aga - senność....cionszaaaaaa, kiedy testujesz? :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 listopada 2015, 10:34

Edycik, AgaL lubią tę wiadomość

• kas50 Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2015, 10:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ejrene wrote:
    Kas nie robiłam bo nie widziałam takiej potrzeby. Przyrost miałam duży nawet bardzo bo ponad 200℅ w 48 godzin. A byłam już na wizycie i widziałam pęcherzyk jak siedział sobie w macicy :) Teraz wizytę będę miała w 7 tygodniu 4 dniu to już ładnie powinno być widać.
    Ja wizytę też będę mieć w 7t2d trochę zaczynam się stresowac, przyrost mialam mniejszy niż Ty bo 109% po 48h ale w normie. A masz jakieś mdłości?
    Ja straciłam jakby smak i ochotę na słodkie.

dqpri09k0q2gqh47.png
    l22ngu1rr5v7rhaf.png

........................................................................................

• cinnamon cookie Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2015, 10:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kjopa to faktycznie ta żona nie do pozazdroszczenia... Szczerze współczuję. Nienawidzę kobiet które tylko hajs mają w głowie :/

Katiuszka lepiej już, dziękuję:*

Imię_Róży trzymam mocno kciuki za Twój cień :) ależ szalejecie z tymi testami! Zaczynam zazdrościć ;)

Agatia w takim razie życzę spokojniejszej niedzieli :)

11 cykl - <3 :)
    f2wl20mmrxkgechr.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 listopada 2015, 10:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby wrote:
    Kjopaaa ty, ja i Katiusza chyba w miarę równo idziemy , jeszcze Edycik jest dość blisko także będzie na raźniej :)
    To skoro teraz po 2 naraz testy pozytywne pokazuję to my we 4 ;) Taki będzie finał listopada bo chyba my na końcu testować będziemy. Zupełnie jak w październiku tylko testy będą pozytywne

cinnamon cookie, AgaL, Edycik, Kjopa3, Jasminowa lubią tę wiadomość

• Ejrene Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2015, 10:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kas50 wrote:
    Ja wizytę też będę mieć w 7t2d trochę zaczynam się stresowac, przyrost mialam mniejszy niż Ty bo 109% po 48h ale w normie. A masz jakieś mdłości?
    Ja straciłam jakby smak i ochotę na słodkie.

Nie martw się bo też mialaś duży. Ważne że w normie. Ja mdłości miałam jeden dzień, na drugi mega wzdęcie że w spodnie się nie mieściłam, a tak to nie mam większych objawów.

Ruby a mierzyłaś sobie wcześniej np brzuch czy uda w obwodzie? Może z wagi Ci nie leci a w obwodzie tak? Choć może leki faktycznie wodę w organiźmie zatrzymują?

kas50, Bratek lubią tę wiadomość

atdc15nmjt4tk663.png
  • cinnamon cookie Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2015, 11:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to Ruby mamy na pewno ten sam Inozytol :) od wtorku zaczynam brać :)

11 cykl - <3 :)
    f2wl20mmrxkgechr.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 listopada 2015, 11:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ejrene wrote:
    Nie martw się bo też mialaś duży. Ważne że w normie. Ja mdłości miałam jeden dzień, na drugi mega wzdęcie że w spodnie się nie mieściłam, a tak to nie mam większych objawów.

Ruby a mierzyłaś sobie wcześniej np brzuch czy uda w obwodzie? Może z wagi Ci nie leci a w obwodzie tak? Choć może leki faktycznie wodę w organiźmie zatrzymują?

nie mierzyłam niestety, ale ja tu miewam różnicę 2kg wciągu 2 dni do przodu więc nie wiem o co kaman, ale po sobie jakoś wizualnie nie widzę ...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 listopada 2015, 11:25

‹‹ 729 730 731 732 733 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Koronawirus a problemy z płodnością - o emocjach w obliczu pandemii

Pandemia koronawirusa szczególnie mocno uderza w pary starające się o dziecko lub zmagające się z niepłodnością. Jak radzić sobie z emocjami w tym trudnym czasie? Na czym skupić swoją energię i uwagę? Jak obecny czas może przysłużyć się płodności? Czy z obecnej sytuacji można wyciągnąć dobrą lekcję? O tym wszystkim opowiada doświadczona psycholog, każdego dnia wspierająca pary w drodze do rodzicielstwa - Justyna Kuczmierowska. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zrozumieć swoje ciało w każdym momencie cyklu menstruacyjnego. Poznaj nieoczywiste objawy przed okresem!

Większość kobiet doświadcza różnego rodzaju objawów fizycznych i emocjonalnych podczas ostatniej fazy cyklu menstruacyjnego. Warto wiedzieć, że nie tylko nietypowe bóle głowy, uczucie zmęczenia czy wzmożona podatność na infekcje mogą mieć związek z zespołem napięcia przedmiesiączkowego.

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza - najnowsze odkrycia nauki i perspektywy leczenia

W miesiącu świadomości endometriozy, dzielimy się z Wami nowymi odkryciami, które stają się źródłem nadziei. Badania nad genami i mikrobiomem oferują potencjalne klucze do lepszych terapii. Zobacz, jak nauka prowadzi nas ku lepszemu zrozumieniu i leczeniu tej trudnej choroby.  

CZYTAJ WIĘCEJ