Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAgaL wrote:Ruby takie myślenie to też znam.... ech ta nasza psychika.
A co do Babci...może prosi o modlitwę ?
no wiem pisałyście o tym już kiedyś jak pytałam, modlę się za zmarłych codziennie, byłam na grobie... ale mam pewne przypuszczenie, po śmierci babci mój ojciec czyli syn pokłócił się ze swoją siostrą czyli jej córką i nasze kontakty rodzinne zupełnie się urwały, a wcześniej byliśmy bardzo zżyci ...może babcia to widzi i pragnie żebyśmy się pogodzili? ale to raczej nie nastąpi, zbyt wiele gorzkich słów padło i kłamstw ze strony cioci i jej jednej córki... -
Ruby ja też nie umiem odpuścić, nie ma dnia żebym nie myślała o ciąży. Staram się nie wyobrażać sobie dziecka jako takiego, nie planować itp. ale i tak wszystko kręci się wokół jednego
To pragnienie w nas jest zbyt silne po prostu.
Jaśminowa o której wyniki? Mocno zaciskam kciuki!
Imię_róży a Twoje kiefy?Jasminowa lubi tę wiadomość
8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Termin @: może lepiej nie wiedzieć? -
Ruby wrote:no wiem pisałyście o tym już kiedyś jak pytałam, modlę się za zmarłych codziennie, byłam na grobie... ale mam pewne przypuszczenie, po śmierci babci mój ojciec czyli syn pokłócił się ze swoją siostrą czyli jej córką i nasze kontakty rodzinne zupełnie się urwały, a wcześniej byliśmy bardzo zżyci ...może babcia to widzi i pragnie żebyśmy się pogodzili? ale to raczej nie nastąpi, zbyt wiele gorzkich słów padło i kłamstw ze strony cioci i jej jednej córki...
Ruby to może być i to... szkoda, że czasem tak trudno zapomnieć pewne słowa, czyny i wybaczyć. Ale tu potrzeba chęci z obu stron..a jak się widzi zaciętość z drugiej strony, to cięzko rękę wyciągnać.Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
Jaśminowa no ekstra
czekany na bete
Ja już tenc cykl spisała na straty, owulacji brak. Gdyby nie to, że jutro wolne to poszlabym do ginki. Pozostaje czekać do pseudo @ bo bez owulki nie ma @ tylko jakies krwawienie srodcykliczne. i w grudniu monitoring.
Jasminowa lubi tę wiadomość
-
AgaL wrote:To tak jak ja... miałam jutro robić test przed wizytą u ginekologa, ale zobaczę rano czy się odważę
bo ja tez mialam dzisiaj zrobic kolejny ale zrezygnowalam strach przezwyciezyl
Choc mysl mam zeby siknac ale czy jest sens bo tak wczesnym testowaniu najlepiej ponoc z porannego moczu robic... tez myslalam nad testem owuWiadomość wyedytowana przez autora: 10 listopada 2015, 13:05
-
Natalii00 wrote:rozumiem Cie bardzo dobrze
bo ja tez mialam dzisiaj zrobic kolejny ale zrezygnowalam strach przezwyciezyl
Choc mysl mam zeby siknac ale czy jest sens bo tak wczesnym testowaniu najlepiej ponoc z porannego moczu robic... tez myslalam nad testem owu
Ja w domu mam tylko jeden test ciążowy. Dziś po pracy będe w rossmannie i zaopatrzę się w podpaski....i może kolejne testy
A jakim testem robiłaś?
Poczekaj do rana:)Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
AgaL wrote:Ja w domu mam tylko jeden test ciążowy. Dziś po pracy będe w rossmannie i zaopatrzę się w podpaski....i może kolejne testy
A jakim testem robiłaś?
Poczekaj do rana:)
Pinkiem robilam niestety cos przekonania nie mam do niego i wlasnie zostal mi jeszcze jeden pik
A ile jestes po owuWiadomość wyedytowana przez autora: 10 listopada 2015, 13:16
-
Natalii00 wrote:Mowisz ze lepiej rano zrobic?
Pinkiem robilam niestety cos przekonania nie mam do niego i wlasnie zostal mi jeszcze jeden pik
A ile jestes po owu
Ja dziś 10dpo dopiero.Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
majju wrote:Jakby ktoś miał wątpliwości to ja też jutro siuram. I w czwartek i piątek też. Chociaż zastanawiam się czy nie lepiej iść na betę w czwartek.
Jak wszyscy to wszyscy
Natalii00, Jasminowa lubią tę wiadomość
8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Termin @: może lepiej nie wiedzieć?