X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
Odpowiedz

Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 listopada 2015, 20:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jaśminowa to taki patent ma moja koleżanka , ale u mnie by to nie przeszło bo mój m musi mieć do pracy koszuleczki idealnie wyprasowane co mnie dziwi, ale często robi to sam na szybko rano :P
    Super, że nie masz dolegliwości oby jak najdłużej to gładko przejdziesz ten czas:)

Cynamon ja już po piwku , jeszcze sobie kielicha winka nalałam eeeee na endo? czy już nie? ale doktorek pozwolił więc piję :P

Paryzetka83, Jasminowa, cinnamon cookie lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 listopada 2015, 21:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania__l wrote:
    U mnie dzis wieczor z prasowaniem. Moj M w pracy. Ale wam kochane zycze udanego wieczoru :-)

Ja już to dzisiaj mam za sobą ;) my też tobie miłego wieczorku życzymy :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 listopada 2015, 21:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paryzetka83 wrote:
    Ruby super wieści ;) Dowcipnej lutki nie brałam to nie wiem jak to z nią jest, ale myślę, że można normalnie funkcjonować :)

Testujesz jutro kochana?

• Paryzetka83 Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2015, 21:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O to i ja się dołączam do klubu nie prasujących ;) Nie cierpię tego robić i poza koszulami i niektórymi spodniami (tuż przed założeniem) nic nie prasuję :) I też się z wami napiję - piwka bezalko ;)

Jasminowa lubi tę wiadomość

8 cs - [*] 6/7 tydzień
    37 cykl starań
    Termin @: może lepiej nie wiedzieć?
  • Jasminowa Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2015, 21:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, spadam na mecz i muszę chyba psa na warcie przy serniku postawić, bo tam jest taki ruch, że jutro na przyjazd gości zostanie pusta blacha ; )

aaa i jeszcze jedna zmiana- nie chce mi się słodyczy, szok, pierwszy raz od 37 lat doświadczam takiego stanu, jestem z natury słodyczożercą

Ruby lubi tę wiadomość

https://www.maluchy.pl/ci-72052.png
  • Paryzetka83 Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2015, 21:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby wrote:
    Testujesz jutro kochana?
    Dzisiaj też testowałam ;) Ale nic nie zobaczyłam, jak @ nie będzie to testuję do skutku ;)

8 cs - [*] 6/7 tydzień
    37 cykl starań
  • Jasminowa Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2015, 21:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paryzetka83 wrote:
    O to i ja się dołączam do klubu nie prasujących ;) Nie cierpię tego robić i poza koszulami i niektórymi spodniami (tuż przed założeniem) nic nie prasuję :) I też się z wami napiję - piwka bezalko ;)

no jak szaleć to szaleć, to ja herbatę polewam!

Paryzetka83 lubi tę wiadomość

https://www.maluchy.pl/ci-72052.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 listopada 2015, 21:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paryzetka83 wrote:
    Dzisiaj też testowałam ;) Ale nic nie zobaczyłam, jak @ nie będzie to testuję do skutku ;)

skąd ja to znam :) dobrze, że jajo pękło to pozbędę się 10ciu moich testów w tym miesiącu :D

Paryzetka83, Kjopa3, katiuszaa lubią tę wiadomość

• Angela* Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2015, 21:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny ,co myslicie o tym ? Dodam ,ze od kilku dni mam duże piersi ,bolą mnie troche i mają ciemno brązową obwódkę wokół brodawki i sutki ciemnieją ..Pomóżcie ..
    CZy to jest objaw ciąży? Pozdrawiam

9c6003186c89b1e7cbb1e926878f628a.png

• Paryzetka83 Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2015, 21:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam jeszcze 3 ;) i mam nadzieję, że je wykorzystam :) Jak nie to rzucam wykres, mierzenie temp, testy owu i forum popołudniami - taki plan z moim ulochanym uknułam dziś rano. I tak wiem kiedy powinna być owulacja więc nie będę się stresować niepotrzebnie :)

AgaL lubi tę wiadomość

8 cs - [*] 6/7 tydzień
    37 cykl starań
  • Paryzetka83 Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2015, 21:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela* wrote:
    Dziewczyny ,co myslicie o tym ? Dodam ,ze od kilku dni mam duże piersi ,bolą mnie troche i mają ciemno brązową obwódkę wokół brodawki i sutki ciemnieją ..Pomóżcie ..

Może ale nie musi

8 cs - [*] 6/7 tydzień
    37 cykl starań
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 listopada 2015, 21:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela* wrote:

Hej wiem co chciałabyś usłyszeć ale nie to nie jest objaw ciąży...

• Kjopa3 Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2015, 21:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby super wieści. Jesteśmy w takim razie mniej więcej na równi z owulacją bo ja miałam chyba wczoraj. A fl mam 12 dni. Trzymam więc kciuki aby się zazieleniło tym razem a jak nie tym to na pewno szybko to nastąpi skoro już wiadomo co i jak :-).

Ja też rzeczy nie prasuję raczej ale lubię prasować :-P. Może właśnie dlatego, że bardzo rzadko to robię :-)

Jasminowa ja też byłam słodyczożercą a po ciąży już nie jestem. A w ciąży to nie pamiętam jak było :-P

f2wlx1hpc3bq5aq6.png
    19 cykl starań-od 10.2014r.-14 cpp <3
    06.07.2009r - synuś
    04.2015r- 10tc [*]
  • Angela* Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2015, 21:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby ,a według wykresu mam jakiekolwiek szansę ,abym była w ciąży ? :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 listopada 2015, 21:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jasminowa wrote:
    Dziewczyny, spadam na mecz i muszę chyba psa na warcie przy serniku postawić, bo tam jest taki ruch, że jutro na przyjazd gości zostanie pusta blacha ; )

aaa i jeszcze jedna zmiana- nie chce mi się słodyczy, szok, pierwszy raz od 37 lat doświadczam takiego stanu, jestem z natury słodyczożercą
    Będzie Syn ;)

Jasminowa lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 listopada 2015, 21:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kjopa3 wrote:
    Ruby super wieści. Jesteśmy w takim razie mniej więcej na równi z owulacją bo ja miałam chyba wczoraj. A fl mam 12 dni. Trzymam więc kciuki aby się zazieleniło tym razem a jak nie tym to na pewno szybko to nastąpi skoro już wiadomo co i jak :-).

Ja też rzeczy nie prasuję raczej ale lubię prasować :-P. Może właśnie dlatego, że bardzo rzadko to robię :-)

Jasminowa ja też byłam słodyczożercą a po ciąży już nie jestem. A w ciąży to nie pamiętam jak było :-P

super zatem będziemy razem testować :) u mnie też było wczoraj albo dzisiaj :)
    chociaż mnie z testami to nikt nie pobije bo zaczynam od 7 dni po i kończę aż przyjdzie @ chyba, że nie przyjdzie ;)

Kjopa3, Paryzetka83 lubią tę wiadomość

• Kjopa3 Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2015, 21:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam chyba 4 testy nawet nie wiem. Może się skuszę robić przed @ :-P

f2wlx1hpc3bq5aq6.png
    19 cykl starań-od 10.2014r.-14 cpp <3
    06.07.2009r - synuś
    04.2015r- 10tc [*]
  • Paryzetka83 Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2015, 21:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela my swoich wykresów nie jesteśmy pewne, więc ciężko komuś coś wróżyć. Przykro mi, że nie dajemy jasnej odpowiedzi.

Ruby lubi tę wiadomość

8 cs - [*] 6/7 tydzień
    37 cykl starań
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 listopada 2015, 21:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela* wrote:
    Ruby ,a według wykresu mam jakiekolwiek szansę ,abym była w ciąży ? :)

wybacz moja czarodziejska kula się wczoraj rozbiła i nie jestem w stanie powróżyć ;)

katiuszaa, Paryzetka83, madzikk, Kjopa3, Jasminowa, cinnamon cookie lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 listopada 2015, 21:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kto rozbije 800?

‹‹ 793 794 795 796 797 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Sen a zdrowie hormonalne kobiety – jak na siebie wpływają?

Jak sen wpływa na zdrowie hormonalne kobiety? Jakie mogą być skutki niedoboru snu w kontekście kobiecej płodności? Jakie hormony są szczególnie wrażliwe na problemy z bezsennością u kobiet? Jak zadbać o prawidłową higienę snu?

CZYTAJ WIĘCEJ

Obrotowy fotelik tyłem - bezpieczeństwo i funkcjonalność

Fotelik obrotowy to wygoda i bezpieczeństwo w jednym – dzięki funkcji obracania ułatwia wkładanie i wyjmowanie dziecka z samochodu, a także pozwala na łatwe ustawienie tyłem do kierunku jazdy, co jest najbezpieczniejszą pozycją dla najmłodszych pasażerów. Jakie ma jeszcze korzyści?

CZYTAJ WIĘCEJ

4 składniki diety wspierające owulację!

Problemy z owulacją są bardzo częstą przyczyną trudności z zajściem w ciążę. Dowiedz się, jak za pomocą diety możesz wesprzeć jajeczkowanie! Poznaj, które składniki diety mogą pozytywnie wpływać na owulację, a które mogą przyczyniać się do niepłodności owulacyjnej. Poznaj propozycje propłodnościowych posiłków od Ani i Zosi z Akademii Płodności! 

CZYTAJ WIĘCEJ