Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJaśminowa to taki patent ma moja koleżanka , ale u mnie by to nie przeszło bo mój m musi mieć do pracy koszuleczki idealnie wyprasowane co mnie dziwi, ale często robi to sam na szybko rano
Super, że nie masz dolegliwości oby jak najdłużej to gładko przejdziesz ten czas:)
Cynamon ja już po piwku , jeszcze sobie kielicha winka nalałam eeeee na endo? czy już nie? ale doktorek pozwolił więc pijęParyzetka83, Jasminowa, cinnamon cookie lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
O to i ja się dołączam do klubu nie prasujących
Nie cierpię tego robić i poza koszulami i niektórymi spodniami (tuż przed założeniem) nic nie prasuję
I też się z wami napiję - piwka bezalko
Jasminowa lubi tę wiadomość
8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Termin @: może lepiej nie wiedzieć? -
Dziewczyny, spadam na mecz i muszę chyba psa na warcie przy serniku postawić, bo tam jest taki ruch, że jutro na przyjazd gości zostanie pusta blacha ; )
aaa i jeszcze jedna zmiana- nie chce mi się słodyczy, szok, pierwszy raz od 37 lat doświadczam takiego stanu, jestem z natury słodyczożercąRuby lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/ci-72052.png -
Paryzetka83 wrote:O to i ja się dołączam do klubu nie prasujących
Nie cierpię tego robić i poza koszulami i niektórymi spodniami (tuż przed założeniem) nic nie prasuję
I też się z wami napiję - piwka bezalko
no jak szaleć to szaleć, to ja herbatę polewam!Paryzetka83 lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/ci-72052.png -
nick nieaktualny
-
Ja mam jeszcze 3
i mam nadzieję, że je wykorzystam
Jak nie to rzucam wykres, mierzenie temp, testy owu i forum popołudniami - taki plan z moim ulochanym uknułam dziś rano. I tak wiem kiedy powinna być owulacja więc nie będę się stresować niepotrzebnie
AgaL lubi tę wiadomość
8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Może ale nie musi8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
nick nieaktualnyAngela* wrote:
Hej wiem co chciałabyś usłyszeć ale nie to nie jest objaw ciąży... -
Ruby super wieści. Jesteśmy w takim razie mniej więcej na równi z owulacją bo ja miałam chyba wczoraj. A fl mam 12 dni. Trzymam więc kciuki aby się zazieleniło tym razem a jak nie tym to na pewno szybko to nastąpi skoro już wiadomo co i jak
.
Ja też rzeczy nie prasuję raczej ale lubię prasować. Może właśnie dlatego, że bardzo rzadko to robię
Jasminowa ja też byłam słodyczożercą a po ciąży już nie jestem. A w ciąży to nie pamiętam jak było -
nick nieaktualnyJasminowa wrote:Dziewczyny, spadam na mecz i muszę chyba psa na warcie przy serniku postawić, bo tam jest taki ruch, że jutro na przyjazd gości zostanie pusta blacha ; )
aaa i jeszcze jedna zmiana- nie chce mi się słodyczy, szok, pierwszy raz od 37 lat doświadczam takiego stanu, jestem z natury słodyczożercąJasminowa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKjopa3 wrote:Ruby super wieści. Jesteśmy w takim razie mniej więcej na równi z owulacją bo ja miałam chyba wczoraj. A fl mam 12 dni. Trzymam więc kciuki aby się zazieleniło tym razem a jak nie tym to na pewno szybko to nastąpi skoro już wiadomo co i jak
.
Ja też rzeczy nie prasuję raczej ale lubię prasować. Może właśnie dlatego, że bardzo rzadko to robię
Jasminowa ja też byłam słodyczożercą a po ciąży już nie jestem. A w ciąży to nie pamiętam jak było
super zatem będziemy razem testowaću mnie też było wczoraj albo dzisiaj
chociaż mnie z testami to nikt nie pobije bo zaczynam od 7 dni po i kończę aż przyjdzie @ chyba, że nie przyjdzieKjopa3, Paryzetka83 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAngela* wrote:Ruby ,a według wykresu mam jakiekolwiek szansę ,abym była w ciąży ?
wybacz moja czarodziejska kula się wczoraj rozbiła i nie jestem w stanie powróżyćkatiuszaa, Paryzetka83, madzikk, Kjopa3, Jasminowa, cinnamon cookie lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny