X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
Odpowiedz

Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 listopada 2015, 20:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jaśminowa to taki patent ma moja koleżanka , ale u mnie by to nie przeszło bo mój m musi mieć do pracy koszuleczki idealnie wyprasowane co mnie dziwi, ale często robi to sam na szybko rano :P
    Super, że nie masz dolegliwości oby jak najdłużej to gładko przejdziesz ten czas:)

Cynamon ja już po piwku , jeszcze sobie kielicha winka nalałam eeeee na endo? czy już nie? ale doktorek pozwolił więc piję :P

Paryzetka83, Jasminowa, cinnamon cookie lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 listopada 2015, 21:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania__l wrote:
    U mnie dzis wieczor z prasowaniem. Moj M w pracy. Ale wam kochane zycze udanego wieczoru :-)

Ja już to dzisiaj mam za sobą ;) my też tobie miłego wieczorku życzymy :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 listopada 2015, 21:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paryzetka83 wrote:
    Ruby super wieści ;) Dowcipnej lutki nie brałam to nie wiem jak to z nią jest, ale myślę, że można normalnie funkcjonować :)

Testujesz jutro kochana?

• Paryzetka83 Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2015, 21:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O to i ja się dołączam do klubu nie prasujących ;) Nie cierpię tego robić i poza koszulami i niektórymi spodniami (tuż przed założeniem) nic nie prasuję :) I też się z wami napiję - piwka bezalko ;)

Jasminowa lubi tę wiadomość

8 cs - [*] 6/7 tydzień
    37 cykl starań
    Termin @: może lepiej nie wiedzieć?
  • Jasminowa Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2015, 21:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, spadam na mecz i muszę chyba psa na warcie przy serniku postawić, bo tam jest taki ruch, że jutro na przyjazd gości zostanie pusta blacha ; )

aaa i jeszcze jedna zmiana- nie chce mi się słodyczy, szok, pierwszy raz od 37 lat doświadczam takiego stanu, jestem z natury słodyczożercą

Ruby lubi tę wiadomość

https://www.maluchy.pl/ci-72052.png
  • Paryzetka83 Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2015, 21:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby wrote:
    Testujesz jutro kochana?
    Dzisiaj też testowałam ;) Ale nic nie zobaczyłam, jak @ nie będzie to testuję do skutku ;)

8 cs - [*] 6/7 tydzień
    37 cykl starań
  • Jasminowa Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2015, 21:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paryzetka83 wrote:
    O to i ja się dołączam do klubu nie prasujących ;) Nie cierpię tego robić i poza koszulami i niektórymi spodniami (tuż przed założeniem) nic nie prasuję :) I też się z wami napiję - piwka bezalko ;)

no jak szaleć to szaleć, to ja herbatę polewam!

Paryzetka83 lubi tę wiadomość

https://www.maluchy.pl/ci-72052.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 listopada 2015, 21:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paryzetka83 wrote:
    Dzisiaj też testowałam ;) Ale nic nie zobaczyłam, jak @ nie będzie to testuję do skutku ;)

skąd ja to znam :) dobrze, że jajo pękło to pozbędę się 10ciu moich testów w tym miesiącu :D

Paryzetka83, Kjopa3, katiuszaa lubią tę wiadomość

• Angela* Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2015, 21:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny ,co myslicie o tym ? Dodam ,ze od kilku dni mam duże piersi ,bolą mnie troche i mają ciemno brązową obwódkę wokół brodawki i sutki ciemnieją ..Pomóżcie ..
    CZy to jest objaw ciąży? Pozdrawiam

9c6003186c89b1e7cbb1e926878f628a.png

• Paryzetka83 Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2015, 21:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam jeszcze 3 ;) i mam nadzieję, że je wykorzystam :) Jak nie to rzucam wykres, mierzenie temp, testy owu i forum popołudniami - taki plan z moim ulochanym uknułam dziś rano. I tak wiem kiedy powinna być owulacja więc nie będę się stresować niepotrzebnie :)

AgaL lubi tę wiadomość

8 cs - [*] 6/7 tydzień
    37 cykl starań
  • Paryzetka83 Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2015, 21:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela* wrote:
    Dziewczyny ,co myslicie o tym ? Dodam ,ze od kilku dni mam duże piersi ,bolą mnie troche i mają ciemno brązową obwódkę wokół brodawki i sutki ciemnieją ..Pomóżcie ..

Może ale nie musi

8 cs - [*] 6/7 tydzień
    37 cykl starań
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 listopada 2015, 21:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela* wrote:

Hej wiem co chciałabyś usłyszeć ale nie to nie jest objaw ciąży...

• Kjopa3 Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2015, 21:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby super wieści. Jesteśmy w takim razie mniej więcej na równi z owulacją bo ja miałam chyba wczoraj. A fl mam 12 dni. Trzymam więc kciuki aby się zazieleniło tym razem a jak nie tym to na pewno szybko to nastąpi skoro już wiadomo co i jak :-).

Ja też rzeczy nie prasuję raczej ale lubię prasować :-P. Może właśnie dlatego, że bardzo rzadko to robię :-)

Jasminowa ja też byłam słodyczożercą a po ciąży już nie jestem. A w ciąży to nie pamiętam jak było :-P

f2wlx1hpc3bq5aq6.png
    19 cykl starań-od 10.2014r.-14 cpp <3
    06.07.2009r - synuś
    04.2015r- 10tc [*]
  • Angela* Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2015, 21:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby ,a według wykresu mam jakiekolwiek szansę ,abym była w ciąży ? :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 listopada 2015, 21:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jasminowa wrote:
    Dziewczyny, spadam na mecz i muszę chyba psa na warcie przy serniku postawić, bo tam jest taki ruch, że jutro na przyjazd gości zostanie pusta blacha ; )

aaa i jeszcze jedna zmiana- nie chce mi się słodyczy, szok, pierwszy raz od 37 lat doświadczam takiego stanu, jestem z natury słodyczożercą
    Będzie Syn ;)

Jasminowa lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 listopada 2015, 21:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kjopa3 wrote:
    Ruby super wieści. Jesteśmy w takim razie mniej więcej na równi z owulacją bo ja miałam chyba wczoraj. A fl mam 12 dni. Trzymam więc kciuki aby się zazieleniło tym razem a jak nie tym to na pewno szybko to nastąpi skoro już wiadomo co i jak :-).

Ja też rzeczy nie prasuję raczej ale lubię prasować :-P. Może właśnie dlatego, że bardzo rzadko to robię :-)

Jasminowa ja też byłam słodyczożercą a po ciąży już nie jestem. A w ciąży to nie pamiętam jak było :-P

super zatem będziemy razem testować :) u mnie też było wczoraj albo dzisiaj :)
    chociaż mnie z testami to nikt nie pobije bo zaczynam od 7 dni po i kończę aż przyjdzie @ chyba, że nie przyjdzie ;)

Kjopa3, Paryzetka83 lubią tę wiadomość

• Kjopa3 Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2015, 21:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam chyba 4 testy nawet nie wiem. Może się skuszę robić przed @ :-P

f2wlx1hpc3bq5aq6.png
    19 cykl starań-od 10.2014r.-14 cpp <3
    06.07.2009r - synuś
    04.2015r- 10tc [*]
  • Paryzetka83 Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2015, 21:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela my swoich wykresów nie jesteśmy pewne, więc ciężko komuś coś wróżyć. Przykro mi, że nie dajemy jasnej odpowiedzi.

Ruby lubi tę wiadomość

8 cs - [*] 6/7 tydzień
    37 cykl starań
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 listopada 2015, 21:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela* wrote:
    Ruby ,a według wykresu mam jakiekolwiek szansę ,abym była w ciąży ? :)

wybacz moja czarodziejska kula się wczoraj rozbiła i nie jestem w stanie powróżyć ;)

katiuszaa, Paryzetka83, madzikk, Kjopa3, Jasminowa, cinnamon cookie lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 listopada 2015, 21:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kto rozbije 800?

‹‹ 793 794 795 796 797 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ciąża pozamaciczna - czym jest i jakie są objawy ciąży pozamacicznej?

Ciąża pozamaciczna (ektopowa) zdarza się raz na 90-100 przypadków ciąży. Jest to ciąża, która zamiast w macicy rozwija się poza nią. Objawy ciąży pozamacicznej nie są jednoznaczne. Trudno ją czasem rozpoznać, bo na początku objawy są podobne do ciąży o prawidłowym przebiegu. Na późniejszym etapie pojawia się ból podbrzusza, krwawienie oraz brak prawidłowego przyrostu hormonu hCG. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ

Kwasy Omega-3 - ważny składnik w diecie przyszłej mamy

Kwasy omega-3 są bardzo istotnym składnikiem w diecie, o którym warto pomyśleć już na etapie starań o dziecko. Idealnie, aby po konsultacji z lekarzem, suplementować kwasy już od pierwszych dni ciąży. Dlaczego są takie ważne? Jaką pełnią rolę? Jak wybrać odpowiedni suplement? 

CZYTAJ WIĘCEJ