Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
Paryzetka83 wrote:No i Ruby rozbiła kolejną setkę
Ja na swój test też czekam, nadzieja wciąż się tli
Paryzetka- jeśli spadek miałby być zagnieżdżeniem to z 2 dni, aby test wyszedł pozytywny, liczę, że tak będzie : )Ruby, Paryzetka83, Reni555, madzikk, Kjopa3 lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/ci-72052.png -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Jasminowa wrote:Paryzetka- jeśli spadek miałby być zagnieżdżeniem to z 2 dni, aby test wyszedł pozytywny, liczę, że tak będzie : )8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Termin @: może lepiej nie wiedzieć? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJasminowa wrote:i jeszcze jedno znalazłam: jeśli dodasz liczbę swoich lat ( skończonych) do liczby miesiaca poczęcia to chłopak jeśli wyjdzie liczba parzysta, dziewczynka, jeśli wyjdzie nieparzysta.
Reni- zapowiada się jutro fajny dzień będziesz miała ukochanego u boku no i inseminacja : ) uda się, czuję to!
z tą płcią to jest tak, że jak starsza armia jest to prawdopodobnie będzie chłopak
a ja młodsza, dopiero co dopadnie jajeczko to dziewucha z:)
-
nick nieaktualnykatiuszaa wrote:Progesteron wskazuje albo cykl bezowulacyjny albo tuż przed @
ale mój ma 0,45 a owulacja potwierdzona i co na to powiesz?
Poza tym czytałam dzisiaj o lasce co miał 7 w ciąży w pierwszym trymestrze...ale ja się zbytnio nie znam ...Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 listopada 2015, 22:09
-
nick nieaktualnyReni555 wrote:cieszę się, bo w Polsce będzie do środy wieczór
z tą płcią to jest tak, że jak starsza armia jest to prawdopodobnie będzie chłopak
a ja młodsza, dopiero co dopadnie jajeczko to dziewucha z:) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyRuby wrote:ale mój ma 0,45 a owulacja potwierdzona i co na to powiesz?
Poza tym czytałam dzisiaj o lasce co miał 7 w ciąży w pierwszym trymestrze...ale ja się zbytnio nie znam ... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyParyzetka83 wrote:To jak ja się odżywiam fatalnie to na jaką płeć mam szansę?
obstawiam, że na płeć słabą, podatną na wszelkie nałogi czyli kobieta
widzisz wszystko się sprawdzacóra po raz drugi!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 listopada 2015, 22:22
Paryzetka83 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni555 wrote:a ja słyszałam, ze to zależy od ogonka
jak ogonek jest to chłopak
jak ńie ma to dziewczynkaale tak jak jest z przodu 5 kończyny to zdecydowanie facet.
Paryzetka mówisz źle hm mięso białe czy czerwone?Reni555 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny