Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnydobra to zostanę jednak przy białym
idę dziewuchy poprawić bo jak skubańce będą szybkie to jeszcze jajo dogonią i będzie ich dwoje
Dobranoc
Ps. jutro świętuję owulację i aerobik odpuszczam z tej okazji!Paryzetka83, Jasminowa, madzikk lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Poprawiaj Ruby, poprawiaj
Jutro zdam relację z sikanka ale nie wcześniej niż o 10
Katiuszka ja w takie wróżby nie wierzę, ale pośmiać się fajnie
Jasminowa lubi tę wiadomość
8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Termin @: może lepiej nie wiedzieć? -
nick nieaktualnyParyzetka83 wrote:Poprawiaj Ruby, poprawiaj
Jutro zdam relację z sikanka ale nie wcześniej niż o 10
Katiuszka ja w takie wróżby nie wierzę, ale pośmiać się fajnie
Paryzetka83 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dzięki dziewczyny!!!! Utwierdzacie mnie w przekonaniu, by walczyć.
katiuszaa wrote:Bratek wieżę że z tego wszystkiego co w tym cyklu się działo u Ciebie wykluje się coś lepszego. Zazwyczaj w życiu jest tak że jak się wali na łeb wszytsko naraz to w niedługim czasie z podwojoną siło wraca dobro.
Trzymam kciuki za nową dietkę!!!!
Edycik - tulę mocno :-* Przetraw temat, a potem do boju!!!! Postymulujesz pęcherzyki u rosną duuuuuuuuuuże i pięęęęęęęękne
A z histero nie zwlekaj - może akurat pokaże coś, czego np.nie widać na USG, a czego można się sprawnie pozbyć i nareszcie będzie z górki?
AgaL - już mi kciuki zwiędły od zaciskaniaAle przynajmniej widzę, że na razie skutecznie zaciskamy
)))
Ruby, to cudownie!!!!!! Kurczę, ale w takim razie, skoro ovu była, to... jakby to ująć... gdzie ten Twój progesteron?????????? Wytłumaczył to jakoś???
A lutkę masz brać 6 tabletek, ale jakiej? Tabletki 50mg czy 100mg?
A'propos lutki - tak, mądre głowy doktorowe piszą, że lepiej działa dopochwowa - wchłania się miejscowo i jej stężenie w tkankach macicy jest większe, niż we krwi (jeszcze nie znalazłam czy wiadomo, a jakie różnice chodzi, a przyznam -baaaaardzo mnie to ciekawi - jak ktoś znajdzie, dajcie znać!!!!!). Czasem stosuje się połączenie - luteina dopochwowo i doustnie, albo duphaston doustnie i luteina dopochwowo.
Reni - kciuki za IUI!!!!!!!!!!!!!
A tak w ogóle, to rodzę, słowo daję...Chyba całą drużynę piłkarską
Jak rzadko kiedy potrafię wyizolować, która część brzucha mnie boli, bo wszystko mi promieniuje, to dzisiaj zdecydowanie czuję, że jest to układ rozrodczy - już od dobrych 7-8 godzin, mimo leków.... ;/ Noż kurtka.... Jeszcze się okres nie zaczął, a mnie już flaki wykręca, AUUUUUUAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA.... ;(((((
Echhhh... a jutro mam dyżur ze znajomą, która jest właśnie 2 tygodnie po transferze - nie pamiętam czy drugim, czy już trzecim, ostatnim. Strasznie się o nią martwię, ale nie śmiałam zapytać, jak wyniki... Jutro zapytam. Trzymajcie za nią kciuki... ;/
Z innej beczki.....
O mój Boże, co się dzieje z tym światem..........
http://www.tvn24.pl/strzelanina-w-paryzu-doniesienia-o-eksplozji,594396,s.html
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2015, 00:19
Jasminowa, AgaL lubią tę wiadomość
-
Hej Dziewczynki,
Witam w sobotni poranek, wpadłam na chwilę podpisać listę na OF ; ).
U mnie cały dom jeszcze śpi, a ja po śniadaniu, przy herbatce, po spacerze z psem, robię sobie pół godziny przed kompem. Potem trochę sprzątanie, pranie i goście o 14:00.
madzikk lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/ci-72052.png -
Paryzetka83 wrote:Jeśli to zagnieżdżenie to za 2 dni też będzie test
Paryzetka- zobacz u mnie 6 dnia spadek, a test pozytywny dopiero wyszedł pozytywny 10 dnia czyli 4 dni później,też robiłam 9 dnia i nie wyszedł- czysta biel, zero , hm...i tego 10 dnia też był spadek.https://www.maluchy.pl/ci-72052.png -
Reni555 wrote:cieszę się, bo w Polsce będzie do środy wieczór
z tą płcią to jest tak, że jak starsza armia jest to prawdopodobnie będzie chłopak
a ja młodsza, dopiero co dopadnie jajeczko to dziewucha z:)
Reni- macie całe 5 dni dla siebie : ), urlop sobie wzięłaś pon- śr?
Tymczasem to już dzisiaj, zaciskam kciuki!!! Moja koleżanka właśnie po pierwszej inseminacji zaszła, po długich wcześniejszych staraniach.https://www.maluchy.pl/ci-72052.png -
nick nieaktualnyWitam sie
Bratku 100mg 3 rano i 3 wieczorem ... też mnie to zastanawia wychodzi że krew robiłam tuż przed owu ...
Trzymam kciuki za koleżankę, oby tym razem się udało...
paryzetka jeśli chodzi o relację to wsadziłam i leżęnic nie bolało więc jest ok
Za chwilę trzeba wstać bo dzisiaj znowu dzień na wariata i imprezka u mamy potem, ale nie mam zbyt wielkiej ochoty -
Ruby wrote:dokładnie, ja słyszałam, że w dzień owulacji będzie chłopak, a jak już przed owulacją armia czeka to dziewczynka...
Ja też znam tą teorię. Plemniki męskie są mniejsze i szybsze, więc jak jest jajo pierwsze dotrą do celu ( chłopak w czasie owulki). Plemniki żeńskie są wolniejsze, ale dłużej żyją, więc przed owulką są w stanie poczekać w drogach rodnych na jajko, a męskie w tym czasie padną.https://www.maluchy.pl/ci-72052.png -
Witajcie Kochane : -)
Jestem na chwilke aby sie przywitac. Wlasnie zamierzam kawke wypic
A propo imion to moja siostraa bedzie niedlugo miala druga corke Rozalie. Na poczatku dziwnie to brzmialo ale juz sie przyzwyczailam.
Jasminowa widze ze u ciebie ogromny poklad energii!! Super
Jasminowa lubi tę wiadomość
ania__l