Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
Edycik popieram Jaśminową stosuj się do zaleceń lekarza a doprowadzi cię do ciąży. Postymuluje i będzie wszystko dobrze.
A ja mam zamiar jechać do kuzynki zrobić włosy. Pasemka i trochę podciąć końcówki.Jasminowa, Edycik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCześć
Jak wam mija sobota? Bratek cieszę się że potwierdziłaś swoją decyzjęjak brzuch boli jeszcze.
Jaśminowa masz rację że najważniejsze zdrowe a nie płeć ale pomażyć możnaMiłego weekendu z teściową.
Ruby szacunku. Szefowa daje dobry przykład.
Edycik tutam idź na zakupy może to cię odprężyć, jakiś Relax. A podanym to ja Ci przypominam że dopóki nie ma @ szansa ciągle jest.
AgaL słoneczko co u ciebie?
Cinnamon gdzie jesteś?
Kjopa wiem że źle się dzieje ale nie Można z tej przyczyny popadać w paranoję. Niestety takim ludziom właśnie o to chodzi żeby ludzie się ich bali i pochowali. Wtedy wygrająJasminowa lubi tę wiadomość
-
Katiuszka wiadomo, że nie można popadać w paranoję ale jak włączyłam telewizje wczoraj to od razu pomyślałam o tej rewii. Będzie tam kilka tysięcy ludzi. Miejsce dobre jak każde. Choć to na pewno nie paranoja to i tak będę miała jakiegoś stresika jak pójdziemy tam. Ja często obstawiam najczarniejszą myśl a potem mam miłe zaskoczenie a nie niemiłe i płacz. Głównie jeśli chodzi o zdrowie
. Po za tym nie lubię masowych imprez, źle się tam czuje no ale mam nadzieję, że będzie fajnie
.
-
nick nieaktualnyKjopa3 wrote:Katiuszka wiadomo, że nie można popadać w paranoję ale jak włączyłam telewizje wczoraj to od razu pomyślałam o tej rewii. Będzie tam kilka tysięcy ludzi. Miejsce dobre jak każde. Choć to na pewno nie paranoja to i tak będę miała jakiegoś stresika jak pójdziemy tam. Ja często obstawiam najczarniejszą myśl a potem mam miłe zaskoczenie a nie niemiłe i płacz. Głównie jeśli chodzi o zdrowie
. Po za tym nie lubię masowych imprez, źle się tam czuje no ale mam nadzieję, że będzie fajnie
.
-
nick nieaktualny
-
Cinnamonku to mega powera życzę do sprzątania
majju przykro mi,że tylko jedna kreska, ale za to życzę udanej imprezki dziś
katiuszkaa masz rację, dziękuję kochana :*
ania__l super okazja trafiła Ci się z tym steperkiem, zazdroszczę
Aguś kochana gdzie jesteś? Proszę tu napisać nam kilka zdańcinnamon cookie lubi tę wiadomość
-
Ejrene wrote:Ja też wziełam się za sprzątanie, potem muszę po okulary pojechać w końcu i planujemy kino dziś albo jutro. Miłego dnia
-
Paryzetka, Majju miłego weekendu. Wszystkim życzę miłego weekendu. Majju przywracam Cię do porządku to dopiero 11 dpo tak? I z tego co widzę @ dopiero za 5 dni?
Jasminowa, Paryzetka83 lubią tę wiadomość
-
Ruby wrote:Bratku 100mg 3 rano i 3 wieczorem ... też mnie to zastanawia wychodzi że krew robiłam tuż przed owu ...
Kurczaczki, no.... Dlatego to wszystko nie daje mi spokoju. Z jednej strony - nie chcę skakać po lekarzach, zmieniać ich ciągle itd., bo to dla mnie męczące, irytujące i nie chcę czuć się, jak nawiedzona hipochondryczkaAle tak naprawdę do tej pory wszystkie badania hormonalne robiłam z własnej inicjatywy.
Przy swoim progesteronie (i swoich dolegliwościach) dostałam 10mg Duphastonu.... W końcu postanowiłam sama spróbować wyższą dawkę - i zgłosiłam, że lepiej czuję się na 20mg (z takim progiem, jak mój, jakoś mnie to nie dziwi). Jeszcze nie idealnie, ale o wiele lepiej - skróciło mi się krwawienie miesiączkowe, a co najważniejsze, nie musiałam się przez kilka dni z rzędu faszerować Tramalem czy Ketonalem Forte.
Ostatnio postanowiłyśmy zmienić na luteinę, do dupek wychodzi drogo. Dostałam zalecenie... 1 tabletki 100mg. Gdzie z tego, co poprzeglądałam różne artykuły medyczne, wychodzi jakby mniej więcej był przelicznik: 10mg Duphastonu (tj.dydrogesteronu) na 100mg Luteiny (czyli progesteronu). A zatem... znowu dostałam za mało i... sama sobie zwiększyłam na 200mg. Ale i tak cóż to jest przy Twoich 600mg, gdzie prog obie mamy tak samo beznadziejny
Noż choliba, no... Naprawdę nie bawi mnie leczenie samego siebie ;/
Edycik, dobrze, że czeka Cię imprezka urodzinowaSpędzisz czas z najbliższymi i głowa troszkę Ci odpocznie :-*
Majju, tulę :-*Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2015, 11:51
-
cinnamon cookie wrote:Hej hej hello
Ale wczoraj się rozpisałyście! Wesoło tu byłoja właśnie po śniadanku i zabieram się za sprzątanie, pranie itd nawet firanki piorę! Szacun poproszę
Miłego dzionka Kobietki
oficjalny szacun się należy, słusznie ; )cinnamon cookie lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/ci-72052.png -
Kurczę Bratku tak to jest z lekarzami. Pójdziesz do jakiegoś i myślisz, ze jest super bo np. kazał zrobić jakieś badanie którego poprzedni nie zlecał i wprowadza jakieś tam leczenie. Po czasie okazuje się że jakiś tam postęp jest ale tak naprawdę kiepsko to idzie. I czas zacząć szukać nowego lekarza
. Nie ma na forum nikogo kto by polecił dobrego lekarza z Twoich okolic? Mi lekarza poleciła Zwei i dał mi nadzieję po lekarzu z LM który twierdził, że owulacji nie było a polecony po samych wynikach badań stwierdził, że była na 100%. Mam nadzieję, że znajdziesz dobrego lekarza.
Bratek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBratku rozumiem Cię i też bym się denerwowala...to oni mają leczyć ciebie a nie ty sama siebie...musisz znaleźć lekarza najlepiej z czyjegoś polecenia, kto już chodził i może potwierdzić że jest dobry...mimo że do mojego nie byłam przekonana bo jest też drogi to jednak opinie ma dobre i znajome się
u niego leczyly...
My też na listy chcemy iść może za tydzień się uda
Zbieramy się do mojej mamy...miłej soboty i do wieczora
Bratek lubi tę wiadomość