X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
Odpowiedz

Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 listopada 2015, 12:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    majju wrote:
    Dziękuję ale chyba nie potrzebuję łopaty. Wkurzyłam się tylko mocno. Tez odezwę się w poniedziałek. Miłego weekendu.

Przykro mi kochana, trzymaj się dzielnie

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 listopada 2015, 12:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cinnamon cookie wrote:
    Hej hej hello :)
    Ale wczoraj się rozpisałyście! Wesoło tu było ;) ja właśnie po śniadanku i zabieram się za sprzątanie, pranie itd nawet firanki piorę! Szacun poproszę :P
    Miłego dzionka Kobietki :)
    Szacun podwójny :-D

Paryzetka miłego weekendu z ukochanym :-)

cinnamon cookie, Paryzetka83 lubią tę wiadomość

• madzikk Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2015, 13:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jasminowa wrote:
    madzikk- właśnie sprzątam i sprzątam i sobie o Tobie pomyślałam, kiedy te wyniki nasienia macie mieć?, już było badanie? bo nie pamiętam dokładnie...tetujesz w tym cyklu, czy dopiero jak @ nie przyjdzie?

Ania- Tobie też miłego dnia życzę,

Edycik- wszystko poukłada lekarz, a Ty się stosuj do tego, co mówi, to i Tobie się to poukłada : ) pamiętaj, że to wszystko prowadzi w tym kierunku ciąży : )
    Baw się dobrze u siostry !

Ruby- szacuneczek!
    Wyniki juz chyba sa ale w piatek mamy lekarza wiec do piatku poczekam. U mnie owulka sie przesujnela wiec @ prawdoodobnoe przyjdzie dopiero jutro, wiec grzecznie czekam, jakby do wtorku nie przysla to nasiusiam ale nie ma szalu bo tempka wczoraj spadla, dzis juz nawet nie sprawdzalam :)

Jasminowa lubi tę wiadomość

16udgox1i4rww54k.png
    31cs
    IUI 23.3.2017
    IUI 27.2.2017
    HSG 26.10.2015
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2015, 14:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny dziekuje ze trzymałyście ale @ dziś przyszła.O dziwo trzymam sie,chyba wypłakałam wszystko juz wczesniej...
    Napisze Wam potem jaki plan ma mój gin.Poki co zajmuje sie moimi bratankami :)

<3 Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę <3
  • cinnamon cookie Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2015, 14:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Siostro jestem przy Tobie :*

AgaL lubi tę wiadomość

11 cykl - <3 :)
    f2wl20mmrxkgechr.png
  • Kjopa3 Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2015, 17:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jaka cisza. Jak to w weekend wszyscy zajęci rodzinami :-). Ja u kuzynki czekam na zmycie farby ale nie ma ciepłej wody i czekam aż się zagotuje w garnku :-P. Mam nadzieję, że nie będę łysa :-)

f2wlx1hpc3bq5aq6.png
    19 cykl starań-od 10.2014r.-14 cpp <3
    06.07.2009r - synuś
    04.2015r- 10tc [*]
  • cinnamon cookie Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2015, 17:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kjopa3 wrote:
    Jaka cisza. Jak to w weekend wszyscy zajęci rodzinami :-). Ja u kuzynki czekam na zmycie farby ale nie ma ciepłej wody i czekam aż się zagotuje w garnku :-P. Mam nadzieję, że nie będę łysa :-)
    Farbowanie na hardcorze ;) dobre :) a jaki kolor robisz?

11 cykl - <3 :)
    f2wl20mmrxkgechr.png
  • Wiola90 Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2015, 19:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale tu dziś spokój :)
    Aga, Maju przytulam :* Trzymajcie się dziewczyny :*

Udanego weekendu wszystkim :)

Jasminowa, AgaL lubią tę wiadomość

f2wldf9hjwsqwdpy.png

6.06.2015 Aniołek (8tc)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 listopada 2015, 20:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej , obiecałam ze sie odezwę obroniłam sie na 5 :) takze witam sie jako Pani Magister :) Gwiazdka ma juz pierwsza obrone za sobą :)
    A żart mojego promotora przed obrona jak z nami gadał
    Ale Pani Karolino ja nie wiem czy na obrone mogą wchodzi w dwie osoby :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2015, 20:08

cinnamon cookie, Jasminowa, madzikk, Edycik, Bratek lubią tę wiadomość

• Wiola90 Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2015, 20:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Carolq gratulacje :)

Carolq lubi tę wiadomość

f2wldf9hjwsqwdpy.png

6.06.2015 Aniołek (8tc)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 listopada 2015, 20:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ojejeje jak tu cicho, wróciłam od rodziców, dziecię moje zostało u dziadków także chata wolna ale nie wykorzystamy tego :P

Dziewczyny tak mnie ręce bolą , bicepsy, że masakra...

Aguś-przytulam i czekam na plan twojego gina :*

Madzik miejmy nadzieję, że nie przyjdzie ;)

Ja dzisiaj wypiłam parę kieliszków , teraz sobie jeszcze piwo otworzyłam i oglądam the voice:) także dzisiaj na bogato, nie wiem czy tak mogę 1 dzień po owulacji ale mam to gdzieś, żyję jak żyłam przed owulacją i jest mi z tym dobrze :)

Jasminowa, Paryzetka83, madzikk, Kjopa3, cinnamon cookie, Bratek lubią tę wiadomość

• Jasminowa Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2015, 20:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja już po wizycie teściów i rodzinki, po kąpieli, piżama party czas zacząć : )

Aga- przytulam. Z tego, co pisałaś wcześniej, Twój lekarz ma plan wobec Ciebie odnośnie dalszego leczenia, więc tego planu trzeba się trzymać i wierzę, że się uda : )

Majju- dołączam się do zdania Kjopy, negatyw jeszcze oficjalnie nie zaliczony, bo jeszcze przed terminem @, najważniejsze, że się dobrze czujesz,

Paryzetka- niech Ukochany nacieszy się Tobą przez weekend, a Ty nim. Wszędzie piszą, że czas starań to czas wzmacniania wzajemnych więzi między partnerami.

Bratek- waleczna postawa, to lubię! chyba pisałaś kiedyś, że pomyślisz o lekarzu typowo zajmującym się leczeniem niepłodności ( dobrze kojarzę ?). Jakby co, jestem za!! Wiem, że u nas chwalą Gametę, sama mam 3 koleżanki, które zaszły w Gamecie po wczesniejszych nieudanych latach starań. Wiadomo tych klinik jest więcej, niekoniecznie właśnie ta, ważne, aby do dobrego lekarza trafić. Kibicuję!

Kjopa- i jak włosy wyszły? mi jak kiedyś koleżanka robiła rozjaśniaczem pasemka na folię alu, to jak zaczęłam to zmywać to odpadały folie razem z włosami ; ) straciłam kilka pasemek włosów.

Madzikk- mój wkres też nie jest książkowy, trzymam kciuki po pierwsze, żeby @ nie przyszła, a po drugie za piątkową wizytę: )

Wiola- jak się masz? dobrze się czujesz? byłaś już u gina na wizycie, czy wybierasz się/ kiedy?

Cynamon- firanki wyprane? chałupka wylizana? zaraz tam wpadnę do Ciebie na test białej rękawiczki ; )

Edycik- nadal na imprezie?

Ejrene- okulary zakupione? wypad do kina się udał?

Ruby, Katiuszka- jak u Was sobota mija?

Ania- moja córeczka ma na imię tak jak Ty : )

Wiola90, madzikk, cinnamon cookie, Bratek lubią tę wiadomość

https://www.maluchy.pl/ci-72052.png
  • Jasminowa Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2015, 20:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Carolq wrote:
    Hej , obiecałam ze sie odezwę obroniłam sie na 5 :) takze witam sie jako Pani Magister :) Gwiazdka ma juz pierwsza obrone za sobą :)
    A żart mojego promotora przed obrona jak z nami gadał
    Ale Pani Karolino ja nie wiem czy na obrone mogą wchodzi w dwie osoby :)

Carolq- moje gratulacje : )

Carolq lubi tę wiadomość

• Wiola90 Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2015, 20:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jasminowa wrote:
    Wiola- jak się masz? dobrze się czujesz? byłaś już u gina na wizycie, czy wybierasz się/ kiedy?
    Dziękuję, czuję się dobrze tylko mogłabym ciągle spać :) Wizytę mam w czwartek. A jak u Ciebie? Masz jakieś objawy ? Kiedy pierwsza wizyta?

f2wldf9hjwsqwdpy.png

6.06.2015 Aniołek (8tc)
  • Jasminowa Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2015, 20:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiola90 wrote:
    Dziękuję, czuję się dobrze tylko mogłabym ciągle spać :) Wizytę mam w czwartek. A jak u Ciebie? Masz jakieś objawy ? Kiedy pierwsza wizyta?

Wiola- u mnie zero objawów, tylko nie mam w ogóle ochoty na słodycze, co jest do mnie w ogóle niepodobne. Do lekarza pójdę za 1,5 tygodnia tak chcę wycelować 3,5 tyg po owulacji. Wtedy może uda się już coś zobaczyć : )

Wiola90 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 listopada 2015, 20:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jaśminowa, no przeca pisałam, że po kilku kielonkach i piwie, wróciłam od rodziców do domu, dziecię zostało a ja siedzę i oglądam the voice :)

• ania__l Ekspertka

Wysłany: 14 listopada 2015, 20:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Majju idz sie wyszalec i nie mysl o tescie. Trzymam za ciebie kciuki gdyz @ nie ma.

Paryzetka glowa do gory. Wykorzystajcie ten weekend dla siebie :-)

Aga ściskam - mam nadzieje ze z bratankami troche odreagowalas. Trzymaj sie kochana <3

Kjopa jak nowa fryzura?

Calolq ogromne gratulacje. Wierzylam ze dasz rade :-) tez mialam obrone w ciazy :-)

Jasminowa jak minal dzien?

Carolq, AgaL, Jasminowa lubią tę wiadomość

ania__l
  • ania__l Ekspertka

Wysłany: 14 listopada 2015, 20:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby dzis wieczor dla siebie? :-)

ania__l
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 listopada 2015, 20:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania__l wrote:
    Ruby dzis wieczor dla siebie? :-)

na to wygląda, jesteśmy z m sami ale jakby nie mamy siły korzystać z tego :P

• ania__l Ekspertka

Wysłany: 14 listopada 2015, 21:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja wlasnie zasiadlam przed tv. Po calym dniu jestem podnieta. Pol dnia zajmowalam sie blizniakami-chrzesniakami :-)

ania__l
‹‹ 800 801 802 803 804 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

4 propozycje pysznych koktajli na ciążowe dolegliwości!

Cierpisz na typowo ciążowe dolegliwości? Twój układ pokarmowy jest bardzo wrażliwy i męczą Cię ciągłe niestrawności? A może nie możesz poradzić sobie z bolesnymi skurczami łydek? Poznaj kilka prostych i naturalnych sposobów na ciążowe dolegliwości - odkryj przepisy na koktajle! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak od strony psychicznej przygotować się do porodu?

Poród to jedno z najważniejszych wydarzeń w życiu każdej kobiety. Większość jednak skupia się na przygotowaniach od strony fizycznej... A co z psychiką? Czy do porodu można się przygotować od strony mentalnej? Jak zadbać o odpowiednie nastawienie? Jakie są techniki przygotowania do porodu? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych podczas starania o dziecko

Przeczytaj dlaczego coraz więcej lekarzy zaleca kobietom starającym się o dziecko prowadzenie aplikacji miesiączkoweji i obserwację własnego ciała. Kalendarz owulacji - czym jest, na czym to polega i dlaczego podczas starania o dziecko warto wiedzieć coś więcej o swoim cyklu niż czas jego trwania. 

CZYTAJ WIĘCEJ