Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
Edycik wrote:Wiecie tak czytam te nasze posty i powiem Wam,że szkoda mi nas..takie fajne babki,na każdy temat pogadać można,wesprzeć,wyżalić się,pośmiać, a problemy mają w spełnianiu najskrytszego marzenia...
a spełni się każdej, jestem tego pewna...
Edycik, Ruby, katiuszaa, AgaL, Jasminowa, madzikk lubią tę wiadomość
-
majju wrote:Właśnie na facebooku przeczytałam, że żona mojego kolegi z pracy jest w ciąży. 3 miesiące po ślubie... A niby leżącego się nie kopie
-
Kobietki a zmieniając trochę temat... Czy słuchacie w domu muzyki?
tzn chodzi mi niekoniecznie o włączenie kanału muzycznego w tv przy sprzątaniu (często tak robię
) ale czy macie jakichś ulubionych wykonawców? Słuchacie ich płyt? Ostatnio poszukuję trochę spokojnej muzyki, jako że jestem nerwusem to bardzo mi to pomaga
-
cinnamon cookie wrote:Kobietki a zmieniając trochę temat... Czy słuchacie w domu muzyki?
tzn chodzi mi niekoniecznie o włączenie kanału muzycznego w tv przy sprzątaniu (często tak robię
) ale czy macie jakichś ulubionych wykonawców? Słuchacie ich płyt? Ostatnio poszukuję trochę spokojnej muzyki, jako że jestem nerwusem to bardzo mi to pomaga
Paryzetka83, Bratek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnycinnamon cookie wrote:Kobietki a zmieniając trochę temat... Czy słuchacie w domu muzyki?
Słuchamyale tak jak mówisz ja przy sprzątaniu najczęściej to co leci w radio, TV albo jakieś w miarę nowe hity na topie...albo w weekend po piwku przed snem słucham -tego m mnie nauczył i wtedy to zależy od nastroju...może to być rock, hip hop aż po balladę
Także przykro mi nie polecę nic od jednego wykonawcy ale chętnie też popatrze co dziewczyny napiszą bo też bym posłuchała czegoś innego z polecenia:) -
nick nieaktualnyooo ale tego dużo słuchałam, jak ktoś lubi taką muzyke to pierwsza (chyba) płyta Serj Tankian polecam:
https://www.youtube.com/watch?v=GY9kQcWLvEM
szczególnie sky is over, saving us, baby, lie lie i empty wallsWiadomość wyedytowana przez autora: 16 listopada 2015, 11:06
-
O Majju, to z grubej rury
ja gdybym rocka słuchała to jeszcze bardziej nakręcona bym była
Jeżeli któraś chciałaby posłuchać czegoś spokojnego, PRZEpięknej muzyki która od pierwszej chwili trafiła do mojego serca, to muzyka kompozytora i pianisty Ludovico Einaudioglądałyście film "Nietykalni"? Tam właśnie była jego muzyka
zachwycająca... Właśnie słucham jego albumu "Elements", cudowny...
Jasminowa, AgaL lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnycinnamon cookie wrote:O Majju, to z grubej rury
ja gdybym rocka słuchała to jeszcze bardziej nakręcona bym była
Jeżeli któraś chciałaby posłuchać czegoś spokojnego, PRZEpięknej muzyki która od pierwszej chwili trafiła do mojego serca, to muzyka kompozytora i pianisty Ludovico Einaudioglądałyście film "Nietykalni"? Tam właśnie była jego muzyka
zachwycająca... Właśnie słucham jego albumu "Elements", cudowny...
Ja to nie umiem takiej muzyki słuchać bo za spokojna ale powinnam zacząć bo ja też nerwus także czuj się zasczycona to będzie pierwsza taka od Ciebie z polecenia której posłuchamcinnamon cookie lubi tę wiadomość
-
my tu o tym czego słuchamy a lada chwila zacznie się w radiu last christmas,jingle bells,Santa claus is comming to town,pastorałka największych przyjaciół,białe święta itp ....taką muzykę uwielbiam
Ruby, cinnamon cookie, madzikk, Mundek, Jasminowa, AgaL, Wiola90 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEdycik wrote:my tu o tym czego słuchamy a lada chwila zacznie się w radiu last christmas,jingle bells,Santa claus is comming to town,pastorałka największych przyjaciół,białe święta itp ....taką muzykę uwielbiam
ja też uwielbiam taką muzykę, klimat musi byćEdycik lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEdycik wrote:my tu o tym czego słuchamy a lada chwila zacznie się w radiu last christmas,jingle bells,Santa claus is comming to town,pastorałka największych przyjaciół,białe święta itp ....taką muzykę uwielbiam
a od 6.12 w gabinecie non stop RMF święta
Edycik lubi tę wiadomość
-
Ruby no to już się cieszę
polecam Ci ściągnąć ten album co dla Majju pisałam
kiedyś też podchodziłam do muzyki klasycznej jak pies do jeża, ale np Ludovico naprawdę do mnie trafia
ale ja z kolei "Nietykalnych" uwielbiam... Oglądałam z Mężem już z 10 razy, to Jego ulubiony film
(On oglądał z 50, czasami przed snem sobie włączał
)
-
nick nieaktualnycinnamon cookie wrote:Ruby no to już się cieszę
polecam Ci ściągnąć ten album co dla Majju pisałam
kiedyś też podchodziłam do muzyki klasycznej jak pies do jeża, ale np Ludovico naprawdę do mnie trafia
ale ja z kolei "Nietykalnych" uwielbiam... Oglądałam z Mężem już z 10 razy, to Jego ulubiony film
(On oglądał z 50, czasami przed snem sobie włączał
)
to mój tak Armagedona ogląda i gladiatoratego drugiego też lubię