Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
ania__l wrote:Ja tak naprawde zadko mam chandre. Moze wynika to z tego ze mam juz dziecko. Ale porusza mnie fakt jak moj synek potrafi powiedziec: mamusiu to moze w tym roku mikolaj przyniesie nam brata.
Kochany synek...ale też by mnie to poruszało...:*Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
Może coś być zarówno z tym, że pęcherzyki za późno dojrzewają jak i z tym, że za wcześnie. A czego to wpływ to nie mam pojęcia... Kolejne pytanie do gin
U mnie z kolei być może owu była za wcześnie. Zawsze liczyłam, że przy moich 31 dniowych cyklach owu wypada ok. 16 dc. W tym miesiący była w 14 dc a tym samym przeciągnie się faza lutealna.
Powiem Wam, że mój podczytuje tą książkę, o której Wam pisałamw dodatku odpytuje mnie jakie lekcje wyniosłam z jej lektury
Aga, mi gin każe przychodzić na monitoring w 11 lub 12 dc ze względu na ich długość. Może lepiej jakbyś poszła już w 8 dc żeby zobaczyć co się dzieje ale myślę, że potem każe Ci przyjść np. za dwa dni na kolejny.Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 listopada 2015, 09:43
-
Edycik wrote:Tak jak napisałyście trzeba jeszcze normalnie żyć, chodź w okresie przedświątecznej gorączki myślę,że żadna nie będzie miała zbyt dużo czasu na myślenie,seksy na spontanie i tak będzie najlepiej
mój ginekolog mówi, ze czas "choinki" jest magiczny i owocnyEdycik, Jasminowa lubią tę wiadomość
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
nick nieaktualnyCześć.
Maju, Paryzetka, Aguś, Mundy tulam was i traktorki już jadą.
Aguś czytając twój post o świętach dotarło do mnie że rzeczywiście jest to juz niedługo i czekają mnie dwa dni życzeń żeby się w końcu udało. Nie wiem czy wytrzymam bo jak moja mama zaczyna o tym mówić (a ona wszytko wie co i jak) to już mam łzy a jak doleci do tego reszta rodziny. chyba trzeba środki uspokajające od mikołajek zacząć łykać.
Ruby z tymi ćwiczeniami to ja słyszałam że jak się normanie przed ciążą ćwiczyło to nie ma co przerywać można ewentualnie zmniejszyć intensywność czyli nie 2 razy dziennie tylko raz dziennie i pod żadnym pozorem nic z ciężarkami. A o ile pamiętam to lekarz Ci mówił że możesz dalej normalnie ćwiczyć.
Co do monitoringu to zależy od gina jak często ja chodziłam codzinnie a on patrzył jak rośnie i czy pękł
Edycik trzymam kciuki za wizytkę.
Cinnamon a na kiedy ty masz termin @, i co z twiją cionszą bo nic sie nie chwalisz.
Bratku ja mam brać siofor 1000 i lekarz mnie uprzedzał, w ulotce ostrzegają, a w internecie aż huczy że na początku to się rzyga i sra jak kot.
a ty robiłaś sobie te badania z tym genem?Edycik, Bratek lubią tę wiadomość
-
majju wrote:Może coś być zarówno z tym, że pęcherzyki za późno dojrzewają jak i z tym, że za wcześnie. A czego to wpływ to nie mam pojęcia... Kolejne pytanie do gin
U mnie z kolei być może owu była za wcześnie. Zawsze liczyłam, że przy moich 31 dniowych cyklach owu wypada ok. 16 dc. W tym miesiący była w 14 dc a tym samym przeciągnie się faza lutealna.
Powiem Wam, że mój podczytuje tą książkę, o której Wam pisałamw dodatku odpytuje mnie jakie lekcje wyniosłam z jej lekury
Majju miałam pytać jak Ci sie ksiązka podoba? daje nadzieje, pomaga na psychę ?Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
nick nieaktualny
-
Edycik wrote:Wiecie mój mąż to już krzyczy na mnie w tym temacie - ciągle tylko ciąża i dziecko.On podchodzi do tematu będzie to będzie.
Niby coś w tym jest ale powoli staram się wyluzować.
Naprawdę jak się dowiem że owulacja będzie - jedno bzykano i niech się dzieje wola nieba.
Edycik u mnie to samo... a ja złapałam sie na tym, że od ostatniej wizyty u gina...nie myślę o niczym innym, zaniedbałam przyjaciół, prawie z domu nie wychodzę...Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
Cinnamonku nie chcę żebyś przeze mnie sie smuciła :*:*
powoli się zbieram do kupy...
Bratku ja niestety mam tą mutację homozygotyczną....
a z drugiej strony, lekarz mówił, że możliwe ze moja Siostra też to ma....a ona zaszła w ciąże po jednym razie w dni płodne i urodziła bez zadnych komplikacji zdrową córeczkę.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 listopada 2015, 09:46
cinnamon cookie lubi tę wiadomość
-
AgaL wrote:Majju miałam pytać jak Ci sie ksiązka podoba? daje nadzieje, pomaga na psychę ?
Chociaż mój dzisiejszy dół tego nie potwierdza
Bęczę trochę jak czytam. Wszystkie tematy, problemy są wypisz-wymaluj jak u nas, więc naprawdę trafia.
-
Edycik wrote:a potem w Nowy Rok sikako i dwie kreski....ojj wtedy to była radość
aż miło pomyśleć
Chciałabym się z Wami spotkać na żywo, myślę że to dałoby mi powera!cinnamon cookie, Edycik, majju, madzikk, Paryzetka83, Jasminowa, Kjopa3 lubią tę wiadomość
-
AgaL wrote:Edycik u mnie to samo... a ja złapałam sie na tym, że od ostatniej wizyty u gina...nie myślę o niczym innym, zaniedbałam przyjaciół, prawie z domu nie wychodzę...
Aguś bo przyjadę i z domku siłą Cię wyciągnę kochana.
Wyjdź na miasto troszkę,odreaguj,umów się na kawę z koleżanką by pogadać o pierdołach,połaź po sklepach,idź do kosmetyczki - zrób coś co poprawia humorek.AgaL lubi tę wiadomość
-
Ech te sytuacje rodzinne... Mi w ten weekend siostrzenica mojego M. powiedziała, że bardzo by chciała żebyśmy mieli dzidziusia... i pytała kiedy to będzie, czy byśmy chcieli chłopca czy dziewczynkę i takie tam... Na szczęście udało mi się nie rozryczeć ale odpowiedzieć było ciężko.
-
majju wrote:Może coś być zarówno z tym, że pęcherzyki za późno dojrzewają jak i z tym, że za wcześnie. A czego to wpływ to nie mam pojęcia... Kolejne pytanie do gin
Powiem Wam, że mój podczytuje tą książkę, o której Wam pisałamw dodatku odpytuje mnie jakie lekcje wyniosłam z jej lektury
Aga, mi gin każe przychodzić na monitoring w 11 lub 12 dc ze względu na ich długość. Może lepiej jakbyś poszła już w 8 dc żeby zobaczyć co się dzieje ale myślę, że potem każe Ci przyjść np. za dwa dni na kolejny.
Majju myślałam iść w 10dc, bo owulacje mam ok13,14dc. Ostatnio byłam w 10dc tak akurat wypadła wtedy wizyta i mówił, ze owulacja wypadnie za jakieś 5 dni.... no nie wiem, pomyślę. Może w takim razie 9dc dla równowagi-to niedziela będzie. Pewnie posiedzę tam trochę w kolejce....Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
nick nieaktualny
-
Edycik wrote:Aguś bo przyjadę i z domku siłą Cię wyciągnę kochana.
Wyjdź na miasto troszkę,odreaguj,umów się na kawę z koleżanką by pogadać o pierdołach,połaź po sklepach,idź do kosmetyczki - zrób coś co poprawia humorek.żebym miała bliżej to już bym stała pod Agi domem
Edycik, Ruby, AgaL, Jasminowa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny