Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyw takim razie wszelkim napojom alko mówię stanowcze nie! aż do ostatniego dnia cyklu
ochooo w dodatku lewe oko mnie swędzi...wiedziałam, że w końcu zajdę w tę cionszęWiadomość wyedytowana przez autora: 19 listopada 2015, 14:23
Edycik, madzikk, AgaL, Paryzetka83 lubią tę wiadomość
-
madka tak naprawde dobrym wyznacznikiem jest monitoring owulacji bo wiesz kiedy była, ale wiąże się z tym sporo stresu i biegania co 2-3 dni do lekarza.
Wtedy masz pewność.
Chodź ja drugi m-c z rzedu mam monitoring i w zeszłym byłow okresie owulacyjny i nic z tego nie wyszło.Nie ma reguły żeby się udało ani złotego środka.
-
Ruby wrote:w takim razie wszelkim napojom alko mówię stanowcze nie! aż do ostatniego dnia cyklu
ochooo w dodatku lewe oko mnie swędzi...wiedziałam, że w końcu zajdę w tę cionszę
Oj nie napijesz się teraz przez rok, jak nie dłużej (wliczając karmienie piersią)
Życzę -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Edycik
Ruby z tymi badaniami... Muszę najpierw iść do ginka czy mogę od razu z wynikami? Co miałabym zrobić i w jakiej fazie cyklu?EwelinaaKa, Edycik lubią tę wiadomość
29 l. - podejście nr 11. Ciekawe czy przyniesie szczęście...
"Nadzieja cichutko przysiadła w kącie, gdy spojrzała w oczy rzeczywistości..."
-
nick nieaktualnyWitam się znów wieczorem bo znów wolny dzień
Kasodpoczywaj.
Rubu Cionsza jak nic
Aguś podziwiam że masz tak dobry humor.
Edycik trzymam kciukasy.
Ejrnie serducho jak się patrzy gratuluję
Cinnamonku a kiedy termin@
Dziewuchy muszę wam pochwalić mojego małża. Wybieramy sobie projekt domu no i taka rozmowa
ON: potrzebujemy więcej pokoi
Ja: ale po co nam więcej
ON: a jak nam się trojaczki urodzą to muszą mieć każdy swój pokój
Bratek, cinnamon cookie, EwelinaaKa, Edycik, Paryzetka83, madzikk, Mundek, Jasminowa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymadka wrote:Edycik
Ruby z tymi badaniami... Muszę najpierw iść do ginka czy mogę od razu z wynikami? Co miałabym zrobić i w jakiej fazie cyklu?
Na początek proponuje pójść do lekarza i powiedzieć co się dzieje i że chcesz się przebadać.
Na pierwszej stronie macie listę hormonów które warto zbadać jak np. prolaktyna, fsh, tsh, progesteron, Estrogeny, testosteron itp.
Ewelinka co do twojego pytania o temperaturę ja zawsze budzik mam nastawiony i badam punkt 6.45 a potem idę spać.EwelinaaKa lubi tę wiadomość
-
Katiuszka fajna rozmowa:) i dobre myślenie Męża:)
a skąd u mnie taki humor....sama nie wiem, chyba neguje to co mówił gin...i wierzę, że ta rezerwa mi wystarczy i doczekam się dzieciątkakatiuszaa, Paryzetka83, Jasminowa lubią tę wiadomość
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
Kas, bardzo mi przykro
(((((((
Imię Róży - szalejesz z tą silną wolą testowąZnowu - BRAWO TY!
Edycik - szkodaMoże faktycznie ostatnio potrzebuje odpocząć? Ale jeśli nic specjalnego Go nie gryzie/nie przytłacza, to mam nadzieję, że szybko Mu przejdzie i jakoś pogadacie na spokojnie
Kciuki za wizytę
madzikk - DOMOWA szarlotka z gruszkami???? Ożżżżżżżeszzzzz Ty, ślinka mi pociekłą... A obiecałam sobie, że dziś na podwieczorek zjem jabłkoAle SAMO, nie na podkładce z ciasta
Echhh....
))
Ejrene, cudownie, cudownie!!!!! To musi być niesamowite uczuciePIK-PIK-PIK.....
Marietta, fajnie Cię widzieć!!!!! Jak się czujesz????
Oooooo, znowu o mojej ukochanej ostatnio vitamince D
Uzupełniam ciekawostki, bo jedna z forumowiczek na wątku 84' ostatnio wrzuciła aktualizację swojego AMH. Chyba Wam wspominałam, że pomimo młodego bądź co bądź wieku (31 lat), wyszło Jej AMH 0,67. Potem w trzy miesiące spadło do 0,51... Dostawała na to DHEA, który w ogóle nie pomógł. Zaczęła przyjmować vit.D3 (2.000j, Jej Pani Doktor stwierdziła, że można przyjmować max.3.000j - hmmm, nie wiem, dlaczego ;/ skoro najważniejszy jest poziom osiągany w organiźmie ) i z 0,51 wzrosło do 0,68czyli bardzo fajnie, aczkolwiek wciąż za mało, by NFZ refundował leki do InVitro. Jednak Dziewczyna pogrzebała w necie, stwierdziła, że chyba jednak spróuje 4.000j, napisałam Jej, że można więcej i w końcu spróbowała 5.000j. W niespełna 2 tygodnie AMH skoczyło na 0,72
)))))))))) (czyli łapią się na refundację!!!!!).
Naprawdę nie wiem, dlaczego "tradycyjni" lekarze często tak jakoś okoniem podchodzą do tej witaminy. Lekarka od napro mojej kumpeli oczekuje poziomu we krwi ok. 50-60ng/ml (norma bodaj 30-100, dopiero powyżej 100 jest toksyczność). Przecież chyba fajniej spróbować takiego leczenia, niż opierać się tylko na mocnych, bardziej agresywnych lekach ;/
A ja miałam dziś iśc na krew - wieczorem trochę przegięliśmy z kolacją (chyba jako wstępny objaw złości na IO u Męża), no ale chociaż na MTHFR chciałam iść. Niestety, tak mi dziś brzuch daje do wiwatu, że masakra - nie, nie układ pokarmowy po wczorajszej kolacji
tylko babska część ;(. APAP, No-spa, ciepły prysznic, rozchadzanie... zaskoczyłam dopiero na Ketonalu Forte
Kurtka, no.... A na wyniki czeka się 18 dni roboczych, czyli prawie miesiąc ;/ No nic, jutro pójdę. Jak nie przegniemy znowu z kolacją, to machnę od razu PRL i glukoze+insulinę. Mam tylko nadzieję, że nie będzie powtórki z rozrywki, bo leki kończą działanie i ból wraca... Nie wiem, co jest grane, ale mam serdecznie dość, wrrrrr...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 listopada 2015, 15:35
Edycik, madzikk lubią tę wiadomość