Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
Bratku to utwierdziłaś mnie tylko w tej wit.D3, by samej dokupić i brać dodatkowo
życzę by bóle przeszły...a może nie będziesz tak długo czekać na wynik MTHRF, ja też miałam 17 dni roboczych niby czekać, a były już po 9 dniach chyba.. no i obyś tego dziadostwa nie miała!Bratek lubi tę wiadomość
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
nick nieaktualny
-
Katiuszaa brawa dla mężusia, pozazdrościć pozytywnego myślenia
Jak wroce do domu poczytam o tych badaniach. Moja gin przyjmuje daleko a ze względu na ciągły brak czasu wolę pojechać już z jakimś konkretem.
Jakie to jest śmieszne, że cały czas miałam objawy ciążowe, a nawet teraz bolą mnie piersi, które zawsze przestawały na 2 dni przed @. Mózg zwariował29 l. - podejście nr 11. Ciekawe czy przyniesie szczęście...
"Nadzieja cichutko przysiadła w kącie, gdy spojrzała w oczy rzeczywistości..."
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymadka wrote:Edycik
Ruby z tymi badaniami... Muszę najpierw iść do ginka czy mogę od razu z wynikami? Co miałabym zrobić i w jakiej fazie cyklu?
o Katiuszka już napisała co badać...ja robiłam właśnie te badaniajak TSH mi wyszło za wysokie to potem gin mi kazał dorobić tarczycowe, ale na razie zrobiła bym same TSH z tarczycy i to co pisała K plus ja miałam witaminę D właśnie do oznaczenia
mój gin też chyba wierzy w moc tej witaminki skoro w pierwszych badaniach ją zalecił zbadać
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBratku na tym wykładzie mówi, że ciężko jest przedawkować chyba, że trzeba było by jeść łyżkami tę witaminę...rzadko zdarza się przedawkowanie - on jeszcze osobiście się z takowym nie spotkał
także Aga śmiało 2000 minimum kup
AgaL lubi tę wiadomość
-
OK jestem ale jak na 22 dc ginekolog stwierdziła - kicha straszna.
Ja to chyba jestem jakaś nie tego bo pęcherzyki nie urosły jak największy miał 10 mm tak ma i ani milimetr większy, endometrium 5,3mm.
We wtorek kolejna wizyta-monitoring i ginekolog odradziła męczyć chłopa bo sensu nie widzi.
Sama się zastanawia czy owulacja będzie czy nie.
Muszę teraz czekać.
zatoka douglasa -wolna więc owulki nie było
aha to coś w macicy ani nie zmalało ani się nie zwiększyło także ok
ehh tyle w temacie czyli bez zmianWiadomość wyedytowana przez autora: 19 listopada 2015, 17:27
-
nick nieaktualnyEdycik wrote:OK jestem ale jak na 22 dc ginekolog stwierdziła - kicha straszna.
Ja to chyba jestem jakaś nie tego bo pęcherzyki nie urosły jak największy miał 10 mm tak ma i ani milimetr większy, endometrium 5,3mm.
We wtorek kolejna wizyta-monitoring i ginekolog odradziła męczyć chłopa bo sensu nie widzi.
Sama się zastanawia czy owulacja będzie czy nie.
Muszę teraz czekać.
zatoka douglasa -wolna więc owulki nie było
aha to coś w macicy ani nie zmalało ani się nie zwiększyło także ok
ehh tyle w temacie czyli bez zmian
Oj Edycik chyba się długaśny cykl zapowiada...pijesz ten infolic? -
ZARAZ SOBIE WYPRUJĘ WNĘTRZNOŚCIIIIIIIIIIIIIIII!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (a tu jeszcze 2,5h dyżuru).
Niech mnie ktoś dobije..... ;((((((
A już bywało dobrze i bez takiego bólu.... ;(((((
Ruby - niom. Tzn. myślę, że przy dłuższym braniu w dużych dawkach tym bardziej warto sprawdzać poziom we krwi, bo jednak jest to jedna z nielicznych witamin, którą da się przedawkować, ale trzeba by się troszkę postarać
Edycik - szkodaMam nadzieję, że jeszcze coś podrośnie :-*
-
nick nieaktualnyEdycik wrote:Ruby piję kochana 2x dziennie.
Bratku dziękuję :* też mam taką nadzieję.Oby szybko dyżur dobiegł końca.
urośnie urośnie, nie ma innej opcjia nawet dobrze akurat małż odpocznie i wyposzczony ciebie zaatakuje w odpowiednim czasie
Edycik lubi tę wiadomość
-
Ruby wrote:urośnie urośnie, nie ma innej opcji
a nawet dobrze akurat małż odpocznie i wyposzczony ciebie zaatakuje w odpowiednim czasie
może masz racjędzięki aż się uśmiechnęłam do monitorka
może koszulka przyjdzie mi do tego czasuoby tylko urosło
Ruby lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ruby ja to oglądałam, nie ze wszystkim się zgadzam, ale chyba z sensem facet gada
I cholesrerolu zbijać nie muszę wg. niego
Witaminka D właśnie łyknięta. A Tobie gin kazał brać inozytol, dobrze pamiętam? I jaką dawkę?
8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Termin @: może lepiej nie wiedzieć?