Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Madka ja się winkiem i piwkiem nie przejmuję - nie widzę wpływu navtempkę, a po owulacji i tak raczej nie piję alko
Olej możesz brać od 2 dnia spokojnie. Ja biorę do końca płodnych - żeby ten śluz jak się już pojawi jakoś wspomóc (teraz jeszcze dodatkowo wit.b6) a jak od rana czuję, że śluz płodny zniknął to odstawiam
Przy nieregularnym śnie to już nic nie poradzę, bo ja zawsze w tygodniu mierzę o tej samej godzinie +/- 10minut
Chociaż jak ma Cię to stresować, to może lepiej tylko na śluzie i szyjce bazować. Mnie to bawi, to mogę sobie mierzyć, ale nie warto się spinaćmadka lubi tę wiadomość
8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Termin @: może lepiej nie wiedzieć? -
Witam wieczornie;-P
dziewczęta rajty antycellulitowe są za..biste
.... jeśli chodzi o odciąganie uwagi od wszelkich spraw i myśli.
Mało nie zrujnowały mi dzisiaj mojej reputacji zawodowej. Tak jak sobie wykrakałam nie byłam w stanie skupić się na niczym tylko na wżynających się RAJTACH, wątrobę przestawiły mi pod prawą pachę a trzustkę pod lewego cycka;-P ... Na ważnym spotkaniu siedziałam z miną kota ... na pustyni i wszyscy zadawali mi pytania po dwa razy bo miałam pustkę w oczach i mózgu.
Mało tego w przerwie poszłam siusiu... i to był błąd.. gdyż walczyłam z rajtami w kiblu z 10 minut żeby je spowrotem na zadek naciągnąć, im bardziej walczyłam tym bardziej nie dawały się skubane naciągnąć. Koniec końców nie wiem o czym było spotkanie, nie wiem co ustalone,nie wiem kiedy kolejne spotkanie. Mało tego po zdjęciu w domu krążenie w zadku wróciło mi dopiero po 10 minutach.
.... hmmmm chyba że ja je kupiłam za małe??;-P
Dziewczynki cieszę sie że zaczynacie luzować, love peace, sex and rock and roll:-PPP
Dobrej nocki ja odezwę się dopiero w poniedziałek:-)))
Kas współczuję:-*
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 listopada 2015, 21:11
Ruby, katiuszaa, madzikk, Bratek, Edycik, Ejrene, cinnamon cookie lubią tę wiadomość
10.01.2017 r. połówkowe księżniczki;-) - 472g cudu:*
-
Imię_Róży, zabiłaś mnie, hahahaha
Ale rajtki, to bywa zdradziecki wynalazek, hihihi
Paryzetka - trzymam kciukiWiadomo, że nie ma gwarancji i każdy organizm jest inny, ale może ta witaminka również Tobie dobrze wpłynie na śluz? Tego Ci życzę!
(tylko o wodzie nie zapomnij tak czy siak
).
Paryzetka83 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
życzę dużo cierpliwości, o ile można być cierpliwym...
ja niestety, wszystko czym pomyślę, muszę zrealizować natychmiast, a to gubi...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 listopada 2015, 23:06
29 l. - podejście nr 11. Ciekawe czy przyniesie szczęście...
"Nadzieja cichutko przysiadła w kącie, gdy spojrzała w oczy rzeczywistości..."
-
jejciu nareszcie piątek
Imię_Róży no no historia z rajstopami powaliła mnie na łopatki hihi
katiuszkaa a ja mam jednak nadzieję,że to cionsza
madka po zmianie ustawień wyglądasz apetycznie
Cynnamonku jak zdróweczko?
Agus jak humorek dziś?
Ruby dziś jakiś fitness?
Któraś dziś testuje?
jejku tak się cieszę,że dziś piątek.Na wieczór zakupy z etesco zamówiłam wczoraj, dziś mąż wraca i pewnie wieczorem jakieś winko i dobry film.
Po wczorajszej opowieści Wioli z jej późną owulacją postanowiłam sie jeszcze nie dołować i mieć cien nadziei.Tylko temperaturka dzis znowu w dół 36.38- ehh cholery można dostać
No nic oby dzień w robocie szybko minął bo gardło boli coraz bardziej.madka lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewczynki
Edycik miałam spytać wczoraj, ale padłamTy masz jakoś stymulowaną owulację czy na razie obserwujesz naturalny cykl?
Ja mam dzisiaj imprezkę firmową wieczoremJuż kombinuję co ze sobą zrobić żeby jako tako wyglądać
I przez to pewnie spóźnię się do pracy : D
8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Parzyetka to na razie naturalny cykl.Nie stymulowany.
agatia no cos lekarz o tym wspominał o stymulowaniu cyklu ale to w przyszłym cyklu dopiero.ten obserwujemy jeszcze.
No Paryzetka dobrej zabawy na tej imprezie firmowej życzęjuż wiesz co włożysz na siebie
Paryzetka83 lubi tę wiadomość
-
Udało mi się nie spóźnić, kawka zrobiona, a dylemat w co się ubrać nierozwiązany
Edycik to ja trzymam kciuki, za Twoją owulację
Agatia nie korci Cię żeby zatestować?
Edycik lubi tę wiadomość
8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Edycik dzieki dobrze sie czuję, pecherz nie daje o sobie znać, za 2 tyg kolejne badanie i zobaczymy czy antybiotyk wytłukł bakterie
Paryzetka nie korci mniebo czuję, że nic z tego. W obydwuch ciążach na tym etapie mialam już pierwsze objawy zaciążenia ze strony biustu. Poza tym jeszcze za wczesnie
ale testy sztuk dwie mam w szafce.