X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
Odpowiedz

Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 listopada 2015, 19:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madka ja nie mierze właśnie z tych powodów o których piszesz, dodatkowo czułam presję i stres...nic na siłę...

madka lubi tę wiadomość

• Paryzetka83 Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2015, 20:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madka ja się winkiem i piwkiem nie przejmuję - nie widzę wpływu navtempkę, a po owulacji i tak raczej nie piję alko ;) Olej możesz brać od 2 dnia spokojnie. Ja biorę do końca płodnych - żeby ten śluz jak się już pojawi jakoś wspomóc (teraz jeszcze dodatkowo wit.b6) a jak od rana czuję, że śluz płodny zniknął to odstawiam :)
    Przy nieregularnym śnie to już nic nie poradzę, bo ja zawsze w tygodniu mierzę o tej samej godzinie +/- 10minut ;)

Chociaż jak ma Cię to stresować, to może lepiej tylko na śluzie i szyjce bazować. Mnie to bawi, to mogę sobie mierzyć, ale nie warto się spinać :)

madka lubi tę wiadomość

8 cs - [*] 6/7 tydzień
    37 cykl starań
    Termin @: może lepiej nie wiedzieć?
  • madka Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2015, 20:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby, Paryzetka dziękuję :-*

Paryzetka83, Ruby lubią tę wiadomość

29 l. - podejście nr 11. Ciekawe czy przyniesie szczęście...
    "Nadzieja cichut­ko przy­siadła w kącie, gdy spoj­rzała w oczy rzeczywistości..." 

• Imię_Róży Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2015, 21:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam wieczornie;-P
    dziewczęta rajty antycellulitowe są za..biste

.... jeśli chodzi o odciąganie uwagi od wszelkich spraw i myśli.

Mało nie zrujnowały mi dzisiaj mojej reputacji zawodowej. Tak jak sobie wykrakałam nie byłam w stanie skupić się na niczym tylko na wżynających się RAJTACH, wątrobę przestawiły mi pod prawą pachę a trzustkę pod lewego cycka;-P ... Na ważnym spotkaniu siedziałam z miną kota ... na pustyni i wszyscy zadawali mi pytania po dwa razy bo miałam pustkę w oczach i mózgu.
    Mało tego w przerwie poszłam siusiu... i to był błąd.. gdyż walczyłam z rajtami w kiblu z 10 minut żeby je spowrotem na zadek naciągnąć, im bardziej walczyłam tym bardziej nie dawały się skubane naciągnąć. Koniec końców nie wiem o czym było spotkanie, nie wiem co ustalone,nie wiem kiedy kolejne spotkanie. Mało tego po zdjęciu w domu krążenie w zadku wróciło mi dopiero po 10 minutach.

.... hmmmm chyba że ja je kupiłam za małe??;-P

Dziewczynki cieszę sie że zaczynacie luzować, love peace, sex and rock and roll:-PPP

Dobrej nocki ja odezwę się dopiero w poniedziałek:-)))

Kas współczuję:-*

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 listopada 2015, 21:11

Ruby, katiuszaa, madzikk, Bratek, Edycik, Ejrene, cinnamon cookie lubią tę wiadomość

km5sdf9hxn8lpm8f.png
    ex2b3e5egnyexlfw.png
    10.01.2017 r. połówkowe księżniczki;-) - 472g cudu:*
  • Bratek Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2015, 21:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Imię_Róży, zabiłaś mnie, hahahaha :) Ale rajtki, to bywa zdradziecki wynalazek, hihihi ;)

Paryzetka - trzymam kciuki :) Wiadomo, że nie ma gwarancji i każdy organizm jest inny, ale może ta witaminka również Tobie dobrze wpłynie na śluz? Tego Ci życzę! :) (tylko o wodzie nie zapomnij tak czy siak ;) ).

Paryzetka83 lubi tę wiadomość

W 12 cs... <3 :) SYN <3 :-D
    3jvz2n0asudxzqnn.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 listopada 2015, 21:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Obwieszczam że mam pierwsze objawy cionszy Duże mdłości i jadło wstręt.. oj gdy by to nie były objawy leków byłabym podekscytowana. ;)

Bratek, Edycik, Paryzetka83, AgaL, cinnamon cookie, Mundek lubią tę wiadomość

• madka Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2015, 22:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    katiuszaa, to na pewno leki? :-)

"Nadzieja cichut­ko przy­siadła w kącie, gdy spoj­rzała w oczy rzeczywistości..." 

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 listopada 2015, 22:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    madka wrote:
    katiuszaa, to na pewno leki? :-)
    niestety tak.

• madka Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2015, 22:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    :-( życzę dużo cierpliwości, o ile można być cierpliwym...
    ja niestety, wszystko czym pomyślę, muszę zrealizować natychmiast, a to gubi...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 listopada 2015, 23:06

• madka Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2015, 23:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    po zmianie ustawień, wyglądam tak :-)

• agatia Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2015, 06:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc z rana :) zaraz trzeba zrobić kawusię :)
    Madka dziewczyna jak malina :)
    Imię Róży historia rajstop, a raczej Twojego zniewolenia, rozśmieszyla mnie do łez.

madka lubi tę wiadomość

• Edycik Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2015, 06:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jejciu nareszcie piątek :)

Imię_Róży no no historia z rajstopami powaliła mnie na łopatki hihi :)
    katiuszkaa a ja mam jednak nadzieję,że to cionsza :)
    madka po zmianie ustawień wyglądasz apetycznie :)
    Cynnamonku jak zdróweczko?
    Agus jak humorek dziś?
    Ruby dziś jakiś fitness?
    Któraś dziś testuje?

jejku tak się cieszę,że dziś piątek.Na wieczór zakupy z etesco zamówiłam wczoraj, dziś mąż wraca i pewnie wieczorem jakieś winko i dobry film.
    Po wczorajszej opowieści Wioli z jej późną owulacją postanowiłam sie jeszcze nie dołować i mieć cien nadziei.Tylko temperaturka dzis znowu w dół 36.38- ehh cholery można dostać :P
    No nic oby dzień w robocie szybko minął bo gardło boli coraz bardziej.

madka lubi tę wiadomość

ac328aa0b4365d167f634a4672b15680.png
  • Paryzetka83 Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2015, 07:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczynki :)

Edycik miałam spytać wczoraj, ale padłam ;) Ty masz jakoś stymulowaną owulację czy na razie obserwujesz naturalny cykl?

Ja mam dzisiaj imprezkę firmową wieczorem :) Już kombinuję co ze sobą zrobić żeby jako tako wyglądać :) I przez to pewnie spóźnię się do pracy : D

8 cs - [*] 6/7 tydzień
    37 cykl starań
  • agatia Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2015, 07:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edycik a lekarz nie proponował żadnych leków stymulujących wzrost pęcherzyków? Skoro nie rosną to moze trzeba je wspomóc troszku ;)

• Edycik Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2015, 07:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Parzyetka to na razie naturalny cykl.Nie stymulowany.
    agatia no cos lekarz o tym wspominał o stymulowaniu cyklu ale to w przyszłym cyklu dopiero.ten obserwujemy jeszcze.

No Paryzetka dobrej zabawy na tej imprezie firmowej życzę :) już wiesz co włożysz na siebie :)

• agatia Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2015, 07:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale tu od rana cisza :) wszystkie żyją już piątkiem :)

• Edycik Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2015, 07:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agatia wizja weekendu przed nami to każda chyba już jedna nóżką na weekendzie jest :) a Ty jak się czujesz?

• Paryzetka83 Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2015, 08:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Udało mi się nie spóźnić, kawka zrobiona, a dylemat w co się ubrać nierozwiązany :)

Edycik to ja trzymam kciuki, za Twoją owulację :)

Agatia nie korci Cię żeby zatestować?

Edycik lubi tę wiadomość

8 cs - [*] 6/7 tydzień
    37 cykl starań
  • agatia Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2015, 08:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edycik dzieki dobrze sie czuję, pecherz nie daje o sobie znać, za 2 tyg kolejne badanie i zobaczymy czy antybiotyk wytłukł bakterie ;)
    Paryzetka nie korci mnie :) bo czuję, że nic z tego. W obydwuch ciążach na tym etapie mialam już pierwsze objawy zaciążenia ze strony biustu. Poza tym jeszcze za wczesnie :) ale testy sztuk dwie mam w szafce.

• Edycik Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2015, 08:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paryzetka na razie nie dziękuję :)

kas50 kochana co u Ciebie?jak sie trzymasz?

‹‹ 844 845 846 847 848 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza - najnowsze odkrycia nauki i perspektywy leczenia

W miesiącu świadomości endometriozy, dzielimy się z Wami nowymi odkryciami, które stają się źródłem nadziei. Badania nad genami i mikrobiomem oferują potencjalne klucze do lepszych terapii. Zobacz, jak nauka prowadzi nas ku lepszemu zrozumieniu i leczeniu tej trudnej choroby.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Naturalne sposoby łagodzenia bólu porodowego

Poród nierozerwalnie łączy się z bólem. Ten fakt wiele przyszłych mam napawa lękiem. Bez względu na to, czy rodzą po raz pierwszy czy po raz kolejny, wizja skurczy powoduje pytanie: czy dam radę? Co, jeśli nie wytrzymam? Na szczęście jest wiele łagodnych, niefarmakologicznych metod, które mogą pomóc oswoić porodowe bóle.

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ