Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja bym na 14 dc stawiała. Cykle mam 28 dniowe
15dc jest dziś. Zatestuję w południe, zobaczymy co z tą kreską.
Nawet mężowi nie chcę mówić, jak tu celuję, bo on nie lubi tak "za zawołanie"
Zresztą, kto lubi?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2015, 09:19
-
MamaTuska ja się na tych owu nie znam
w poprzednim cyklu test pozytywny miałam w 15 i 16 dc, potem już był negatywny, a na USG w 19 dc owulacji nie było. Więc przestalam wydawać kase na testy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2015, 09:23
Edycik lubi tę wiadomość
-
agatia wrote:MamaTuska ja się na tych owu nie znam
w poprzednim cyklu test pozytywny miałam w 15 i 16 dc, potem już był negatywny, a na USG w 19 dc owulacji nie było. Więc przestalam wydawać kase na testy
a ja swoje wywaliłam do koszaagatia, AgaL, Paryzetka83, Ejrene lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam się
Ja już upuściłam trochę krwi i za chwilę dopiero śniadanko
Dałam jednak zbadać ten prog trudno najwyżej moja cionsza dzisiaj się zakończy jak będzie niski ...niech się dzieje co się dziać ma
Objawów żadnych ale to żadnych, piersi nic a nic także ten.
Agatia jak dla mnie to D to podstawa nie będę się z twoją gin kłócić ale nawet Bratek pisała o tej dziewczynie co miała suplementować DHA i nic nie pomogło dopiero po D się znacznie poprawiło i to mega dużej dawce...także na pewno dziewczynom ta D nie zaszkodzi w takich ilościach co biorą
Ja dzisiaj mam wolneeeeee także dzień leniaEdycik lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ruby wrote:Paryzetka a myślałam że ta bibka za tydzień
baw się dobrze i ubierz się przyzwoicie
AgaL, katiuszaa lubią tę wiadomość
8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Termin @: może lepiej nie wiedzieć? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyParyzetka83 wrote:I będę się bawić tak jak mi zawsze mama kazała "godnie i po pańsku"
otóż to! żebyś nam wstydu nie narobiła
wysłałam ci adres na prvdziękuję :*
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2015, 09:59
Paryzetka83 lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry wszystkim
Imię_Róży - rozwaliłaś systemhahaha śmiałam się w głos z tej historii z rajtkami
Madzikk - powodzenia na wizyciedaj znać co i jak..
Ruby - życzę, by prog był wysoki wysoooki, taki, żeby sugerował wiesz co
Edycik i Aga - życzę dobrego humorku, weekend zaraz!(komu weekend, temu weekend...
)
Agatia - wiem, że nie jeden wykres wyglądał dobrze i skończył się jak zawsze, ale liczę by tym razem było inaczej, zielono na końcuprzypomnij mi kiedy testujesz?
Paryzetka - udanej imprezki, nie napij sięAgaL, Paryzetka83, madzikk lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny. U mnie dziś humor powiedzmy wraca do normy. Dziękuję za słowa pocieszenia:-*wwczoraj pogadalam z mężem, ustalilismy przerwę conajmniej na zimę w staraniach. Wczoraj uspokoiła mnie też trochę ginka, powiedziała że to w zasadzie była ciąża biochemiczna, 4/5tc, myśli że obejdzie się bez szpitala póki co mam siedzieć w domu i wypoczywać. Tak myślę czy czasem nie oszukalam natury poprzez stosowanie żelu conceive plus który przyczynił się do transportu tych slabszych plemników. ..2razy w 2cyklach stosowalam ten żel i za kazdym razem poronienie. ..żel już wyrzucilam...gdy powroce do starań to na pewno bez wspomagaczy co ma być to będzie.
Trzymam za Was kciuki:-* wierzę że w końcu nam się uda:-)katiuszaa lubi tę wiadomość
-
Kas ciesze sie ze u Ciebie troszke lepiej
ja ten zel tez stosuje ale u mnie bez jakichkolwiek rezultatów...
Imie rózy uwielbiam czytac takie historie
Ruby kciuki za wyniki
Agatia kciuki za cykl
Kochane dzisiaj piątek weekend sie zaczyna i zaplanowałam na jutro robienie ozdób swiatecznych jak cos stworze to sie Wam pochwalebuziaki
Mundek 26 lat z endometriozą
cykl 8
termin @ okolo 11.01.2016
długość cyklu ok 28dni -
Kas fajnie, że się odezwałaś. Myślałam o Tobie:* Rozmowa z mężem i wspólna decyzja, na pewno dała Ci siły. A z tym żelem to dałaś do myślenia....ja właśnie ostatnio się nad nim zastanawiałam. Może nie ma co przesadzać z tymi wszystkimi ulepszaczami i suplementami.... zdać sie na naturę.
Życzę Ci dużo dobrych myśli, spokoju, odpoczynku:*Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
Mundek wrote:Kas ciesze sie ze u Ciebie troszke lepiej
ja ten zel tez stosuje ale u mnie bez jakichkolwiek rezultatów...
Imie rózy uwielbiam czytac takie historie
Ruby kciuki za wyniki
Agatia kciuki za cykl
Kochane dzisiaj piątek weekend sie zaczyna i zaplanowałam na jutro robienie ozdób swiatecznych jak cos stworze to sie Wam pochwalebuziaki
Mundek koniecznie się pochwal!! może ja nawet coś zrobię....jak będzie łatweEdycik, Mundek lubią tę wiadomość
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę