Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
Edycik wrote:Ja dziś odliczam czas do wyjścia z pracy dopiero 10 a do 15 tak dalekooo buu,mąz około 17 będzie w domku i kupi pistacje na wieczór
UWIELBIAM pistacjeEdycik lubi tę wiadomość
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
nick nieaktualnyMundek chętnie może coś skopiujemy od ciebie
Kas - silna jesteś i masz dla kogo być silna, forma w pełni już niedługo wróciściskam cię
a co do żelu to ja raz go kupiłam i raczej więcej nie skorzystam...
Edycik pisałyśmy dużo o tym żelu chyba zapomniałaśto akurat jest specjalny żel który nie zabija a wręcz miałby pomagać plemnikom w przemieszczeniu się tam gdzie trzeba
Dzisiaj wybieram się na 18 na ćwiczenia, nie ma odpuszczania
Cynamon a co znowu weekend pracujący?
Imię róży teraz doczytałam historię z rajtkami, potwierdzam ubaw po pachyEdycik, AgaL lubią tę wiadomość
-
Mundek dobry pomysł
pochwal się co zrobisz
ja kupiłam w Biedronce ciastka piernikowe na choinkę (wiem, wiem, można upiec samemu
) i może je ozdobię i powieszę na choinkę
u nas w tym roku remonty, jedni drugim siedzą na głowie, więc raczej dużej choinki mieć nie będziemy w tym roku
AgaL lubi tę wiadomość
-
cinnamon cookie wrote:Mundek dobry pomysł
pochwal się co zrobisz
ja kupiłam w Biedronce ciastka piernikowe na choinkę (wiem, wiem, można upiec samemu
) i może je ozdobię i powieszę na choinkę
u nas w tym roku remonty, jedni drugim siedzą na głowie, więc raczej dużej choinki mieć nie będziemy w tym roku
Też je kupiłam
Sisterko to u nas nawet choinki takie same będącinnamon cookie lubi tę wiadomość
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
Ruby idź idź, mnie zmobilizowałaś do ćwiczeń, od razu lepiej się czuje, po dwóch basenach w tym tygodniu
No i powiem Wam jak ćwiczę regularnie to nie choruje.
Także Cinnamonek jak się wykurujesz znajdź jakąś dyscyplinę dla siebieKiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
Ooo dziewczyny, ja też uwielbiam pistacje!! Jeśli przy okazji mogę Wam coś polecić, to zawsze na Wielkanoc piekę babki, co roku zmieniam smak ale zawsze ozdabiam polewą z białej czekolady i posypuję pokruszonymi pistacjami
te połączenie białego i zielonych pistacji jest mega!!
Ruby no niestety, pracujący, ale coś za coś, dziś mój trzeci i ostatni dzień wolnegoAgaL, Edycik lubią tę wiadomość
-
cinnamon cookie wrote:Ooo dziewczyny, ja też uwielbiam pistacje!! Jeśli przy okazji mogę Wam coś polecić, to zawsze na Wielkanoc piekę babki, co roku zmieniam smak ale zawsze ozdabiam polewą z białej czekolady i posypuję pokruszonymi pistacjami
te połączenie białego i zielonych pistacji jest mega!!
Ruby no niestety, pracujący, ale coś za coś, dziś mój trzeci i ostatni dzień wolnego
Cinnamonek proszę przepis:) dokładny, bo ja noga w pieczeniu czegokolwiek....Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
Mundek ja bardzo chętnie się zainspiruję
Sama się za to wzięłam, ozdoby się ... szyją, ale pochwalę się jak skończę
Cynamon - nie po to idę na imprezę z open barem, żeby nie pićAgaL lubi tę wiadomość
8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Termin @: może lepiej nie wiedzieć? -
Aguś ja co roku zmieniam przepisy na babkę
raz cytrynowa, raz marmurkowa... Tylko tak samo ozdabiam
a przepisy najczęściej z www.mojewypieki.com
O kurczę, my to nie dość, że siostry, to takie same pomysły mamyale jaja
A co do ćwiczeń, to ja zawsze uwielbiałam wszelkiego rodzaju ruch, siłownia, zumba, fitness, tbc... Ale odkąd mam problemy z kręgosłupem to lekarz większość zabroniłgdyby były u mnie w mieście ćwiczenia takie jak chyba Jasminowa pisała "Zdrowy kręgosłup" to bym chodziła, ale nie ma... Przymierzam się do pilatesu ale co się przymierzę, to choroba dopada
no i orbitreka już Mąż przyciągnął mi do pokoju więc stoi i czeka aż nabiorę sił