X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
Odpowiedz

Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać

Oceń ten wątek:
  • cinnamon cookie Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2015, 10:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edycik tylko te przeznaczone do starań, jak np właśnie Conceive Plus. Inne mogą być plemnikobójcze..

Edycik lubi tę wiadomość

11 cykl - <3 :)
    f2wl20mmrxkgechr.png
  • Edycik Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2015, 10:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dziś odliczam czas do wyjścia z pracy dopiero 10 a do 15 tak dalekooo buu,mąz około 17 będzie w domku i kupi pistacje na wieczór :)

ac328aa0b4365d167f634a4672b15680.png
  • Edycik Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2015, 10:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cinnamon cookie wrote:
    Edycik tylko te przeznaczone do starań, jak np właśnie Conceive Plus. Inne mogą być plemnikobójcze..

dziekuję za dokształcenie

• AgaL Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2015, 10:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edycik wrote:
    Ja dziś odliczam czas do wyjścia z pracy dopiero 10 a do 15 tak dalekooo buu,mąz około 17 będzie w domku i kupi pistacje na wieczór :)

UWIELBIAM pistacje :D

Edycik lubi tę wiadomość

<3 Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 listopada 2015, 10:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mundek chętnie może coś skopiujemy od ciebie :P

Kas - silna jesteś i masz dla kogo być silna, forma w pełni już niedługo wróci :) ściskam cię :) a co do żelu to ja raz go kupiłam i raczej więcej nie skorzystam...

Edycik pisałyśmy dużo o tym żelu chyba zapomniałaś :) to akurat jest specjalny żel który nie zabija a wręcz miałby pomagać plemnikom w przemieszczeniu się tam gdzie trzeba :)

Dzisiaj wybieram się na 18 na ćwiczenia, nie ma odpuszczania ;)

Cynamon a co znowu weekend pracujący?

Imię róży teraz doczytałam historię z rajtkami, potwierdzam ubaw po pachy :D

Edycik, AgaL lubią tę wiadomość

• Edycik Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2015, 10:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgaL wrote:
    UWIELBIAM pistacje :D

to jest nas dwie :D u nas pistacje i mandarynki do wieczornego filmiku dziś w planach

AgaL lubi tę wiadomość

• Edycik Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2015, 10:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby dokładnie pamięć mam dobrą ale krótką... :P

Wysłany: 20 listopada 2015, 10:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mundek dobry pomysł :) pochwal się co zrobisz :) ja kupiłam w Biedronce ciastka piernikowe na choinkę (wiem, wiem, można upiec samemu :P) i może je ozdobię i powieszę na choinkę ;) u nas w tym roku remonty, jedni drugim siedzą na głowie, więc raczej dużej choinki mieć nie będziemy w tym roku :)

AgaL lubi tę wiadomość

f2wl20mmrxkgechr.png
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2015, 10:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edycik wrote:
    to jest nas dwie :D u nas pistacje i mandarynki do wieczornego filmiku dziś w planach

A film jaki??:)

• AgaL Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2015, 10:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cinnamon cookie wrote:
    Mundek dobry pomysł :) pochwal się co zrobisz :) ja kupiłam w Biedronce ciastka piernikowe na choinkę (wiem, wiem, można upiec samemu :P) i może je ozdobię i powieszę na choinkę ;) u nas w tym roku remonty, jedni drugim siedzą na głowie, więc raczej dużej choinki mieć nie będziemy w tym roku :)

Też je kupiłam :D
    Sisterko to u nas nawet choinki takie same będą :)

cinnamon cookie lubi tę wiadomość

• AgaL Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2015, 10:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby idź idź, mnie zmobilizowałaś do ćwiczeń, od razu lepiej się czuje, po dwóch basenach w tym tygodniu :)
    No i powiem Wam jak ćwiczę regularnie to nie choruje.
    Także Cinnamonek jak się wykurujesz znajdź jakąś dyscyplinę dla siebie

Wysłany: 20 listopada 2015, 10:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ooo dziewczyny, ja też uwielbiam pistacje!! Jeśli przy okazji mogę Wam coś polecić, to zawsze na Wielkanoc piekę babki, co roku zmieniam smak ale zawsze ozdabiam polewą z białej czekolady i posypuję pokruszonymi pistacjami :) te połączenie białego i zielonych pistacji jest mega!! ;)

Ruby no niestety, pracujący, ale coś za coś, dziś mój trzeci i ostatni dzień wolnego :)

AgaL, Edycik lubią tę wiadomość

f2wl20mmrxkgechr.png
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2015, 10:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cinnamon cookie wrote:
    Ooo dziewczyny, ja też uwielbiam pistacje!! Jeśli przy okazji mogę Wam coś polecić, to zawsze na Wielkanoc piekę babki, co roku zmieniam smak ale zawsze ozdabiam polewą z białej czekolady i posypuję pokruszonymi pistacjami :) te połączenie białego i zielonych pistacji jest mega!! ;)

Ruby no niestety, pracujący, ale coś za coś, dziś mój trzeci i ostatni dzień wolnego :)

Cinnamonek proszę przepis:) dokładny, bo ja noga w pieczeniu czegokolwiek....

• Edycik Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2015, 10:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aguś jaki film będziemy oglądać jeszcze nie wiem kochana.
    Cinnamonku smaka narobiłaś na babkę.

• Paryzetka83 Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2015, 10:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mundek ja bardzo chętnie się zainspiruję :) Sama się za to wzięłam, ozdoby się ... szyją, ale pochwalę się jak skończę :)

Cynamon - nie po to idę na imprezę z open barem, żeby nie pić ;)

AgaL lubi tę wiadomość

8 cs - [*] 6/7 tydzień
    37 cykl starań
    Termin @: może lepiej nie wiedzieć?

Wysłany: 20 listopada 2015, 10:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aguś ja co roku zmieniam przepisy na babkę :) raz cytrynowa, raz marmurkowa... Tylko tak samo ozdabiam :P a przepisy najczęściej z www.mojewypieki.com :)
    O kurczę, my to nie dość, że siostry, to takie same pomysły mamy :P ale jaja ;)
    A co do ćwiczeń, to ja zawsze uwielbiałam wszelkiego rodzaju ruch, siłownia, zumba, fitness, tbc... Ale odkąd mam problemy z kręgosłupem to lekarz większość zabronił :/ gdyby były u mnie w mieście ćwiczenia takie jak chyba Jasminowa pisała "Zdrowy kręgosłup" to bym chodziła, ale nie ma... Przymierzam się do pilatesu ale co się przymierzę, to choroba dopada :/ no i orbitreka już Mąż przyciągnął mi do pokoju więc stoi i czeka aż nabiorę sił :D

f2wl20mmrxkgechr.png
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2015, 10:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie miałam Ci o pilatesie pisać :)
    to zajrzę na mojewypieki :)

Wysłany: 20 listopada 2015, 10:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paryzetka83 wrote:
    Cynamon - nie po to idę na imprezę z open barem, żeby nie pić ;)

Aaaaa to co innego :P to zajrzyj po imprezie na forum, napisz jak było ;)

Paryzetka83 lubi tę wiadomość

f2wl20mmrxkgechr.png
  • Edycik Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2015, 10:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cinnamonku ja poważnie zaczęłam o myśleć o zakupie orbitreka do domku.Miejsce mam także może bym bardziej mnie motywował.

cinnamon cookie lubi tę wiadomość

• AgaL Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2015, 10:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://www.mojewypieki.com/przepis/pomaranczowe-babeczki-z-makiem-i-biala-czekolada

te mi się spodobały:)

Edycik lubi tę wiadomość

‹‹ 847 848 849 850 851 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kiedy ginekolog może zaproponować pessaroterapię i jak przebiega wdrożenie?

Obniżenie macicy, nietrzymanie moczu, ryzyko przedwczesnego porodu – to tylko niektóre z problemów, z którymi zmaga się wiele kobiet. Dla tych, które chcą uniknąć operacji, a jednocześnie poprawić jakość życia, rozwiązaniem może być pessaroterapia. Dowiedz się więcej, czym jest ta metoda i komu jest polecana. 

CZYTAJ WIĘCEJ

O tym jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko - relacja ze spotkania Ovu dzieci!

Jeśli kiedykolwiek zastanawiałaś się co sprawia, że kobiety, matki są tak silne i wytrzymałe, to musisz to przeczytać! My znamy już odpowiedź – nasza moc leży w relacjach jakie potrafimy tworzyć z innymi kobietami. Wsparcie jakie sobie dajemy i energię do działania jaką sobie nawzajem przekazujemy jest wartością o której należy mówić głośno! Dowodem na to jest ta relacja z wyjątkowego zdarzenia – zlotu użytkowniczek OvuFriend i BellyBestFriend, wspaniałych kobiet, cudownych Mam! Przeczytaj, jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko  

CZYTAJ WIĘCEJ

7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz owulacji OvuFriend

Wydaje Ci się, że działanie kalendarza owulacji sprowadza się tylko do wyznaczania dni płodnych i terminu owulacji? Nic bardziej mylnego! Podczas prowadzenia obserwacji w kalendarzu OvuFriend możesz dowiedzieć się o rzeczach, które wspomogą Twoje starania o dziecko. Poznaj 7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz dni płodnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ