Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam Kobietki
nadrabiałam z wczorajszego wieczora co naskorbałyście. Byłam na basenie wieczorem, udało się jeszcze przed basenikiem szybkie serduszkowankotakże wieczór przyjemny
Szukałam i znalazłam jak Edycik po wizycie. Kochana historia Wioli to idealny przykład, oby u Ciebie też tak było. A zresztą znane są przykłady kobiet co w ciąże zachodzą w dniach rzekomo niepłodnych, cyklach bezowulacyjnych. Także tak jak piszesz, dziś winko, dobre jedzonko i relaksik
Edycik, majju lubią tę wiadomość
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
Cinnamonku dobrze że byłaś u lekarza, a mój M mówi tak jak Twój jak widzi co łykam co rano...
Ruby jak objawy cionszowe??
Katiuszka już ma z tego co wyczytałam
Wiola super wiadomości z wizyty, czekam z niecierpliwością na kolejną i wieści o serduszku bijącym pięknie:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2015, 08:37
cinnamon cookie, Wiola90 lubią tę wiadomość
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
Czy możliwe że od nowego leku mam wyższą normalną temp ?? bo mierzę drugi dzień i widzę, że odrobinę ale wyższa jest niz zazwyczaj w tym dniu cyklu.
Piszecie o tych witaminach, nie wiem czy mam też brać tą B, znowu z drugiej strony nie lubię sama się suplementować.Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
AgaL ją łykam kwas foliowy, który ma w składzie wit B6 i B12 firmy Colfarm. Gin mi poleciła, bo kwas foliowy lepiej się przyswaja z wit z grupy B.
Co do wit D to kazała mi nie suplementowac dodatkowo tylko kupić witaminy z DHA bo to ważniejsze niż sama wit D. -
Agulek a moze to przez zmiane czasu o godzine? Jak mierzysz o tej samej to tak jakby godzine pozniej.
Partyzerka udanej imprezki!
Edycik trzymam kciuki zeby roslo!
Ja dzisiaj w pracy tylkl do 12:30, pozniej kilka spraw do zalatwienia na miescie i lekarz. Dam znac co i jak po 3pm.
Milego dnia!
31cs
IUI 23.3.2017
IUI 27.2.2017
HSG 26.10.2015 -
Aha jeszcze mi lekarka powiedziała, żeby kupować wit z mała ilością wit A bo ona nie jest wskazana w ciąży, zresztą tak jak i kosmetyki z wit A. No i wogole kazała nie szalec z syntetycznymi witaminami bo ich nadmiar odklada się w irganizmie, a w ciąży odklada się też w narządach dziecka.
AgaL lubi tę wiadomość
-
AgaL na pewno starczy nawet niewielka ilość wit B przyspiesza przyswajanie kwasu foliowego. Nie ma co suplementowac oddzielnie, bo jednak te wszystkie witaminy są "sztuczne" ii różnie przebiega ich metabolizm. Najważniejsze to witaminy z jedzenia, które są naturalne i lepiej przyswajalne.
AgaL lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny, pomocy
Nie mam pojęcia jak tu wkleić zdjęcie, więc link:
https://ovufriend.pl/galeria-testow-wyniki.html?category=1&ovu_brand=inne&ov_from=14&ov_to=
Pierwszy od lewej test ovu na górze to mój.
Jak widzicie, wszędzie kreski. Gdzie wg Was był pik???