Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
Aga, w 11 dc będę w piątek na pierwszym monitoringu w tym cyklu. Napisz adres na priv to wyślę książkę w poniedziałek
Kochane piję wino i podjadam orzeszki, oczywiście na endometriumZa Wasze też mogę wypić
M. kupił przepyszne czerwone, półwytrawne. Ogólnie najbardziej lubię gruzińskie wina ale to powala inne na głowę, nawet nie znałam wcześniej tego szczepu.
agatia, AgaL, Bratek, Edycik, Jasminowa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymajju wrote:Aga, w 11 dc będę w piątek na pierwszym monitoringu w tym cyklu. Napisz adres na priv to wyślę książkę w poniedziałek
Kochane piję wino i podjadam orzeszki, oczywiście na endometriumZa Wasze też mogę wypić
M. kupił przepyszne czerwone, półwytrawne. Ogólnie najbardziej lubię gruzińskie wina ale to powala inne na głowę, nawet nie znałam wcześniej tego szczepu.
-
nick nieaktualnyAgaL wrote:Majju i Dziewczyny mam pomysł
Majju wysle mi książkę poczta z jakimś dopiskiem swoim,ja przeczytam,dopisze cos od siebie i wyśle poczta kolejnej z Was,co Wy na to?
Chyba ze wolicie nie podawać adresów itp to rozumiem.AgaL, majju, Jasminowa lubią tę wiadomość
-
Majju teraz zobaczyłam Twój nowy podpis.... znajome mi słowa, swego czasu modliłam się codziennie tymi słowami .
Majju masz wiadomośćWiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2015, 17:37
majju lubi tę wiadomość
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
Jeżeli chodzi o wit.D3 to ja robiłam pod koniec lipca i miałam 16.93 a normy to ( <20-niedobór, 21-29-poziom niewystarczający,>30 poziom wystarczajacy). Ogólny kazał mi brać 1000 jednostek a endo zwiększyła do 2000 ale i tak mówią, że powinnam 5000 brać żeby uzupełnić a potem te niższe żeby podtrzymać. Podobno też nie wszystkie dobrze się wchłaniają i są jakieś pod język które super się wchłaniają. A B12 miałam 231.6 a normy to (191-663) też mówią, że suplementować a lekarz zadowolony bo podobno rzadko taki wynik widzi
.
Ruby to kiedy testujesz bo ja mam 6 testów takich jak Ty i chyba w końcu wykorzystam.
majju, Bratek, Jasminowa lubią tę wiadomość
-
Wiecie co kiedyś słyszałam o tym dlaczego większość ludzi ma niedobór witaminy D? Bo się za często myją
podobno Wit D jest wytwarzana przez skórę pod wpływem promieni słonecznych i potrzebuje trochę czasu żeby się wchłonąć, a że się codziennie kąpiemy to nie ma kiedy się wchłonąć. Kiedyś jak kąpano się tylko w sobotę to podobno nie było problemów z niedoborem tej witaminy
ile w tej informacji jest prawdy to nie wiem ale nawet w miarę logicznie to brzmi
AgaL lubi tę wiadomość
-
AgaL wrote:Majju i Dziewczyny mam pomysł
Majju wysle mi książkę poczta z jakimś dopiskiem swoim,ja przeczytam,dopisze cos od siebie i wyśle poczta kolejnej z Was,co Wy na to?
Chyba ze wolicie nie podawać adresów itp to rozumiem.
super myśl,jestem na takmajju, AgaL, Reni555 lubią tę wiadomość
-
majju wrote:Wiecie co kiedyś słyszałam o tym dlaczego większość ludzi ma niedobór witaminy D? Bo się za często myją
podobno Wit D jest wytwarzana przez skórę pod wpływem promieni słonecznych i potrzebuje trochę czasu żeby się wchłonąć, a że się codziennie kąpiemy to nie ma kiedy się wchłonąć. Kiedyś jak kąpano się tylko w sobotę to podobno nie było problemów z niedoborem tej witaminy
ile w tej informacji jest prawdy to nie wiem ale nawet w miarę logicznie to brzmi
Edycik, AgaL, cinnamon cookie, Jasminowa lubią tę wiadomość