Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam Was dziewczyny.
Dziękuję za odpowiedzi. No załamałyście mnie. To jest zła dieta. Ja myślałam, że jest ok. Wędlinę dostała jednego dnia dwa razy, Raz jej ugotowałam pierś z kurczaka bez przypraw (wg. zaleceń wet.), Chleb czasem podkrada z siatki wysuszony który odkładam dla kaczek ( staram się teraz pilnować), jej jedzenie psie to żal mi patrzeć bo wsypuję kilkanaście kuleczek a i tak co drugi dzień wyrzucam bo nie jest zjedzone
, dwa razy lekko namoczyłam jej to jedzonko suche i zjadła wszystko co było w misce, Też się zastanawiam czy przez te zęby ruszające się i wypadające ciężej jej jeść, wczoraj wypadły jej dwa, a no i może ta karma jej za bardzo nie smakuje ( mamy Britt Premium Junior S z kurczakiem). Katiusza a dentasix jest też dla szczeniaków?
Agatia różnie wyznacza owu z tymi temperaturami, zauważyłam, że zazwyczaj w 3 dpo temperatura jest niższa niż dwie poprzednie. No i zależy też od testów owu, zazwyczaj w drugi dzień pozytywu wyznacza owulacje.
Ruby jak tam teścik był. Jak film? Ja siknęłam dla sportu a co tam. Temperatura powoli spada więc stwierdziłam, że muszę się pozbyć tych testów i jak się skończą to następny kupię dopiero jak @ nie przyjdzie
Edycik, Cinnamon kurujcie się kochane.
EDIT: znalazłam z wit.D polecany jest Vigantol lub Devikap. Podobno dużo lepiej się wchłania ale jest na receptę.Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 listopada 2015, 11:58
cinnamon cookie, Edycik, Jasminowa lubią tę wiadomość
-
Cześć, jestem i żyję
Kac malutki był wczoraj, ale po takiej imprezie to nawet mnie nie zdziwił. Wytańczyłam się za wszystkie czasy, wybawiłam z koleżankami i do teraz bolą mnie nogi, nieprzyzwyczajone do obcasów
A nie wchodziłam wczoraj bo się od książki oderwać nie mogłam.
Katiuszka koniecznie podaj nazwy tych specyfików dla kotów na śmierdzenie z pyska, bo z moim też mam taki problem.
Życzę udanej niedzieli i duuuużo zdrówka chorującymA testującym - powodzenia!
Agatia u mnie też owu była w dniu wzrostu tempki, dopiero po nim był wyraźny skokcinnamon cookie, Edycik, majju, madzikk, Jasminowa lubią tę wiadomość
8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Termin @: może lepiej nie wiedzieć? -
Miłej niedzieli Wszystkim, wytrzymania w pracy tym pracującym, zdrówka przeziębionym, pozytywów testującym
Dziś wybieram się na monitoring pierwszy...ciekawe czy na długo ugrzęzne w kolejce oczekujących....i czy coś tam się u mnie dzieje
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 listopada 2015, 12:09
Edycik, cinnamon cookie, majju, Jasminowa lubią tę wiadomość
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
Cześć Kochane. U mnie też na maksa leniwa niedziela. Byliśmy w kościele, potem w sklepach z agd bo przymierzamy się do wymiany kuchenki i lodówki. S teraz wstawiłam obiad i wskoczylam pod kocyk. Skończyłam wczoraj czytać książkę więc jutro wyślę do Agi
Teraz będę czytała Hołowni "Święci codziennego użytku". Edycik chętnie bym zjadła taką babkę, mi jakoś babki nie wychodzą (to na pewno wina piekarnika
) Cynamonku a Ty dziś w pracy? Aga czekam na wieści, trzymaj się
-
nick nieaktualnyEwelinaaKa wrote:7 tygodni
wczoraj go odebralismy. Jest maleńki
tęskni za mamą bo bardzo mało zjada, ale damy rade
dzisiaj karmiłam go łyżeczką to troszkę zjadł
jak ja zabrałam od mamy mojego yorka, to biedak tak tęsknił, że przez tydzień nic nie jadł, wymiotował, miał zaparcia i cała huśtawka problemów z jedzeniem i trawieniem
skończyło się na lewatywach i zastrzykach na gorączkę z antybiotyku
Yorki (podobnie jak inne psy) są szalenie emocjonalne i uczuciowe
potrzebują strasznie dużo miłości, a czasie nowego miejsca, szczególńie dużo
zresztą moja szczurzyca, też tydzień odchorowała nowe miejsce
mato, ile ja tych zwierząt adoptowałam...EwelinaaKa, Jasminowa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny