X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
Odpowiedz

Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać

Oceń ten wątek:
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2015, 21:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agatia wrote:
    Wow Aga jeszcze lepiej 6 pęcherzyków :) nieźle :) który masz dc?
    9dc,mam iść w środę na zastrzyk,ostatnio owu mialam 13,14dc

Paryzetka83 lubi tę wiadomość

<3 Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę <3
  • agatia Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2015, 21:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To ładne masz Aga endometrium :) ale orzechy nie zaszkodza :)

• Edycik Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2015, 21:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agus cieszę się ze takie dobre nowinki przyniosłaś nam.super!!!

AgaL lubi tę wiadomość

ac328aa0b4365d167f634a4672b15680.png
  • madka Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2015, 21:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A co orzechy mają do tego? Podpowiecie mi, bo ja zielona... Ja ciągle jem a to ziemne, a to nerkowce

AgaL smacznego :-) Najważniejsze, że jest szansa, super :-) Aż na 6!

AgaL lubi tę wiadomość

29 l. - podejście nr 11. Ciekawe czy przyniesie szczęście...
    "Nadzieja cichut­ko przy­siadła w kącie, gdy spoj­rzała w oczy rzeczywistości..." 

• agatia Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2015, 21:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madka orzechy i czerwone wino wzmacniają endometrium :) jest wtedy grubsze i łatwiej o zagnieżdżanie :)

madka, Edycik, AgaL lubią tę wiadomość

• madka Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2015, 21:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agatia dzięki :-) To mi chyba nie grozi, bo jem nałogowo :-) Tylko z marnym efektem :-/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 listopada 2015, 21:10

29 l. - podejście nr 11. Ciekawe czy przyniesie szczęście...
    "Nadzieja cichut­ko przy­siadła w kącie, gdy spoj­rzała w oczy rzeczywistości..." 

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 listopada 2015, 21:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby szkoda Ninki mam nadzieję że szybko to przeboleje a co do testów to może one rzeczywiście jakieś popsute, no jak nie zapomnę to sprawdzę jutro moje ;)
    Paryzetka super że się wybawiłaś szkoda że trzeba do życia codziennego wrócić.
    Dziewczyny co to za chorowanie?
    Maju urlop cudowny oj, już Ci zazdroszczę ale za to mam wtorek i środę wolną ;) Tak między nami to ja nie rozumiem jak to jest z tym winem jak dobre to szybko się kończy ;)
    Edycik a może tego grzanego wina za mało wypiłaś? Pomogło na endometrium i nie starczyło już na wyleczenie choróbska.
    Cinnamon no nie wiem co ja mam z tobą zrobić ja Ci tu dobrze życzę a ty dziewczyny podburzasz że niby ściemniam. opffe chyba się obrażę. Tak mi nie ufać. Ostatnio progesteron nie dał mi złudzeń że nie mam na co liczyć więc nie czekałam z testowaniem jedynie czekam na @ żeby zacząć nowy cykl do którego dorzucę sobie infolic.
    AgaL super nowinki, pięć pęcherzyków. Pożycz jeden, u mnie gin ostatnio żadnego nie znalazł. a co powiedział o tych witaminach?

Edycik, cinnamon cookie, Paryzetka83 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 listopada 2015, 21:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    coś dla naszych choraszków
    http://www.wikirose.pl/2015/10/czosnek-kiszony-sprawdz-jak-latwo-zrobic-ten-cudowny-eliksir-zdrowia.html

madka, Edycik lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 listopada 2015, 21:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aaaa właśnie cynamon to chyba taką zmyłkę robi, żebyśmy o nią nie pytały! zdaje się że już miała przyjść @ ?! ochochooooo ktoś nam się tu jeszcze bardziej czai:P

cinnamon cookie lubi tę wiadomość

• AgaL Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2015, 21:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No właśnie przyczajona Sisterko, co kombinujesz?:P

Katiuszka oddam Ci pęcherzyki nawet 3 jak chcesz....mi chyba ten lek Lametta co brałam od 3 do 7 dc pomógł.

A o witaminy pytałam, powiedział, że w Ovarinie, który biorę jest tyle kwasu foliowego co trzeba, a co do wit.D to mam brać, ale przepiszę mi pregne plus chyba. póki co kupiłam jakąś D3 2000j. Mam zrobić badanie na wit. B12.

Edycik zarażam Cię pęcherzykami, zebyś też zobaczyła na kolejnym monitoringu:*

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 listopada 2015, 21:24

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 listopada 2015, 21:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgaL wrote:
    No właśnie przyczajona Sisterko, co kombinujesz?:P

Katiuszka oddam Ci pęcherzyki nawet 3 jak chcesz....mi chyba ten lek Lametta co brałam od 3 do 7 dc pomógł.

jak już tak dzielisz to chociaż jednego dla mnie zostaw:P

• AgaL Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2015, 21:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiecie dobrze, że Wszystkim Wam bym oddała, bo pragnę byśmy wszystkie w końcu doczekały się upragnionego dziecka.
    Także Ruby proszę bardzo:*

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 listopada 2015, 21:26

Ruby, madzikk lubią tę wiadomość

• AgaL Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2015, 21:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Za kogo trzymać w takim razie kciuki, która najbliżej testowanka kolejnego?

• agatia Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2015, 21:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga to jeszcze mi 1 pęcherzyk :)
    Co to za lek Lametta?
    Ja niby mam w planach testowanie jutro lub we wtorek, ale niestety czuje, że @ się zbliża.

• AgaL Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2015, 21:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agatia to o ile się nie mylę na pobudzenie pracy jajników. Mój prawy jajnik na poprzedniej wizycie był tak mały, ze gin spisał go na straty, a dziś wyprodukował 3 pęcherzyki :)

Bratek lubi tę wiadomość

• AgaL Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2015, 21:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agatia trzymam kciuki :*

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 listopada 2015, 21:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aguś jak ty dla nas dobra ;)
    Cinnamonek tak się kryje że teraz nie odpowiada jak Ruby wykryła jej plan. a właśnie coś kojarzę że na 22 miała termin @
    Co do testowania postaram się jutro nie zapomnieć.

cinnamon cookie, Ruby lubią tę wiadomość

• AgaL Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2015, 21:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To trzymam i za Ciebie:*
    ale by było gdyby Cinnamonek nas jutro zaskoczyła :)

katiuszaa, cinnamon cookie lubią tę wiadomość

• AgaL Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2015, 21:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rajstopy uciskowe sholl light legs.... właśnie widzę reklamę i zaczęłam się smiać, bo przypomniała mi się historia Imię róży ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 listopada 2015, 21:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgaL wrote:
    Rajstopy uciskowe sholl light legs.... właśnie widzę reklamę i zaczęłam się smiać, bo przypomniała mi się historia Imię róży ;)
    Już myślałam że chcesz kupić ;)

AgaL lubi tę wiadomość

‹‹ 870 871 872 873 874 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Leczenie IVF i preimplantacyjne badania genetyczne - nowa nadzieja dla niepłodnych par

Preimplantacyjne badania genetyczne (PGT) mogą być bardzo pomocne dla par, które od dłuższego czasu starają się o dziecko, mają za sobą nieudane transfery, czy przykre doświadczenia związane z utratą ciąży. Jakie korzyści dają badania PGT? Jak wykonanie badań PGT może zwiększać szanse na powodzenie in vitro? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o dziecko, niepłodność? - jak powiedzieć o tym innym?

Często bywa tak, że temat kłopotów z zajściem w ciążę jest owiany tajemnicą. Jak powiedzieć rodzinie i przyjaciołom o Waszych trudnych doświadczeniach związanych z przedłużającymi się staraniami o dziecko? Doświadczony psycholog, który na co dzień pracuje z parami zmagającymi się z niepłodnością - Justyna Kuczmierowska - proponuje napisanie listu. Sprawdź, co powinno znaleźć się w liście do bliskich osób. 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 faktów o karmieniu piersią, o których nie miałaś pojęcia

Czy wiesz, że karmienie piersią może zmniejszyć ryzyko zachorowania na nowotwór jajnika oraz piersi? A czy słyszałaś, że mleko matki zmienia się nawet w trakcie jednej sesji karmienia? Poznaj 7 faktów ciekawych i nieoczywistych faktów na temat karmienia piersią! 

CZYTAJ WIĘCEJ