Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
A co orzechy mają do tego? Podpowiecie mi, bo ja zielona... Ja ciągle jem a to ziemne, a to nerkowce
AgaL smacznegoNajważniejsze, że jest szansa, super
Aż na 6!
AgaL lubi tę wiadomość
29 l. - podejście nr 11. Ciekawe czy przyniesie szczęście...
"Nadzieja cichutko przysiadła w kącie, gdy spojrzała w oczy rzeczywistości..."
-
Agatia dzięki
To mi chyba nie grozi, bo jem nałogowo
Tylko z marnym efektem
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 listopada 2015, 21:10
29 l. - podejście nr 11. Ciekawe czy przyniesie szczęście...
"Nadzieja cichutko przysiadła w kącie, gdy spojrzała w oczy rzeczywistości..."
-
nick nieaktualnyRuby szkoda Ninki mam nadzieję że szybko to przeboleje a co do testów to może one rzeczywiście jakieś popsute, no jak nie zapomnę to sprawdzę jutro moje
Paryzetka super że się wybawiłaś szkoda że trzeba do życia codziennego wrócić.
Dziewczyny co to za chorowanie?
Maju urlop cudowny oj, już Ci zazdroszczę ale za to mam wtorek i środę wolnąTak między nami to ja nie rozumiem jak to jest z tym winem jak dobre to szybko się kończy
Edycik a może tego grzanego wina za mało wypiłaś? Pomogło na endometrium i nie starczyło już na wyleczenie choróbska.
Cinnamon no nie wiem co ja mam z tobą zrobić ja Ci tu dobrze życzę a ty dziewczyny podburzasz że niby ściemniam. opffe chyba się obrażę. Tak mi nie ufać. Ostatnio progesteron nie dał mi złudzeń że nie mam na co liczyć więc nie czekałam z testowaniem jedynie czekam na @ żeby zacząć nowy cykl do którego dorzucę sobie infolic.
AgaL super nowinki, pięć pęcherzyków. Pożycz jeden, u mnie gin ostatnio żadnego nie znalazł. a co powiedział o tych witaminach?
Edycik, cinnamon cookie, Paryzetka83 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
No właśnie przyczajona Sisterko, co kombinujesz?
Katiuszka oddam Ci pęcherzyki nawet 3 jak chcesz....mi chyba ten lek Lametta co brałam od 3 do 7 dc pomógł.
A o witaminy pytałam, powiedział, że w Ovarinie, który biorę jest tyle kwasu foliowego co trzeba, a co do wit.D to mam brać, ale przepiszę mi pregne plus chyba. póki co kupiłam jakąś D3 2000j. Mam zrobić badanie na wit. B12.
Edycik zarażam Cię pęcherzykami, zebyś też zobaczyła na kolejnym monitoringu:*Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 listopada 2015, 21:24
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
nick nieaktualny
-
Wiecie dobrze, że Wszystkim Wam bym oddała, bo pragnę byśmy wszystkie w końcu doczekały się upragnionego dziecka.
Także Ruby proszę bardzo:*Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 listopada 2015, 21:26
Ruby, madzikk lubią tę wiadomość
-
Agatia to o ile się nie mylę na pobudzenie pracy jajników. Mój prawy jajnik na poprzedniej wizycie był tak mały, ze gin spisał go na straty, a dziś wyprodukował 3 pęcherzyki
Bratek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny