X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
Odpowiedz

Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać

Oceń ten wątek:
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2015, 21:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agatia wrote:
    Wow Aga jeszcze lepiej 6 pęcherzyków :) nieźle :) który masz dc?
    9dc,mam iść w środę na zastrzyk,ostatnio owu mialam 13,14dc

Paryzetka83 lubi tę wiadomość

<3 Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę <3
  • agatia Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2015, 21:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To ładne masz Aga endometrium :) ale orzechy nie zaszkodza :)

• Edycik Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2015, 21:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agus cieszę się ze takie dobre nowinki przyniosłaś nam.super!!!

AgaL lubi tę wiadomość

ac328aa0b4365d167f634a4672b15680.png
  • madka Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2015, 21:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A co orzechy mają do tego? Podpowiecie mi, bo ja zielona... Ja ciągle jem a to ziemne, a to nerkowce

AgaL smacznego :-) Najważniejsze, że jest szansa, super :-) Aż na 6!

AgaL lubi tę wiadomość

29 l. - podejście nr 11. Ciekawe czy przyniesie szczęście...
    "Nadzieja cichut­ko przy­siadła w kącie, gdy spoj­rzała w oczy rzeczywistości..." 

• agatia Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2015, 21:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madka orzechy i czerwone wino wzmacniają endometrium :) jest wtedy grubsze i łatwiej o zagnieżdżanie :)

madka, Edycik, AgaL lubią tę wiadomość

• madka Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2015, 21:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agatia dzięki :-) To mi chyba nie grozi, bo jem nałogowo :-) Tylko z marnym efektem :-/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 listopada 2015, 21:10

29 l. - podejście nr 11. Ciekawe czy przyniesie szczęście...
    "Nadzieja cichut­ko przy­siadła w kącie, gdy spoj­rzała w oczy rzeczywistości..." 

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 listopada 2015, 21:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby szkoda Ninki mam nadzieję że szybko to przeboleje a co do testów to może one rzeczywiście jakieś popsute, no jak nie zapomnę to sprawdzę jutro moje ;)
    Paryzetka super że się wybawiłaś szkoda że trzeba do życia codziennego wrócić.
    Dziewczyny co to za chorowanie?
    Maju urlop cudowny oj, już Ci zazdroszczę ale za to mam wtorek i środę wolną ;) Tak między nami to ja nie rozumiem jak to jest z tym winem jak dobre to szybko się kończy ;)
    Edycik a może tego grzanego wina za mało wypiłaś? Pomogło na endometrium i nie starczyło już na wyleczenie choróbska.
    Cinnamon no nie wiem co ja mam z tobą zrobić ja Ci tu dobrze życzę a ty dziewczyny podburzasz że niby ściemniam. opffe chyba się obrażę. Tak mi nie ufać. Ostatnio progesteron nie dał mi złudzeń że nie mam na co liczyć więc nie czekałam z testowaniem jedynie czekam na @ żeby zacząć nowy cykl do którego dorzucę sobie infolic.
    AgaL super nowinki, pięć pęcherzyków. Pożycz jeden, u mnie gin ostatnio żadnego nie znalazł. a co powiedział o tych witaminach?

Edycik, cinnamon cookie, Paryzetka83 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 listopada 2015, 21:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    coś dla naszych choraszków
    http://www.wikirose.pl/2015/10/czosnek-kiszony-sprawdz-jak-latwo-zrobic-ten-cudowny-eliksir-zdrowia.html

madka, Edycik lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 listopada 2015, 21:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aaaa właśnie cynamon to chyba taką zmyłkę robi, żebyśmy o nią nie pytały! zdaje się że już miała przyjść @ ?! ochochooooo ktoś nam się tu jeszcze bardziej czai:P

cinnamon cookie lubi tę wiadomość

• AgaL Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2015, 21:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No właśnie przyczajona Sisterko, co kombinujesz?:P

Katiuszka oddam Ci pęcherzyki nawet 3 jak chcesz....mi chyba ten lek Lametta co brałam od 3 do 7 dc pomógł.

A o witaminy pytałam, powiedział, że w Ovarinie, który biorę jest tyle kwasu foliowego co trzeba, a co do wit.D to mam brać, ale przepiszę mi pregne plus chyba. póki co kupiłam jakąś D3 2000j. Mam zrobić badanie na wit. B12.

Edycik zarażam Cię pęcherzykami, zebyś też zobaczyła na kolejnym monitoringu:*

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 listopada 2015, 21:24

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 listopada 2015, 21:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgaL wrote:
    No właśnie przyczajona Sisterko, co kombinujesz?:P

Katiuszka oddam Ci pęcherzyki nawet 3 jak chcesz....mi chyba ten lek Lametta co brałam od 3 do 7 dc pomógł.

jak już tak dzielisz to chociaż jednego dla mnie zostaw:P

• AgaL Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2015, 21:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiecie dobrze, że Wszystkim Wam bym oddała, bo pragnę byśmy wszystkie w końcu doczekały się upragnionego dziecka.
    Także Ruby proszę bardzo:*

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 listopada 2015, 21:26

nick nieaktualny, madzikk lubią tę wiadomość

• AgaL Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2015, 21:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Za kogo trzymać w takim razie kciuki, która najbliżej testowanka kolejnego?

• agatia Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2015, 21:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga to jeszcze mi 1 pęcherzyk :)
    Co to za lek Lametta?
    Ja niby mam w planach testowanie jutro lub we wtorek, ale niestety czuje, że @ się zbliża.

• AgaL Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2015, 21:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agatia to o ile się nie mylę na pobudzenie pracy jajników. Mój prawy jajnik na poprzedniej wizycie był tak mały, ze gin spisał go na straty, a dziś wyprodukował 3 pęcherzyki :)

Bratek lubi tę wiadomość

• AgaL Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2015, 21:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agatia trzymam kciuki :*

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 listopada 2015, 21:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aguś jak ty dla nas dobra ;)
    Cinnamonek tak się kryje że teraz nie odpowiada jak Ruby wykryła jej plan. a właśnie coś kojarzę że na 22 miała termin @
    Co do testowania postaram się jutro nie zapomnieć.

cinnamon cookie, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• AgaL Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2015, 21:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To trzymam i za Ciebie:*
    ale by było gdyby Cinnamonek nas jutro zaskoczyła :)

nick nieaktualny, cinnamon cookie lubią tę wiadomość

• AgaL Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2015, 21:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rajstopy uciskowe sholl light legs.... właśnie widzę reklamę i zaczęłam się smiać, bo przypomniała mi się historia Imię róży ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 listopada 2015, 21:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgaL wrote:
    Rajstopy uciskowe sholl light legs.... właśnie widzę reklamę i zaczęłam się smiać, bo przypomniała mi się historia Imię róży ;)
    Już myślałam że chcesz kupić ;)

AgaL lubi tę wiadomość

‹‹ 870 871 872 873 874 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ciąża - najważniejsze rzeczy, które powinnaś wiedzieć oczekując dziecka

Są rzeczy, które każda kobieta w ciąży powinna wiedzieć. Podstawowa wiedza o ciąży zapewni Ci komfort i bezpieczeństwo zarówno Twoje jak i Twojego dziecka. Przeczytaj między innymi od kiedy liczony jest początek ciąży, o jakich badaniach w ciąży nie możesz zapomnieć lub czy plamienie w ciąży jest niebezpieczne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy niezbędne podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia

Organizm podczas ciąży ma wyjątkowe potrzeby na składniki odżywcze, witaminy i minerały. Które są szczególnie istotne? Czego nie może zabraknąć w diecie przyszłej mamy? Jakie witaminy warto zażywać podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ