Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
U mnie lada dzień, lada chwila @, mogę już jej wypatrywać
Aguś super wieści! To żeś natworzyła tych pęcherzykówmożesz obdzielić nimi nas wszystkie
RUBY CO ZA FILM!!!! Oglądałam, mało nie srałam w gacie (sorry), wstawałam chodziłam biegałam po pokoju
nie na moje nerwy to!!!
była moc
Ruby, AgaL, majju lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnycinnamon cookie wrote:O, doczytałam że wszystkie wpadły na pomysł podebrania pęcherzyków od Agi
zostawmy Jej jeden chociaż
uciekam spać
chociaż nie wiem jak zasnę!!! Ruby kołysankę mi śpiewaj teraz
hahaha no ja co chwilę poduszką się zasłaniałam -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ruby będę zaciskac za Ciebie jutro kciuki mocno i z całych sił. Ja nie wiem, czy się jutro odwaze siknąć.
Tak zachwalacie ten film, że chętnie bym go zobaczyła, ale nie wiem czy nie zejdę z tego świataWiadomość wyedytowana przez autora: 22 listopada 2015, 22:25
cinnamon cookie lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMłoda już zostawiła listy do Mikołaja na parapecie dzisiaj i wymyśliła, że zostawi mleko i ciasteczka
teraz patrzę m w pokoju wpiernicza ciasteczka z mlekiem bo na jutro rano musi zostać psuty talerz
a wiecie co jeszcze, przeglądam obrazki i młoda jeszcze zostawiła dla mnie i m dla mikołaja, how sweet, ale ciężko nam rozszyfrować czego ona dla nas sobie zażyczyłaWiadomość wyedytowana przez autora: 22 listopada 2015, 22:32
AgaL, Edycik, cinnamon cookie, Jasminowa lubią tę wiadomość
-
Ruby wrote:nie wiem takie biało -morskie bardziej zielone może opakowanie ...nic nie pisze na nich tylko HCG ... płytkowe,po kilkunastu minutach połowa okienka robi się żółta taki szczególik o nich
ale data ważności dobra także niema co się łudzić
właśnie dziś o tym pisałam i byłam ciekawa czy też tak masz z tymi testami. Teraz już wiem. Więc ciekawe czy z tych testów ciąża będzie
Katiuszka dzięki za info
AgaL super wieści.
AgaL lubi tę wiadomość
-
Za mnie też kciuki trzymajcie, za mnie też
. A zaciążone proszę o wiruski pod wykresem
. Na pewno wtedy wysikam dwie kreski
. Trzymam dziewczyny za was kciuki jutro i zaglądam koło 7 na pierwszą kontrolę czy coś tam się wykluło
EDIT: Katiuszka tam jest napisane przy dentasic, że nie jest przeznaczone dla psów poniżej 5kg. a mój ma 2200g. To co lepiej nie dawać?Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 listopada 2015, 22:45
Jasminowa lubi tę wiadomość
-
Dobranoc Wszystkim
Rano oczekuje dwóch kresek,sikajcie celnie
Ruby przeuroczą masz Córeczkę...pomyslala o Was w liście do Mikolaja:)
Wiolus a jak u Ciebie? :*Ruby lubi tę wiadomość
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
Cinnamon...rozbawiłaś mnie opisem co wyprawiałaś podczas filmu
Hahaha zwizualizowalam to sobie,Co Ty byś biedna w kinie zrobiła?Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 listopada 2015, 23:31
cinnamon cookie lubi tę wiadomość
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę