X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
Odpowiedz

Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać

Oceń ten wątek:
  • cinnamon cookie Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2015, 20:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Babeczki ja już po kolacji, kąpieli i <3 :D kładę się i będziemy oglądać polecany "No escape" :) zajrzę później :) Aguś kciuki :*

11 cykl - <3 :)
    f2wl20mmrxkgechr.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 listopada 2015, 20:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cinnamon cookie wrote:
    Dobry pomysł... Kto jak kto, ale ja jestem za taką przerwą, zdecydowanie lepiej mi się funkcjonuje... :) a Święta to dobry moment na zajęcie myśli czym innym :)

cynamon ja właśnie na grudzień zapowiadam przerwę, bo tak moja 30! święta, pełno imprez i mam zamiar jeszcze te kilka razy zaszaleć, napić się za wszystkie czasy i potem w nowym roku znowu się zmobilizuję :) ale kurka ćwiczyć mi się odechciało:P chyba na białkową przejdę...

Aga pewnie już siedzi u doktorka...

• AgaL Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2015, 20:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny mam 5 pęcherzyków!!:)
    Lekarz uśmiech od ucha do ucha i mówi ze może uda się z tego wyczarować dziecko:)
    Byl bardzo pozytywnie zaskoczony ze tak ładnie poszłam na stymulacje :)
    Za 3dni idę na zastrzyk.
    Dziekuje ze "bylyscie" ze mną w poczekalni pomoglo :)

EwelinaaKa, majju, madka, Wiola90, Kjopa3, Edycik, Ejrene, cinnamon cookie, Jasminowa, madzikk, Bratek lubią tę wiadomość

<3 Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 listopada 2015, 20:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgaL wrote:
    Dziewczyny mam 5 pęcherzyków!!:)
    Lekarz uśmiech od ucha do ucha i mówi ze może uda się z tego wyczarować dziecko:)
    Byl bardzo pozytywnie zaskoczony ze tak ładnie poszłam na stymulacje :)
    Za 3dni idę na zastrzyk.
    Dziekuje ze "bylyscie" ze mną w poczekalni pomoglo :)

wow super, czyli, że może będą 5 cio raczki :D Aga świetne wieści...nie potrzebnie tyle stresu, czytania google...lekarz wie co robi ;) będą z tego dzieci i to nie jedno!:D

• majju Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2015, 20:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale się cieszę Aga! 5 x super :D

qdkkqps67blqh0e0.png
  • madka Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2015, 20:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgaL super :-)

AgaL lubi tę wiadomość

29 l. - podejście nr 11. Ciekawe czy przyniesie szczęście...
    "Nadzieja cichut­ko przy­siadła w kącie, gdy spoj­rzała w oczy rzeczywistości..." 

• agatia Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2015, 20:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Super Aga :) 5 pęcherzyków cudne wieści :) na pewno będą z tego dzieci :)

AgaL lubi tę wiadomość

• agatia Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2015, 20:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby a testy jak oszukują to je wywal w pinechy :) mam w szafce 2 testy o czułości 25 więc się nie spieszę na testowanie. Ale wszystkie znaki na niebie i ziemi wskazują na @. Jutro czekam na spadek tempki. Testy przejdą na następny cykl :)

• Paryzetka83 Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2015, 20:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aguś, to super wieści ;)
    A zastrzyk to ten na pęknięcie pęcherzyków?

AgaL lubi tę wiadomość

8 cs - [*] 6/7 tydzień
    37 cykl starań
    Termin @: może lepiej nie wiedzieć?
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 listopada 2015, 20:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agatia wrote:
    Ruby a testy jak oszukują to je wywal w pinechy :) mam w szafce 2 testy o czułości 25 więc się nie spieszę na testowanie. Ale wszystkie znaki na niebie i ziemi wskazują na @. Jutro czekam na spadek tempki. Testy przejdą na następny cykl :)

ja te wykorzystam bo mnie wkurzają...na następny cykl zakupię jakieś lepsze :P

• agatia Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2015, 20:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby wrote:
    ja te wykorzystam bo mnie wkurzają...na następny cykl zakupię jakieś lepsze :P
    A jakie masz teściory? Ja mam jakieś firmy maluszek, ale nie mogłam znaleźć opinii na ich temat ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 listopada 2015, 20:52

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 listopada 2015, 20:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie wiem takie biało -morskie bardziej zielone może opakowanie ...nic nie pisze na nich tylko HCG ... płytkowe,po kilkunastu minutach połowa okienka robi się żółta taki szczególik o nich :) ale data ważności dobra także niema co się łudzić:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 listopada 2015, 20:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://allegro.pl/10x-test-ciazowy-kasetowy-testy-ciazowe-plytkowe-i5715517926.html

takie mam :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 listopada 2015, 20:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kjopa3 wrote:
    . Katiusza a dentasix jest też dla szczeniaków?
    http://www.pedigree.pl/produkty/item/20 to dla szczeniaków z mały,m opisem.

Jeśli chodzi o pasty to najbardziej polecam Maxi guard http://www.karusek.com.pl/produkt.php?prod_id=18593 trochę kosztuje ale na długo wystarcza.

Kjopa3 lubi tę wiadomość

• agatia Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2015, 20:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wczoraj czytałam w necie o testach (nie pamiętam jakiej firmy) które miały tak intensywny barwnik w kresach, że wychodziły wszystkim fałszywie dodatnie ;) pewnie nawet chłopu pokazały by ciążę ;)

• AgaL Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2015, 21:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paryzetka83 wrote:
    Aguś, to super wieści ;)
    A zastrzyk to ten na pęknięcie pęcherzyków?

Chyba tak.nazywa sie ovitrelle.teraz doczytalam ze 6 pęcherzyków i endometrium 9mm. Wcinać dalej orzechy?

majju lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 listopada 2015, 21:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgaL wrote:
    Chyba tak.nazywa sie ovitrelle.teraz doczytalam ze 6 pęcherzyków i endometrium 9mm. Wcinać dalej orzechy?

sześcioraczki ja pitole :D

majju lubi tę wiadomość

• agatia Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2015, 21:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wow Aga jeszcze lepiej 6 pęcherzyków :) nieźle :) który masz dc?

• AgaL Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2015, 21:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie chce sie nakręcać,ale po poprzedniej wizycie bylam załamana...tak dobrze usłyszeć wreszcie pozytywne wieści,ze szansa jest.

Musze coś zjeść,właśnie dotarłam do domu :)

Edycik, Mundek, Bratek lubią tę wiadomość

• agatia Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2015, 21:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga będzie dobrze :) musi być przy 6 pęcherzykach :)

AgaL lubi tę wiadomość

‹‹ 869 870 871 872 873 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

8 rzeczy, które warto wiedzieć o diagnostyce endometriozy

Diagnoza endometriozy niekiedy trwa latami... Wszystko za sprawą niespecyficznych objawów, które daje to schorzenie. A jak wiadomo - im szybsza diagnoza, tym większa szansa na podjęcie efektywnego leczenia. Przeczytaj najważniejsze i najbardziej kluczowe rzeczy o diagnostyce endometriozy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Leczenie IVF i preimplantacyjne badania genetyczne - nowa nadzieja dla niepłodnych par

Preimplantacyjne badania genetyczne (PGT) mogą być bardzo pomocne dla par, które od dłuższego czasu starają się o dziecko, mają za sobą nieudane transfery, czy przykre doświadczenia związane z utratą ciąży. Jakie korzyści dają badania PGT? Jak wykonanie badań PGT może zwiększać szanse na powodzenie in vitro? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsza wizyta w klinice leczenia niepłodności – jak się przygotować?

Nadszedł ten czas - przed Wami pierwsza wizyta w kierunku diagnostyki problemów z płodnością. Jak wygląda? Na co się przygotować? Czy przed wizytą warto wykonać wstępne badania? Jakie znaczenie mają obserwacje cyklu miesiączkowego podczas diagnostyki? Jak wygląda wywiad medyczny? 

CZYTAJ WIĘCEJ