Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnycinnamon cookie wrote:Dobry pomysł... Kto jak kto, ale ja jestem za taką przerwą, zdecydowanie lepiej mi się funkcjonuje...
a Święta to dobry moment na zajęcie myśli czym innym
cynamon ja właśnie na grudzień zapowiadam przerwę, bo tak moja 30! święta, pełno imprez i mam zamiar jeszcze te kilka razy zaszaleć, napić się za wszystkie czasy i potem w nowym roku znowu się zmobilizujęale kurka ćwiczyć mi się odechciało:P chyba na białkową przejdę...
Aga pewnie już siedzi u doktorka... -
Dziewczyny mam 5 pęcherzyków!!
Lekarz uśmiech od ucha do ucha i mówi ze może uda się z tego wyczarować dziecko:)
Byl bardzo pozytywnie zaskoczony ze tak ładnie poszłam na stymulacje
Za 3dni idę na zastrzyk.
Dziekuje ze "bylyscie" ze mną w poczekalni pomogloEwelinaaKa, majju, madka, Wiola90, Kjopa3, Edycik, Ejrene, cinnamon cookie, Jasminowa, madzikk, Bratek lubią tę wiadomość
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
nick nieaktualnyAgaL wrote:Dziewczyny mam 5 pęcherzyków!!
Lekarz uśmiech od ucha do ucha i mówi ze może uda się z tego wyczarować dziecko:)
Byl bardzo pozytywnie zaskoczony ze tak ładnie poszłam na stymulacje
Za 3dni idę na zastrzyk.
Dziekuje ze "bylyscie" ze mną w poczekalni pomoglo
wow super, czyli, że może będą 5 cio raczkiAga świetne wieści...nie potrzebnie tyle stresu, czytania google...lekarz wie co robi
będą z tego dzieci i to nie jedno!
-
nick nieaktualnyagatia wrote:Ruby a testy jak oszukują to je wywal w pinechy
mam w szafce 2 testy o czułości 25 więc się nie spieszę na testowanie. Ale wszystkie znaki na niebie i ziemi wskazują na @. Jutro czekam na spadek tempki. Testy przejdą na następny cykl
ja te wykorzystam bo mnie wkurzają...na następny cykl zakupię jakieś lepsze -
Ruby wrote:ja te wykorzystam bo mnie wkurzają...na następny cykl zakupię jakieś lepsze
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 listopada 2015, 20:52
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKjopa3 wrote:. Katiusza a dentasix jest też dla szczeniaków?
Jeśli chodzi o pasty to najbardziej polecam Maxi guard http://www.karusek.com.pl/produkt.php?prod_id=18593 trochę kosztuje ale na długo wystarcza.
Kjopa3 lubi tę wiadomość
-
Paryzetka83 wrote:Aguś, to super wieści
A zastrzyk to ten na pęknięcie pęcherzyków?
Chyba tak.nazywa sie ovitrelle.teraz doczytalam ze 6 pęcherzyków i endometrium 9mm. Wcinać dalej orzechy?majju lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Nie chce sie nakręcać,ale po poprzedniej wizycie bylam załamana...tak dobrze usłyszeć wreszcie pozytywne wieści,ze szansa jest.
Musze coś zjeść,właśnie dotarłam do domuEdycik, Mundek, Bratek lubią tę wiadomość