X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
Odpowiedz

Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać

Oceń ten wątek:
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 23 listopada 2015, 09:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwelinaaKa witaj:) a Ty w którym dniu cyklu?

EwelinaaKa lubi tę wiadomość

<3 Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę <3
  • cinnamon cookie Autorytet

Wysłany: 23 listopada 2015, 09:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się poniedziałkowo ;)

Aguś w kinie to ja bym zwariowała :P uciekałabym razem z nimi ;) szok, to było dla mnie bardziej stresujące niż horrory :P

Agatia, Kjopa i Katiuszka - nadzieja umiera ostatnia ;) tzn razem z @ :P ja też jeszcze się oszukuję, że nie czuję bólu jak na @ :P dziś 32dc ale owu była gdzieś 20-21dc chyba... Więc zaraz powitam panią mendę :/

Edycik zdrówka życzę :* okropny czas teraz...

Gdzie Ruby? :)

11 cykl - <3 :)
    f2wl20mmrxkgechr.png
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 23 listopada 2015, 09:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cinnamonek ale fakt, film trzyma w napięciu....i zniechęca do wszelkich zagranicznych wyjazdów.

No właśnie gdzie Ruby????

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 listopada 2015, 09:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aguś to trzymam kciuki środa-piątek za zapłodnienie :) ja w nocy rodziłam ;)

Wysłany: 23 listopada 2015, 09:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A z poniedziałkowych nowin to... Szykuję się do pracy a tu sms od Szwagierki "jest kreska"... Zbiegam na dół na łeb na szyję, patrzę i faktycznie jakiś tam cień jest, ale malutki... A Ona już beczy :( pewnie pobiegnie na betę...

f2wl20mmrxkgechr.png
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 23 listopada 2015, 09:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katiuszzkaaa takie bóle miałaś? co to oznacza?:):)
    Właśnie muszę zapytać jak po zastrzyku, kiedy mamy serduszkować?

• AgaL Autorytet

Wysłany: 23 listopada 2015, 09:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cinnamon cookie wrote:
    A z poniedziałkowych nowin to... Szykuję się do pracy a tu sms od Szwagierki "jest kreska"... Zbiegam na dół na łeb na szyję, patrzę i faktycznie jakiś tam cień jest, ale malutki... A Ona już beczy :( pewnie pobiegnie na betę...

Czemu beczy?? To ta co ma córeczkę?

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 listopada 2015, 09:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgaL wrote:
    Katiuszzkaaa takie bóle miałaś? co to oznacza?:):)
    Właśnie muszę zapytać jak po zastrzyku, kiedy mamy serduszkować?
    Od razu bóle. Cielaka z krowy wyciągałam

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 listopada 2015, 09:13

majju lubi tę wiadomość

• MamaTuśka Autorytet

Wysłany: 23 listopada 2015, 09:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cinnamon cookie wrote:

Ja nie w temacie. Beczy bo kreska, czy bo blada kreska ? :)

• AgaL Autorytet

Wysłany: 23 listopada 2015, 09:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No właśnie Cinnamonek bo ja też się pogubiłam....

• AgaL Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    katiuszaa wrote:
    Od razu bóle. Cielaka z krowy wyciągałam

Wow! to miałaś noc! :)

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgaL wrote:
    Czemu beczy?? To ta co ma córeczkę?
    Ona ma 2,5 roczną córeczkę i 11-miesięcznego synka... Czyli w podobnym czasie jak zaszła z drugim to teraz zaszłaby z trzecim.. Chcieli trochę odpocząć przed kolejnym dzieckiem. A tu oooo... Co najlepsze to Ona od lat się leczy, ma pełno problemów typu PCOS, tyłozgięcie, @ czasami raz na parę miesięcy... Niektórzy lekarze mówili, że ciężko będzie u Niej z dziećmi. A tu o proszę...

MamaTuśka lubi tę wiadomość

f2wl20mmrxkgechr.png
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 23 listopada 2015, 09:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ooooo to faktycznie.....znowu życie niespodziankę ma... a tu tyle starających się. I jak teraz Szwagierka?

• sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 23 listopada 2015, 09:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ojej trudno was nadrobic tyle skrobiecie
    u nas sajgon caly czas malemu ida zeby - ja dostalam po raz piaty @ wiec dupa z maluszkiem w tym cyklu ale mamy Nikosia wiec az tak ogromnej spinki nie mamy jak przy pierwszym malcu choc podejrzewaam ze czeka nas dluga walka po raz drugi

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png

Wysłany: 23 listopada 2015, 09:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aguś bo właśnie rano pojechała z dziećmi do lekarza, bo synek ma okropny kaszel :/ i nie wiem, pewnie pojedzie na betę... Chyba za dużo krakałam, że prędzej Ona zajdzie w trzecią ciążę niż ja w pierwszą :/

f2wl20mmrxkgechr.png
  • MamaTuśka Autorytet

Wysłany: 23 listopada 2015, 09:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cinnamon cookie wrote:
    Ona ma 2,5 roczną córeczkę i 11-miesięcznego synka... Czyli w podobnym czasie jak zaszła z drugim to teraz zaszłaby z trzecim.. Chcieli trochę odpocząć przed kolejnym dzieckiem. A tu oooo... Co najlepsze to Ona od lat się leczy, ma pełno problemów typu PCOS, tyłozgięcie, @ czasami raz na parę miesięcy... Niektórzy lekarze mówili, że ciężko będzie u Niej z dziećmi. A tu o proszę...

No ładnie ;)

Ale będzie zadowolona kiedyś :) i tak.

• AgaL Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cinnamonek pewnie masz mieszane uczucia, wiadomo , że życzysz jej dobrze....a z drugiej wiem co czujesz :*

• MamaTuśka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gdzie ta Rubi...

Wysłany: 23 listopada 2015, 09:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgaL wrote:
    Cinnamonek pewnie masz mieszane uczucia, wiadomo , że życzysz jej dobrze....a z drugiej wiem co czujesz :*
    No wiadomo, jak to jest.... :) zrobiła już betę, wyniki ma mieć koło 13 :)

AgaL lubi tę wiadomość

f2wl20mmrxkgechr.png
  • Mundek Autorytet

Wysłany: 23 listopada 2015, 09:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aguś u nas to juz chyba o wsystko chodzi poczynajac od staran a na teściowej koncząc jakos sie nam ostatnio nie układa nie wiem co z tym zrobic... jest mi ciezko nie dosc ze z tych staran nic nie wychodzi to jeszcze taka atmosfera ze w sumie sie nie dziwie ze nie wychodzi bo przeciez dziecko to owoc miłosci a u nas ta miłosc jakos tak dyrastycznie zmalała ostatnio...staram sie rozmawiac z mezem i tłumaczyc ze potrzebuje teraz wiecej wsparcia i zrozumienia ze dla mnie to ciezk czas ale nic jak grochem o sciane nie wiem juz co nam mogłoby pomóc chyba tylko Pan Bóg wie :(

Mundek 26 lat z endometriozą
    cykl 8
    termin @ okolo 11.01.2016
    długość cyklu ok 28dni
‹‹ 873 874 875 876 877 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

100% nauki, czyli badania i rozwój w OvuFriend!

OvuFriend to jedna z nielicznych aplikacji na rynku, których działanie opiera się na wieloletnich pracach badawczo-rozwojowych, a jej skuteczność została potwierdzona badaniami naukowymi. Od 10 lat najlepszej klasy naukowcy i lekarze pracują nad tym, aby OvuFriend z najwyższą wiarygodnością analizowało cykl miesiączkowy, wyznaczało dni płodne, owulację i miesiączkę. W rezultacie wielu badań naukowych system OvuFriend uczy się płodności każdej kobiety, jej indywidualnych cech, trendów i zależności w cyklu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Wybór dawczyni komórki jajowej – o czym warto pamiętać?

Odkryj kluczowe aspekty wyboru dawczyni komórki jajowej i dowiedz się wszystkiego o procedurze in vitro z wykorzystaniem komórki jajowej dawczyni lub nasienia dawcy. Jak to dokładnie działa? Gdzie i w jaki sposób można znaleźć odpowiednią dawczynię? Rozmawiamy z lek. med. Włodzimierz Sieg z Kliniki INVICTA, który opowiedział nam również o innowacyjnym narzędziu wykorzystującym algorytm machine learning (AI) do doboru fenotypowego pomiędzy biorcami a dawcą komórek. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Foliany - niezbędny składnik dla kobiet starających się o dziecko i kobiet w ciąży

Niewątpliwie kwas foliowy jest jednym z najważniejszych składników dla przyszłej Mamy. Dlaczego suplementacja kwasem foliowym, a właściwie jego aktywnymi formami (folianami) jest tak istotna? Jaką rolę odgrywa kwas foliowy? 

CZYTAJ WIĘCEJ