Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam się poniedziałkowo
Aguś w kinie to ja bym zwariowałauciekałabym razem z nimi
szok, to było dla mnie bardziej stresujące niż horrory
Agatia, Kjopa i Katiuszka - nadzieja umiera ostatniatzn razem z @
ja też jeszcze się oszukuję, że nie czuję bólu jak na @
dziś 32dc ale owu była gdzieś 20-21dc chyba... Więc zaraz powitam panią mendę
Edycik zdrówka życzę :* okropny czas teraz...
Gdzie Ruby? -
nick nieaktualny
-
cinnamon cookie wrote:A z poniedziałkowych nowin to... Szykuję się do pracy a tu sms od Szwagierki "jest kreska"... Zbiegam na dół na łeb na szyję, patrzę i faktycznie jakiś tam cień jest, ale malutki... A Ona już beczy
pewnie pobiegnie na betę...
Czemu beczy?? To ta co ma córeczkę?Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
nick nieaktualnyAgaL wrote:Katiuszzkaaa takie bóle miałaś? co to oznacza?
Właśnie muszę zapytać jak po zastrzyku, kiedy mamy serduszkować?Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 listopada 2015, 09:13
majju lubi tę wiadomość
-
cinnamon cookie wrote:A z poniedziałkowych nowin to... Szykuję się do pracy a tu sms od Szwagierki "jest kreska"... Zbiegam na dół na łeb na szyję, patrzę i faktycznie jakiś tam cień jest, ale malutki... A Ona już beczy
pewnie pobiegnie na betę...
Ja nie w temacie. Beczy bo kreska, czy bo blada kreska ? -
AgaL wrote:Czemu beczy?? To ta co ma córeczkę?
MamaTuśka lubi tę wiadomość
-
ojej trudno was nadrobic tyle skrobiecie
u nas sajgon caly czas malemu ida zeby - ja dostalam po raz piaty @ wiec dupa z maluszkiem w tym cyklu ale mamy Nikosia wiec az tak ogromnej spinki nie mamy jak przy pierwszym malcu choc podejrzewaam ze czeka nas dluga walka po raz drugi -
cinnamon cookie wrote:Ona ma 2,5 roczną córeczkę i 11-miesięcznego synka... Czyli w podobnym czasie jak zaszła z drugim to teraz zaszłaby z trzecim.. Chcieli trochę odpocząć przed kolejnym dzieckiem. A tu oooo... Co najlepsze to Ona od lat się leczy, ma pełno problemów typu PCOS, tyłozgięcie, @ czasami raz na parę miesięcy... Niektórzy lekarze mówili, że ciężko będzie u Niej z dziećmi. A tu o proszę...
No ładnie
Ale będzie zadowolona kiedyśi tak.
-
Aguś u nas to juz chyba o wsystko chodzi poczynajac od staran a na teściowej koncząc jakos sie nam ostatnio nie układa nie wiem co z tym zrobic... jest mi ciezko nie dosc ze z tych staran nic nie wychodzi to jeszcze taka atmosfera ze w sumie sie nie dziwie ze nie wychodzi bo przeciez dziecko to owoc miłosci a u nas ta miłosc jakos tak dyrastycznie zmalała ostatnio...staram sie rozmawiac z mezem i tłumaczyc ze potrzebuje teraz wiecej wsparcia i zrozumienia ze dla mnie to ciezk czas ale nic jak grochem o sciane nie wiem juz co nam mogłoby pomóc chyba tylko Pan Bóg wieMundek 26 lat z endometriozą
cykl 8
termin @ okolo 11.01.2016
długość cyklu ok 28dni