Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
Odpowiedz

Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać

Oceń ten wątek:
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 23 listopada 2015, 09:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwelinaaKa witaj:) a Ty w którym dniu cyklu?

EwelinaaKa lubi tę wiadomość

<3 Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę <3
  • cinnamon cookie Autorytet

Wysłany: 23 listopada 2015, 09:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się poniedziałkowo ;)

Aguś w kinie to ja bym zwariowała :P uciekałabym razem z nimi ;) szok, to było dla mnie bardziej stresujące niż horrory :P

Agatia, Kjopa i Katiuszka - nadzieja umiera ostatnia ;) tzn razem z @ :P ja też jeszcze się oszukuję, że nie czuję bólu jak na @ :P dziś 32dc ale owu była gdzieś 20-21dc chyba... Więc zaraz powitam panią mendę :/

Edycik zdrówka życzę :* okropny czas teraz...

Gdzie Ruby? :)

11 cykl - <3 :)
    f2wl20mmrxkgechr.png
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 23 listopada 2015, 09:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cinnamonek ale fakt, film trzyma w napięciu....i zniechęca do wszelkich zagranicznych wyjazdów.

No właśnie gdzie Ruby????

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 listopada 2015, 09:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aguś to trzymam kciuki środa-piątek za zapłodnienie :) ja w nocy rodziłam ;)

Wysłany: 23 listopada 2015, 09:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A z poniedziałkowych nowin to... Szykuję się do pracy a tu sms od Szwagierki "jest kreska"... Zbiegam na dół na łeb na szyję, patrzę i faktycznie jakiś tam cień jest, ale malutki... A Ona już beczy :( pewnie pobiegnie na betę...

f2wl20mmrxkgechr.png
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 23 listopada 2015, 09:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katiuszzkaaa takie bóle miałaś? co to oznacza?:):)
    Właśnie muszę zapytać jak po zastrzyku, kiedy mamy serduszkować?

• AgaL Autorytet

Wysłany: 23 listopada 2015, 09:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cinnamon cookie wrote:
    A z poniedziałkowych nowin to... Szykuję się do pracy a tu sms od Szwagierki "jest kreska"... Zbiegam na dół na łeb na szyję, patrzę i faktycznie jakiś tam cień jest, ale malutki... A Ona już beczy :( pewnie pobiegnie na betę...

Czemu beczy?? To ta co ma córeczkę?

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 listopada 2015, 09:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgaL wrote:
    Katiuszzkaaa takie bóle miałaś? co to oznacza?:):)
    Właśnie muszę zapytać jak po zastrzyku, kiedy mamy serduszkować?
    Od razu bóle. Cielaka z krowy wyciągałam

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 listopada 2015, 09:13

majju lubi tę wiadomość

• MamaTuśka Autorytet

Wysłany: 23 listopada 2015, 09:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cinnamon cookie wrote:

Ja nie w temacie. Beczy bo kreska, czy bo blada kreska ? :)

• AgaL Autorytet

Wysłany: 23 listopada 2015, 09:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No właśnie Cinnamonek bo ja też się pogubiłam....

• AgaL Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    katiuszaa wrote:
    Od razu bóle. Cielaka z krowy wyciągałam

Wow! to miałaś noc! :)

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgaL wrote:
    Czemu beczy?? To ta co ma córeczkę?
    Ona ma 2,5 roczną córeczkę i 11-miesięcznego synka... Czyli w podobnym czasie jak zaszła z drugim to teraz zaszłaby z trzecim.. Chcieli trochę odpocząć przed kolejnym dzieckiem. A tu oooo... Co najlepsze to Ona od lat się leczy, ma pełno problemów typu PCOS, tyłozgięcie, @ czasami raz na parę miesięcy... Niektórzy lekarze mówili, że ciężko będzie u Niej z dziećmi. A tu o proszę...

MamaTuśka lubi tę wiadomość

f2wl20mmrxkgechr.png
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 23 listopada 2015, 09:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ooooo to faktycznie.....znowu życie niespodziankę ma... a tu tyle starających się. I jak teraz Szwagierka?

• sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 23 listopada 2015, 09:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ojej trudno was nadrobic tyle skrobiecie
    u nas sajgon caly czas malemu ida zeby - ja dostalam po raz piaty @ wiec dupa z maluszkiem w tym cyklu ale mamy Nikosia wiec az tak ogromnej spinki nie mamy jak przy pierwszym malcu choc podejrzewaam ze czeka nas dluga walka po raz drugi

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png

Wysłany: 23 listopada 2015, 09:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aguś bo właśnie rano pojechała z dziećmi do lekarza, bo synek ma okropny kaszel :/ i nie wiem, pewnie pojedzie na betę... Chyba za dużo krakałam, że prędzej Ona zajdzie w trzecią ciążę niż ja w pierwszą :/

f2wl20mmrxkgechr.png
  • MamaTuśka Autorytet

Wysłany: 23 listopada 2015, 09:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cinnamon cookie wrote:
    Ona ma 2,5 roczną córeczkę i 11-miesięcznego synka... Czyli w podobnym czasie jak zaszła z drugim to teraz zaszłaby z trzecim.. Chcieli trochę odpocząć przed kolejnym dzieckiem. A tu oooo... Co najlepsze to Ona od lat się leczy, ma pełno problemów typu PCOS, tyłozgięcie, @ czasami raz na parę miesięcy... Niektórzy lekarze mówili, że ciężko będzie u Niej z dziećmi. A tu o proszę...

No ładnie ;)

Ale będzie zadowolona kiedyś :) i tak.

• AgaL Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cinnamonek pewnie masz mieszane uczucia, wiadomo , że życzysz jej dobrze....a z drugiej wiem co czujesz :*

• MamaTuśka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gdzie ta Rubi...

Wysłany: 23 listopada 2015, 09:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgaL wrote:
    Cinnamonek pewnie masz mieszane uczucia, wiadomo , że życzysz jej dobrze....a z drugiej wiem co czujesz :*
    No wiadomo, jak to jest.... :) zrobiła już betę, wyniki ma mieć koło 13 :)

AgaL lubi tę wiadomość

f2wl20mmrxkgechr.png
  • Mundek Autorytet

Wysłany: 23 listopada 2015, 09:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aguś u nas to juz chyba o wsystko chodzi poczynajac od staran a na teściowej koncząc jakos sie nam ostatnio nie układa nie wiem co z tym zrobic... jest mi ciezko nie dosc ze z tych staran nic nie wychodzi to jeszcze taka atmosfera ze w sumie sie nie dziwie ze nie wychodzi bo przeciez dziecko to owoc miłosci a u nas ta miłosc jakos tak dyrastycznie zmalała ostatnio...staram sie rozmawiac z mezem i tłumaczyc ze potrzebuje teraz wiecej wsparcia i zrozumienia ze dla mnie to ciezk czas ale nic jak grochem o sciane nie wiem juz co nam mogłoby pomóc chyba tylko Pan Bóg wie :(

Mundek 26 lat z endometriozą
    cykl 8
    termin @ okolo 11.01.2016
    długość cyklu ok 28dni
‹‹ 873 874 875 876 877 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Stres oksydacyjny w plemnikach jako przyczyna męskiej niepłodności

Wiadomo, że stres może mieć negatywny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Ale co ma wspólnego stres oksydacyjny z plemnikami? Czy może być on przyczyną męskiej niepłodności? Dowiedz się, skąd bierze się stres oksydacyjny oraz jak diagnozuje się jego obecność w męskim nasieniu?

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży – czyli po czym poznać że jesteś w ciąży jeszcze przed wykonaniem testu ciążowego?

„Po czym poznać że jestem w ciąży?” - to pytanie zadaje sobie wiele kobiet, zarówno tych które starają się o dziecko jak i tych które podejrzewają, że być może zaszły w ciążę. Odpowiedź nie jest łatwa i jednoznaczna. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ