X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
Odpowiedz

Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 listopada 2015, 00:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobrej nocki :)

• agatia Autorytet

Wysłany: 23 listopada 2015, 05:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej laski, ja znowu cierpię na bezsenność ;)
    Tak jak przypuszczałam dzisiaj duży spadek tempki, zatem @ przyjdzie, więc nie testuje szkoda marnowac testy :)
    Udanego dnia Wam życzę :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 listopada 2015, 07:01

• Edycik Autorytet

Wysłany: 23 listopada 2015, 07:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam sie kobitki - blehh znów poniedziałek

agatia jaki ranny ptaszek z Ciebie?
    Kciuki za testujące :)

ja ledwo zebrałam się do pracy oczy łzawią, głowa boli, przeziebienie się rozkręca niestety ...

ac328aa0b4365d167f634a4672b15680.png
  • majju Autorytet

Wysłany: 23 listopada 2015, 07:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej hej. Nowy tydzien czas zacząć :) Ruby, Kjopa dajcie znać co z Waszymi testami bo przez zaciśnięte kciuki nie mogę pracować :)

qdkkqps67blqh0e0.png
  • Kjopa3 Autorytet

Wysłany: 23 listopada 2015, 07:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie jedna kreska. No i temperatura spada powolutku. Musiałam zużyć 2 testy bo jeden wpadł do kibelka :-D. Ruby w Tobie nadzieja ;-).

f2wlx1hpc3bq5aq6.png
    19 cykl starań-od 10.2014r.-14 cpp <3
    06.07.2009r - synuś
    04.2015r- 10tc [*]
  • majju Autorytet

Wysłany: 23 listopada 2015, 07:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cinnamon cookie wrote:
    U mnie lada dzień, lada chwila @, mogę już jej wypatrywać :P

Aguś super wieści! To żeś natworzyła tych pęcherzyków :D możesz obdzielić nimi nas wszystkie :P

RUBY CO ZA FILM!!!! Oglądałam, mało nie srałam w gacie (sorry :P), wstawałam chodziłam biegałam po pokoju :D nie na moje nerwy to!!! :P była moc :D

Haha, ja dokładnie tak samo reagowałam :D i jeszcze chowałam się pod kocem :)

Kjopa, dobrze że przyjmujesz to na luzie. Dobre nastawienie :) Ja w sumie czekam na ten piątkowy monitoring i jak się okaże że nie ma owu to mam nastawienie żeby się nie załamać :) Najgorzej, że pewnie bezowulacyjny będzie dłuższy niż zwykle a już sobie wyliczałam, że kolejna owu wypadnie w okolicach Sylwestra. A że ja jestem dzieckiem posylwestrowym :D to by może tak dobrze wypadało :) A jak się przeciągnie to zobaczymy. Na razie nie płaczę :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 listopada 2015, 07:37

cinnamon cookie lubi tę wiadomość

qdkkqps67blqh0e0.png
  • agatia Autorytet

Wysłany: 23 listopada 2015, 07:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kjopa przykro mi, że wysikalas 1 kreskę, witaj w klubie spadających temp. Może mróz tak wpływa na spadek ;) bo u mnie szyby skrobia w autach.
    Ruby wysikaj dwie krechy!!!

• Edycik Autorytet

Wysłany: 23 listopada 2015, 07:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KUrczę Wy tu nowe cykle zaczynacie kobity a ja dalej tkwię w tym długaśnym cyklu ehh,jutro wizyta i zobaczymy co dalej.

Kjopa szkoda że nie było dwóch kreseczek ....no ale następnym razem musi się udać.

ac328aa0b4365d167f634a4672b15680.png
  • MamaTuśka Autorytet

Wysłany: 23 listopada 2015, 07:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry.

I jak testowanie? Lecę czytać zaległości.

• Paryzetka83 Autorytet

Wysłany: 23 listopada 2015, 08:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :)

Agatia, Kjopa przykro mi, że tempka spada i testy negatywne :(

Majju to kciukamy za Twoją owulację, oby poszło nam tak jak z Ruby i Agą :)
    A kiedy powinnaś ją mieć?

Edycik,niestety znowu poniedziałek, ledwo się zwlokłam z łóżka. Chyba muszę przestawić budzik i zrobić sobie ze dwie drzemki więcej, może będzie łatwiej :)

8 cs - [*] 6/7 tydzień
    37 cykl starań
    Termin @: może lepiej nie wiedzieć?
  • Imię_Róży Autorytet

Wysłany: 23 listopada 2015, 08:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry dziewczynki:-) ależ się za wami stęskniłam:-)
    Kjopa pierś do przodu głowa do góry:-), będziemy smutać jak @ przyjdzie, ale to przez chwilę i potem znowu jest nowy cykl:-)
    Ruby jak tam teścik?

Oj zaczęłam was czytać wczoraj w nocy i tak nie ogarniam wszystkiego co napisałyście, umknęło mi o jakim filmie piszecie, dajcie tytuł miśki.

Ja dzisiaj mam spotkanie tym razem mam majty i rajty oraz luźne gatki;-)

O dziewczynki ja jutro idę z synkiem na bilans dwulatka mam już stresa, bo ta pani doktor dziwna i młody jej nie lubi;-(

Zaraz doczytam co się jeszcze u którejś wykluło:-)

Kojarzę że Paryzetka po imprze ooooo tak trzymać;-)
    Jaśminowa czeka na wizytę tę już konkretną;-)
    A która wyhodowała te trzy jajka?.-PP AgaL ty czy cynamon??

Jasminowa, madzikk lubią tę wiadomość

km5sdf9hxn8lpm8f.png
    ex2b3e5egnyexlfw.png
    10.01.2017 r. połówkowe księżniczki;-) - 472g cudu:*
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 23 listopada 2015, 08:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agatia, Kjopa może za wcześnie na stwierdzenie, że już @ idzie?;)
    te spadki temp to chyba przez temp na zewnątrz...bo u mnie też spadek (ale pewnie przed owu). Agatia przypomnij jak to jest ?:)

Edycik widzę, że nie lubisz poniedziałków...a kto lubi? u mnie jeszcze wyobraź sobie M ma wolne, zapalił rano w kominku, taki klimat się zrobił..a ja musiałam wyjść do pracy ;)

Paryzetka nogi już nie bolą?? zazdroszczę wytańczenia się z dziewczynami,też mam ochotę :)

Majju trzymam kciuki za owulację i piękne pęcherzyki!

Imię róży film to "No escape" :) a co do hodowli to u mnie gin wczoraj zobaczył 6 pęcherzyków ;) a Cinnamonek się nie chwali, więc nie wiem co tam hoduje.... :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 listopada 2015, 08:27

Imię_Róży lubi tę wiadomość

<3 Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę <3
  • agatia Autorytet

Wysłany: 23 listopada 2015, 08:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgaL wrote:
    Agatia, Kjopa może za wcześnie na stwierdzenie, że już @ idzie?;)
    te spadki temp to chyba przez temp na zewnątrz...bo u mnie też spadek (ale pewnie przed owu). Agatia przypomnij jak to jest ?:)

Edycik widzę, że nie lubisz poniedziałków...a kto lubi? u mnie jeszcze wyobraź sobie M ma wolne, zapalił rano w kominku, taki klimat się zrobił..a ja musiałam wyjść do pracy ;)

Paryzetka nogi już nie bolą?? zazdroszczę wytańczenia się z dziewczynami,też mam ochotę :)

Majju trzymam kciuki za owulację i piękne pęcherzyki!

Imię róży film to "No escape" :) a co do hodowli to u mnie gin wczoraj zobaczył 6 pęcherzyków ;) a Cinnamonek się nie chwali, więc nie wiem co tam hoduje.... :P
    AgaL spadek tempki jest od 3 dni przed do 3 dni po owu. Ale ja nie jestem dobra w wykresowe klocki ;) jaśminowa to ogarnia :)
    A ten spadek hmmm też się za stanowiła, czy nie przez tempkę na dworku bo zmarzlam okropnie i o 4.30 już nie spalam. Wiem, że nie powinno się mierzyć tempki kilka razy bo to nie mariodajne, ale... O 4.30 miałam 36,55, o 6.00 36,6 a o 7 37,1. Wiwm, ze w ciagu dnia tem skacze, ale tonacy brzytwy sie chwyta ;) Ale tak czy siak czuje, że @ nadchodzi i już jest blisko niestety ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 listopada 2015, 08:45

• Mundek Autorytet

Wysłany: 23 listopada 2015, 08:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej Kochane odzywam sie i ja po weekendzie z tego co zdazyłam nadrobic to Aguś wspaniałe wiesci strasznie sie ciesze :)
    Ruby kciuki za testowanko :)
    a ja ozdoby robiłam zle ze jeszcze nie skonczyłam to zdjecie bedzie pozniej jak dopieszcze moje zabaweczki hehe
    ja z moim R mamy jakis kryzys zwiazku strasznie mnie to martwi co rusz cos nie tak...

Mundek 26 lat z endometriozą
    cykl 8
    termin @ okolo 11.01.2016
    długość cyklu ok 28dni
  • Imię_Róży Autorytet

Wysłany: 23 listopada 2015, 08:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to AgaL poszłaś po bandzie z tymi sześcioraczkami;-PPPP

Oki dzięki za tytuł.

Ja odpoczęłam w weekend mieliśmy dni lenia, rozłożona kanapa w salonie seriale filmiki, dzieć skakał po nas i po kanapie, obiadki u teściów no bajka;-))

Wiecie co dziewczyny, tak sobie wymyśliłam, że będę co drugi miesiąc robiła sobie takie przerwy i luźne cykle, kolejny cykl, badania, badania hormonów, wizyta u gina, jak nie wyjdzie to znowu luźny cykl i wiatr z głowy, aż któregoś razu zaskoczy;-) To tak dla równowagi, żeby nie popaść ze skrajności w skrajność;-) i zachować równowagę psychiczną i radość życia:-)

Paryzetka83, Paryzetka83, Jasminowa lubią tę wiadomość

km5sdf9hxn8lpm8f.png
    ex2b3e5egnyexlfw.png
    10.01.2017 r. połówkowe księżniczki;-) - 472g cudu:*
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 23 listopada 2015, 08:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Imię Róży masz dwulatka w domku, ale super:) Ja mam dwoje chrześniaków dwulatków: bratanka i siostrzenicę, przesłodkie są dzieciaczki w takim wieku :) Na pewno bilans szybko pójdzie, szkoda tylko, że Maluszek bedzie się denerwował, bo lekarki nie lubi.

Imię Róży i właśnie na takie Twoje słowa czekałam, świetny plan! też go spróbuje zastosować:)

Mundek Kochana a te nieporozumienia to o starania....czy inne sprawy?:*

A Cinnamonek gdzie Ty? jak zdrówko?

Imię_Róży lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się. Test zrobiony ale nie wiem jak miarodajne bo spalam tylko 3h czy po tak krótkim śnie można mówić o porannym moczu?
    Wynik Bieleckiego niczym po vaniszu lub acze. Kjopa, agatia które to dni u was?
    Ruby :* kciuki nadal trzymam
    Edycik za ciebie też a co w końcu owulki nadchodzi
    Aguś na kiedy gin planuje twoją owulkę bo nie pamiętam?
    A tak podanym jak nasze choraszki się dziś czują

• AgaL Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agatia dzięki za info. Ja to nigdy tego nie zapamiętam :P

Ruby ????

• EwelinaaKa Autorytet

Wysłany: 23 listopada 2015, 08:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :-)

Noo AgaL zaszalalas z tymi pecherzykami :-) super wiadomość :-) cały czas kciuki zaciśnięte :-)

Kjopa wiadomo - nie ma @ jest nadzieja :-)

2da6343587.png
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 23 listopada 2015, 09:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katiuszka szkoda, że biel...ale po tak krótkim śnie, to kto wie. A co Ty w nocy porabiałaś?:)

W środę mam iść na zastrzyk, to będzie mój 12dc -dostanę zastrzyk, a owulkę miałam ostatnio 13,14dc. Więc tak obstawia. Myślę i tak o kupieniu testów owu, żeby porównać :to co mówi gin, wykres i testy.

‹‹ 872 873 874 875 876 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Choroby endometrium - jakie są najczęstsze?

Czym jest endometrium, a czym endometrioza? Jakie mogą być inne choroby endometrium i jak się objawiają? Jaka grubość endometrium jest optymalna podczas starań o dziecko? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Foliany - niezbędny składnik dla kobiet starających się o dziecko i kobiet w ciąży

Niewątpliwie kwas foliowy jest jednym z najważniejszych składników dla przyszłej Mamy. Dlaczego suplementacja kwasem foliowym, a właściwie jego aktywnymi formami (folianami) jest tak istotna? Jaką rolę odgrywa kwas foliowy? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ