Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
cinnamon cookie wrote:U mnie lada dzień, lada chwila @, mogę już jej wypatrywać
Aguś super wieści! To żeś natworzyła tych pęcherzykówmożesz obdzielić nimi nas wszystkie
RUBY CO ZA FILM!!!! Oglądałam, mało nie srałam w gacie (sorry), wstawałam chodziłam biegałam po pokoju
nie na moje nerwy to!!!
była moc
Haha, ja dokładnie tak samo reagowałami jeszcze chowałam się pod kocem
Kjopa, dobrze że przyjmujesz to na luzie. Dobre nastawienieJa w sumie czekam na ten piątkowy monitoring i jak się okaże że nie ma owu to mam nastawienie żeby się nie załamać
Najgorzej, że pewnie bezowulacyjny będzie dłuższy niż zwykle a już sobie wyliczałam, że kolejna owu wypadnie w okolicach Sylwestra. A że ja jestem dzieckiem posylwestrowym
to by może tak dobrze wypadało
A jak się przeciągnie to zobaczymy. Na razie nie płaczę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 listopada 2015, 07:37
cinnamon cookie lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry
Agatia, Kjopa przykro mi, że tempka spada i testy negatywne
Majju to kciukamy za Twoją owulację, oby poszło nam tak jak z Ruby i Agą
A kiedy powinnaś ją mieć?
Edycik,niestety znowu poniedziałek, ledwo się zwlokłam z łóżka. Chyba muszę przestawić budzik i zrobić sobie ze dwie drzemki więcej, może będzie łatwiej8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Termin @: może lepiej nie wiedzieć? -
Dzień dobry dziewczynki:-) ależ się za wami stęskniłam:-)
Kjopa pierś do przodu głowa do góry:-), będziemy smutać jak @ przyjdzie, ale to przez chwilę i potem znowu jest nowy cykl:-)
Ruby jak tam teścik?
Oj zaczęłam was czytać wczoraj w nocy i tak nie ogarniam wszystkiego co napisałyście, umknęło mi o jakim filmie piszecie, dajcie tytuł miśki.
Ja dzisiaj mam spotkanie tym razem mam majty i rajty oraz luźne gatki;-)
O dziewczynki ja jutro idę z synkiem na bilans dwulatka mam już stresa, bo ta pani doktor dziwna i młody jej nie lubi;-(
Zaraz doczytam co się jeszcze u którejś wykluło:-)
Kojarzę że Paryzetka po imprze ooooo tak trzymać
Jaśminowa czeka na wizytę tę już konkretną
A która wyhodowała te trzy jajka?.-PP AgaL ty czy cynamon??Jasminowa, madzikk lubią tę wiadomość
10.01.2017 r. połówkowe księżniczki;-) - 472g cudu:*
-
Agatia, Kjopa może za wcześnie na stwierdzenie, że już @ idzie?
te spadki temp to chyba przez temp na zewnątrz...bo u mnie też spadek (ale pewnie przed owu). Agatia przypomnij jak to jest ?
Edycik widzę, że nie lubisz poniedziałków...a kto lubi? u mnie jeszcze wyobraź sobie M ma wolne, zapalił rano w kominku, taki klimat się zrobił..a ja musiałam wyjść do pracy
Paryzetka nogi już nie bolą?? zazdroszczę wytańczenia się z dziewczynami,też mam ochotę
Majju trzymam kciuki za owulację i piękne pęcherzyki!
Imię róży film to "No escape"a co do hodowli to u mnie gin wczoraj zobaczył 6 pęcherzyków
a Cinnamonek się nie chwali, więc nie wiem co tam hoduje....
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 listopada 2015, 08:27
Imię_Róży lubi tę wiadomość
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
AgaL wrote:Agatia, Kjopa może za wcześnie na stwierdzenie, że już @ idzie?
te spadki temp to chyba przez temp na zewnątrz...bo u mnie też spadek (ale pewnie przed owu). Agatia przypomnij jak to jest ?
Edycik widzę, że nie lubisz poniedziałków...a kto lubi? u mnie jeszcze wyobraź sobie M ma wolne, zapalił rano w kominku, taki klimat się zrobił..a ja musiałam wyjść do pracy
Paryzetka nogi już nie bolą?? zazdroszczę wytańczenia się z dziewczynami,też mam ochotę
Majju trzymam kciuki za owulację i piękne pęcherzyki!
Imię róży film to "No escape"a co do hodowli to u mnie gin wczoraj zobaczył 6 pęcherzyków
a Cinnamonek się nie chwali, więc nie wiem co tam hoduje....
jaśminowa to ogarnia
A ten spadek hmmm też się za stanowiła, czy nie przez tempkę na dworku bo zmarzlam okropnie i o 4.30 już nie spalam. Wiem, że nie powinno się mierzyć tempki kilka razy bo to nie mariodajne, ale... O 4.30 miałam 36,55, o 6.00 36,6 a o 7 37,1. Wiwm, ze w ciagu dnia tem skacze, ale tonacy brzytwy sie chwytaAle tak czy siak czuje, że @ nadchodzi i już jest blisko niestety
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 listopada 2015, 08:45
-
hej Kochane odzywam sie i ja po weekendzie z tego co zdazyłam nadrobic to Aguś wspaniałe wiesci strasznie sie ciesze
Ruby kciuki za testowanko
a ja ozdoby robiłam zle ze jeszcze nie skonczyłam to zdjecie bedzie pozniej jak dopieszcze moje zabaweczki hehe
ja z moim R mamy jakis kryzys zwiazku strasznie mnie to martwi co rusz cos nie tak...Mundek 26 lat z endometriozą
cykl 8
termin @ okolo 11.01.2016
długość cyklu ok 28dni -
No to AgaL poszłaś po bandzie z tymi sześcioraczkami;-PPPP
Oki dzięki za tytuł.
Ja odpoczęłam w weekend mieliśmy dni lenia, rozłożona kanapa w salonie seriale filmiki, dzieć skakał po nas i po kanapie, obiadki u teściów no bajka;-))
Wiecie co dziewczyny, tak sobie wymyśliłam, że będę co drugi miesiąc robiła sobie takie przerwy i luźne cykle, kolejny cykl, badania, badania hormonów, wizyta u gina, jak nie wyjdzie to znowu luźny cykl i wiatr z głowy, aż któregoś razu zaskoczy;-) To tak dla równowagi, żeby nie popaść ze skrajności w skrajnośći zachować równowagę psychiczną i radość życia:-)
Paryzetka83, Paryzetka83, Jasminowa lubią tę wiadomość
10.01.2017 r. połówkowe księżniczki;-) - 472g cudu:*
-
Imię Róży masz dwulatka w domku, ale super:) Ja mam dwoje chrześniaków dwulatków: bratanka i siostrzenicę, przesłodkie są dzieciaczki w takim wieku
Na pewno bilans szybko pójdzie, szkoda tylko, że Maluszek bedzie się denerwował, bo lekarki nie lubi.
Imię Róży i właśnie na takie Twoje słowa czekałam, świetny plan! też go spróbuje zastosować
Mundek Kochana a te nieporozumienia to o starania....czy inne sprawy?:*
A Cinnamonek gdzie Ty? jak zdrówko?
Imię_Róży lubi tę wiadomość
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
nick nieaktualnyWitam się. Test zrobiony ale nie wiem jak miarodajne bo spalam tylko 3h czy po tak krótkim śnie można mówić o porannym moczu?
Wynik Bieleckiego niczym po vaniszu lub acze. Kjopa, agatia które to dni u was?
Ruby :* kciuki nadal trzymam
Edycik za ciebie też a co w końcu owulki nadchodzi
Aguś na kiedy gin planuje twoją owulkę bo nie pamiętam?
A tak podanym jak nasze choraszki się dziś czują -
Katiuszka szkoda, że biel...ale po tak krótkim śnie, to kto wie. A co Ty w nocy porabiałaś?
W środę mam iść na zastrzyk, to będzie mój 12dc -dostanę zastrzyk, a owulkę miałam ostatnio 13,14dc. Więc tak obstawia. Myślę i tak o kupieniu testów owu, żeby porównać :to co mówi gin, wykres i testy.Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę