Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
cinnamon cookie wrote:U mnie lada dzień, lada chwila @, mogę już jej wypatrywać

Aguś super wieści! To żeś natworzyła tych pęcherzyków
możesz obdzielić nimi nas wszystkie 
RUBY CO ZA FILM!!!! Oglądałam, mało nie srałam w gacie (sorry
), wstawałam chodziłam biegałam po pokoju
nie na moje nerwy to!!!
była moc 
Haha, ja dokładnie tak samo reagowałam
i jeszcze chowałam się pod kocem 
Kjopa, dobrze że przyjmujesz to na luzie. Dobre nastawienie
Ja w sumie czekam na ten piątkowy monitoring i jak się okaże że nie ma owu to mam nastawienie żeby się nie załamać
Najgorzej, że pewnie bezowulacyjny będzie dłuższy niż zwykle a już sobie wyliczałam, że kolejna owu wypadnie w okolicach Sylwestra. A że ja jestem dzieckiem posylwestrowym
to by może tak dobrze wypadało
A jak się przeciągnie to zobaczymy. Na razie nie płaczę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 listopada 2015, 07:37
cinnamon cookie lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry

Agatia, Kjopa przykro mi, że tempka spada i testy negatywne
Majju to kciukamy za Twoją owulację, oby poszło nam tak jak z Ruby i Agą
A kiedy powinnaś ją mieć?
Edycik,niestety znowu poniedziałek, ledwo się zwlokłam z łóżka. Chyba muszę przestawić budzik i zrobić sobie ze dwie drzemki więcej, może będzie łatwiej
8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Termin @: może lepiej nie wiedzieć? -
Dzień dobry dziewczynki:-) ależ się za wami stęskniłam:-)
Kjopa pierś do przodu głowa do góry:-), będziemy smutać jak @ przyjdzie, ale to przez chwilę i potem znowu jest nowy cykl:-)
Ruby jak tam teścik?
Oj zaczęłam was czytać wczoraj w nocy i tak nie ogarniam wszystkiego co napisałyście, umknęło mi o jakim filmie piszecie, dajcie tytuł miśki.
Ja dzisiaj mam spotkanie tym razem mam majty i rajty oraz luźne gatki;-)
O dziewczynki ja jutro idę z synkiem na bilans dwulatka mam już stresa, bo ta pani doktor dziwna i młody jej nie lubi;-(
Zaraz doczytam co się jeszcze u którejś wykluło:-)
Kojarzę że Paryzetka po imprze ooooo tak trzymać
Jaśminowa czeka na wizytę tę już konkretną
A która wyhodowała te trzy jajka?.-PP AgaL ty czy cynamon??
Jasminowa, madzikk lubią tę wiadomość

10.01.2017 r. połówkowe księżniczki;-) - 472g cudu:*
-
Agatia, Kjopa może za wcześnie na stwierdzenie, że już @ idzie?

te spadki temp to chyba przez temp na zewnątrz...bo u mnie też spadek (ale pewnie przed owu). Agatia przypomnij jak to jest ?
Edycik widzę, że nie lubisz poniedziałków...a kto lubi? u mnie jeszcze wyobraź sobie M ma wolne, zapalił rano w kominku, taki klimat się zrobił..a ja musiałam wyjść do pracy
Paryzetka nogi już nie bolą?? zazdroszczę wytańczenia się z dziewczynami,też mam ochotę
Majju trzymam kciuki za owulację i piękne pęcherzyki!
Imię róży film to "No escape"
a co do hodowli to u mnie gin wczoraj zobaczył 6 pęcherzyków
a Cinnamonek się nie chwali, więc nie wiem co tam hoduje....
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 listopada 2015, 08:27
Imię_Róży lubi tę wiadomość
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę 
-
AgaL spadek tempki jest od 3 dni przed do 3 dni po owu. Ale ja nie jestem dobra w wykresowe klockiAgaL wrote:Agatia, Kjopa może za wcześnie na stwierdzenie, że już @ idzie?

te spadki temp to chyba przez temp na zewnątrz...bo u mnie też spadek (ale pewnie przed owu). Agatia przypomnij jak to jest ?
Edycik widzę, że nie lubisz poniedziałków...a kto lubi? u mnie jeszcze wyobraź sobie M ma wolne, zapalił rano w kominku, taki klimat się zrobił..a ja musiałam wyjść do pracy
Paryzetka nogi już nie bolą?? zazdroszczę wytańczenia się z dziewczynami,też mam ochotę
Majju trzymam kciuki za owulację i piękne pęcherzyki!
Imię róży film to "No escape"
a co do hodowli to u mnie gin wczoraj zobaczył 6 pęcherzyków
a Cinnamonek się nie chwali, więc nie wiem co tam hoduje.... 
jaśminowa to ogarnia 
A ten spadek hmmm też się za stanowiła, czy nie przez tempkę na dworku bo zmarzlam okropnie i o 4.30 już nie spalam. Wiem, że nie powinno się mierzyć tempki kilka razy bo to nie mariodajne, ale... O 4.30 miałam 36,55, o 6.00 36,6 a o 7 37,1. Wiwm, ze w ciagu dnia tem skacze, ale tonacy brzytwy sie chwyta
Ale tak czy siak czuje, że @ nadchodzi i już jest blisko niestety
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 listopada 2015, 08:45
-
hej Kochane odzywam sie i ja po weekendzie z tego co zdazyłam nadrobic to Aguś wspaniałe wiesci strasznie sie ciesze

Ruby kciuki za testowanko
a ja ozdoby robiłam zle ze jeszcze nie skonczyłam to zdjecie bedzie pozniej jak dopieszcze moje zabaweczki hehe
ja z moim R mamy jakis kryzys zwiazku strasznie mnie to martwi co rusz cos nie tak...Mundek 26 lat z endometriozą
cykl 8
termin @ okolo 11.01.2016
długość cyklu ok 28dni -
No to AgaL poszłaś po bandzie z tymi sześcioraczkami;-PPPP
Oki dzięki za tytuł.
Ja odpoczęłam w weekend mieliśmy dni lenia, rozłożona kanapa w salonie seriale filmiki, dzieć skakał po nas i po kanapie, obiadki u teściów no bajka;-))
Wiecie co dziewczyny, tak sobie wymyśliłam, że będę co drugi miesiąc robiła sobie takie przerwy i luźne cykle, kolejny cykl, badania, badania hormonów, wizyta u gina, jak nie wyjdzie to znowu luźny cykl i wiatr z głowy, aż któregoś razu zaskoczy;-) To tak dla równowagi, żeby nie popaść ze skrajności w skrajność
i zachować równowagę psychiczną i radość życia:-)
Paryzetka83, Paryzetka83, Jasminowa lubią tę wiadomość

10.01.2017 r. połówkowe księżniczki;-) - 472g cudu:*
-
Imię Róży masz dwulatka w domku, ale super:) Ja mam dwoje chrześniaków dwulatków: bratanka i siostrzenicę, przesłodkie są dzieciaczki w takim wieku
Na pewno bilans szybko pójdzie, szkoda tylko, że Maluszek bedzie się denerwował, bo lekarki nie lubi.
Imię Róży i właśnie na takie Twoje słowa czekałam, świetny plan! też go spróbuje zastosować
Mundek Kochana a te nieporozumienia to o starania....czy inne sprawy?:*
A Cinnamonek gdzie Ty? jak zdrówko?
Imię_Róży lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam się. Test zrobiony ale nie wiem jak miarodajne bo spalam tylko 3h czy po tak krótkim śnie można mówić o porannym moczu?
Wynik Bieleckiego niczym po vaniszu lub acze. Kjopa, agatia które to dni u was?
Ruby :* kciuki nadal trzymam
Edycik za ciebie też a co w końcu owulki nadchodzi
Aguś na kiedy gin planuje twoją owulkę bo nie pamiętam?
A tak podanym jak nasze choraszki się dziś czują -
Katiuszka szkoda, że biel...ale po tak krótkim śnie, to kto wie. A co Ty w nocy porabiałaś?

W środę mam iść na zastrzyk, to będzie mój 12dc -dostanę zastrzyk, a owulkę miałam ostatnio 13,14dc. Więc tak obstawia. Myślę i tak o kupieniu testów owu, żeby porównać :to co mówi gin, wykres i testy.