X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
Odpowiedz

Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 listopada 2015, 00:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobrej nocki :)

• agatia Autorytet

Wysłany: 23 listopada 2015, 05:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej laski, ja znowu cierpię na bezsenność ;)
    Tak jak przypuszczałam dzisiaj duży spadek tempki, zatem @ przyjdzie, więc nie testuje szkoda marnowac testy :)
    Udanego dnia Wam życzę :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 listopada 2015, 07:01

• Edycik Autorytet

Wysłany: 23 listopada 2015, 07:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam sie kobitki - blehh znów poniedziałek

agatia jaki ranny ptaszek z Ciebie?
    Kciuki za testujące :)

ja ledwo zebrałam się do pracy oczy łzawią, głowa boli, przeziebienie się rozkręca niestety ...

ac328aa0b4365d167f634a4672b15680.png
  • majju Autorytet

Wysłany: 23 listopada 2015, 07:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej hej. Nowy tydzien czas zacząć :) Ruby, Kjopa dajcie znać co z Waszymi testami bo przez zaciśnięte kciuki nie mogę pracować :)

qdkkqps67blqh0e0.png
  • Kjopa3 Autorytet

Wysłany: 23 listopada 2015, 07:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie jedna kreska. No i temperatura spada powolutku. Musiałam zużyć 2 testy bo jeden wpadł do kibelka :-D. Ruby w Tobie nadzieja ;-).

f2wlx1hpc3bq5aq6.png
    19 cykl starań-od 10.2014r.-14 cpp <3
    06.07.2009r - synuś
    04.2015r- 10tc [*]
  • majju Autorytet

Wysłany: 23 listopada 2015, 07:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cinnamon cookie wrote:
    U mnie lada dzień, lada chwila @, mogę już jej wypatrywać :P

Aguś super wieści! To żeś natworzyła tych pęcherzyków :D możesz obdzielić nimi nas wszystkie :P

RUBY CO ZA FILM!!!! Oglądałam, mało nie srałam w gacie (sorry :P), wstawałam chodziłam biegałam po pokoju :D nie na moje nerwy to!!! :P była moc :D

Haha, ja dokładnie tak samo reagowałam :D i jeszcze chowałam się pod kocem :)

Kjopa, dobrze że przyjmujesz to na luzie. Dobre nastawienie :) Ja w sumie czekam na ten piątkowy monitoring i jak się okaże że nie ma owu to mam nastawienie żeby się nie załamać :) Najgorzej, że pewnie bezowulacyjny będzie dłuższy niż zwykle a już sobie wyliczałam, że kolejna owu wypadnie w okolicach Sylwestra. A że ja jestem dzieckiem posylwestrowym :D to by może tak dobrze wypadało :) A jak się przeciągnie to zobaczymy. Na razie nie płaczę :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 listopada 2015, 07:37

cinnamon cookie lubi tę wiadomość

qdkkqps67blqh0e0.png
  • agatia Autorytet

Wysłany: 23 listopada 2015, 07:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kjopa przykro mi, że wysikalas 1 kreskę, witaj w klubie spadających temp. Może mróz tak wpływa na spadek ;) bo u mnie szyby skrobia w autach.
    Ruby wysikaj dwie krechy!!!

• Edycik Autorytet

Wysłany: 23 listopada 2015, 07:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KUrczę Wy tu nowe cykle zaczynacie kobity a ja dalej tkwię w tym długaśnym cyklu ehh,jutro wizyta i zobaczymy co dalej.

Kjopa szkoda że nie było dwóch kreseczek ....no ale następnym razem musi się udać.

ac328aa0b4365d167f634a4672b15680.png
  • MamaTuśka Autorytet

Wysłany: 23 listopada 2015, 07:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry.

I jak testowanie? Lecę czytać zaległości.

• Paryzetka83 Autorytet

Wysłany: 23 listopada 2015, 08:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :)

Agatia, Kjopa przykro mi, że tempka spada i testy negatywne :(

Majju to kciukamy za Twoją owulację, oby poszło nam tak jak z Ruby i Agą :)
    A kiedy powinnaś ją mieć?

Edycik,niestety znowu poniedziałek, ledwo się zwlokłam z łóżka. Chyba muszę przestawić budzik i zrobić sobie ze dwie drzemki więcej, może będzie łatwiej :)

8 cs - [*] 6/7 tydzień
    37 cykl starań
    Termin @: może lepiej nie wiedzieć?
  • Imię_Róży Autorytet

Wysłany: 23 listopada 2015, 08:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry dziewczynki:-) ależ się za wami stęskniłam:-)
    Kjopa pierś do przodu głowa do góry:-), będziemy smutać jak @ przyjdzie, ale to przez chwilę i potem znowu jest nowy cykl:-)
    Ruby jak tam teścik?

Oj zaczęłam was czytać wczoraj w nocy i tak nie ogarniam wszystkiego co napisałyście, umknęło mi o jakim filmie piszecie, dajcie tytuł miśki.

Ja dzisiaj mam spotkanie tym razem mam majty i rajty oraz luźne gatki;-)

O dziewczynki ja jutro idę z synkiem na bilans dwulatka mam już stresa, bo ta pani doktor dziwna i młody jej nie lubi;-(

Zaraz doczytam co się jeszcze u którejś wykluło:-)

Kojarzę że Paryzetka po imprze ooooo tak trzymać;-)
    Jaśminowa czeka na wizytę tę już konkretną;-)
    A która wyhodowała te trzy jajka?.-PP AgaL ty czy cynamon??

Jasminowa, madzikk lubią tę wiadomość

km5sdf9hxn8lpm8f.png
    ex2b3e5egnyexlfw.png
    10.01.2017 r. połówkowe księżniczki;-) - 472g cudu:*
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 23 listopada 2015, 08:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agatia, Kjopa może za wcześnie na stwierdzenie, że już @ idzie?;)
    te spadki temp to chyba przez temp na zewnątrz...bo u mnie też spadek (ale pewnie przed owu). Agatia przypomnij jak to jest ?:)

Edycik widzę, że nie lubisz poniedziałków...a kto lubi? u mnie jeszcze wyobraź sobie M ma wolne, zapalił rano w kominku, taki klimat się zrobił..a ja musiałam wyjść do pracy ;)

Paryzetka nogi już nie bolą?? zazdroszczę wytańczenia się z dziewczynami,też mam ochotę :)

Majju trzymam kciuki za owulację i piękne pęcherzyki!

Imię róży film to "No escape" :) a co do hodowli to u mnie gin wczoraj zobaczył 6 pęcherzyków ;) a Cinnamonek się nie chwali, więc nie wiem co tam hoduje.... :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 listopada 2015, 08:27

Imię_Róży lubi tę wiadomość

<3 Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę <3
  • agatia Autorytet

Wysłany: 23 listopada 2015, 08:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgaL wrote:
    Agatia, Kjopa może za wcześnie na stwierdzenie, że już @ idzie?;)
    te spadki temp to chyba przez temp na zewnątrz...bo u mnie też spadek (ale pewnie przed owu). Agatia przypomnij jak to jest ?:)

Edycik widzę, że nie lubisz poniedziałków...a kto lubi? u mnie jeszcze wyobraź sobie M ma wolne, zapalił rano w kominku, taki klimat się zrobił..a ja musiałam wyjść do pracy ;)

Paryzetka nogi już nie bolą?? zazdroszczę wytańczenia się z dziewczynami,też mam ochotę :)

Majju trzymam kciuki za owulację i piękne pęcherzyki!

Imię róży film to "No escape" :) a co do hodowli to u mnie gin wczoraj zobaczył 6 pęcherzyków ;) a Cinnamonek się nie chwali, więc nie wiem co tam hoduje.... :P
    AgaL spadek tempki jest od 3 dni przed do 3 dni po owu. Ale ja nie jestem dobra w wykresowe klocki ;) jaśminowa to ogarnia :)
    A ten spadek hmmm też się za stanowiła, czy nie przez tempkę na dworku bo zmarzlam okropnie i o 4.30 już nie spalam. Wiem, że nie powinno się mierzyć tempki kilka razy bo to nie mariodajne, ale... O 4.30 miałam 36,55, o 6.00 36,6 a o 7 37,1. Wiwm, ze w ciagu dnia tem skacze, ale tonacy brzytwy sie chwyta ;) Ale tak czy siak czuje, że @ nadchodzi i już jest blisko niestety ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 listopada 2015, 08:45

• Mundek Autorytet

Wysłany: 23 listopada 2015, 08:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej Kochane odzywam sie i ja po weekendzie z tego co zdazyłam nadrobic to Aguś wspaniałe wiesci strasznie sie ciesze :)
    Ruby kciuki za testowanko :)
    a ja ozdoby robiłam zle ze jeszcze nie skonczyłam to zdjecie bedzie pozniej jak dopieszcze moje zabaweczki hehe
    ja z moim R mamy jakis kryzys zwiazku strasznie mnie to martwi co rusz cos nie tak...

Mundek 26 lat z endometriozą
    cykl 8
    termin @ okolo 11.01.2016
    długość cyklu ok 28dni
  • Imię_Róży Autorytet

Wysłany: 23 listopada 2015, 08:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to AgaL poszłaś po bandzie z tymi sześcioraczkami;-PPPP

Oki dzięki za tytuł.

Ja odpoczęłam w weekend mieliśmy dni lenia, rozłożona kanapa w salonie seriale filmiki, dzieć skakał po nas i po kanapie, obiadki u teściów no bajka;-))

Wiecie co dziewczyny, tak sobie wymyśliłam, że będę co drugi miesiąc robiła sobie takie przerwy i luźne cykle, kolejny cykl, badania, badania hormonów, wizyta u gina, jak nie wyjdzie to znowu luźny cykl i wiatr z głowy, aż któregoś razu zaskoczy;-) To tak dla równowagi, żeby nie popaść ze skrajności w skrajność;-) i zachować równowagę psychiczną i radość życia:-)

Paryzetka83, Paryzetka83, Jasminowa lubią tę wiadomość

km5sdf9hxn8lpm8f.png
    ex2b3e5egnyexlfw.png
    10.01.2017 r. połówkowe księżniczki;-) - 472g cudu:*
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 23 listopada 2015, 08:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Imię Róży masz dwulatka w domku, ale super:) Ja mam dwoje chrześniaków dwulatków: bratanka i siostrzenicę, przesłodkie są dzieciaczki w takim wieku :) Na pewno bilans szybko pójdzie, szkoda tylko, że Maluszek bedzie się denerwował, bo lekarki nie lubi.

Imię Róży i właśnie na takie Twoje słowa czekałam, świetny plan! też go spróbuje zastosować:)

Mundek Kochana a te nieporozumienia to o starania....czy inne sprawy?:*

A Cinnamonek gdzie Ty? jak zdrówko?

Imię_Róży lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się. Test zrobiony ale nie wiem jak miarodajne bo spalam tylko 3h czy po tak krótkim śnie można mówić o porannym moczu?
    Wynik Bieleckiego niczym po vaniszu lub acze. Kjopa, agatia które to dni u was?
    Ruby :* kciuki nadal trzymam
    Edycik za ciebie też a co w końcu owulki nadchodzi
    Aguś na kiedy gin planuje twoją owulkę bo nie pamiętam?
    A tak podanym jak nasze choraszki się dziś czują

• AgaL Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agatia dzięki za info. Ja to nigdy tego nie zapamiętam :P

Ruby ????

• EwelinaaKa Autorytet

Wysłany: 23 listopada 2015, 08:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :-)

Noo AgaL zaszalalas z tymi pecherzykami :-) super wiadomość :-) cały czas kciuki zaciśnięte :-)

Kjopa wiadomo - nie ma @ jest nadzieja :-)

2da6343587.png
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 23 listopada 2015, 09:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katiuszka szkoda, że biel...ale po tak krótkim śnie, to kto wie. A co Ty w nocy porabiałaś?:)

W środę mam iść na zastrzyk, to będzie mój 12dc -dostanę zastrzyk, a owulkę miałam ostatnio 13,14dc. Więc tak obstawia. Myślę i tak o kupieniu testów owu, żeby porównać :to co mówi gin, wykres i testy.

‹‹ 872 873 874 875 876 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Leczenie IVF i preimplantacyjne badania genetyczne - nowa nadzieja dla niepłodnych par

Preimplantacyjne badania genetyczne (PGT) mogą być bardzo pomocne dla par, które od dłuższego czasu starają się o dziecko, mają za sobą nieudane transfery, czy przykre doświadczenia związane z utratą ciąży. Jakie korzyści dają badania PGT? Jak wykonanie badań PGT może zwiększać szanse na powodzenie in vitro? 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 pytań o poród, których wiele kobiet wstydzi się zadać!

Poród zbliża się wielkimi krokami, a w Twojej głowie w dalszym ciągu kłębią się pytania, których wstydzisz się zadać? Niektóre tematy są na tyle krępujące, że ciężko je poruszyć z partnerem,  na rutynowej wizycie u lekarza, czy przy kawie z koleżankami…Nadszedł jednak czas, żeby rozwiać Twoje wątpliwości! Przeczytaj odpowiedzi na 7 najbardziej wstydliwych pytań związanych z porodem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza a starania o ciążę - poruszające historie trzech kobiet

Endometrioza jest na tyle niezbadaną jeszcze do końca chorobą, że postawienie prawidłowej diagnozy może zająć lata... A właściwa diagnoza i szybkie podjęcie odpowiedniego leczenia, to najważniejsza kwestia szczególnie w przypadku kobiet, które starają się o dziecko. Trzy kobiety podzieliły się z nami swoimi doświadczeniami w drodze do diagnozy endometriozy i upragnionego macierzyństwa. Przeczytaj historie, które dodają skrzydeł i nadziei, że pomimo trudów będzie dobrze! 

CZYTAJ WIĘCEJ