Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Agulek trzymam kciuki za twoje pęcherzyki
Cynamonku szczerze współczuję dentystkiJa też muszę jakąś nową znaleźć żeby mi ciś z wyłamanym zębem zrobiła
Mundek ja też tak kiedyś byłam leczona - tabletki dla mnie i dla faceta plus maść dla mnie. Pomogło.
Majju kciulam za monitoring
Ruby twardzielka z Ciebie, ja po ostatnim szaleństwie testowym odpuszczam w tym cyklu siuranie na patyk
A poza tym czuję się jakby lepiej, gardło i oskrzela nie bolą, gorączka zniknęła, więc kuracja działacinnamon cookie, AgaL lubią tę wiadomość
8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Termin @: może lepiej nie wiedzieć? -
nick nieaktualnyParyzetka83 wrote:
Ruby twardzielka z Ciebie, ja po ostatnim szaleństwie testowym odpuszczam w tym cyklu siuranie na patyk
A poza tym czuję się jakby lepiej, gardło i oskrzela nie bolą, gorączka zniknęła, więc kuracja działa
Ale, że testujesz kurację Zięby?
No na mnie chyba już też zaczyna źle działać moja testowa terapia, ale na razie to jest silniejsze, nie wykluczone że w następnym cyklu czyli styczniowym odpuszczę testy tak wcześnie...
-
Pospałam do 10, potem poleniuchowałam jeszcze trochę
Mój luby też ma wolne, to sobie siedzimy razem
Ruby ja z listy leków od lekarza odrzuciłam prawie wszystkie i leczę się gorącą herbatą, sokiem aroniowym domowym i paracetamolem. Tylko syrop wykrztuśny dorzuciłam, bo nic innego na te oskrzela nie wymyśliłam. Terapi Zięby jeszcze nie testowałam ale odkarzałam kiedyś jamę ustną wodą utlenioną i sodą po zapaleniu dziąsła - obrzydliweEdycik lubi tę wiadomość
8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
cinnamon cookie wrote:O to tak jak ja!
na wieczór dorzuciłam jeszcze nalewkę własnej roboty
Edycik, Ruby, cinnamon cookie lubią tę wiadomość
8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Robicie mi smaka chyba jutro na urodzinach koleżanki coś walnę mocnego.Powodów mam kilka między innymi ból pleców.
Własnie dół dopadł kolejny bo koleżanka zadzwoniła rozmawiamy gadu,gadu o pierdołach a Ona no wiesz Edi w ciązy jestem...no i jakoś mnie ścisnęło w gardle,bo Oni nawet nie chcieli,nie myśleli o tym.
Jeden seks w wannie i już gol.
Jak im się udało nie wiem,ale fajnie mają.
-
nick nieaktualnyEdycik wrote:Robicie mi smaka chyba jutro na urodzinach koleżanki coś walnę mocnego.Powodów mam kilka między innymi ból pleców.
Własnie dół dopadł kolejny bo koleżanka zadzwoniła rozmawiamy gadu,gadu o pierdołach a Ona no wiesz Edi w ciązy jestem...no i jakoś mnie ścisnęło w gardle,bo Oni nawet nie chcieli,nie myśleli o tym.
Jeden seks w wannie i już gol.
Jak im się udało nie wiem,ale fajnie mają.
no a ty tu człowieku leżysz po, nogi podnosisz żeby dobrze spłynęło...no niech to...AgaL, Edycik, Jasminowa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny