X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
Odpowiedz

Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać

Oceń ten wątek:
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2015, 09:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mundek to zapytaj koniecznie następnym razem o to. U nas podziałało.

<3 Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę <3
  • cinnamon cookie Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2015, 09:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :) dopiero Was nadrobiłam, uffff dużo tego!

Może zacznę od Agi - cieszę się z dobrych wieści :) wyczuwam bliźniaki! :P teraz działajcie, bez pośpiechu... Co nagli to po diabli :P

Edycik - współczuję, bóle kręgosłupa to moja zmora... Najgorsze, że nie ma na to super leku, trzeba przecierpieć :/

Ruby - trzymam kciuki... Dopadanie złego humoru w okolicach @ z negatywnym testem to już u nas norma... Choćby nie wiem jak się odpuściło :/ ja wczoraj może nie miałam złego humoru z powodu @ ale dopadły mnie takie zawirowania hormonów, że śmiałam się a za chwilę beczałam, trochę Mężowi się oberwało za nic... Życie :P

Kamila - bardzo mi przykro z powodu Twojej straty :( życzę dużo siły i wytrwałości...

Reni - może faktycznie za wcześnie ta beta? Trzymam za Ciebie kciuki :)

Chorebzki kochane życzę Wam wszystkim zdrówka!! Ta witamina D to chyba faktycznie pomaga :) co do wody utlenionej (Ruby chyba Ty pisałaś?) to moja lekarka też wspominała, można nią płukać gardło, a z soli fizjologicznej robiłam teraz inhalacje i wydaje mi się że pomogła, oczyściło się ładnie :) także polecam :) no i herbatka z miodem, imbirem i cytryną - rewelacja!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 listopada 2015, 09:45

AgaL, Ruby, Kamila ;) lubią tę wiadomość

11 cykl - <3 :)
    f2wl20mmrxkgechr.png
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2015, 09:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Cinnamonku :):) hheh dzięki za bliźniaki, wcale bym się obraziła ;)

Mundek, Mundek lubią tę wiadomość

Wysłany: 26 listopada 2015, 09:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aguś no nie wspominam już, że masz tam trzy pęcherzyki.... Hmmmmm... :D

f2wl20mmrxkgechr.png
  • agatia Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2015, 09:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ha ha no właśnie Aga 3 jajca i będą jajca, jak się 3 zagnieżdżą ;) tego Ci życzę ;)

Edycik lubi tę wiadomość

• AgaL Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2015, 09:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To chyba się wtedy do mnie przeprowadzisz :P

A jak Twoje zdrówko?:)

Wysłany: 26 listopada 2015, 10:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgaL wrote:
    To chyba się wtedy do mnie przeprowadzisz :P

A jak Twoje zdrówko?:)
    Bardzo chętnie :P u mnie już lepiej :) aczkolwiek utrzymuje mi się stan podgorączkowy, więc mam już podejrzenia co do zębów - od jakiegoś czasu idą mi ósemki, tak normalnie nie bolą tylko gdy jem tamtą stroną, byłam wczoraj u dentystki by zrobić rtg czy mam stan zapalny ale nie chciała mnie przyjąć i to w sumie było też powodem złego humoru... Zresztą to długa historia z tą dentystką i moimi ósemkami :/ w każdym bądź razie będę pisać skargę na tą wiedźmę :/

f2wl20mmrxkgechr.png
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2015, 10:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Popieram, pisz pisz :) takie sytuacje potrafią wyprowadzić z równowagi. A To jakaś Twoja dentystka (sadystka;P)?

Wysłany: 26 listopada 2015, 10:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie, byłam u niej raz w związku z ósemkami bo ona się tym zajmuje, tak normalnie do niej nie chodzę... Pierwszy raz się spotkałam z całkowitą odmową przyjęcia, nawet na konsultację :/

f2wl20mmrxkgechr.png
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2015, 10:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czym to argumentowała?

• majju Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2015, 10:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj cynamonku to się nie dziwię, że się wkurzyłaś. Nienawidzę dentystów, bleee. Mam uraz z dzieciństwa.
    A Katiuszka wczoraj była? Bo chyba nie widziałam, albo przegapiłam.

cinnamon cookie lubi tę wiadomość

qdkkqps67blqh0e0.png
  • agatia Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2015, 10:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katiuszki nie było... odezwij się do nas :)
    Bratek i Kas też milczą...

Wysłany: 26 listopada 2015, 10:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgaL wrote:
    Czym to argumentowała?
    Wyszła do mnie tylko pielęgniarka, dentystka wszystko słyszała a mimo to nie zareagowała. Dała mi wcześniej skierowanie do innego miasta, ale tam mi nic nie zrobili bo ósemki jeszcze nie wyrosły. Teraz sytuacja się zmieniła, bo zaczęły rosnąć, boleć no i do tego podejrzewam, że mogę mieć zapalenie bo ciągle się utrzymuje ta wyższa temperatura, wróciłam po skierowanie na rtg czy cokolwiek, nawet do innego miasta, a ona odmówiła jakiejkolwiek pomocy. Powiedziała, że skoro dostałam raz skierowanie to żebym wracała tam się leczyć (do miasta oddalonego o 100km :)).

f2wl20mmrxkgechr.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 listopada 2015, 10:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cinnamon cookie wrote:
    Wyszła do mnie tylko pielęgniarka, dentystka wszystko słyszała a mimo to nie zareagowała. Dała mi wcześniej skierowanie do innego miasta, ale tam mi nic nie zrobili bo ósemki jeszcze nie wyrosły. Teraz sytuacja się zmieniła, bo zaczęły rosnąć, boleć no i do tego podejrzewam, że mogę mieć zapalenie bo ciągle się utrzymuje ta wyższa temperatura, wróciłam po skierowanie na rtg czy cokolwiek, nawet do innego miasta, a ona odmówiła jakiejkolwiek pomocy. Powiedziała, że skoro dostałam raz skierowanie to żebym wracała tam się leczyć (do miasta oddalonego o 100km :)).

wow pojechała po całości...wiedźma, ja też bym tego taknie zostawiła!

Wysłany: 26 listopada 2015, 10:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby wrote:
    wow pojechała po całości...wiedźma, ja też bym tego taknie zostawiła!
    Nie zostawię, tym bardziej że na pierwszej (i jedynej) wizycie wcisnęła mi dla PEWNOŚCI zdjęcie aparatem 3d za 250zl :/ czyli wykorzystać człowieka wiedziała jak ale pomóc to już nie bardzo... I jak narazie do niczego te zdjęcie mi się nie przydało :/

f2wl20mmrxkgechr.png
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2015, 10:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cinnamon nie zostawiaj tego! co za jędza....

a ja tak jak Majju mam z dzieciństwa uraz straszny, ale czasem trzeba iść:/

Właśnie gdzie Katiuszka, Bratek, Kas??

Wysłany: 26 listopada 2015, 10:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny gdzieś pouciekały... Może pracy dużo mają?

f2wl20mmrxkgechr.png
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2015, 10:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nom ja też sporo, ale robię i kukam tutaj ;)
    jutro WOLNE :D

majju, Edycik lubią tę wiadomość

• Edycik Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2015, 10:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aguś zazdraszczam jutrzejszego wolnego :)
    Cinnamonku pewnie,że pisz skarge na to babsko.

cinnamon cookie, AgaL lubią tę wiadomość

ac328aa0b4365d167f634a4672b15680.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 listopada 2015, 10:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja wróciłam od doktorka niedawno, pielęgniarka tak śmierdziała,że lewdo wytrzymałam - masakra żeby takie coś u lekarza, wstyd...Doktorek typowy rockman długie włosy, wyluzowany, zapytał tylko o coś i papierek bez badania wystawił - cóż wierzą na słowo - zaufanie tutaj ma bardzo duże znaczenie widać :D

Edycik, agatia, AgaL, Jasminowa lubią tę wiadomość

‹‹ 901 902 903 904 905 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Klinika niepłodności - 50 pytań, na które warto znać odpowiedź przy pierwszej wizycie.

Chciałabyś mieć pewność, że dobrze przygotowałaś się do swojej pierwszej wizyty u lekarza, dotyczącej problemów z zajściem w ciążę? Skorzystaj z naszego formularza płodności  – są to pytania, które dobry specjalista prawdopodobnie zada Ci podczas pierwszej wizyty , która pomoże zdiagnozować niepłodność. W ten sposób o niczym nie zapomnisz i będziesz mieć pod ręką wszystkie szczegóły dotyczące Twojego zdrowia, płodności lub historii chorób w Twojej rodzinie!       

CZYTAJ WIĘCEJ

Hiperprolaktynemia: nieoczywista przypadłość mająca wpływ na płodność kobiet

Hiperprolaktynemia to stan charakteryzujący się podwyższonym poziomem prolaktyny we krwi. W niniejszym artykule przyjrzymy się hiperprolaktynemii, jej przyczynom, objawom i możliwościom leczenia.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Mikroelementy dające makro-poprawę męskiej płodności

Dowiedz się, które mikroelementy odgrywają kluczową rolę w kontekście męskiej płodności. Na co zwracać uwagę i których składników nie powinno zabraknąć w diecie przyszłego taty? 

CZYTAJ WIĘCEJ