Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień dobry
dopiero Was nadrobiłam, uffff dużo tego!
Może zacznę od Agi - cieszę się z dobrych wieściwyczuwam bliźniaki!
teraz działajcie, bez pośpiechu... Co nagli to po diabli
Edycik - współczuję, bóle kręgosłupa to moja zmora... Najgorsze, że nie ma na to super leku, trzeba przecierpieć
Ruby - trzymam kciuki... Dopadanie złego humoru w okolicach @ z negatywnym testem to już u nas norma... Choćby nie wiem jak się odpuściłoja wczoraj może nie miałam złego humoru z powodu @ ale dopadły mnie takie zawirowania hormonów, że śmiałam się a za chwilę beczałam, trochę Mężowi się oberwało za nic... Życie
Kamila - bardzo mi przykro z powodu Twojej stratyżyczę dużo siły i wytrwałości...
Reni - może faktycznie za wcześnie ta beta? Trzymam za Ciebie kciuki
Chorebzki kochane życzę Wam wszystkim zdrówka!! Ta witamina D to chyba faktycznie pomagaco do wody utlenionej (Ruby chyba Ty pisałaś?) to moja lekarka też wspominała, można nią płukać gardło, a z soli fizjologicznej robiłam teraz inhalacje i wydaje mi się że pomogła, oczyściło się ładnie
także polecam
no i herbatka z miodem, imbirem i cytryną - rewelacja!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 listopada 2015, 09:45
AgaL, Ruby, Kamila ;) lubią tę wiadomość
-
AgaL wrote:To chyba się wtedy do mnie przeprowadzisz
A jak Twoje zdrówko?u mnie już lepiej
aczkolwiek utrzymuje mi się stan podgorączkowy, więc mam już podejrzenia co do zębów - od jakiegoś czasu idą mi ósemki, tak normalnie nie bolą tylko gdy jem tamtą stroną, byłam wczoraj u dentystki by zrobić rtg czy mam stan zapalny ale nie chciała mnie przyjąć i to w sumie było też powodem złego humoru... Zresztą to długa historia z tą dentystką i moimi ósemkami
w każdym bądź razie będę pisać skargę na tą wiedźmę
-
AgaL wrote:Czym to argumentowała?
).
-
nick nieaktualnycinnamon cookie wrote:Wyszła do mnie tylko pielęgniarka, dentystka wszystko słyszała a mimo to nie zareagowała. Dała mi wcześniej skierowanie do innego miasta, ale tam mi nic nie zrobili bo ósemki jeszcze nie wyrosły. Teraz sytuacja się zmieniła, bo zaczęły rosnąć, boleć no i do tego podejrzewam, że mogę mieć zapalenie bo ciągle się utrzymuje ta wyższa temperatura, wróciłam po skierowanie na rtg czy cokolwiek, nawet do innego miasta, a ona odmówiła jakiejkolwiek pomocy. Powiedziała, że skoro dostałam raz skierowanie to żebym wracała tam się leczyć (do miasta oddalonego o 100km
).
wow pojechała po całości...wiedźma, ja też bym tego taknie zostawiła! -
Ruby wrote:wow pojechała po całości...wiedźma, ja też bym tego taknie zostawiła!
czyli wykorzystać człowieka wiedziała jak ale pomóc to już nie bardzo... I jak narazie do niczego te zdjęcie mi się nie przydało
-
nick nieaktualnyA ja wróciłam od doktorka niedawno, pielęgniarka tak śmierdziała,że lewdo wytrzymałam - masakra żeby takie coś u lekarza, wstyd...Doktorek typowy rockman długie włosy, wyluzowany, zapytał tylko o coś i papierek bez badania wystawił - cóż wierzą na słowo - zaufanie tutaj ma bardzo duże znaczenie widać
Edycik, agatia, AgaL, Jasminowa lubią tę wiadomość