Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Pijcie dziewczynki, pijcie
Odstresowanie się jest jak najbardziej potrzebne od czasu do czasu
Ja mam serdecznie dość tych zakazów, nakazów itp podczas starań. Czy mogę się napić? Czy mogę wziąć tabletkę przeciwbólową? Czy mogę iść na jaccuzi? Jak ma się udać to się udacinnamon cookie, Jasminowa lubią tę wiadomość
8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Termin @: może lepiej nie wiedzieć? -
AgaL wrote:Edycik.... po jednym razie??
a ja już się stresuje żeby dziś, jutro rano i wieczorem dla pewności...a pewnie i tak się nie uda.
Jak to jest?
Tak Aguś cholercia po jednym razie.
Gdzie tu sprawiedliwość?....pytałam a mówi bzykanko szybkie było w wannie bo jechali do kogoś na imieniny i "coś " tam wynikło...no i jak widać wiele chyba zalezy od tego co w głowie siedzi...
Ruby tak jak mówisz człowiek lezy z nogami do góry i tak du...a -
Ech.... d....pa
mi wcale też nie jest fajnie ze świadomością, że trzeba dziś, jutro rano i poprawić wieczorem - normalnie jak jakieś lekarstwa czy co. Aż się człowiekowi odechciewa.Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
mnie też takie historie dołują...no ale kiedys sie uda przecież głowa do góry pierś do przodu i do dzieła
tez sobie dzisiaj cos procentowego wypije a co chyba ze dwa miechy nic nie piłam mam malinową nalewke wiec chyba pójdzie w obroty bo smaka narobiłyscie
Edycik, AgaL, cinnamon cookie, Paryzetka83, majju, Jasminowa lubią tę wiadomość
Mundek 26 lat z endometriozą
cykl 8
termin @ okolo 11.01.2016
długość cyklu ok 28dni -
Mundek czasem coś mocniejszego dobrze robi
Jak masz nalewkę to śmiało sie napij
Masz rację kiedys się uda, ale takie "przypadki" dobijają.
Ja już mam dość na dziś, jestem wykończona.Załatwiłam sobie wolne na 4 grudnia i jedziemy ze znajomymi do DunajcaAgaL, Mundek, Jasminowa lubią tę wiadomość
-
O żesz kurde niezła historia
Staram się nie brać do głowy ale co krok natrafiam na takie "ciąże z przypadku"
A swoją drogą ładny zwrot do Ciebie - Edi
Naleweczki też się dziś chętnie napiję, lubię szczególnie czeremchową.Edycik lubi tę wiadomość
-
przypominam Wam że 4 moje przyjaciłki z którymi jestem zżyta od podstawówki są w ciązy tylko ja z tej grupy w jednopaku nie wyobrazam sobie spotkania ze wszystkimi naraz jeszcze jakos pojedynczo to przezyje... powiadam Wam co nas nie zabije to nas wzmocni
MamaTuśka, Edycik, cinnamon cookie, Jasminowa lubią tę wiadomość
Mundek 26 lat z endometriozą
cykl 8
termin @ okolo 11.01.2016
długość cyklu ok 28dni