Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Hej Bratku super, że jesteś
z pracy dobrze, że rezygnujesz bo życie ma się jednoi nie można wypruć flaków. A prawko superja zdałam testy i w czerwcu miałam egzamin, ale oblałam i niestety mam przerwę 5 mc bo kasy zabrakło. W grudniu też nie dokupię godzin jazd, więc pewnie w styczniu będą juź nowe przepisy
ale w nowym roku zamierzam dokończyć temat prawka
super, że się zapisałaś
Bratek lubi tę wiadomość
-
Oooo dziewczyny za prawko się wzięły?
super! Życzę powodzenia
średnio wspominam samo zdawanie ale teraz jeżdżę autem codziennie
i bardzo lubię
generalnie mam ciężką nogę czasami, ale tylko czasami
Mąż się ze mnie śmieje, że lubię trochę przydriftować
hahaha
Bratku życzę by wszystko się ułożyło z tą pracą... Nic przyjemnego w chodzeniu do pracy, która tylko stresuje
Ejrene a co u Ciebie? Pisałaś coś i przeoczyłam? Jak się czujesz?AgaL, Bratek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCynamon ja też niestety mam ciężką nogę co się odbija na spalaniu:D a najgorzej, że jeżdżę autostradą do pracy więc jak tu jechać spokojnie? Prawko zdałam jak miałam 18 i nie wyobrażam sobie życia bez auta i prawka, ale to pewnie kwestia przyzwyczajenia
cinnamon cookie lubi tę wiadomość
-
cinnamon cookie wrote:Aguś jaki Ty film dziś polecałaś? Tzn koleżanka polecała
coś bym obejrzała dobrego..
"Take this waltz" ale jeszcze nie oglądałacinnamon cookie, Edycik lubią tę wiadomość
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
nick nieaktualny
-
agatia wrote:Kamila testy są proste moim zdaniem a nie uczyłam się nic tylko.tyle co na wykładach. Dla mnie jazda, a szczegolnie parkowanie to już inna bajka
Ja jestem w połowie pytan. Nie ktore sa bezsensu, inne zaś łatwe badz trudne dla mnie. Ale ja wykłady miałam ponad 3 lata temu -
Kobietki brać się za prawko i zdawać!
miałam te 14 lat temu jak zdawałam podobną sytuację do Majju, ale nie poddałam się i teraz nie wyobrażam sobie życia bez prowadzenia auta i tej niezależności:)
nawet Paryż zaliczyłam i słynne ośmiopasmowe rondo:D
Cinnamonek i Ruby dołączam do grona tych co lubią przycisnąć
Bratku dobrze, że jesteśbrakowało mi Twoich postów:) i decyzja co do pracy-gratuluje!
Miłego wieczorku, wracam do M....nastrajamy się powoli do bojuEdycik, cinnamon cookie, Bratek, Paryzetka83, Ejrene, Mundek lubią tę wiadomość
-
Kobietki brać się za prawko i zdawać!
miałam te 14 lat temu jak zdawałam podobną sytuację do Majju, ale nie poddałam się i teraz nie wyobrażam sobie życia bez prowadzenia auta i tej niezależności:)
nawet Paryż zaliczyłam i słynne ośmiopasmowe rondo:D
Cinnamonek i Ruby dołączam do grona tych co lubią przycisnąć
Bratku dobrze, że jesteśbrakowało mi Twoich postów:) i decyzja co do pracy-gratuluje!
Miłego wieczorku, wracam do M....nastrajamy się powoli do bojuBratek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyagatia wrote:Ruby nawet nie wiem jak tu sie foto dodaje
poza tym moje pzaury mało kolorwe i pottzebuję inspiracji
31 lat obgryzałam pazury, a teraz się zawzięłam i trochę zapuściłam i uczę się dopiero malowania
Bratek mi ostatnio tłumaczyła, ale już zapomniałam jak się nazywała ta strona gdzie się wgrywa jakby te fotki...proszę się mi tu nie wykręcać kolorami czy słabymi umiejętnościami, to tylko my możemy to sprawiedliwie ocenić! -
Cześć Bratku i spóźnialska reszto
Nie mam zdjęcia bananowych. te dzisiejsze jutro w lepszym świetle spróbuję Wam zrobić. Zmieniłam, bo 4 tyg ten sam kolor to by było za długo, ale wrócę do banana
Ja na okrągło mam hybrydę, różne. Raczej jednokolorowe. Odkryciem są niebieskie i bananowe. Rewelacyjne kolory, bo coś ciekawego a nie za wiele. Musicie spróbować.
Bratek lubi tę wiadomość
-
Kamila część pytań jest durna to prawda
ale teraz nie ma kilku poprawnych odpowiedzi tylko zawsze jedna jest prawidłowa, więc łatwiej
część pytań to Tak Nie, więc 50/50, że się trafii
Ja niestety muszę dokupić kilkanaście godzin a jedna godzina to 60 złbo 6 mc bez jazdy to duża przerwa noni parkowanie równoległe tyłem u mnie kuleje, a na tym oblałam
-
nick nieaktualny
-
Nareszcie już jestem po pracy, po kąpieli i...już w piżamie. Miałam mega pracowity dzień. Zdążyłam Was nadrobić, popijając herbatkę z cytrynką i miodem.
Madzikk- bardzo pięknie Twój ukochany podśpiewywał, miło mi się zrobiło, że na mnie padło w tekście piosenki : } kciuki za HSG, a po przepchaniu będzie gol : )
Bratku- nareszcie wróciłaś. dobrze, że dzisiaj już ostatni dzień tej pracy, zobaczysz jaką ulgę poczujesz, gdy się jutro rano obudzisz : )
Majju- kciuki za jutrzejszą wizytę, wchłonie się pewnie, a co ma się nie wchłonąć.
Edycik- może spróbuj się codziennie rozciągać tak, aby porozciągać mięśnie kręgosłupa. Długo i powoli. Poza tym są takie maty z kolcami ( kosztują ok 70zł na allegro), kładziesz się na taką matę na 20-25 minut, plecy pokłute, zwiększa się ukrwienie i "puszczają" przykurcze mięśni. Mój mąż ma taką matę i codziennie się bawi w fakira, mówi, że mu bardzo pomaga na ból pleców : )
Cynamon- co za małpa z tej dentystki, skarga się należy. Powodzenia w nowym cyklu : )
Paryzetka- dobrze, że już lepiej się czujesz : )
cinnamon cookie, Bratek, Edycik, Paryzetka83, madzikk lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/ci-72052.png