X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
Odpowiedz

Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 listopada 2015, 17:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ejrene wrote:
    Bratku fajnie że się odezwalaś :) i powodzenia z prawkiem :)
    Edytka Tobie również :)

A jak ty się czujesz kochana? :)kiedy wizyta?

• agatia Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2015, 17:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Bratku super, że jesteś :-D
    z pracy dobrze, że rezygnujesz bo życie ma się jednoi nie można wypruć flaków. A prawko super :) ja zdałam testy i w czerwcu miałam egzamin, ale oblałam i niestety mam przerwę 5 mc bo kasy zabrakło. W grudniu też nie dokupię godzin jazd, więc pewnie w styczniu będą juź nowe przepisy :/ ale w nowym roku zamierzam dokończyć temat prawka :) super, że się zapisałaś :-D

Bratek lubi tę wiadomość

• cinnamon cookie Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2015, 17:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oooo dziewczyny za prawko się wzięły? :) super! Życzę powodzenia :) średnio wspominam samo zdawanie ale teraz jeżdżę autem codziennie :) i bardzo lubię :) generalnie mam ciężką nogę czasami, ale tylko czasami ;) Mąż się ze mnie śmieje, że lubię trochę przydriftować :D hahaha :)

Bratku życzę by wszystko się ułożyło z tą pracą... Nic przyjemnego w chodzeniu do pracy, która tylko stresuje :(

Ejrene a co u Ciebie? Pisałaś coś i przeoczyłam? Jak się czujesz?

AgaL, Bratek lubią tę wiadomość

11 cykl - <3 :)
    f2wl20mmrxkgechr.png
  • agatia Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2015, 17:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MamaYuska wrzucaj foto jak masz tuch bananowych i tych dzisiejszych :) ja sobie zrobilam szaro różowe w różyczki ale już bym zmieniła tylko weny brak :)

AgaL lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 listopada 2015, 17:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cynamon ja też niestety mam ciężką nogę co się odbija na spalaniu:D a najgorzej, że jeżdżę autostradą do pracy więc jak tu jechać spokojnie? Prawko zdałam jak miałam 18 i nie wyobrażam sobie życia bez auta i prawka, ale to pewnie kwestia przyzwyczajenia :)

cinnamon cookie lubi tę wiadomość

• AgaL Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2015, 18:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cinnamon cookie wrote:
    Aguś jaki Ty film dziś polecałaś? Tzn koleżanka polecała :) coś bym obejrzała dobrego.. :)

"Take this waltz" ale jeszcze nie oglądała ;)

cinnamon cookie, Edycik lubią tę wiadomość

<3 Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 listopada 2015, 18:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to dajcie dziewuchy zdjęcia tych pazurów, trzeba trochę kolorków tutaj :)

Edycik lubi tę wiadomość

• agatia Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2015, 18:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamila testy są proste moim zdaniem a nie uczyłam się nic tylko.tyle co na wykładach. Dla mnie jazda, a szczegolnie parkowanie to już inna bajka :/ ;)

• cinnamon cookie Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2015, 18:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgaL wrote:
    "Take this waltz" ale jeszcze nie oglądała ;)
    Dzięki :) nie mogłam się przekopać do tego posta ;)

11 cykl - <3 :)
    f2wl20mmrxkgechr.png
  • Kamila ;) Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2015, 18:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agatia wrote:
    Kamila testy są proste moim zdaniem a nie uczyłam się nic tylko.tyle co na wykładach. Dla mnie jazda, a szczegolnie parkowanie to już inna bajka :/ ;)

Ja jestem w połowie pytan. Nie ktore sa bezsensu, inne zaś łatwe badz trudne dla mnie. Ale ja wykłady miałam ponad 3 lata temu :)

ma6n13bx3stfpcr8.png
  • agatia Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2015, 18:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby nawet nie wiem jak tu sie foto dodaje ;) poza tym moje pzaury mało kolorwe i pottzebuję inspiracji ;) 31 lat obgryzałam pazury, a teraz się zawzięłam i trochę zapuściłam i uczę się dopiero malowania ;)

• AgaL Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2015, 18:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kobietki brać się za prawko i zdawać!:) miałam te 14 lat temu jak zdawałam podobną sytuację do Majju, ale nie poddałam się i teraz nie wyobrażam sobie życia bez prowadzenia auta i tej niezależności:)
    nawet Paryż zaliczyłam i słynne ośmiopasmowe rondo:D

Cinnamonek i Ruby dołączam do grona tych co lubią przycisnąć ;)

Bratku dobrze, że jesteś :) brakowało mi Twoich postów:) i decyzja co do pracy-gratuluje!

Miłego wieczorku, wracam do M....nastrajamy się powoli do boju :P

Edycik, cinnamon cookie, Bratek, Paryzetka83, Ejrene, Mundek lubią tę wiadomość

• AgaL Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kobietki brać się za prawko i zdawać!:) miałam te 14 lat temu jak zdawałam podobną sytuację do Majju, ale nie poddałam się i teraz nie wyobrażam sobie życia bez prowadzenia auta i tej niezależności:)
    nawet Paryż zaliczyłam i słynne ośmiopasmowe rondo:D

Cinnamonek i Ruby dołączam do grona tych co lubią przycisnąć ;)

Bratku dobrze, że jesteś :) brakowało mi Twoich postów:) i decyzja co do pracy-gratuluje!

Miłego wieczorku, wracam do M....nastrajamy się powoli do boju :P

Bratek lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agatia wrote:
    Ruby nawet nie wiem jak tu sie foto dodaje ;) poza tym moje pzaury mało kolorwe i pottzebuję inspiracji ;) 31 lat obgryzałam pazury, a teraz się zawzięłam i trochę zapuściłam i uczę się dopiero malowania ;)

Bratek mi ostatnio tłumaczyła, ale już zapomniałam jak się nazywała ta strona gdzie się wgrywa jakby te fotki...proszę się mi tu nie wykręcać kolorami czy słabymi umiejętnościami, to tylko my możemy to sprawiedliwie ocenić! ;)

• MamaTuśka Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2015, 18:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Bratku i spóźnialska reszto ;)

Nie mam zdjęcia bananowych. te dzisiejsze jutro w lepszym świetle spróbuję Wam zrobić. Zmieniłam, bo 4 tyg ten sam kolor to by było za długo :), ale wrócę do banana :)
    Ja na okrągło mam hybrydę, różne. Raczej jednokolorowe. Odkryciem są niebieskie i bananowe. Rewelacyjne kolory, bo coś ciekawego a nie za wiele :). Musicie spróbować.

Bratek lubi tę wiadomość

• agatia Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2015, 18:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamila część pytań jest durna to prawda ;) ale teraz nie ma kilku poprawnych odpowiedzi tylko zawsze jedna jest prawidłowa, więc łatwiej ;) część pytań to Tak Nie, więc 50/50, że się trafii ;)
    Ja niestety muszę dokupić kilkanaście godzin a jedna godzina to 60 zł :/ bo 6 mc bez jazdy to duża przerwa noni parkowanie równoległe tyłem u mnie kuleje, a na tym oblałam :/

• agatia Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2015, 18:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MamaTuśka ja ostatnio co 3-4 dni zmieniam pazurki bo maluję sama domowymi lakierami i szybko się ścierają. Ale lubię kolorowe właśnie niebieskie, żółte, różowe i do tego kropki lub różyczki :)

• Kamila ;) Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2015, 18:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie godzina jazdy 50zł ale najpierw chce ogarnac testy, i zdac je. Pozniej wykupie jazdy ostatni raz jezdzilam 2 lata temu i malo co pamietam :( :D

ma6n13bx3stfpcr8.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 listopada 2015, 18:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja poszłam w wasze ślady, pomalowałam przedwczoraj i już zaczynają odłazić :( muszę na te hybrydy się przejść :)

• Jasminowa Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2015, 18:18

Cytuj  /     /  Zgłoś

Nareszcie już jestem po pracy, po kąpieli i...już w piżamie. Miałam mega pracowity dzień. Zdążyłam Was nadrobić, popijając herbatkę z cytrynką i miodem.

Madzikk- bardzo pięknie Twój ukochany podśpiewywał, miło mi się zrobiło, że na mnie padło w tekście piosenki : } kciuki za HSG, a po przepchaniu będzie gol : )

Bratku- nareszcie wróciłaś. dobrze, że dzisiaj już ostatni dzień tej pracy, zobaczysz jaką ulgę poczujesz, gdy się jutro rano obudzisz : )

Majju- kciuki za jutrzejszą wizytę, wchłonie się pewnie, a co ma się nie wchłonąć.

Edycik- może spróbuj się codziennie rozciągać tak, aby porozciągać mięśnie kręgosłupa. Długo i powoli. Poza tym są takie maty z kolcami ( kosztują ok 70zł na allegro), kładziesz się na taką matę na 20-25 minut, plecy pokłute, zwiększa się ukrwienie i "puszczają" przykurcze mięśni. Mój mąż ma taką matę i codziennie się bawi w fakira, mówi, że mu bardzo pomaga na ból pleców : )

Cynamon- co za małpa z tej dentystki, skarga się należy. Powodzenia w nowym cyklu : )

Paryzetka- dobrze, że już lepiej się czujesz : )

cinnamon cookie, Bratek, Edycik, Paryzetka83, madzikk lubią tę wiadomość

https://www.maluchy.pl/ci-72052.png
‹‹ 905 906 907 908 909 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Bolesne miesiączki - skąd się biorą bóle miesiączkowe? Przyczyny, objawy, leczenie.

Bolesne miesiączki mogą występować nawet u 75% kobiet w wieku rozrodczym! Jakie są najczęstsze przyczyny bólu miesiączkowego? Czym jest bolesne miesiączkowanie pierwotne, a czym wtórne? Kiedy bolesne miesiączkowanie wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta wegetariańska i dieta wegańska w ciąży i podczas laktacji

Czy dieta wegetariańska i wegańska w ciąży oraz podczas laktacji to dobry pomysł? Na co należy zwrócić uwagę nie jedząc w tym okresie mięsa lub żadnych produktów pochodzenia zwięrzęcego? Czy jest to bezpieczne dla ciąży i rozwoju płodu, a potem niemowlęcia? Przeczytaj jak powinna wyglądać dieta mamy karmiącej i czy spożywane przez nią pokarmy mogą wpływać na dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Mierzenie temperatury podczas starań o dziecko - kiedy owulacja i dni płodne?

Temperatura ciała jest reakcją naszego organizmu na to co się w nim dzieje. Prawie wszyscy wiedzą, że temperatura ciała informuje nas, o tym, że nasz organizm walczy z infekcją. Niewiele osób zaś wie, że temperatura ciała może również dawać zaskakująco dokładne informacje na temat płodności kobiety! Wystarczą zaledwie 3 minuty dziennie, a nie wydając ani grosza dowiesz się więcej niż możesz przypuszczać. Sprawdź, po co mierzyć temperaturę podczas starania o ciążę. Dowiedz się, jak prawidłowo mierzyć temperaturę i w jaki sposób OvuFriend Ci w tym pomoże! 

CZYTAJ WIĘCEJ