Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
Ejrene wrote:Edytka ale masz śliczną obrączkę
dziękuję kochana :*
wzór wybrany w katalogu z apartu , a wykonane u zwykłego złotnika ze złota które dostałam od Rodziców ( pierścionki,jakiś sygnet itp) za obrączki z grawerem o ile sięgam pamięcią płaciliśmy 430złEjrene lubi tę wiadomość
-
Ejrene wrote:Byłam dziś. Z groszkiem wszystko ok, serce nadal bije
tylko krwiak trochę przez tydzień się zwiększył, ale ma szczęście nadal duży nie jest. Tak że luteine mam nadal i zakaz seksu z czego mąż będzie niepocieszony
A czuje się kobietki raczej dobrze:* mdłości mam czasem ale nie wymiotuje. Tylko sen mam dość kiepski.
kochana super że serduszko bijeahh widok musi być piękny
troszkę odpoczynku od seksu będziecie mieć,ale wszystko dla dziecka - mężulek zrozumie kochana -
Kjopa- przytulam
mam nadzieję, że poczujesz się lepiej : ) fakt, sporo pracy ostatnio, ale spodziewam się spowolnienia za 2-3 tygodnie, a za 5 chciałabym już pójść na zwolnienie : )
Agatia- zuch dziewczyna udało się fotkę wstawić : )ładne pazurki,
Ejrene- super, że znowu słyszałaś serduszko maluszka. A skoro szlaban na seks, to poradzicie sobie jakoś inaczej ; ). Ja dla odmiany śpię jak kamień, ledwo przyłożę głowę do poduszki i mam odlot.
Madzikk- najważniejsze, że masz już to za sobą. Wprawdzie nigdy tego badania nie miałam, ale zapewniam Cię, że poród na pewno nie boli mniej, rozwala wszelkie skale bólowe ; )
Reni- szkoda, że ujemna jednak. Na pewno ciężko Ukochanemu i to z innego kraju przyjechać na wyznaczoną datę, szczególnie, gdy pracuje. Może uda Wam się osiągnąć jakiś kompromis. Sprawdź kiedy on mógłby przyjechać i jakoś w tym czasie ? chyba, że to musi być jakiś specjalny dzień cyklu ? Coś wykombinujecie : )
Reni555 lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/ci-72052.png -
nick nieaktualnyagatia,edycik ładne wasze pazury, ale jakie łapy brązowe edycik
Agatia - jak na swoją pracę,kształtowanie + malowanie to całkiem sprawnie ci to idzie, ja to bardziej takie tłuczki mam
Nie wytrzymałam, dzieć zasnął o 16 ,ja o 18.30 i teraz m nas obudził,ale dzieć coś wstać nie może
Nieee u mnie to nie objaw cionszowy tylko jak mam dniówki, a wstaję o 5.30 to popołudniu dosłownie umieram i oczy samem mi się zamykająjutro już ostatnia i weekend!!!!
-
nick nieaktualnyErene super, a widać już coś po tobie? nie w sensie, że już tyjesz tylko czy ty widzisz coś typu inny kształt brzucha itp? wiem, że dla ludzi z zz zewnątrz to nie widoczne, chociaż jedni mówią że widzą po oczach?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 listopada 2015, 20:22
-
nick nieaktualny
-
Edycik cudo masz pazurki luks malina
Ruby u mnie daleko do kształtu i malowania bo to pierwszy raz bez obgryzaniaa ostro mialam obgryzione
kształt spróbuję nadać jak podrosną jeszcze
a malowanie to takie poerwszenpróby ,) ale może będzie lepiej z czasem
Edycik lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Jaśminowa haha mąż to samo powiedział
A serduszko widziałam na monitorze, lekarz mówił że na tak wczesnym etapie nie magą puszczać na głos bobto szkodzi.
Ruby to długo córa pospałaA Twój mąż tak późno z pracy przychodzi? Ktoś spostrzrgawczy może po cyckach zobaczyć bo z rozmiar conajmiej urosły- mąż mówi że wyglądają jak silikony bo takie pełne są ;p A brzucha nie miałam płaskiego i chyba mam taki sam, na razie zmiany nie widzę
-
nick nieaktualnyCześć. Ruby mnie wywołana do tablicy to nie miałam wyjścia i się pojawiłam. Dziękuję za myśli krążące w okół mnie. Dziś 33dc okresu niet ciąży niet nie wiem co się dzieje i to mnie dołuje ma maksa. do gina mam iść z powtórnymi wynikam 17OH Progesteron tylko k.... mogę je zrobić w 10dc. Dodatkowo nasz pracownik powiedział że odchodzi i na święta już go nie będzie czyli d... całe święta bez pomocy a mieliśmy nadzieję że chociaż jeden dzień nam ulży. Przepraszam za dołowanie. Edycik piękne pazurki. znikam
-
Cześć Dziewczyny
Ja po całym dniu wróciłam wreszcie do domu. Spotkałam koleżankę, okazało się, że w ciąży, nieplanowanej i złapałam doła... Nerwa mam, bo to mój 7dc, końcówka @ i zaczęły mnie kłuć jajniki. Nie wiem co jest grane, na zbliżającą się owulke raczej za wcześnie, bo cykle miałam 28-41 dni. Wysypuje mnie cały czas od ostatniej prawdopodobnej owulki i sama nie wiem co się dzieje. Nie kupiłam jeszcze testów owu i nie mogę sprawdzić czy się zbliża. Próbować czy czekać... Po ostatnim cyklu wydaje mi się, że im zaczęliśmy raczej za wcześnie, a potem jak mogła być owu to już mąż miał dość tego wymuszania...
Przepraszam, musiałam to z siebie wyrzucić.
Agatia, Edycik piękne macie te pazurki dziewczyny
Aga trzymam kciuki
Bratek najlepsza decyzja to odciąć się od niezdrowej atmosfery
Madzikk odpoczywaj
Ejrene dbaj o siebie!
Ruby ja też bez auta to jak bez nogiBratek, AgaL lubią tę wiadomość
29 l. - podejście nr 11. Ciekawe czy przyniesie szczęście...
"Nadzieja cichutko przysiadła w kącie, gdy spojrzała w oczy rzeczywistości..."