X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
Odpowiedz

Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać

Oceń ten wątek:
  • Kamila ;) Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2015, 19:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miłego Wieczorku...
    Uciekam na filmik ;)

ma6n13bx3stfpcr8.png
  • agatia Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2015, 19:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kjopa 3maj się kochana dzielnie. Ja swoją pierwszą ciążę też straciłam w listopadzie 3 lata temum

• Edycik Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2015, 20:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kobitki na tvn siedem zaczyna się w krzywmy zwierciadle z Griswoldami ..popijam winko i oglądam :)

ac328aa0b4365d167f634a4672b15680.png
  • Edycik Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2015, 20:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://static.pokazywarka.pl/i/6176196/160778/pazurki.jpg

moje kolory :)

Ejrene, EwelinaaKa, cinnamon cookie lubią tę wiadomość

• Edycik Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2015, 20:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kjopa3 wrote:
    Ja używam pokazywarka.pl

dzięki kochana, działa :) teraz Was pospamuję :P

• Edycik Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2015, 20:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ostatnio miałam takie :)

http://static.pokazywarka.pl/i/6176203/897584/pazurki2.jpg

MamaTuśka, AgaL, Mundek, Kamila ;) lubią tę wiadomość

• Ejrene Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2015, 20:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edytka ale masz śliczną obrączkę :)

Edycik lubi tę wiadomość

atdc15nmjt4tk663.png
  • Edycik Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2015, 20:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ejrene wrote:
    Edytka ale masz śliczną obrączkę :)

dziękuję kochana :*

wzór wybrany w katalogu z apartu , a wykonane u zwykłego złotnika ze złota które dostałam od Rodziców ( pierścionki,jakiś sygnet itp) za obrączki z grawerem o ile sięgam pamięcią płaciliśmy 430zł :)

Ejrene lubi tę wiadomość

• Ejrene Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2015, 20:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My też dawaliśmy trochę swojego złota tyle ile nazbieraliśmy :) ale aż na dwie nie było, o też u lokalnego złotnika zrobiliśmy ;)

Edycik lubi tę wiadomość

atdc15nmjt4tk663.png
  • Edycik Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2015, 20:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ejrene wrote:
    Byłam dziś. Z groszkiem wszystko ok, serce nadal bije :) tylko krwiak trochę przez tydzień się zwiększył, ale ma szczęście nadal duży nie jest. Tak że luteine mam nadal i zakaz seksu z czego mąż będzie niepocieszony ;)

A czuje się kobietki raczej dobrze:* mdłości mam czasem ale nie wymiotuje. Tylko sen mam dość kiepski.

kochana super że serduszko bije :D ahh widok musi być piękny
    troszkę odpoczynku od seksu będziecie mieć,ale wszystko dla dziecka - mężulek zrozumie kochana :)

• Jasminowa Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2015, 20:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kjopa- przytulam <3 mam nadzieję, że poczujesz się lepiej : ) fakt, sporo pracy ostatnio, ale spodziewam się spowolnienia za 2-3 tygodnie, a za 5 chciałabym już pójść na zwolnienie : )

Agatia- zuch dziewczyna udało się fotkę wstawić : )ładne pazurki,

Ejrene- super, że znowu słyszałaś serduszko maluszka. A skoro szlaban na seks, to poradzicie sobie jakoś inaczej ; ). Ja dla odmiany śpię jak kamień, ledwo przyłożę głowę do poduszki i mam odlot.

Madzikk- najważniejsze, że masz już to za sobą. Wprawdzie nigdy tego badania nie miałam, ale zapewniam Cię, że poród na pewno nie boli mniej, rozwala wszelkie skale bólowe ; )

Reni- szkoda, że ujemna jednak. Na pewno ciężko Ukochanemu i to z innego kraju przyjechać na wyznaczoną datę, szczególnie, gdy pracuje. Może uda Wam się osiągnąć jakiś kompromis. Sprawdź kiedy on mógłby przyjechać i jakoś w tym czasie ? chyba, że to musi być jakiś specjalny dzień cyklu ? Coś wykombinujecie : )

Reni555 lubi tę wiadomość

https://www.maluchy.pl/ci-72052.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 listopada 2015, 20:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agatia,edycik ładne wasze pazury, ale jakie łapy brązowe edycik :P
    Agatia - jak na swoją pracę,kształtowanie + malowanie to całkiem sprawnie ci to idzie, ja to bardziej takie tłuczki mam :D

Nie wytrzymałam, dzieć zasnął o 16 ,ja o 18.30 i teraz m nas obudził,ale dzieć coś wstać nie może :P
    Nieee u mnie to nie objaw cionszowy tylko jak mam dniówki, a wstaję o 5.30 to popołudniu dosłownie umieram i oczy samem mi się zamykają :) jutro już ostatnia i weekend!!!!

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 listopada 2015, 20:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Erene super, a widać już coś po tobie? nie w sensie, że już tyjesz tylko czy ty widzisz coś typu inny kształt brzucha itp? wiem, że dla ludzi z zz zewnątrz to nie widoczne, chociaż jedni mówią że widzą po oczach?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 listopada 2015, 20:22

• Jasminowa Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2015, 20:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edycik- też zwróciłam uwagę na Twoją obrączkę, bardzo ładna, pazurki też : )

Edycik lubi tę wiadomość

https://www.maluchy.pl/ci-72052.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 listopada 2015, 20:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madzikk współczuję bólu...ja mój poród w skali 1 do 10 daję 100! :P ale ja cienki bolo jestem :)

• agatia Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2015, 20:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edycik cudo masz pazurki luks malina :)
    Ruby u mnie daleko do kształtu i malowania bo to pierwszy raz bez obgryzania ;) a ostro mialam obgryzione :) kształt spróbuję nadać jak podrosną jeszcze :) a malowanie to takie poerwszenpróby ,) ale może będzie lepiej z czasem ;)

Edycik lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 listopada 2015, 20:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kjopaa jutro szybko zleci, będzie dobrze... ty jesteś silna babka :) a jak młody? spoko wszystko?

• Ejrene Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2015, 20:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jaśminowa haha mąż to samo powiedział :) A serduszko widziałam na monitorze, lekarz mówił że na tak wczesnym etapie nie magą puszczać na głos bobto szkodzi.

Ruby to długo córa pospała :) A Twój mąż tak późno z pracy przychodzi? Ktoś spostrzrgawczy może po cyckach zobaczyć bo z rozmiar conajmiej urosły- mąż mówi że wyglądają jak silikony bo takie pełne są ;p A brzucha nie miałam płaskiego i chyba mam taki sam, na razie zmiany nie widzę :)

atdc15nmjt4tk663.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 listopada 2015, 21:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć. Ruby mnie wywołana do tablicy to nie miałam wyjścia i się pojawiłam. Dziękuję za myśli krążące w okół mnie. Dziś 33dc okresu niet ciąży niet nie wiem co się dzieje i to mnie dołuje ma maksa. do gina mam iść z powtórnymi wynikam 17OH Progesteron tylko k.... mogę je zrobić w 10dc. Dodatkowo nasz pracownik powiedział że odchodzi i na święta już go nie będzie czyli d... całe święta bez pomocy a mieliśmy nadzieję że chociaż jeden dzień nam ulży. Przepraszam za dołowanie. Edycik piękne pazurki. znikam

• madka Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2015, 21:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Dziewczyny :-)
    Ja po całym dniu wróciłam wreszcie do domu. Spotkałam koleżankę, okazało się, że w ciąży, nieplanowanej i złapałam doła... Nerwa mam, bo to mój 7dc, końcówka @ i zaczęły mnie kłuć jajniki. Nie wiem co jest grane, na zbliżającą się owulke raczej za wcześnie, bo cykle miałam 28-41 dni. Wysypuje mnie cały czas od ostatniej prawdopodobnej owulki i sama nie wiem co się dzieje. Nie kupiłam jeszcze testów owu i nie mogę sprawdzić czy się zbliża. Próbować czy czekać... Po ostatnim cyklu wydaje mi się, że im zaczęliśmy raczej za wcześnie, a potem jak mogła być owu to już mąż miał dość tego wymuszania...
    Przepraszam, musiałam to z siebie wyrzucić.

Agatia, Edycik piękne macie te pazurki dziewczyny :-)

Aga trzymam kciuki :-)

Bratek najlepsza decyzja to odciąć się od niezdrowej atmosfery :-)

Madzikk odpoczywaj :-)

Ejrene dbaj o siebie!

Ruby ja też bez auta to jak bez nogi :-)

Bratek, AgaL lubią tę wiadomość

29 l. - podejście nr 11. Ciekawe czy przyniesie szczęście...
    "Nadzieja cichut­ko przy­siadła w kącie, gdy spoj­rzała w oczy rzeczywistości..." 

‹‹ 907 908 909 910 911 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Choroba Hashimoto a ciąża - co musisz wiedzieć?

Hashimoto co to za choroba i jak się objawia? Przede wszystkim charakteryzuje się przewlekłym stanem zapalnym tarczycy (tzw. limfocytowym zapaleniem tarczycy). Jak ją rozpoznać i jak leczyć? Hashimoto a ciąża - jaki wpływ może mieć choroba Hashimoto na płodność kobiet oraz przebieg ciąży?

CZYTAJ WIĘCEJ