Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyEjrene wrote:Jaśminowa haha mąż to samo powiedział
A serduszko widziałam na monitorze, lekarz mówił że na tak wczesnym etapie nie magą puszczać na głos bobto szkodzi.
Ruby to długo córa pospałaA Twój mąż tak późno z pracy przychodzi? Ktoś spostrzrgawczy może po cyckach zobaczyć bo z rozmiar conajmiej urosły- mąż mówi że wyglądają jak silikony bo takie pełne są ;p A brzucha nie miałam płaskiego i chyba mam taki sam, na razie zmiany nie widzę
Nie dzisiaj m był wcześniej, ale on na lapku a my spałyśmyale zwykle jest między 18- 19 tylko w piątki wcześniej czyli koło 16...to dość długo pracuje to fakt, ale przez dojazdy bo 1h w jedną stronę ma do pracy
-
nick nieaktualnykatiuszaa wrote:Cześć. Ruby mnie wywołana do tablicy to nie miałam wyjścia i się pojawiłam. Dziękuję za myśli krążące w okół mnie. Dziś 33dc okresu niet ciąży niet nie wiem co się dzieje i to mnie dołuje ma maksa. do gina mam iść z powtórnymi wynikam 17OH Progesteron tylko k.... mogę je zrobić w 10dc. Dodatkowo nasz pracownik powiedział że odchodzi i na święta już go nie będzie czyli d... całe święta bez pomocy a mieliśmy nadzieję że chociaż jeden dzień nam ulży. Przepraszam za dołowanie. Edycik piękne pazurki. znikam
Postaram się jakieś tańce szamańskie odprawić to może cykl się skończy...ściskam i wróć koniecznie! -
nick nieaktualnyMadka nie koniecznie, że jest ale jak np łykasz infolic to jajniki dają już wcześniej znać o sobie, dziewczyny pisały, że czują że jajniki pracują...ja po tym inozytolu + kwas foliowy czyli to samo co infolic też czułam wcześniej jajniki...wyrzucaj co musisz wszystkie to robimy:)
madka, Edycik lubią tę wiadomość
-
Pewnie, że dam radę. Dziękuję kochane
. To pierwsza data a później w kolejnych latach będzie inaczej. Taka chodzę zmyślona i nieprzytomna, nic mi się nie chcę. Do oczu mi łzy napływają jak sobie pomyśle, że miałabym tą kruszynkę pewnie już w ramionach i Święta w 4 byśmy spędzali. No ale co było to było i będzie ok. To tylko taka moja wewnętrzna ... Nie wiem co
.
Młody dobrze. Własnie ostatnio duuuużo go wyprzytulałam tą moją mądrale małą.
Ruby jak mój chodził na rano to też wstawałam tak o 4.30 i po połódniu często drzemkę sobie robiłam.
Wywaliło mi sterownik od dźwięku i mnie to wkurza. A teraz widzę, że mi nie zaznacza błędów.
Ładne paznokietki macie dziewczyny
Ejrene super, że widziałaś serduszko
Madzikk może miałaś przytkane jajoody bo ponoć wtedy bardziej boli. A teraz przepchane i pójdzie raz dwa
-
Ruby wrote:Madka nie koniecznie, że jest ale jak np łykasz infolic to jajniki dają już wcześniej znać o sobie, dziewczyny pisały, że czują że jajniki pracują...ja po tym inozytolu + kwas foliowy czyli to samo co infolic też czułam wcześniej jajniki...wyrzucaj co musisz wszystkie to robimy:)29 l. - podejście nr 11. Ciekawe czy przyniesie szczęście...
"Nadzieja cichutko przysiadła w kącie, gdy spojrzała w oczy rzeczywistości..."
-
nick nieaktualnymadka wrote:Łykam tylko wiesiołka, b6, wit. D, kwas foliowy i rutinoscorbin. Pierwszy raz biorę wiesiołka, może to to...
aaa to penie temu...ja tylko pół cyklu kiedyś brałam potem mi się znudziło bo nie widziałam poprawy w śluzie i dość dużo tego trzeba łykać, ale jakby gin zalecił to będę brać...ciekawa jestem co teraz wymyśli mądra głowamadka lubi tę wiadomość
-
Ruby najważniejsze, aby mądra
Bardzo dziękuję za dodanie na pierwszą stronęStrasznie mi miło
Ja pracuję zmianowo, tydzień na tydzień. Jak mam ranną zmianę to normalne, że po powrocie śpię, bo wstaję 4.30 rano. Ten tydzień niestety ciągle załatwiam sprawy mieszkaniowe, śpię tylko 4 h na dobę i dzisiaj już nie wyrabiam ze zmęczenia. Ale moje guupia główka nie pozwli mi się wcześniej położyćWiadomość wyedytowana przez autora: 26 listopada 2015, 21:32
Ruby lubi tę wiadomość
29 l. - podejście nr 11. Ciekawe czy przyniesie szczęście...
-
Dziewczyny a na co ten infolic? Bo tak o nim piszecie już jakiś czas, a ja dopiero zobaczyłam, że mam pudełko 20 saszetek w szafce, dostałam od tatusia
myślałam, że to kwas foliowy i stwierdziłam, że wybiorę najpierw ten co mam. A to jednak coś innego...?
-
nick nieaktualnyagatia wrote:Dziewczyny a na co ten infolic? Bo tak o nim piszecie już jakiś czas, a ja dopiero zobaczyłam, że mam pudełko 20 saszetek w szafce, dostałam od tatusia
myślałam, że to kwas foliowy i stwierdziłam, że wybiorę najpierw ten co mam. A to jednak coś innego...?
to jest kwas foliowy + inozytol - wspomagają pracę jajników
więcej tutaj: http://inofolic.pl/Edycik lubi tę wiadomość
-
W pn muszę zadzwonić umówić się na monitoring, bo jutro jakoś krótko mają otwarte. Jakoś nie mamnochoty się zapisywać, chociaż wiem, że powinnam...
w tym cyklu mierzę tempkę, żeby sprawdzić jak się ma do monitu, ale mierzę pod jęzorem bo w pochwie dostałam zakaz od rodzinnej z rakcji infekcji pęcherza.
-
Ruby wrote:to jest kwas foliowy + inozytol - wspomagają pracę jajników
więcej tutaj: http://inofolic.pl/nigdy o tym nie słyszałam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 listopada 2015, 21:50
-
nick nieaktualny
-
ojojoj ale rutinoskorbinu to nie można chyba
w ogóle nic rutyną
Pochodzi od ruty zwyczjnej - cyt z wiki: Ma silne działanie poronne, pisał o tym już Pliniusz Starszy. Do tej pory stosowana jest jako środek poronny w niektórych częściach świata. Jest jednak niebezpieczna – notowano przypadki śmiertelnych krwotoków z macicy po jej stosowaniu w celu poronnym[7].
;/
Mnie przed tym farmaceutka ostrzegała.Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 listopada 2015, 21:58
madka lubi tę wiadomość
-
Ruby a ten inofolic warto brać? Też nigdy nie słyszałam o tym. Mogę na własną rękę łykać? Niedługo chyba pół apteki wykupię, wierząc, że coś mi pomoże, hehe
Edycik lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMamaTuśka wrote:ojojoj ale rutinoskorbinu to nie można chyba
w ogóle rutyną
Pochodzi od ruty zwyczjnej - cyt z wiki: Ma silne działanie poronne, pisał o tym już Pliniusz Starszy. Do tej pory stosowana jest jako środek poronny w niektórych częściach świata. Jest jednak niebezpieczna – notowano przypadki śmiertelnych krwotoków z macicy po jej stosowaniu w celu poronnym[7].
;/
Mnie przed tym farmaceutka ostrzegała.
Ale ja nie łykam tegoa sama witamina c też ma działanie poronne?
MamaTuśka lubi tę wiadomość
-
MamaTuśka, ale się przestraszyłam... Słyszałam ostatnio, że wolno (od dziewczyny w ciąży), a jestem chora, więc od 3 dni biorę. Dzięki serdeczne za informację, już tego nie dotknę.
MamaTuśka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMamaTuśka wrote:Ja łykam omega optima start i tam jest wszystko kwasem foliowym i z wit. D w duzej dawce włącznie.
no już doczytałam, wczoraj i dzisiaj zrobiłam sobie szklankę wody z łyżką kwasu askorbinowego czyli witaminy c lewoskrętnej czystej...już wiem że tego nie można i używają tego jako środka poronnego, w odpowiednio dużych dawkach i czasie...o kurde...