Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
Cinnamonku mam zamiar się znieczulić,ale nie za duzo bo jutro na 9 rano mam jazdy
także nie poszaleję zbytnio.
My także z mężem oglądaliśmy Witaj Święty Mikołaju ;)nastrój przedświąteczny jest hihih.
Przypominałam sobie ja polecamy starszy film pt Fred Claus- brat świętego mikołaja,piekny i warto obejrzeć
Cinnamonku powiedz lepiej co Ty będzie lała w andrzejki? -
nick nieaktualnycinnamon cookie wrote:Dzień dobry!
Piąteeeeek!
Łiiiiii
Edycik piękne Twoje paznokietkija swoje mam na fb, tzn oznaczona jestem przez kosmetyczkę
współczuję bólu pleców, musisz się dziś znieczulić
a skusiłaś mnie wczoraj filmem, też z Mężem obejrzeliśmy
było śmiechu!!
Kjopa dobrze pamiętasz, mi właśnie rutinoscorbin wydłużył cykl a w 27dc dostałam mocnego plamieniawięc nie polecam, przynajmniej w większych dawkach...
Jakie plany Andrzejkowe macie?lanie wosku czy wódki?
u mnie zdecydowanie woda ta ognista -
nick nieaktualny
-
Cześć miśki:-)
Ruby o której wynik bety?
Jaśminowa ta ciąża to Ci chyba powera dodała;-))
Edycik pazurki super piękne:-)... choć nie moje klimaty ja mam skórę białą jak mleko (ty jak murzynka;-) czy tam Afroamerykanka;-)... i pazury naturalne i tylko odżywką pociągnięte, echhhh... nie miałam czasu na więcej ale to się w weekend zmieni fryzjer i malowanie pazurków sobie zamówiłam:-))
Witaj Bratku:-)
Kjopa nie znam się na tarczycy ale trzymam kciuki żeby było okej:-)
Renii tulam
Ja jutro wyruszam na szopinng juhuju;-PPP kupujemy kurtkę M. , buty synkowi, mnie też kurtkę i ja chciałam jeszcze jakieś fajne kiecki ze dwie:-) a co nie kupuję testów,nie robię bety to 100 w kieszeni została:-)Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 listopada 2015, 10:35
Edycik, majju, AgaL, Jasminowa, Bratek lubią tę wiadomość
10.01.2017 r. połówkowe księżniczki;-) - 472g cudu:*
-
nick nieaktualnyImię_Róży wrote:Cześć miśki:-)
Ruby o której wynik bety?
Jaśminowa ta ciąża to Ci chyba powera dodała;-))
Edycik pazurki super piękne:-)... choć nie moje klimaty ja mam skórę białą jak mleko (ty jak murzynka;-) czy tam Afroamerykanka;-)... i pazury naturalne i tylko odżywką pociągnięte, echhhh... nie miałam czasu na więcej ale to się w weekend zmieni fryzjer i malowanie pazurków sobie zamówiłam:-))
Witaj Bratku:-)
Kjopa nie znam się na tarczycy ale trzymam kciuki żeby było okej:-)
Renii tulam
Ja jutro wyruszam na szopinng juhuju;-PPP kupujemy kurtkę M. , buty synkowi, mnie też kurtkę i ja chciałam jeszcze jakieś fajne kiecki ze dwie:-) a co nie kupuję testów,nie robię bety to 100 w kieszeni została:-)
e to na bogato jutro:) szalej szalej
Wyniki pewnie koło 14 będą... -
sylwia92 wrote:Cześć Dziewczyny! Mam na imię Sylwia i bardzo miło mi Was wszystkie poznać. W październiku miałam robione łyżeczkowanie z powodu pustego jaja płodowego. Dzisiaj dostałam miesiączkę i zaczynamy starania z mężem. Testy owulacyjne są, ciążowe też no i odpowiednia bielizna do podsycenia nastroju też jest
Staram się nie nakręcać, ale mam cichą nadzieję że uda się znów za pierwszym razem tak jak wcześniej, tyle że tym razem zakończy się pomyślnie. Ja mam 23 lata, mąż 27 a razem jesteśmy już prawie 7 lat więc korci już o dzidziusia, tym bardziej ze jestem pielęgniarką na oddziale dziecięcym
-
Dzień dobry. Ale balety się szykują, fajnie fajnie. Jak tam chorowitki? Nalewki pomogły? Imię_rozy udanych zakupów! Też od razu po wizycie idę kupić sobie coś, pewnie na pocieszenie
Jasminowa, przepraszam ale jak piszesz o mdlosciach to ja się uśmiecham do komputera, takie to piękne
Mundek, Imię_Róży, Jasminowa lubią tę wiadomość
-
witam sie i ja
Ruby i tak trzymamy kciuki za bete
zapisałam sie do ginekolog na poniedziałek musze sie ostatecznie rozprawic z tymi infekcjami bo mam ich juz dosc...
Edycik paznokcie piękne ale też mi sie od razu rzuciła w oczy Twoja obrączka
Aga jak tam starania?
Bratek gratuluje odważnych decyzji
MamaTuśka zdecydowanie za wczesnie na pokazanie czegokolwiek...
Imię róży zazdoszcze jutrzejszego zakupowego szaleństwaEwelinaaKa, Edycik, Imię_Róży, AgaL, Jasminowa, Bratek lubią tę wiadomość
Mundek 26 lat z endometriozą
cykl 8
termin @ okolo 11.01.2016
długość cyklu ok 28dni -
Jakoś mi umknęły dwie strony ale już nadrobiłam
Edycik śliczne pazurki, obrączka raczej nie w moim typie ale za to chciałabym mieć Twoją karnację. Ja jestem wiecznie blada jak córka młynarza
Ruby, kciuki za betę oczywiście są
Lecę do ginka. Zajrzę po wizycie.
Edycik, AgaL, Jasminowa lubią tę wiadomość
-
Witam i ja
Maju powodzenia na wizycie.
Ruby trzymam kciuki za bete.
Jasminowa spokojnej drogi.
Edycik chyba lepiej do lekarza iść z tym kręgosłupem.Jasminowa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Majju kciuki trzymam za wizytę
Mundek, Edycik dziewczynki trochę kasy zachomikowałam, i po cichu myślę czy by jeszcze jakichś kozaczków jutro nie kupić
Kamila za ciebie też kciuki:-)Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 listopada 2015, 12:12
Edycik, Kamila ;) lubią tę wiadomość
-
Nie, to nie mój cykl
, naprawdę to czuję i beta z krwi >0,1, więc gdyby ccokolwiek było, byłaby chociaż w okolicy 1. Podobno rusza się z miejsca 3 dni po
Trudno...
Poza tym zatoki mnie łapią.
Luzuję.
Od przyszłego cyklu biorę tylko folic. Nie pilnuję dat. Rok sobie daję na zajście, albo odpuszczam całkiem. Niech "Góra" decyduje
Wiesiołek i cała reszta może działa, może nie, ale za bardzo moją głowę spina. Poza tym wodnisty śluz mam po nim.
No.
Edycik lubi tę wiadomość