Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMamaTuśka wrote:Nie, to nie mój cykl
, naprawdę to czuję i beta z krwi >0,1, więc gdyby ccokolwiek było, byłaby chociaż w okolicy 1. Podobno rusza się z miejsca 3 dni po
Trudno...
Poza tym zatoki mnie łapią.
Luzuję.
Od przyszłego cyklu biorę tylko folic. Nie pilnuję dat. Rok sobie daję na zajście, albo odpuszczam całkiem. Niech "Góra" decyduje
Wiesiołek i cała reszta może działa, może nie, ale za bardzo moją głowę spina. Poza tym wodnisty śluz mam po nim.
No.
a to ty już betę robiłaś? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCzęść wracam do żywych chyba dużo mi pomogło napisanie wam wczoraj co u mnie. Dziękuję że jesteście.
Edycik masz rację chyba wywołam nie będę czekać.
Melduję że was na bieżąco czytałam i wiem co u której słychać żeby nie było że całkiem was olałam.Ruby, Mundek, AgaL, madzikk, Jasminowa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykatiuszaa wrote:Część wracam do żywych chyba dużo mi pomogło napisanie wam wczoraj co u mnie. Dziękuję że jesteście.
Edycik masz rację chyba wywołam nie będę czekać.
Melduję że was na bieżąco czytałam i wiem co u której słychać żeby nie było że całkiem was olałam.
witamy Katiuszka, smutno tu bez ciebie i pusto było -
nick nieaktualnyEwelinaaKa wrote:Mialam lekki spadekw tym dniu...i wiadomo, że tli się nadzieja
swoją drogą tez myślę, że jest to za wcześnie
dlatego nie mierzę tempki bo wszystkie te spadki , wzloty, upadki itd by mnie za bardzo stresowały i nakręcały...al ekto wie Eewlinka wszystko jest możliwe:) tylko, że tyle rzeczy może zaburzyc tempke, że sama wiesz...ale zyczę ci z całego serca żeby to było to na co liczysz
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 listopada 2015, 12:38
EwelinaaKa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ruby wrote:dlatego nie mierzę tempki bo wszystkie te spadki , wzloty, upadki itd by mnie za bardzo stresowały i nakręcały...
al ekto wie Eewlinka wszystko jest możliwe:) tylko, że tyle rzeczy może zaburzyc tempke, że sama wiesz...ale zyczę ci z całego serca żeby to było to na co liczysz
To fakt, ale wiesz gdybym nie mierzyla to znalazlabym jakiś inny cudowny objaw ciążowymyślę, że każda z nas, no może większość zastanawia się np czy piersi bolą tak samo, a może trochę bardziej, czy podbrzusze boli itd. A tak naprawdę możemy mieć tysiące objawów za każdym razem, a gdy nam się uda nie musimy miec żadnych objawów.
Dziękuję za odpowiedźWiadomość wyedytowana przez autora: 27 listopada 2015, 12:47
-
nick nieaktualnyEwelinaaKa wrote:Laski odpowiecie czy jest możliwe zagniezdzenie w 4dpo???? Czysto teoretycznie tzn bez nakręcenia się
Zagnieżdżenie średnio występuje między 6 a 12 dniem cyklu ale że każde ciało jest inne to możesz mieć i wcześniej. Spadek temperatury świadczył by o zagnieżdżeniu jeżeli potem twoja temperatura wskoczy na wyżyny tzn wyżej niż po owu. (temperatura 3 fazowa) Nie ma co się nakręcać no chyba że zobaczysz 2 kreski na teście ciążowym w tedy nakręcanie jak najbardziej konieczneEwelinaaKa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEwelinaaKa wrote:To fakt, ale wiesz gdybym nie mierzyla to znalazlabym jakiś inny cudowny objaw ciążowy
myślę, że każda z nas, no może większość zastanawia się np czy piersi bolą tak samo, a może trochę bardziej, czy podbrzusze boli itd. A tak naprawdę możemy mieć tysiące objawów za każdym razem, a gdy nam się uda nie musimy miec żadnych objawów.
Dziękuję za odpowiedź
To prawda, nigdy to nie jest regułą, zarówno na @ jak i na ciąże mogą być te same objawy, tylko czas i dużo cierpliwości może nas uratować... -
nick nieaktualnyMamaTuśka wrote:Tak, przy okazji morfologii, która zresztą wyszła ok.
Pani w lab jest pewna, że nie byłaby ponizej 0,1... gdyby cokolwiek się ruszyło. To 22dc, 7dpo.
dla mnie to za wcześnie na betę, nawet mi to lekarz powiedział, że 11 dni po nawet z krwi nie musi wyjść...ale powtarzam słaba jestem w te klocki -
nick nieaktualnyRuby wrote:To prawda, nigdy to nie jest regułą, zarówno na @ jak i na ciąże mogą być te same objawy, tylko czas i dużo cierpliwości może nas uratować...
EwelinaaKa, Edycik, madka, Ruby, madzikk, Jasminowa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny