X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
Odpowiedz

Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 listopada 2015, 12:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MamaTuśka wrote:
    Nie, to nie mój cykl :), naprawdę to czuję i beta z krwi >0,1, więc gdyby ccokolwiek było, byłaby chociaż w okolicy 1. Podobno rusza się z miejsca 3 dni po ;)

Trudno...

Poza tym zatoki mnie łapią.
    Luzuję.

Od przyszłego cyklu biorę tylko folic. Nie pilnuję dat. Rok sobie daję na zajście, albo odpuszczam całkiem. Niech "Góra" decyduje :)

Wiesiołek i cała reszta może działa, może nie, ale za bardzo moją głowę spina :). Poza tym wodnisty śluz mam po nim.
    No :).

a to ty już betę robiłaś?

• EwelinaaKa Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2015, 12:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Laski odpowiecie czy jest możliwe zagniezdzenie w 4dpo???? Czysto teoretycznie tzn bez nakręcenia się

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 listopada 2015, 12:22

2da6343587.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 listopada 2015, 12:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwelinaaKa wrote:
    Laski odpowiecie czy jest możliwe zagniezdzenie w 4dpo???? Czysto teoretycznie tzn bez nakręcenia się

chyba za wcześnie 4 dni po, ale ja się nie znam...a czemu pytasz?

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 listopada 2015, 12:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Część wracam do żywych chyba dużo mi pomogło napisanie wam wczoraj co u mnie. Dziękuję że jesteście.
    Edycik masz rację chyba wywołam nie będę czekać.
    Melduję że was na bieżąco czytałam i wiem co u której słychać żeby nie było że całkiem was olałam.

Ruby, Mundek, AgaL, madzikk, Jasminowa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 listopada 2015, 12:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    katiuszaa wrote:
    Część wracam do żywych chyba dużo mi pomogło napisanie wam wczoraj co u mnie. Dziękuję że jesteście.
    Edycik masz rację chyba wywołam nie będę czekać.
    Melduję że was na bieżąco czytałam i wiem co u której słychać żeby nie było że całkiem was olałam.

witamy Katiuszka, smutno tu bez ciebie i pusto było :)

• EwelinaaKa Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2015, 12:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby wrote:
    chyba za wcześnie 4 dni po, ale ja się nie znam...a czemu pytasz?
    Mialam lekki spadekw tym dniu...i wiadomo, że tli się nadzieja :-) swoją drogą tez myślę, że jest to za wcześnie

2da6343587.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 listopada 2015, 12:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwelinaaKa wrote:
    Mialam lekki spadekw tym dniu...i wiadomo, że tli się nadzieja :-) swoją drogą tez myślę, że jest to za wcześnie

dlatego nie mierzę tempki bo wszystkie te spadki , wzloty, upadki itd by mnie za bardzo stresowały i nakręcały...:) al ekto wie Eewlinka wszystko jest możliwe:) tylko, że tyle rzeczy może zaburzyc tempke, że sama wiesz...ale zyczę ci z całego serca żeby to było to na co liczysz ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 listopada 2015, 12:38

EwelinaaKa lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 listopada 2015, 12:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby wrote:
    witamy Katiuszka, smutno tu bez ciebie i pusto było :)
    teraz tak mówisz ;) a pewnie się cieszyłaś że takiej marudy jak ja nie było ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 listopada 2015, 12:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    katiuszaa wrote:
    teraz tak mówisz ;) a pewnie się cieszyłaś że takiej marudy jak ja nie było ;)

hehe no ale w końcu zatęskniłam i do tablicy wywołam nie?! ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 listopada 2015, 12:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby wrote:
    hehe no ale w końcu zatęskniłam i do tablicy wywołam nie?! ;)
    no dobra w końcu zatęskniłaś
    0kiss3.gif

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 listopada 2015, 12:42

Ruby lubi tę wiadomość

• cinnamon cookie Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2015, 12:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katiuszka jak dzisiaj Twój humor? :*

11 cykl - <3 :)
    f2wl20mmrxkgechr.png
  • EwelinaaKa Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2015, 12:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby wrote:
    dlatego nie mierzę tempki bo wszystkie te spadki , wzloty, upadki itd by mnie za bardzo stresowały i nakręcały...:) al ekto wie Eewlinka wszystko jest możliwe:) tylko, że tyle rzeczy może zaburzyc tempke, że sama wiesz...ale zyczę ci z całego serca żeby to było to na co liczysz ;)

To fakt, ale wiesz gdybym nie mierzyla to znalazlabym jakiś inny cudowny objaw ciążowy :-) myślę, że każda z nas, no może większość zastanawia się np czy piersi bolą tak samo, a może trochę bardziej, czy podbrzusze boli itd. A tak naprawdę możemy mieć tysiące objawów za każdym razem, a gdy nam się uda nie musimy miec żadnych objawów.
    Dziękuję za odpowiedź :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 listopada 2015, 12:47

2da6343587.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 listopada 2015, 12:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwelinaaKa wrote:
    Bez nakręcania:
    Zagnieżdżenie średnio występuje między 6 a 12 dniem cyklu ale że każde ciało jest inne to możesz mieć i wcześniej. Spadek temperatury świadczył by o zagnieżdżeniu jeżeli potem twoja temperatura wskoczy na wyżyny tzn wyżej niż po owu. (temperatura 3 fazowa) Nie ma co się nakręcać no chyba że zobaczysz 2 kreski na teście ciążowym w tedy nakręcanie jak najbardziej konieczne ;)

EwelinaaKa lubi tę wiadomość

• MamaTuśka Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2015, 12:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby wrote:
    a to ty już betę robiłaś?

Tak, przy okazji morfologii, która zresztą wyszła ok.
    Pani w lab jest pewna, że nie byłaby ponizej 0,1... gdyby cokolwiek się ruszyło. To 22dc, 7dpo.

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cinnamon cookie wrote:
    Katiuszka jak dzisiaj Twój humor? :*
    Dziękuję ciut lepszy a twój?

Edycik, cinnamon cookie lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwelinaaKa wrote:
    To fakt, ale wiesz gdybym nie mierzyla to znalazlabym jakiś inny cudowny objaw ciążowy :-) myślę, że każda z nas, no może większość zastanawia się np czy piersi bolą tak samo, a może trochę bardziej, czy podbrzusze boli itd. A tak naprawdę możemy mieć tysiące objawów za każdym razem, a gdy nam się uda nie musimy miec żadnych objawów.
    Dziękuję za odpowiedź :-)

To prawda, nigdy to nie jest regułą, zarówno na @ jak i na ciąże mogą być te same objawy, tylko czas i dużo cierpliwości może nas uratować...:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 listopada 2015, 12:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MamaTuśka wrote:
    Tak, przy okazji morfologii, która zresztą wyszła ok.
    Pani w lab jest pewna, że nie byłaby ponizej 0,1... gdyby cokolwiek się ruszyło. To 22dc, 7dpo.

dla mnie to za wcześnie na betę, nawet mi to lekarz powiedział, że 11 dni po nawet z krwi nie musi wyjść...ale powtarzam słaba jestem w te klocki ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 listopada 2015, 12:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby wrote:
    To prawda, nigdy to nie jest regułą, zarówno na @ jak i na ciąże mogą być te same objawy, tylko czas i dużo cierpliwości może nas uratować...:)
    a co to jest cierpliwość?? może kupię w aptecę

EwelinaaKa, Edycik, madka, Ruby, madzikk, Jasminowa lubią tę wiadomość

• EwelinaaKa Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2015, 12:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak, tak dziewczyny bez nakręca , dziękuję :-) ma któraś młotek, aby wbić sobie to do pustej głowy :-P

MamaTuska chyba za szybko nawet na betę, ale ja się zbytnio nie znam.

2da6343587.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 listopada 2015, 12:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    katiuszaa wrote:
    a co to jest cierpliwość?? może kupię w aptecę

cos czego i ja mam solidne niedobry , jak znajdziesz takowa w aptece to daj znac ;)

madka, katiuszaa lubią tę wiadomość

‹‹ 911 912 913 914 915 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Witaminy niezbędne podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia

Organizm podczas ciąży ma wyjątkowe potrzeby na składniki odżywcze, witaminy i minerały. Które są szczególnie istotne? Czego nie może zabraknąć w diecie przyszłej mamy? Jakie witaminy warto zażywać podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z płodnością, brak owulacji? 3 przepisy na koktajle wspierające owulację.

Sprawdź jak pyszne i łatwe do zrobienia koktajle, mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę. Działaj kompleksowo i wspieraj swoje starania w naturalny sposób. Poznaj 3 propozycje przepisów na pyszne koktajle propłodnościowe. 

CZYTAJ WIĘCEJ