Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyEwelinaaKa wrote:Aga ta pomyłka z "mamusia " to musi być znak
EwelinaaKa, AgaL lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyImię_Róży wrote:Majju tulam:-)
Ruby zaraz beta odbierasz osobiście czy przez neta?
tak właśnie się logowałam jużkilk arazy przez neta (chociaż i tak szybko wzrokiem uciekałam ) i napisali normy i tam gdzi epowinien być wynik to: wynik wykonywany! także nie wiem czy oni widza ze sie juz logowałam setki razy czy tak robią -
Przypomina mi mojego byłego szefa z wyglądu, wszyscy się go bali a mnie się z tym głodem kojarzył i śmieszył
a jego wkurzało, że przed nim nie drżę
...skądinąd sympatyczny złośliwy ryjek z tego głoda;-PEdycik, katiuszaa, Jasminowa, Bratek lubią tę wiadomość
10.01.2017 r. połówkowe księżniczki;-) - 472g cudu:*
-
nick nieaktualny
-
Ha ha Ruby ja jak robiłam betę to też się logowałam tysiąc razy:-) i jak wczytywało stronę do miałam wyrzuty adrenaliny co chwilę, że zaraz zobaczę wyniyk...chyba pomyśleli że jakaś nawiedzona...aż synuś zalał laptopa i musiałam czekać 1,5 dnia aż M. go odpali znowu;-)))
oooo;-((( doczytałam Ruby przytulaski:-*Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 listopada 2015, 13:55
10.01.2017 r. połówkowe księżniczki;-) - 472g cudu:*
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPierwszy raz robiłam test z krwi chyba temu tak to na mnie wpłynęło...kurde jeszcze tyle ludzi dookoła a ja ze świeczkami w oczach siedzę..no ale przeciez tego i tak się spodziewała...nie da się chyba emocji trzymać na wodzach ...dzięki kochane jesteście...
-
Dziękuję dziewczyny jesteście kochane. Muszę się jakoś ogarnąć bo dużo informacji i muszę sobie wszystko ułożyć w głowie. Ruby łączę się z Tobą w bólu :* Nie przejmuj się płaczem, ja przed chwilą beczałam w autobusie. Pewnie ludzie myśleli, że chłopak mnie rzucił.