X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
Odpowiedz

Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać

Oceń ten wątek:
  • madka Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2015, 16:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby, Majju :-( Trzymajcie się cieplutko!

29 l. - podejście nr 11. Ciekawe czy przyniesie szczęście...
    "Nadzieja cichut­ko przy­siadła w kącie, gdy spoj­rzała w oczy rzeczywistości..." 

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 listopada 2015, 16:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Podoba mi się "seks na pocieszenie" w końcu nie prokreacja ;)

majju, Ruby, MamaTuśka, Natalii00, Edycik lubią tę wiadomość

• MamaTuśka Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2015, 16:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj dziewczyny, fajnie tu zajrzeć w ciągu dnia, nawet jak nie jest super kolorowo.

Co mogę powiedzieć, życzyłabym nam wszystkim upragnionych ciąż... to powinno być takie proste - @, połowa cyklu, owulacja, przytulania co 2-3 dni i na bank ciąża..., no bo jak inaczej...

A tu życie swój scenariusz ma.

Nie wiem, chcę wierzyć, że za każdym razem "tak miało być", że natura wie, co robi, że przecież to nie jest koncert życzeń i może ktoś odgórnie wybiera dla mnie lepszy scenariusz, chociaż zupełnie nie po mojej myśli.

A tyle kobiet ryczy jak widzą dwie kreski... ehhh...

madziaw88, Natalii00, AgaL lubią tę wiadomość

• madziaw88 Ekspertka

Wysłany: 27 listopada 2015, 17:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MamaTuśka wrote:
    Oj dziewczyny, fajnie tu zajrzeć w ciągu dnia, nawet jak nie jest super kolorowo.

Co mogę powiedzieć, życzyłabym nam wszystkim upragnionych ciąż... to powinno być takie proste - @, połowa cyklu, owulacja, przytulania co 2-3 dni i na bank ciąża..., no bo jak inaczej...

A tu życie swój scenariusz ma.

Nie wiem, chcę wierzyć, że za każdym razem "tak miało być", że natura wie, co robi, że przecież to nie jest koncert życzeń i może ktoś odgórnie wybiera dla mnie lepszy scenariusz, chociaż zupełnie nie po mojej myśli.

A tyle kobiet ryczy jak widzą dwie kreski... ehhh...

Piękne słowa, oby się wszystkim spełniły. Mi @ wypada 5.12, cykle ok. 34 dni, 4 cykl starań. Owulacja była chyba w sb. Kiedy testujemy??:)

16ud43r8bgfa44ek.png
  • MamaTuśka Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2015, 17:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie beta dziś <0,1 i ogólnie nie ciążowo się widzę, serio ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 listopada 2015, 17:20

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 listopada 2015, 17:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam dziś drugi dzień @, czekam na owulację i bierzemy się z mężem do roboty. Na razie żadnych badań nie robiłam, poza podstawowymi morfologią, TSH i takie tam. Miejmy nadzieję że się uda, a jak się nie uda to będziemy dalej próbować. Ja się staram nie nakręcać i podejść do tego zupełnie na luzie, bo wiem że później ciężko sobie poradzić z tym jak się nie uda ...

• Edycik Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2015, 17:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kobitki a ja już w domku idę się szykować na urodziny koleżanki.
    W komiku mąż napalił i po drinku zrobił,troszkę nam się nie chce wychodzic z domku no ale obiecałam,że będziemy.

majju pochwal się wsiorkiem, popij winka, a bzykanko jak będzie na pocieszenie to pewnie poprawi humorek :D

MamaTuśka przykro mi z powodu bety.

MamaTuśka lubi tę wiadomość

ac328aa0b4365d167f634a4672b15680.png
  • cinnamon cookie Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2015, 18:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edycik udanej imprezki :) ja jeszcze trochę i do domku, walnę jakieś winko dziś i obejrzymy "Take this waltz" bo ściągnął się w nocy :) Aguś powiem jutro czy dobry :)

MamaTuska przytulam :*

MamaTuśka, Edycik, AgaL lubią tę wiadomość

11 cykl - <3 :)
    f2wl20mmrxkgechr.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 listopada 2015, 18:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też już w domku ;) Edycik dobrej zabawy. Widzę że tu dziś znowu chlańsko się zapowiada. To ja zostanę tą trzeźwą

Edycik lubi tę wiadomość

• Jasminowa Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2015, 18:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny- witam wszyskie wieczorową porą, a szczególnie mocno ściskam, przytulam Majju, Ruby i Katiuszkę <3 Widocznie to ma być nie ten, a kolejny cykl : )
    W końcu zaskoczy, nie ma bata, żeby było inaczej!

katiuszaa, majju lubią tę wiadomość

https://www.maluchy.pl/ci-72052.png
  • Kjopa3 Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2015, 19:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby przykro mi :-(

Majju oby luteinka pomogła a HSG osławione swą mocą sprawiło szybkie zaciążenie ;-).

Przytulam Was kochane.

Edycik udanej imprezki :-).

Katiuszaa ja też zostaje tą trzeźwą. Choć nie wiem czy jutro czegoś nie walnę sobie ale nie piłam już tak dawno. Ogólnie mogę nazwać się abstynentką :-). Za to mam ochotę ostatnio zapalić sobie papieroska. Jak już raz rzuciłam to i drugi raz by mi się udało.

Sylwia92 to trzymam kciuki za szybkie dwie kreseczki.

majju lubi tę wiadomość

f2wlx1hpc3bq5aq6.png
    19 cykl starań-od 10.2014r.-14 cpp <3
    06.07.2009r - synuś
    04.2015r- 10tc [*]
  • majju Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2015, 19:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję za słowa otuchy, mam nadzieję, że będzie tak jak mówicie, oby :)
    Mam pytanie do dziewczyn biorących luteinę dopochwowo. Jak jest potem z seksem? Mam brać 1 tabletkę wieczorem, ale to chyba lepiej po <3 co nie? Przepraszam za głupie pytania, myślałam że ginka mi przepisała luteinę pod język, dopiero przy wykupowaniu w aptece się okazało że w tej dawce jest tylko dowcipnie. No i naczytałam się duże o skutkach ubocznych brania luteiny... Ech :/

qdkkqps67blqh0e0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 listopada 2015, 19:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja wróciłam do domku i małż zrobił pyszną kolację , frytki z kurczakiem w winie , było pysznie i humorek lepszy...jakoś to będzie...gin dzwonił, że mam odstawić acardy i inne cuda i jak dostanę @ to mam przyjść w trakcie @....

Majjuja brałam 10 dni i powiem ci, że my w tym czasie nie seksiliśmy się :( ja brałam po 3 tabsy rano i wieczorem dziennie...masakra, potem wypływają resztki z ciebie także seksik przed lutką :)

Sylwia powodzenia, najlepszy okres prze tobą :)

Cynamon daj znać jak film bo jak dobry to go też łyknę :)

Katiuszka matka trzeźwości się znalazła nooo :)

MamaTuśka ściska mam taką samą betę z dzisiaj, ale twoja 7 dni po - może jeszcze zaskoczy :)

Kjopaaa ja dzisiaj jednego zapaliłam :P

Jaśminowa, Madka - dziękuję :*

Edycik miłej imprezki :)

Wszystkim wam dziewczyny dziękuję za słowa pocieszenia, uściski , dajecie ogromne wsparcie i będę starała odwdzięczyć się tym samym :*

a teraz czas na drinka ;)

majju, AgaL, Jasminowa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 listopada 2015, 19:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maju skutki uboczne są wszędzie nie przejmuj się nimi. Dopochwowo nie ma problemu z <3 oczywiście że lepiej po ale nic się nie stanie jak będzie przed kilka razy tak miałam i m się śmiał że dopycha ją w odpowiednie miejsce ;) Ta dopochwowa jest mocniejsza i pewnie dlatego Ci ją przepisała

majju lubi tę wiadomość

• Edycik Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2015, 19:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cinnamonku,katiuszka,Kjopa ,Ruby dziękuję :) tak właśnie zamierzam dziś walnąć kielonka a może dwa i dobrze się pobawić.
    Prawdę mówiąc wykąpana jestem,umalowana no prawie gotowa a oczy mi się zamykają.
    Jednak balety na końcu tygodnia to nie dla mnie bo już czuję się zmęczona,w dodatku plecy bolą dalej :(

Maż mówi że marudzę jak starsza pani :P

A na polsacie zaraz zaczyna się kevin sam w nowym yorku :D

miłego wieczorku kochane

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 listopada 2015, 19:49

Ruby, AgaL lubią tę wiadomość

ac328aa0b4365d167f634a4672b15680.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 listopada 2015, 19:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby wrote:
    Katiuszka matka trzeźwości się znalazła nooo :)
    Matka to na razie nie ale miło by było ;) chodź mając pracowników to jakby się dzieci małe miało tylko bardziej wku...

Ruby lubi tę wiadomość

• majju Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2015, 19:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję, bardzo, jesteście skarbnicą wiedzy.
    Niech Wam Bozia w dzieciach wynagrodzi : ) :) :)

qdkkqps67blqh0e0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 listopada 2015, 19:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    majju wrote:
    Dziękuję, bardzo, jesteście skarbnicą wiedzy.
    Niech Wam Bozia w dzieciach wynagrodzi : ) :) :)
    poproszę ;)

MamaTuśka lubi tę wiadomość

• majju Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2015, 20:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wylogowuję się na weekend, czas na chillout :)
    Trzymajcie się cieplutko :*

Ruby, Jasminowa, katiuszaa, cinnamon cookie, Paryzetka83, Kjopa3 lubią tę wiadomość

qdkkqps67blqh0e0.png
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2015, 21:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cinnamon cookie wrote:
    Ja się pytam czemu my tak daleko od siebie mieszkamy?!

PODBIJAM.....dlaczego??:(

<3 Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę <3
‹‹ 915 916 917 918 919 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza: niewidzialna choroba, która dotyka miliony Polek

Szacuje się, że w Polsce około 2 miliony kobiet cierpi na endometriozę. W artykule dowiesz się o najnowszych metodach diagnozowania i leczenia endometriozy, a także poznasz osobistą historię Małgorzaty, która walczyła z tą chorobą przez 5 lat, aby wreszcie zobaczyć światło w tunelu na swojej drodze do macierzyństwa.

CZYTAJ WIĘCEJ

Niedoczynność tarczycy podczas starania o dziecko

Tarczyca to niewielki gruczoł umiejscowiony na szyi człowieka, który wytwarza hormony i ma ogromny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Dlaczego tak często obniża płodność kobiety? Jak rozpoznać najczęstsze choroby tarczycy: niedoczynność i nadczynność? Przeczytaj w eksperckim artykule w całości poświęconym tarczycy! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kwasy Omega-3 - ważny składnik w diecie przyszłej mamy

Kwasy omega-3 są bardzo istotnym składnikiem w diecie, o którym warto pomyśleć już na etapie starań o dziecko. Idealnie, aby po konsultacji z lekarzem, suplementować kwasy już od pierwszych dni ciąży. Dlaczego są takie ważne? Jaką pełnią rolę? Jak wybrać odpowiedni suplement? 

CZYTAJ WIĘCEJ