Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Oj dziewczyny, fajnie tu zajrzeć w ciągu dnia, nawet jak nie jest super kolorowo.
Co mogę powiedzieć, życzyłabym nam wszystkim upragnionych ciąż... to powinno być takie proste - @, połowa cyklu, owulacja, przytulania co 2-3 dni i na bank ciąża..., no bo jak inaczej...
A tu życie swój scenariusz ma.
Nie wiem, chcę wierzyć, że za każdym razem "tak miało być", że natura wie, co robi, że przecież to nie jest koncert życzeń i może ktoś odgórnie wybiera dla mnie lepszy scenariusz, chociaż zupełnie nie po mojej myśli.
A tyle kobiet ryczy jak widzą dwie kreski... ehhh...madziaw88, Natalii00, AgaL lubią tę wiadomość
-
MamaTuśka wrote:Oj dziewczyny, fajnie tu zajrzeć w ciągu dnia, nawet jak nie jest super kolorowo.
Co mogę powiedzieć, życzyłabym nam wszystkim upragnionych ciąż... to powinno być takie proste - @, połowa cyklu, owulacja, przytulania co 2-3 dni i na bank ciąża..., no bo jak inaczej...
A tu życie swój scenariusz ma.
Nie wiem, chcę wierzyć, że za każdym razem "tak miało być", że natura wie, co robi, że przecież to nie jest koncert życzeń i może ktoś odgórnie wybiera dla mnie lepszy scenariusz, chociaż zupełnie nie po mojej myśli.
A tyle kobiet ryczy jak widzą dwie kreski... ehhh...
Piękne słowa, oby się wszystkim spełniły. Mi @ wypada 5.12, cykle ok. 34 dni, 4 cykl starań. Owulacja była chyba w sb. Kiedy testujemy?? -
nick nieaktualnyJa mam dziś drugi dzień @, czekam na owulację i bierzemy się z mężem do roboty. Na razie żadnych badań nie robiłam, poza podstawowymi morfologią, TSH i takie tam. Miejmy nadzieję że się uda, a jak się nie uda to będziemy dalej próbować. Ja się staram nie nakręcać i podejść do tego zupełnie na luzie, bo wiem że później ciężko sobie poradzić z tym jak się nie uda ...
-
Kobitki a ja już w domku idę się szykować na urodziny koleżanki.
W komiku mąż napalił i po drinku zrobił,troszkę nam się nie chce wychodzic z domku no ale obiecałam,że będziemy.
majju pochwal się wsiorkiem, popij winka, a bzykanko jak będzie na pocieszenie to pewnie poprawi humorek
MamaTuśka przykro mi z powodu bety.
MamaTuśka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny- witam wszyskie wieczorową porą, a szczególnie mocno ściskam, przytulam Majju, Ruby i Katiuszkę
Widocznie to ma być nie ten, a kolejny cykl : )
W końcu zaskoczy, nie ma bata, żeby było inaczej!katiuszaa, majju lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/ci-72052.png -
Ruby przykro mi
Majju oby luteinka pomogła a HSG osławione swą mocą sprawiło szybkie zaciążenie.
Przytulam Was kochane.
Edycik udanej imprezki.
Katiuszaa ja też zostaje tą trzeźwą. Choć nie wiem czy jutro czegoś nie walnę sobie ale nie piłam już tak dawno. Ogólnie mogę nazwać się abstynentką. Za to mam ochotę ostatnio zapalić sobie papieroska. Jak już raz rzuciłam to i drugi raz by mi się udało.
Sylwia92 to trzymam kciuki za szybkie dwie kreseczki.majju lubi tę wiadomość
-
Dziękuję za słowa otuchy, mam nadzieję, że będzie tak jak mówicie, oby
Mam pytanie do dziewczyn biorących luteinę dopochwowo. Jak jest potem z seksem? Mam brać 1 tabletkę wieczorem, ale to chyba lepiej poco nie? Przepraszam za głupie pytania, myślałam że ginka mi przepisała luteinę pod język, dopiero przy wykupowaniu w aptece się okazało że w tej dawce jest tylko dowcipnie. No i naczytałam się duże o skutkach ubocznych brania luteiny... Ech
-
nick nieaktualnyJa wróciłam do domku i małż zrobił pyszną kolację , frytki z kurczakiem w winie , było pysznie i humorek lepszy...jakoś to będzie...gin dzwonił, że mam odstawić acardy i inne cuda i jak dostanę @ to mam przyjść w trakcie @....
Majjuja brałam 10 dni i powiem ci, że my w tym czasie nie seksiliśmy sięja brałam po 3 tabsy rano i wieczorem dziennie...masakra, potem wypływają resztki z ciebie także seksik przed lutką
Sylwia powodzenia, najlepszy okres prze tobą
Cynamon daj znać jak film bo jak dobry to go też łyknę
Katiuszka matka trzeźwości się znalazła nooo
MamaTuśka ściska mam taką samą betę z dzisiaj, ale twoja 7 dni po - może jeszcze zaskoczy
Kjopaaa ja dzisiaj jednego zapaliłam
Jaśminowa, Madka - dziękuję :*
Edycik miłej imprezki
Wszystkim wam dziewczyny dziękuję za słowa pocieszenia, uściski , dajecie ogromne wsparcie i będę starała odwdzięczyć się tym samym :*
a teraz czas na drinka
majju, AgaL, Jasminowa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMaju skutki uboczne są wszędzie nie przejmuj się nimi. Dopochwowo nie ma problemu z
oczywiście że lepiej po ale nic się nie stanie jak będzie przed kilka razy tak miałam i m się śmiał że dopycha ją w odpowiednie miejsce
Ta dopochwowa jest mocniejsza i pewnie dlatego Ci ją przepisała
majju lubi tę wiadomość
-
Cinnamonku,katiuszka,Kjopa ,Ruby dziękuję
tak właśnie zamierzam dziś walnąć kielonka a może dwa i dobrze się pobawić.
Prawdę mówiąc wykąpana jestem,umalowana no prawie gotowa a oczy mi się zamykają.
Jednak balety na końcu tygodnia to nie dla mnie bo już czuję się zmęczona,w dodatku plecy bolą dalej
Maż mówi że marudzę jak starsza pani
A na polsacie zaraz zaczyna się kevin sam w nowym yorku
miłego wieczorku kochane
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 listopada 2015, 19:49
Ruby, AgaL lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny