X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
Odpowiedz

Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać

Oceń ten wątek:
  • madka Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2015, 16:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby, Majju :-( Trzymajcie się cieplutko!

29 l. - podejście nr 11. Ciekawe czy przyniesie szczęście...
    "Nadzieja cichut­ko przy­siadła w kącie, gdy spoj­rzała w oczy rzeczywistości..." 

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 listopada 2015, 16:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Podoba mi się "seks na pocieszenie" w końcu nie prokreacja ;)

majju, Ruby, MamaTuśka, Natalii00, Edycik lubią tę wiadomość

• MamaTuśka Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2015, 16:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj dziewczyny, fajnie tu zajrzeć w ciągu dnia, nawet jak nie jest super kolorowo.

Co mogę powiedzieć, życzyłabym nam wszystkim upragnionych ciąż... to powinno być takie proste - @, połowa cyklu, owulacja, przytulania co 2-3 dni i na bank ciąża..., no bo jak inaczej...

A tu życie swój scenariusz ma.

Nie wiem, chcę wierzyć, że za każdym razem "tak miało być", że natura wie, co robi, że przecież to nie jest koncert życzeń i może ktoś odgórnie wybiera dla mnie lepszy scenariusz, chociaż zupełnie nie po mojej myśli.

A tyle kobiet ryczy jak widzą dwie kreski... ehhh...

madziaw88, Natalii00, AgaL lubią tę wiadomość

• madziaw88 Ekspertka

Wysłany: 27 listopada 2015, 17:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MamaTuśka wrote:
    Oj dziewczyny, fajnie tu zajrzeć w ciągu dnia, nawet jak nie jest super kolorowo.

Co mogę powiedzieć, życzyłabym nam wszystkim upragnionych ciąż... to powinno być takie proste - @, połowa cyklu, owulacja, przytulania co 2-3 dni i na bank ciąża..., no bo jak inaczej...

A tu życie swój scenariusz ma.

Nie wiem, chcę wierzyć, że za każdym razem "tak miało być", że natura wie, co robi, że przecież to nie jest koncert życzeń i może ktoś odgórnie wybiera dla mnie lepszy scenariusz, chociaż zupełnie nie po mojej myśli.

A tyle kobiet ryczy jak widzą dwie kreski... ehhh...

Piękne słowa, oby się wszystkim spełniły. Mi @ wypada 5.12, cykle ok. 34 dni, 4 cykl starań. Owulacja była chyba w sb. Kiedy testujemy??:)

16ud43r8bgfa44ek.png
  • MamaTuśka Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2015, 17:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie beta dziś <0,1 i ogólnie nie ciążowo się widzę, serio ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 listopada 2015, 17:20

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 listopada 2015, 17:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam dziś drugi dzień @, czekam na owulację i bierzemy się z mężem do roboty. Na razie żadnych badań nie robiłam, poza podstawowymi morfologią, TSH i takie tam. Miejmy nadzieję że się uda, a jak się nie uda to będziemy dalej próbować. Ja się staram nie nakręcać i podejść do tego zupełnie na luzie, bo wiem że później ciężko sobie poradzić z tym jak się nie uda ...

• Edycik Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2015, 17:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kobitki a ja już w domku idę się szykować na urodziny koleżanki.
    W komiku mąż napalił i po drinku zrobił,troszkę nam się nie chce wychodzic z domku no ale obiecałam,że będziemy.

majju pochwal się wsiorkiem, popij winka, a bzykanko jak będzie na pocieszenie to pewnie poprawi humorek :D

MamaTuśka przykro mi z powodu bety.

MamaTuśka lubi tę wiadomość

ac328aa0b4365d167f634a4672b15680.png
  • cinnamon cookie Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2015, 18:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edycik udanej imprezki :) ja jeszcze trochę i do domku, walnę jakieś winko dziś i obejrzymy "Take this waltz" bo ściągnął się w nocy :) Aguś powiem jutro czy dobry :)

MamaTuska przytulam :*

MamaTuśka, Edycik, AgaL lubią tę wiadomość

11 cykl - <3 :)
    f2wl20mmrxkgechr.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 listopada 2015, 18:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też już w domku ;) Edycik dobrej zabawy. Widzę że tu dziś znowu chlańsko się zapowiada. To ja zostanę tą trzeźwą

Edycik lubi tę wiadomość

• Jasminowa Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2015, 18:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny- witam wszyskie wieczorową porą, a szczególnie mocno ściskam, przytulam Majju, Ruby i Katiuszkę <3 Widocznie to ma być nie ten, a kolejny cykl : )
    W końcu zaskoczy, nie ma bata, żeby było inaczej!

katiuszaa, majju lubią tę wiadomość

https://www.maluchy.pl/ci-72052.png
  • Kjopa3 Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2015, 19:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby przykro mi :-(

Majju oby luteinka pomogła a HSG osławione swą mocą sprawiło szybkie zaciążenie ;-).

Przytulam Was kochane.

Edycik udanej imprezki :-).

Katiuszaa ja też zostaje tą trzeźwą. Choć nie wiem czy jutro czegoś nie walnę sobie ale nie piłam już tak dawno. Ogólnie mogę nazwać się abstynentką :-). Za to mam ochotę ostatnio zapalić sobie papieroska. Jak już raz rzuciłam to i drugi raz by mi się udało.

Sylwia92 to trzymam kciuki za szybkie dwie kreseczki.

majju lubi tę wiadomość

f2wlx1hpc3bq5aq6.png
    19 cykl starań-od 10.2014r.-14 cpp <3
    06.07.2009r - synuś
    04.2015r- 10tc [*]
  • majju Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2015, 19:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję za słowa otuchy, mam nadzieję, że będzie tak jak mówicie, oby :)
    Mam pytanie do dziewczyn biorących luteinę dopochwowo. Jak jest potem z seksem? Mam brać 1 tabletkę wieczorem, ale to chyba lepiej po <3 co nie? Przepraszam za głupie pytania, myślałam że ginka mi przepisała luteinę pod język, dopiero przy wykupowaniu w aptece się okazało że w tej dawce jest tylko dowcipnie. No i naczytałam się duże o skutkach ubocznych brania luteiny... Ech :/

qdkkqps67blqh0e0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 listopada 2015, 19:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja wróciłam do domku i małż zrobił pyszną kolację , frytki z kurczakiem w winie , było pysznie i humorek lepszy...jakoś to będzie...gin dzwonił, że mam odstawić acardy i inne cuda i jak dostanę @ to mam przyjść w trakcie @....

Majjuja brałam 10 dni i powiem ci, że my w tym czasie nie seksiliśmy się :( ja brałam po 3 tabsy rano i wieczorem dziennie...masakra, potem wypływają resztki z ciebie także seksik przed lutką :)

Sylwia powodzenia, najlepszy okres prze tobą :)

Cynamon daj znać jak film bo jak dobry to go też łyknę :)

Katiuszka matka trzeźwości się znalazła nooo :)

MamaTuśka ściska mam taką samą betę z dzisiaj, ale twoja 7 dni po - może jeszcze zaskoczy :)

Kjopaaa ja dzisiaj jednego zapaliłam :P

Jaśminowa, Madka - dziękuję :*

Edycik miłej imprezki :)

Wszystkim wam dziewczyny dziękuję za słowa pocieszenia, uściski , dajecie ogromne wsparcie i będę starała odwdzięczyć się tym samym :*

a teraz czas na drinka ;)

majju, AgaL, Jasminowa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 listopada 2015, 19:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maju skutki uboczne są wszędzie nie przejmuj się nimi. Dopochwowo nie ma problemu z <3 oczywiście że lepiej po ale nic się nie stanie jak będzie przed kilka razy tak miałam i m się śmiał że dopycha ją w odpowiednie miejsce ;) Ta dopochwowa jest mocniejsza i pewnie dlatego Ci ją przepisała

majju lubi tę wiadomość

• Edycik Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2015, 19:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cinnamonku,katiuszka,Kjopa ,Ruby dziękuję :) tak właśnie zamierzam dziś walnąć kielonka a może dwa i dobrze się pobawić.
    Prawdę mówiąc wykąpana jestem,umalowana no prawie gotowa a oczy mi się zamykają.
    Jednak balety na końcu tygodnia to nie dla mnie bo już czuję się zmęczona,w dodatku plecy bolą dalej :(

Maż mówi że marudzę jak starsza pani :P

A na polsacie zaraz zaczyna się kevin sam w nowym yorku :D

miłego wieczorku kochane

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 listopada 2015, 19:49

Ruby, AgaL lubią tę wiadomość

ac328aa0b4365d167f634a4672b15680.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 listopada 2015, 19:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby wrote:
    Katiuszka matka trzeźwości się znalazła nooo :)
    Matka to na razie nie ale miło by było ;) chodź mając pracowników to jakby się dzieci małe miało tylko bardziej wku...

Ruby lubi tę wiadomość

• majju Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2015, 19:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję, bardzo, jesteście skarbnicą wiedzy.
    Niech Wam Bozia w dzieciach wynagrodzi : ) :) :)

qdkkqps67blqh0e0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 listopada 2015, 19:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    majju wrote:
    Dziękuję, bardzo, jesteście skarbnicą wiedzy.
    Niech Wam Bozia w dzieciach wynagrodzi : ) :) :)
    poproszę ;)

MamaTuśka lubi tę wiadomość

• majju Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2015, 20:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wylogowuję się na weekend, czas na chillout :)
    Trzymajcie się cieplutko :*

Ruby, Jasminowa, katiuszaa, cinnamon cookie, Paryzetka83, Kjopa3 lubią tę wiadomość

qdkkqps67blqh0e0.png
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2015, 21:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cinnamon cookie wrote:
    Ja się pytam czemu my tak daleko od siebie mieszkamy?!

PODBIJAM.....dlaczego??:(

<3 Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę <3
‹‹ 915 916 917 918 919 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Czego nie jeść  w ciąży - 7 produktów zabronionych

Ciąża to okres wzrostu apetytu i wielu zachcianek kulinarnych. Czy oznacza to zatem, że możesz pozwolić sobie na wszystko i jeść do woli? Niestety nie. Zapoznaj się czego nie jeść w ciąży, aby zachować bezpieczeństwo dla rozwijającego się płodu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Metody leczenia endometriozy - techniki leczenia, skuteczność, koszty

Endometrioza jest w dalszym ciągu bardzo tajemniczą chorobą. Nic dziwnego, że zarówno diagnostyka, jak i leczenie nie należą do łatwych. Jakie metody stosuje się w zależności od postaci endometriozy? Na czym polegają? Czy są one skuteczne? Jakie czynniki zwiększają szanse na powodzenie leczenia operacyjnego? Czy leczenie endometriozy jest drogie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

11 największych mitów dotyczących starania o dziecko, w które być może jeszcze wierzysz

Niektóre nieprawdziwe stwierdzenia przekazywane są z ust do ust tak długo, że bez zastanowienia w nie wierzymy. Przeczytaj jakie są największe mity na temat starania o dziecko i upewnij się, że „nie padłaś ich ofiarą”.

CZYTAJ WIĘCEJ