Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
Edycik wrote:Cinnamonku bo zamiast zajść w cionsze byśmy do AA musiały iść
takie spotkania w zacnym gronie mogłyby się kończyć porannym kacem
Edycik:D:D
Edycik lubi tę wiadomość
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
katiuszaa wrote:nie AA tylko JPEZPW (Jawnie Poprawiające Endometrium Za Pomocą Wina
)
No nie mogęco jedna to lepsza
cinnamon cookie, Edycik, Kamila ;), Jasminowa lubią tę wiadomość
-
Kobietki miłego wieczorku Wszystkim, tym pijącym dziś i nie
my oglądamy z M Kevina
A przed snem zacznę czytać książkę od Majju... nawet nie wiesz jaką przyjemność mi sprawiłaś, i te kilka słów od Ciebie dla nas:*Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 listopada 2015, 21:18
madziaw88, Edycik lubią tę wiadomość
-
MamaTuśka jeszcze chyba za wcześnie
Kciukam
Dziewczynki Kochane teraz mam wizytę teściowej, więc nie popiszę sobie. Jutro wyjeżdżamy na działkę, będę mniej przy necie. Cały dzień Was podczytywałam, to już chyba w nałóg weszłoFajnie mi tu
Wszystkim Wam życzę wspaniałego weekendu, miłych imprez, spontanicznych i przyjemnych przytulanek, zdrówka dla Chorowitków! Buziakicinnamon cookie, MamaTuśka, AgaL, Edycik, Jasminowa lubią tę wiadomość
29 l. - podejście nr 11. Ciekawe czy przyniesie szczęście...
"Nadzieja cichutko przysiadła w kącie, gdy spojrzała w oczy rzeczywistości..."
-
cinnamon cookie wrote:O M G.... Aga, film właśnie się kończy... Nie oglądam go już... Hmmmm kto Ci go polecił?
hahaha jak dla mnie jest w najłagodniejszym określeniu DZIWNY
P.S. Mąż mówi żeby przekazać, że jest "zachwycony" filmem
Hahaha poważnie?no to dobrze wiedzieć, nie będę oglądać
a Mężowi przekaż, że następny jaki polecam to Marsjanin! to już z mojego poleceniacinnamon cookie lubi tę wiadomość
-
madka wrote:MamaTuśka jeszcze chyba za wcześnie
Kciukam
Dziewczynki Kochane teraz mam wizytę teściowej, więc nie popiszę sobie. Jutro wyjeżdżamy na działkę, będę mniej przy necie. Cały dzień Was podczytywałam, to już chyba w nałóg weszłoFajnie mi tu
Wszystkim Wam życzę wspaniałego weekendu, miłych imprez, spontanicznych i przyjemnych przytulanek, zdrówka dla Chorowitków! Buziaki
Niby za wcześnie, ale dolna granica beta hcg>0,1 a poza tym nieciążowo się czuję zupełnie i okresowo bardzo -
MamaTuśka ja po objawach ostatniego cyklu byłam pewna, że to ciąża. W drugą stronę też to tak działa. Na objawy już nie liczę
MamaTuśka lubi tę wiadomość
29 l. - podejście nr 11. Ciekawe czy przyniesie szczęście...
"Nadzieja cichutko przysiadła w kącie, gdy spojrzała w oczy rzeczywistości..."
-
AgaL wrote:Hahaha poważnie?
no to dobrze wiedzieć, nie będę oglądać
a Mężowi przekaż, że następny jaki polecam to Marsjanin! to już z mojego poleceniaOk, przekazałam
zobaczymy, czy zaryzykuje
Włączamy teraz coś z filmów na dysku i do spania, dobranoc -
nick nieaktualnycinnamon cookie wrote:O M G.... Aga, film właśnie się kończy... Nie oglądam go już... Hmmmm kto Ci go polecił?
hahaha jak dla mnie jest w najłagodniejszym określeniu DZIWNY
P.S. Mąż mówi żeby przekazać, że jest "zachwycony" filmem
yyyy czyli nie oglądać?ja dzisiaj everesta dopiero oglądnęłam, spłakałam się, ale muszę powiedzieć, że to jest chore co oni wyprawiają...rozumiem przyjemność, ale na Boga gdzie w tym wszystkim jest przyjemność jak ręcę odpadają, iść nie możesz i czujesz , że umierasz?! to jest dla mnie chore...serio...za bardzo kocham żyć żeby takie coś mogło mi zaimponować...
i na dobranoc:) uwielbiam:
https://www.youtube.com/watch?v=MwpMEbgC7DAWiadomość wyedytowana przez autora: 27 listopada 2015, 23:55
-
jestem,żyję,mam kaca, wstałam i zaraz lecę na jazdy kobity
OMG miało być lajtowo a wróciliśmy o 5 i spałam aż dwie godziny
móiłam mężowi że musimy wyjść, ale On ze mną a chodź jeszcze na kolejkę kamikaze i tak co jakiś czas ...
plecy znieczuliłam,ale dziś masakra byleby wrócić do domku i iśc spać
miłego dzionka kobity :* -
Edycik no to nieźle zabalowaliście!
uważaj z tą jazdą dzisiaj
Ruby tak szczerze to ja bym tego filmu nikomu nie poleciłajest dziwny
obejrzeć można, jak każdy
ale zupełnie do nas nie trafił, dziwne zakończenie, jakiś taki.... Dziwny
heheh
Ja wczoraj wypiłam pół butelki wina, zaszumiało mi w głowie, nie powiema dziś idziemy do znajomych, muszę coś przyszykować do jedzenia i tak się zastanawiam co... Może jakieś skrzydełka? Macie jakiś fajny przepis? Siostra raz robiła w keczupie i sosie slodko-kwaśnym, dobre były
-
nick nieaktualnyCynamon ja robilam w takim sosie barbecue słodko ostrym i też dobre było
MamaT zazdraszczam rosolku...
Ja nie wypilam jakoś strasznie dużo ale wszystkiego po trochu i mam kaca
Edycik mam nadzieję że nie wydmuchalas ranoMamaTuśka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny