Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMamaTuśka wrote:Ooo nie widziałam. Muszę obejrzeć!
-
nick nieaktualnyMamaTuśka wrote:http://www.filmweb.pl/film/Ogr%C3%B3d+Luizy-2007-370572
naprawdę fajny, choć stary jak świat
Ja to kojarzę, ale musiałabym obejrzeć kawałek żeby przypomnieć sobie, często oglądam i po dwa razy filmy bo zapominam czasamiMamaTuśka lubi tę wiadomość
-
Ruby wrote:z czego ściągasz? jak torrenty to podaj mi nazwę aplikacji bo ostatnio miałam ale jakieś lipne...generalnie oglądam na kinomanie tv albo cda ale czasem lepiej ściągnąć bo kinoman często zamula a cda nie ma wszystkich nowości...
nie ściągam
albo kino, albo z vod, albo... koleżanka ściąga -
nick nieaktualnyKamila ;) wrote:Ruby, film ma wysoka ocene! Juz sie sciaga
Ja bardzo lubie oglądać filmytakże jak macie swoje ulubione proszę o tytuły
Ostatnio obejrzałam Krainę Jutra, całkiem dobry.
Kjopa, samych wspaniałości
O to do ciebie miałam napisać z czego kochana ściągasz? podaj nazwę aplikacji pls.. -
Ruby wrote:O to do ciebie miałam napisać z czego kochana ściągasz? podaj nazwę aplikacji pls..
torrentcity.pl -tutaj jest najwięcej ale akurat "the gift" o ktorym pieszesz nie ma
torrentcity.pl (ta jest platna, ale korzytam z konta teścia)
helltorrents.com
torrents.to (ta najmniej lubie)
Ja jakos sie przyzwyczaiła do ściąganiatez szukam w lepszej jakości do ściągnięcia.
Tyle filmów widzialam i mi tytuły z głowy wypadłyjak mi cos zaświta dam znac
-
nick nieaktualnyKamila ;) wrote:Prosze
torrentcity.pl -tutaj jest najwięcej ale akurat "the gift" o ktorym pieszesz nie ma
torrentcity.pl (ta jest platna, ale korzytam z konta teścia)
helltorrents.com
torrents.to (ta najmniej lubie)
Ja jakos sie przyzwyczaiła do ściąganiatez szukam w lepszej jakości do ściągnięcia.
Tyle filmów widzialam i mi tytuły z głowy wypadłyjak mi cos zaświta dam znac
dziękuję :* -
nick nieaktualnyRuby wrote:My w trakcie obiadu bo na raty jakoś dzisiaj jemy
Katiuszka wyobraź sobie że dalej mnie coś trzyma... masakra, nigdy więcej nie będę mieszać alkoholówprzepis ciekawy , zrobiła bym to z pałkami z kurczaka chętnie więc także zapisuję
A jeśli chodzi o filmy to nie wiem czy widziałyście mój m filmożerca poleca Do utraty sił / Southpaw więc ja dzisiaj chyba oglądnę
My dzisiaj w domku i jutro też co mnie niezmiernie cieszy
Edycik tańce były ?
cześć
ja wczoraj oglądałam "Miasta miłości" super, polecam...
z chomika ilka chwil i jest
Ruby, zaszalałaś ? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witam wieczorem
My siedzimy na wsi. W kominku rozpalone, za oknem biało się zrobiło, bajka
Aż żal jutro wracać... Pomachałam trochę siekierą, od razu lepiej mi się zrobiło
Tak zastanawiam się nad jakimś filmem do polecenia, ale chyba nic ostatnio mnie nie urzekło. Dwa filmy, które miały wpływ na moje życie to Nigdy w życiu jeszcze za czasów pierwszej młodości i Nietykalni.
Kjopa wszystkiego najlepszego!Kjopa3, Edycik lubią tę wiadomość
29 l. - podejście nr 11. Ciekawe czy przyniesie szczęście...
"Nadzieja cichutko przysiadła w kącie, gdy spojrzała w oczy rzeczywistości..."
-
nick nieaktualny
-
Zapisałam sobie tytuły, które polecacie i będę oglądać.
Właśnie skończyłam oglądać film na tvn7, spłakałam się na nim strasznie, bo okazało się na końcu, że główna boh ma raka i umiera...musiałam rolkę papieru z łazienki przynieść ; )
Madka- poczułam przez ekran ten Twój wiejski,sielski klimat i jeszcze biało za oknem, cudownie!
Spijcie dobrze Dziewczyny : )https://www.maluchy.pl/ci-72052.png -
witam się z kawką
madka -no to miałaś super wieczór,ogień w kominku i biel za oknem -ahhh kocham takie wieczorki
kas,Bratek,Imię_Róży,Aguś,Cinnamonek,Wiola,Ejrene kobitki odezwijce się -co u Was?
My wczoraj wieczorem oglądaliśmy śmieszną komedię - w poszukiwaniu drużbów śmiechu dużo byłowieczór udany
a dziś jeszcze lezę w łóżeczku
miłej niedzieliAgaL, Imię_Róży, Bratek lubią tę wiadomość