Starania z infolic
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ja brałam inofolic 2 miesiące. W pierwszym cyklu 2x1 w drugim 1x1. Udało się w tym drugim cyklu
Kupowałam w aptekach internetowych ( np. w Gemini albo Melisa), zdecydowanie taniej niż w większości stacjonarnych.Bąbelek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witajcie patrze na ceny jakie podajecie bardzo drogo, znalazłam w aptece internetowej : apteka-melissa.pl 20 sasz. za niecałe 29 zł.
od nowego cyklu zaczynam przygodę z Inofolic:) zobaczymy co będzieWiadomość wyedytowana przez autora: 26 listopada 2014, 13:01
córa 12 lat i synek.. wszystkie dzieci już są
ponad 3 lata starań, 7tc (*), IUI- nieudane, 2017 naturalny cud -
nick nieaktualny
-
Ja jestem w 100% pewna, że to inofolik sprawił, że jajeczka w końcu zaczęły u mnie rosnąć i w 2 cyklu z inofolikiem się udało;) Teraz lekarz też kazał go nie odstawiać, ale zmniejszyć dawkę do 1 saszetki dziennie. Dodam, że naprawdę "czułam" pracę jajników. Zamówiliśmy również żel conceive, ale nim przyjechała paczka okazało się, że się udało:)
-
nick nieaktualny
-
Do mnie w poniedziałek ma dotrzeć przesyłka, oby pomogł ten specyfik ps. jestem przerażona cenami w aptekach stacjonarnych, ale całe szczęście że jest internet bo człowiek zbankrutowałby;)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 listopada 2014, 18:37
córa 12 lat i synek.. wszystkie dzieci już są
nick nieaktualny
-
Milejdi to brzmi optymistycznie, bo u mnie ze śluzem ostatnio bardzo źle jest, prawie go nie mam, nawet po wiesiołku:/ a jeszcze jakbym zrzuciła coś to byłoby super Ile dziennie bierzesz saszetkę czy dwie? z tego co wiem na opakowaniu jest saszetka a dziewczyny biorą po dwie.córa 12 lat i synek.. wszystkie dzieci już są
nick nieaktualnyJa biore 1 tabletke oeparolu na dzien bo w poprzdnim cyklu bralam 6 i susza, a bez wiesiolka mialam super sluz, widac przedobrzylam
Inofolicu pije 2 saszetki na raz. Niby jak zamiast 1 saszetki bierze sie 2 jest szybsze dzialanie. Okaze sie przrd swietami czy cos to dalo.
A schudlam raczej dlatego ze po inofolicu moj metabolizm sie rozszalal i co zjem to zaraz siedze na kibelku, lepsze niz xennaMisi@ lubi tę wiadomość