Staranka z Clostilbegyt
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 października 2016, 13:40
Anutka lubi tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 października 2016, 13:40
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 października 2016, 13:41
-
tarczyca i już całe życie będę na euthyrxie Gdyby była sama niedoczynnośc to jest szansa że kiedyś bym go odstawiła ale przy hashi mogę tylko pomarzyć To dlatego nam się nie udawało prawie 4 lata. A endo u której byłam z wynikiem 7,10 powiedziała że nie trzeba tego leczyć Dopiero Gin do którego trafiłam teraz wyśmiał ją i dał euthyrox.
-
Dokładnie nie znam się na tym Hashi bo dowiedziałam się o tym teraz ogólnie to anty TPO i TG mam za wysokie
-
potforzasta wrote:tarczyca i już całe życie będę na euthyrxie Gdyby była sama niedoczynnośc to jest szansa że kiedyś bym go odstawiła ale przy hashi mogę tylko pomarzyć To dlatego nam się nie udawało prawie 4 lata. A endo u której byłam z wynikiem 7,10 powiedziała że nie trzeba tego leczyć Dopiero Gin do którego trafiłam teraz wyśmiał ją i dał euthyrox.
-
Anutka wrote:może ja mam... jak to sprawdzić ???
-
Dla staraczek mówią że powinno być od 1 do 1,5 a inni znowu że do 2. A Twoje wydaje mi się powinno być jeszcze ok. Zbadać możesz bo to często się lubi zmieniać.
-
No i spoko A moze już nie będzie potrzeby??
-
potforzasta wrote:Ja mam prolaktynę ok tylko niedoczynność do tego i Hashimoto niestety ale z tym już walczę
-
Ja czekam z utęsknieniem na @ majową i moje Clo