Staranka z Clostilbegyt
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnychmurreczkaa wrote:Aniołku Clo bierze się przez 5 dni, a zaczyna się w trakcie miesiączki. Nie słyszałm jeszcze by brać CLO przez 7 dni, i to jeszcze tak dużą dawkę, skoro pęcherzyki rosły już na mniejszej dawce. Przy braniu tego leku istnieje duże ryzyko przestymulowania, więc na Twoim miejscu zastanowiłabym się dwa razy, bo zamiast ciąży możesz się dorobić wielkich torbieli na jajnikach!
pewnie, że tak! zmień lekarza na jakiegoś konkretnego, ja bym takiemu nie ufała, który dale clo bez badań i to jeszcze w takiej dawce...chmurreczkaa, Aniolek87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWelonisia wrote:znalazłam opis tego suplementu:
http://www.magicznyogrod.pl/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=134&category_id=9&option=com_virtuemart&Itemid=127
Zastosowanie
W ziołolecznictwie, Dzięgiel chiński jest stosowany jako substancja łagodząca dolegliwości związane z pracą macicy, głownie związane z miesiączką i menopauzą. Substancje zawarte w jego korzeniu nie pobudzają produkcji estrogenów. Ponadto, roślina jest stosowana u obu płci jako lek łagodzący nerwobóle, bóle stawów i pobudzający krążenie krwi (leczy zakrzepicę podudzia). W Chinach stosuje się go także w profilaktyce i leczeniu raka szyjki macicy, nowotworu płuc i dróg oddechowych.
Jest napisane ze substancje w nim zawarte nie pobudzaja produkci estrogenów!!!!!!
Kochana on nie pobudza produkcji estrogenow tylko zawiera w sobie fitoestrogeny czyli naturalny estrogen...stad powoduje wzrost estrogenow w organizmie. Do swoich estrogenow dodajesz zażywając tab estrogeny roslinne
"Dong Quai 520 mg - 100 Caps
Nazywany często kobiecym żeńszeniem” zawiera: fitoestrogeny, kumaryny, sacharozę, witaminy: A, B2, B12, E, żelazo i magnez oraz olejki eteryczne."Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 kwietnia 2014, 19:04
-
kurcze dziewczyny nie ma w okolicy lepszego lekarza.Ten ma ogromne wzięcie.A jestem z Jawora.hm..spróbuje z nim pogadać.następna wizytę mam 7maja.faktycznie miałam fajne pęcherzyki przy mniejszej dawce to juz nie wiem po co mnie tak faszeruje
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 kwietnia 2014, 19:31
-
progesteron bada się 7 dni po owu, prolaktynę można między 2-4 dc, a potem jeszczcze w II fazie razem z progesteronem.Rozpoczęliśmy już 4 rok starań... Nadal czekamy na nasz mały Cud!
Laparoskopia 31.08.16 - usunięta przegroda macicy 2cm i ogniska endometriozy I stopnia.
Histeroskopia 6.12.16. - reszta przegrody docięta, macica jest gotowa na przyjęcie lokatora.
1 IUI- 10.01.17 - ????? (@ 25.01)
-
Aniolek87 wrote:dobrze.tak zrobie dziękuję.czuje ze coś mogę mieć z ta prolaktyną mam stresujaca pracę,nie dosypiam,nie dojadam..poza tym spedzam 8 godzin dziennie w polu elektromagnetycznym,może coś mi się poprzestawialo..
-
nick nieaktualnyAniolek 87 ten progesteron zbadaj sobie najlepiej w cyklu gdzie nie bierzesz pregnylu, bo on wydluza faze lutealna poprawia prace cialka zoltego czyli produkcje progesteronu. Zadzwon do lekarza i zapytaj sie czy 7 dni po pregnylu wynik bedzie adekwatny.
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 października 2016, 13:38